Verkering is gemakkelijk: gratis eboek voor iedereen

Ziet u wie er op de voorkant staan? Ja, meteen goed. Loesje en ik. We hebben verkering, al een hele tijd.  En u wil niet weten hoe vaak we daar vragen over krijgen. Daarom hebben we er een e-boek van gemaakt.

Het eboek komt uit op Valentijnsdag, dat is het feest van de liefde. Dus dat is een geschikte dag, dat vonden wij wel.

Samen

Het was best spannend om samen zoiets te doen. Want verkering hebben is het ene ding, maar of je ook samen kunt werken nou dat is een heel ander ding.
En toch weer niet, ontdekte ik.
Want Loes weet waar ik gevoelig voor ben en ik weet waar Loes gevoelig voor is. Dus dan kun je rekening met elkaar houden. Weet je iets niet hoe het voor de ander is, dan durf je het gewoon te vragen want je hebt al verkering.

Dieren

We hadden alleen wel een probleem. Dat was raar. Voor ons is verkering gemakkelijk geweest vanaf de eerste dag dus daarom wisten we niet wat er moeilijk aan is. Toen hebben we het op feesboek en overal aan onze vrienden gevraagd wat zij vonden. Er kwamem best veel reacties en we hebben zo veel mogelijk in het eboek gezet. Ook wat wij van hun opmerkingen vonden. Hun foto’s staan er ook bij dat je weet wie wie is.

Gratis

Nou zult u denken dat we vast rijk gaan worden met dit boek want iedereen wil het natuurlijk hebben.
Maar we geven het boek weg. Helemaal gratis, want iedereen moet het kunnen lezen. Je krijgt het cadeau via deze website en dan stuur ik ook af en toe mijn nieuwsbrief. Die is ook al gratis.

Loesje en ik hopen dat u door dit boek gaat snappen hoe je verkering gemakkelijk kunt maken. Misschien wilt u dan ook wel verkering.

4 thoughts on “Verkering is gemakkelijk: gratis eboek voor iedereen

 1. Hallo Bert,

  Vrouwtje en ik vinden het geweldig dat je een e-book hebt geschreven samen met Loesje en het dan ook nog gratis weggeeft voor iedereen. Maar nu hebben wij een probleem. vrouwtje heeft geen e-book.
  Vorig jaar had je ook een boek geschreven over: Hoe krijg je zelfvertrouwen. Hiervan had je een e-book gemaakt, maar ook bij de mensen op de mail gezet zodat ze het konden downloaden. Vrouwtje had het toen ook gedaan en er zelf een mooi boekje van gemaakt.
  Wie weet komt er nog eens de tijd dat je het boek van de verkering ook voor de mensen op de mail kan zetten om te downloaden. Vrouwtje zou daar heel blij mee zijn in ieder geval.

  Vrouwtje zegt dat je er best wat geld voor had mogen vragen, alles dan in een pot en hadden jij en Loesje kunnen bekijken om het aan een goed doel te schenken als een Valentijn cadeau.

  Zo Bert ik ga zo nog even naar de vogels buiten kijken en dan weer slapen. Voor jou en je vrouwtje een hele fijne dag en wij hebben zonnetje en ik stuur voor jullie ook veel zon.
  Knuffels van vrouwtje. Vrouwtje vraagt of jij de groetjes wilt doen aan jouw vrouwtje. Van mij een poot en kopje,

  Je grote vriend Jip.

  1. hoi Jip, als het boek uit is dan krijgt iedereen het gratis toegestuurd. Dus dan heeft je vrouw het vanzelf ook daar hoeft ze niks voor te doen. Misschien komt er nog eens een papieren boek, maar Loes en ik willen eerst weten of mensen dit leuk vinden. Bertje

 2. Lieve Bert en Loesje, wat een mooi boek hebben jullie geschreven.
  Voor ons was het best moeilijk om te begrijpen. Loesje en jij hebben een rugzakje en wij weten niet wat dat is. Dus het vrouwtje heeft het ons uitgelegd en nu begrijpen wij het beter. Het vrouwtje heeft het boek ook voorgelezen aan de katten van Ed en Perle en Mika begrepen het helemaal. Zij hadden ook een rugzakje en zijn net als Loesje en jij nu helemaal gelukkig en blij bij Ed en Sylvia als ze komt. Wat heel mooi is niet alleen jullie verkering want dat is fijn maar ook liefde of dit nu van een kat of mens is. Liefde en warmte is voor iedereen. Wij hopen dat iedereen die jullie boek zal lezen die liefde mag voelen. Mochten jullie ooit een papieren boek uitbrengen dan willen wij dat zeker hebben. Dikke knuffels en heel veel liefs van ons allemaal

  1. hoi Sylvia, mede namens Loesje zeg ik dankjewel voor de complimenten voor het eboek. Loes en ik wilden erin vertellen dat liefde voor iedereen is en dat hebben jullie er ook in gelezen! Dat is voor ons fijn om te wetenm dankjulliewel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *