Nou nog iets ofer mijn nieuwe brokjes

Het was een rare week, eerlijk waar, eerst met ofergeefe bijna elke dag en toen faker per dag  en daarna kreeg ik dus die andere brokjes.
Mijn vrouw zei het van ze zijn gezond en ook duur. Dus ik dacht: ik lust ze vast niet.

Door die rare week had ik niet eens de winkel gemeeld waar ik nou spul voor mag testen. En ik mag elke keer uitzoeken bij catsfavorites.com , ik bedoel wie heeft dat nou? Dus daar kon ik geeneens meer aan denken weeges ik lag steeds in mijn doos en ik foelde me slap. Dat kwam door feels te feel eete en toen feels te feel drinken en steeds plassen dan word je zo.

Het is ook zo dat ik een hele tijd geleden  naar de dokter moest en toen moest ik blijfe, ook ’s nachts, er was iets met mijn bloet en de alfleesklier en suiker.

Mijn vrouw zei  van Bert er zit iets in je brokken waar je nou niet tegen kunt en daar ga ik wat aan doen. Toen kwamen die brokken, ze hebben haast geen koolhiedraten.
En ik lustte ze.

Mijn mening

Ze zijn gewoon goed. Dus niet dat je denkt ik blijf er de hele tijd van eete, want dan lust je ze eerst heel graag en daarna nooit meer. Ze zijn gewoon lekker. Ze ruiken ook gewoon.
En de maat is ook gewoon, geen grote brokken, geen kleine brokken, voor een kater met vier tanden zijn ze iedejaal.

Binnen een paar dagen al was ik minder slap. Ik dronk weer gewoon genoeg en ik wilde weer dingen doen en ik ging ook weer naar de slaapkamer als het nacht was. Mijn vacht was zachter, dat kan ook komen door aaien want ik kreeg meer knuffels.  Maar  eete kan feel met  je doen, dat is wel zo.
Ik heb de zak bijna op in een week. Het was met allemaal vis erin. Toen kreeg ik die andere smaak, het is Toendra, zei mijn vrouw. Nou dat hoefde ik niet. Ik was al gewend aan de brokken met vis.

Ik heb ontdekt dat de winkel ook mijn nieuwe brokjes verkoopt. Dus daarom adviseer ik van probeer het eens. “Niet goedkoop!” roept mijn vrouw en dat kan best, maar er is ook een kleine verpakking foor als je denkt ik weet niet of ik het lust. En duur, nou dan denk ik het is foor mijn gezond en blijfe bij de dokter is duurder dat weet ik zeker.

Wat is het
Brokjes Orijen Six Fish
Probeerzakje 340 gram voor 7.95 euro
Klik en kijk: hier staat het

( dit is de link:  https://www.catsfavorites.com/product/orijen-whole-prey-6-fish-cat-340-gr/ )

11 gedachten over “Nou nog iets ofer mijn nieuwe brokjes

 1. Hoi Bert,

  Wat fijn dat deze brokjes goed zijn en je het lekker vind, en ook nog eens voor je gezond zijn.
  Maakte mij best een beetje zorgen om je, weet je dat.
  Vind het fijn om te lezen dat het weer wat beter met je gaat, en hoop dat je niet meer hoeft over te geven.

  Pootje van Tommy!

 2. Lieve Bert,

  wat een pak van ons hart dat het weer beter met je gaat. Dat het ofergeefe weer gestopt is en dat je brokjes hebt die je helpen om weer aan te sterken. Gelukkig vind je ze ook lekker want vieze brokjes, daar heb je niks aan. Knap van je dat je het geprobeerd hebt ondanks dat je je twijfels had. Loes heeft ook heel vaak dingen geprobeerd maar vond ze het niets dan was het ook meteen klaar. Denk dat jouw Loesje daarboven nu ook wel wat meer rust heeft.
  Lieve Bert we denken aan je en je weet, je woont voor altijd in ons hart…

  Zachte knuffels van Mevrouw Loes en Zusje

  1. dankjulliewel foor de steun Mevrouw Loes en Zusje, ja ik weet het dat Loesje heel krieties was en dat snapte ik ook alteit ik ben zelf gemakkelijker maar soms lust ik iets ook niet dat is ook gewoon zo.
   zachte pootjes
   Bertje

 3. Hoi Bert,

  Fijn dat je de brokjes die gezond voor je zijn lust. Ik lus alleen maar de brokken die ik altijd al eet en ik lus niets anders. Mijn vrouwtje heeft goedkopere brokken in de garage staan want daar komt regelmatig een raskat binnen en die eet anders mijn dure brokken op. Als de garage deur dicht is zet mijn vrouwtje mijn eigen brokken er ook weer neer. Misschien zou het beter zijn als ze die raskat, die ze Bontjas noemt, geen eten zou geven maar ze heeft zo met hem of haar te doen omdat hij bijna altijd buiten is en ook ’s nachts en als het regent. Toch schijnt hij of zij wel een huisje te hebben want zijn vacht ziet er goed verzorgd uit.
  Vrouwtje en ik zijn blij dat het weer beter met je gaat.

  Lieve groeten van Figo🐈‍⬛ en zijn vrouwtje.

  1. hoi Figo, ik moest froeger op straat leefe en toen had ik adresjes net zoals Bontjas bij jullie een adresje heeft ik find het juist lief van je vrouw dat ze het zo doet misschien kan hij ook meer binnenkomen of dat je vrouw het asiel belt zo ben ik ook van de straat gekomen,
   pootjes
   Bertje

   1. Bontjas schijnt wel ergens een huisje te hebben bij ons in de buurt maar hij ligt bij iedereen in de tuin. Hij wordt door al de tweevoeters van die tuinen weggejaagd en is daarom erg schuw. Vrouwtje jaagt hem niet weg en hij mag van haar ook in onze tuin liggen en ik heb er ook niet echt moeite mee hoewel we nog geen echte vrienden zijn. Vrouwtje vindt het jammer dat hij zo schuw is.

 4. Heee lieve Bert, ik find het helemaal top dat je je zoveel beeter foelt door je nieuwe fisbrokjes en dat je ze ook nog in jauw winkel kan bestellen!, je eeten is belangrijk voor je gezond maar opk voor het lekker!, lieve kopjes van Kever!

  1. ja dat is ook zo Kever, dat het eete lekker is dat is ook belangrijk. Die Toendra brokjes zijn ook heel gezond zei mijn vrouw maar toen ik eraan rook wist ik meteen dit eet ik niet. Met die vis dat eet ik wel en ik krijg ook meer erfan,
   pootjes
   Bertje

 5. Hoi Bert,
  Nee ofergefen is echt niet leuk!!!
  Gelukkig dat er brokjes zijn die je nu wel kunt verdragen en die je ook nog lekker vindt!!!!
  Tja en als het goed helpt dan maakt het niet uit dat het duur is!!
  Het verblijf bij de dokter is inderdaad duurder en al helemaal niet leuk!!!!
  Je moet wel je frauw even waarschuwen dat ze nooit brokjes van Purizon moet kopen……..want daar zit iets in waarvan je ook gaat spugen.
  (hier zit een veel te hoge concentratie van iets in dat niet goed is voor de katten)
  Onze Panda is daar ziek van geworden.
  En toen frauw geen zoeken las ze dat.
  Ze heeft meteen andere brokjes gekocht en Panda was weer beter.

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽⭐️😽😽😽🐔🐔😘

  1. dat zal ik zeggen van de Purizon wat raar dat brokjes die te koop zijn zo slecht zijn dat mag toch niet!! Wat erg dat Panda daar ziek van werd, ik find, je moet op je eete kunnen vertrouwen en helemaal als het uit de winkel komt,
   pootjes
   Bertje

 6. Lieve Bert, Pasa en ik zijn blij en opgelucht dat je niet meer hoeft over te geefe en dat je je niet meer zwak en akelig voelt. En dat jouw frau brokjes heeft gekocht die goed voor jouw gezond zijn en die je lekker vindt. Echt keigoed lief vriendje. We hopen dat nu alles goed met je blijft gaan. Zachte knuffels van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *