De kattensoep en wat er toen gebeurde

Foto: Cherinda Caspers‎

Weet u nog dat ik even geleden schreef over de kattensoep van Gourmet? Daarna is er nog meer gebeurd en dat wil ik nou vertellen.

Dat er kattensoep was, had  ik op feesboek gehoord. Toen kreeg ik met de post een zakje van mijn Tante Martine. Lekker spul, schreef ik eerlijk op. En op feesboek heb ik mijn bespreking toen ook gezet.

Mail

Binnen een paar dagen kreeg mijn vrouw twee mails. Eentje via feesboek of ze het filmpje kon doorsturen. Dat heeft ze gedaan. Misschien kom ik nou weer op tv, dat is afwachten. De tweede mail die mijn vrouw kreeg, stuurde ze door naar mij. Die moest ik zelf antwoord geven.

Doos

Gourmet vroeg of ze mijn adres mochten hebben omdat ze me een doos wilden sturen als dank. Ja, dat was even moeilijk. Een hele doos superlekkere soep dat wilde ik wel.

Maar toen dacht ik aan de kattenafdeling van het asiel waar ik vandaan kom. De mensen daar zorgen goed voor de katten maar er is ook altijd tekort aan geld. Dus toen snapte ik het van binnen al. Je moet nooit vergeten waar je vandaan komt.

Ik mailde terug of het ook goed was om de doos naar het asiel te sturen. Dat zouden ze doen.

Van mijn vrouw kreeg ik knuffels: “Dat is lief van je Bertje, om de soep weg te geven, want ik weet hoe lekker je het vond. Weet je wat, ik ga straks speciaal voor jou soep kopen, dat heb je verdiend.”

Foto

En de dag erna stond er een foto op feesboek. Die had het dierenasiel gemaakt. Gourmet had zomaar twee dozen gestuurd voor de katten. Tof hè!

Toen ontdekte ik dat het best goed is om iets weg te geven ook al wil je het liever zelf eten. De asielkatten hebben nou iets lekkers en ik krijg het thuis toch ook. Ik vind dit hele goede reclame dat Gourmet extra aan asielkatten denkt.

5 thoughts on “De kattensoep en wat er toen gebeurde

 1. Lieve Bertje,

  Superleuk is dit he,wat een klein filmpje teweeg kan brengen.

  En wat goed dat je ook aan je anderen katgenoten denkt,heel lief vind ik dit,kunnen ze ook genieten van de lekkere kattensoep.

  Natuurlijk ook heel aardig van Gourmet!

 2. Hallo Bert,

  Ja, ik had je deze week al een heel groot compliment gegeven. Jij die zelf de eerste jaren van je leven ook niks had en ook weet wat het is om in een asiel te komen, waar het overigens heel goed is zoals daar de mensen voor de dieren zorgen. Maar extraatje die zijn er niet zoveel. Alleen als de mensen lekkers gaan brengen dan hebben de dieren daar wat.

  Jij die een heel mooi verslag had geschreven hoe jij de poezensoep vond, ja en wat jij schrijft is altijd heel eerlijk, want als je er niks aan vind dan schrijf je het ook. Geweldig dat ze het ook goed gelezen hebben bij Gourmet, Ze geven jouw een geweldig cadeau, maar ja jij zal Bert niet zijn en jij zet jouw Goeden Bertehart helemaal open voor al die poesjes in het asiel waar jij vandaan komt en dan doet Gourmet en nog een doos bij.

  Bert voor mij ben jou een topper nummer een en vrouwtje en ik vinden het geweldig dat je dit hebt gedaan. Wij zijn trots op jou. Ja jij wil ook dat andere het goed hebben.
  Ik weet wel zeker dat jouw vrouwtje af en toe voor jou poezensoep zal kopen en jij dan in jouw koppie weer denkt aan al die blije snuitjes van het asiel.

  Nou kanjer vrouwtje en ik wensen je een fijne dag en veel zon. ik heb hier nu net ook al zon en dat wordt dus weer genieten.
  Vrouwtje stuurt zonnige knuffies en van mij een gouden poot en koppie.

  Je grote vriend Jip

  1. hoi Jip, nou word ik verlegen door wat je allemaal voor mooie dingen over me zegt, ik weet zeker dat jij ook de kattensoep naar het asiel had laten sturen. Want jij hebt ook dat gevoel van binnen voor anderen, dat je nooit helemaal gelukkig bent omdat je weet dat de andere katten het nog niet zijn. Je vriend Bert

 3. Ja Bert, wat je daar schrijft klopt helemaal, Vrouwtje en ik denken niet alleen aan andere die het minder hebben dan wij, maar wij doen net als jij en je vrouwtje heel veel voor de andere. Dat geeft een super goed gevoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *