Kever heeft een mening over fijne dagen (video)

Van de ene dag op de andere is de zomer gekomen in mijn tuin, eerst was er nog reegen en wind, de folgende dag was er zon en werd het al lekker warm, de dag daarop was er nog veeeeeeel meer zon en nau weer NOG meer, ik lig onder de planten omdat het keiheet is en ik ben de hele dag in mijn tuin om zoveel mogelijk zon te foelen op mijn lijf, fantasties find ik dat, het kan mij nooit te veel zijn.

Gras

Als het zo warm is lig ik in de ochtend in het gras, dat is nog fochtig van de nacht en daardoor lig ik er heerlijk koel, er is maar één probleempje: mijn gras ligt fol met aangefrooten appeltjes, elke dag haalt mijn vrouw ze weg maar de folgende dag liggen er weer nieuwe, we snapten er alledrie niets van, totdat mijn man op een dag zag dat er een groen papegaaitje in de appeltjesboom zat, hij (of zij, dat kan ook) plukte met één poot een appeltje, nam er met zijn snaafel een paar hapjes uit en gooide het appeltje toen gewoon in mijn gras, nau ja!!

Mijn vrouw denkt dat er geen appeltjes overblijfen voor mijn mensen, maar dat geeft niet zegt ze, die papegaaitjes moeten ook eeten, en bofendien: wat zau ze er tegen kunnen doen, niets!, mij maakt het ook niet uit, ik find die appeltjes toch niet lekker, maar ik moet wel oppassen als ik over mijn gras ren dat ik niet op zo een appel stap, want dan fal ik misschien, of ik glij uit.

Mijn mensen zitten nu ook vaak in de tuin, dat is gezellig, als zij erbij zijn lig ik lekker op mijn rug in het gras of op de teegels, (ik lig netjes, want mijn Milamuis let daar op!), ik word oferal heerlijk warm en ik kan me zo ook goed wassen, alleen mijn hoofd hoor, de rest is niet noodig, waar zau ik nau fies van kunnen worden?, folgens mijn vrouw zijn mijn witte sokken grijzig geworden, van het graafen, ja dat kan best maar ik heb nau eenmaal geen schep dus ik moet mijn pooten wel gebruiken, dat is toch logies?

(tekst gaat verder onder de video)

Vlinder

Fanmiddag zag ik twee kleine witte vlindertjes, en ik zag meteen dat het Brammie en Loes waren, ze dansten in de lucht en maakten saltoos, daarna flogen ze naar bloemetjes toe en gingen daaruit drinken, zo doen vlindertjes dat, ze drinken de nec-tar van de bloem, dat is een soort eenersjiedrank voor vlinders, en weet je hoe ze drinken?, ze hebben een klein slurfje, echt waar!, en zal ik ferklappen hoe een vlinder iets proeft?, dat is met zijn voetjes!, jullie fragen je misschien af hoe ik weet dat het Brammie en Loes waren?, nau, dat zal ik uitleggen, dat komt omdat ze steeds op de ketnipplanten zaten!

Liggen

Als er zon is liggen Mikkie en Pokon meestal stiekem te slapen in de tuin van de buren, later op de middag gaat de buurman soms met zo een slang waar waater uitkomt zijn tuin waater geefen, en dan moeten ze rennen om zich te ferstoppen voor het waater, dat lukt altijd hoor, want ze zijn zoooo snel, ze zijn niet bang, het is gewoon een spannend afontuur voor ze, en de buurman heeft ze niet eens gezien, ik denk dat ze misschien wel een beetje nat worden, want soms kan ik zelfs in mijn eigen tuin de waaterdruppels op mijn haaren foelen!

In de afond ben ik heeeeeeel lang buiten, dan is de lucht heerlijk zacht, het is niet meer zo heet en ik kan gewoon oferal liggen en zitten waar ik wil, pas na twaalf uur in de nacht kom ik weer binnen, ik kruip bij mijn vrouw op bed en tetter dat ik heeeeeeel dringend knuffels noodig heb, mijn man komt erbij zitten en ik krijg van allebei mijn mensen wel een miljoen knuffels, zo fal ik in slaap, en ik weet dat het morgen weer zo een fijne dag gaat worden.

***

Ik stuur iedereen die iemand mist zachte kopjes, en jullie weeten het: ik BLIJF tetteren voor vreede!

33 gedachten over “Kever heeft een mening over fijne dagen (video)

 1. Hoi Kever,

  Wat een onwijs leuk filmpje van jou, je ziet je gewoon genieten van het mooie weer, en het vangen van de grassprietjes.
  Wat kan jij dat goed zeg, je bent gewoon super atleeties vind ik.
  Het is nu wat koeler weer maar je kan nog steeds naar buiten, genieten van dit koelere weer is wat beter dan het kei warme toch.

  Heb voor jou heel veel lekkere zomer snecks in de tuin gelegd, Pokon en Mikkie mogen er vast ook wel iets van hebben toch.
  Voor je mensen heb ik Ranja met appelgebak met slagroom klaar gezet.

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, dankjewel dat je findt dat ik atleeties ben, want mijn vrouw zegt vaak dat ik maar gewoon wat doe, maar dat is helemaal niet waar!, en zag je dat ik die sprietjes steeds bijna kon fangen?, daar moet je echt erfaaring voor hebben, en dat heb ik toefallig, want als het mooi weer speel ik dat spel elke dag, en soms wel een paar keer, zo leuk find ik het!, ik wens jau en je mensen ook een fijne dag lieve Tommy, en dankjewel voor de zomersneks, ik ga er zo snel heen anders heeft Pokon alles al op!, en mijn mensen roepen Dankjewel voor de taart en de ranja!, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!, ik heb voor jau een berg snekkies bij je mandje gelegd, en voor je mensen staat er appeltjessap en een grote slagroomtaart!!!

   1. Hoi Kever,

    Ik zag inderdaad hoe snel jij de sprietjes kon vangen, dat vind ik superknap van je.
    Dank je wel voor de berg met sneckkies, super lekker.
    Mijn mensen zeggen : “dank je wel lieve Kever voor de appeltjessap met de grote slagroomtaart, super lekker”

    Pootje van Tommy!

    1. Gelukkig dat alles lekker was!!, zondag is echt een dag om lekker te snekke find ik, lieve kopjes van mij!!

 2. Lieve Kever,

  wat een mooie, warme letters heb je weer gemaakt. Letters waarbij je de zon en vreede kan voelen. En wat een mooi filmpje. Zusje en ik hebben nu gezien hoe goed jij kan meppen naar de grote grassprieten. Wat mooi toch dat Brammie en Loes zo vaak langskomen in jouw mooie tuin op het Landgoed van Bolle. Ja ketnip, daar wordt Loes heel blij van en ik denk Brammie ook wel. En zo houden ze liefdevol de natuur mee in de gaten. En alle vriendjes en het leefe hier op aarde. Het zal voor Brammie en Loes wel bijzonder zijn om met hun voetjes te proeven. Maar het is voor beiden wel belangrijk om hun leefeswerk gezond te houden.
  Gelukkig kan jij dat allemaal mee in de gaten houden want zo gaat dat als je een TuinKever bent. Dat is een grote en belangrijke taak Kever. Net als knuffels halen bij je mensen als ze net willen gaan slapen. Jij bent zo slim want jij weet, jouw mensen slapen nou eenmaal beter als ze knuffels van jou hebben gehad. En dat ze weten, alles is goed want we zijn nu Saame. Zo is er ook liefdevolle warmte voor de nacht. Nou Kever dan kan de nieuwe dag met een zonnetje in je hart weer beginnen…

  Lieve knuffels van Mevrouw Loes en Zusje

  1. Lieve mevrouw Loes en Zusje, dankjulliewel voor de lieve woorden, nau foel ik NOG meer zon!, fandaag is het hier ook best weer warm, dat komt omdat de zon presies in mijn tuin komt, dus ik heb geluk want ik hau zooooveel van de zon!, gisterafond was Oopa ineens aan het pinkelen, toen ben ik snel naar binnen gegaan, ik ben heel blij dat Brammie en Loes zo vaak langs komen fliegen als vlinders, en ik zwaai altijd naar ze, als ze vlinder zijn weeten ze presies wat ze moeten doen als vlinder, finden jullie het niet biesonder van dat proefen met je voetjes?!, in de nacht worden ze gewoon weer sterren, en dan zwaai ik weer, ik hoop dat Bolle findt dat ik zijn landgoed netjes bijhaudt, want ik doe keigoed mijn best, en soms helpt mijn vrouw en nog somser mijn man, maar ik doe natuurlijk het meeste!, heeft u SAAME met Zus op het balkon gezeeten, of is dat te warm?, en haudt Zus ook van ketnippies?, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever, en ze zijn natuurlijk ook voor Loes❤️ en Oopa⭐️!!!

   1. O en ik hoop maar dat er niet teveel lawaai is bij jullie, door dat spel foetbal, en al HELEmaal geen geknal want dat is grieselig voor Zus!!

   1. Hallo Charlotte,

    wat lief dat je er naar vraagt. Het gemis van Loes (en Oopa) blijft enorm voelbaar. Net als het gemis van Romy. Zusje is echt zoekende naar haar leven zonder de andere twee. Vooral Loes was een enorme houvast voor haar, zoals ze ook voor mij was. Haar lieve, grappige, bijzondere zijn missen we hier enorm. We zoeken nog steeds naar een nieuw gewoon waarin we comfortabel zijn. Soms kruipt verdriet zo onder je huid dat je echt moet herstellen en bijkomen. Dat doen we stapje voor stapje maar een leven zonder Loes en Oopa valt ons zwaar.
    Hoe gaat het met jullie? Zijn Lotje en Famke alweer hun gewone zelf?
    We laten de tijd maar gewoon zijn werk doen want forceren voelt alleen maar ongemakkelijk en onnatuurlijk.

    Heel veel liefs van ons en pootjes van Zusje voor Lotje en Famke

 3. Wat bijzonder Tuinkeverbaas, die vlindertjes in je tuin. 🌺🌺🌺 Bij ons vloog er ook eentje rond, ik denk Loesje want ze heeft lang naar binnen gekeken.
  Eigenlijk moet ik nu in te tuin werken maar Sam en ik doen nog even aan bankhangen en koffie. Pom heeft al gegeten. Ze was hier al weer vroeg, wat bijzonder was. Dinsdag heeft de DA haar en Sam gezien, Pom wilde het niet maar haar nageltjes moesten geknipt worden. Wat haar zo kwaad maakte dat ze een paar dagen héél afstandelijk bleef. Nu is het weer goed.
  Vannacht waren de egels er ook weer. Wat een zooi maken die er toch altijd van. Gooien bakjes onder en 💩💩💩 de boel onder. Als het regent voer ik ze naaktslakken. 🐌 🐌 🐌. Vinden ze eigenlijk véél lekkerder dan kattenbrokjes.
  Hee leuke Kever. Ik wens jou en je vrienden en je mensen nog een goede zondag met veel zon. 🐞🐞🐞 Geniet er maar van in jullie geweldige tuin. 🌺🌺🌺. Onder je bankje liggen flessen Spa Blauw voor jullie en hotdogs in saus.

  Groet van Kim en Sam en Pom (die alweer aan de wandel is zie ik nu.)

  ☕ ☕ ☕

  1. Lieve mevrouw Kim, Sam en Pom, wat mooi dat Loesje ook bij jullie is geweest, en dat ze naar binnen heeft gekeken of ze jullie zag, en jullie haar!, en ik ben heel blij dat Pom weer eet en niet meer boos is, want eeten is belangrijk voor je gezond, en zeker als je buiten woont!, was Sam niet boos door de dokter?, ik find het altijd grieselig om naar de dokter te gaan, daarna doet mijn toeter het een tijdje niet goed, dat komt door de schrik, dan ben ik helemaal stil en dat is heel raar finden mijn mensen, o en wat zijn egeltjes een rommelmakers, dan is het misschien maar goed dat ze niet in mijn tuin wonen, als ze zomaar oferal poepsen, dat hoort toch niet?, en ik moet er niet aan denken om slakken te eeten, bah!, de groene papagaaitjes maken hier heel veel rommel, maar toch find ik ze leuk want ze kletsen zo gezellig, dankuwel voor de hotdogs en de spa blouw, ook van Mikkie en Pokon, heerlijk!, ik stuur jullie drietjes heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb voor Sam en Pom een zomerpatee gemaakt, en voor u heb ik spasgetti booloonjeese gemaakt, het is een grote pan sous dus u kunt er wel twee daagen van eeten!!, en ik wens jullie ook een heeeeel fijne dag met zijn drietjes!!

 4. Hajooooooooooooo poomsie

  Oooooh wat kun uwes goet speele. Maar poomsie… ikke moet uwes tog stjeng toespjeeke. Uwes moet niet te moe worre hoor. Dat isse gefaarwuk. Dat sei mamsie altijt teege me. Hihihihihihi. Stjaks,fal uwes,af. En dan? Hihihihi. Eet uwes frauw appeltjes? IEUWWWWW
  Ikke lus geen pietamientjes. Ikke mag niet eens een gwilburger omdat er fan die fiese ongesonde groene blaadjes opsitte.
  Poomsie, er lig een eksjafette pigsmek met feel sauws in de tuin!!! Hihihihi
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heeee lieve grotejongenszwartepantersiejemees die ook sterrieporter is!!, maak je maar geen zorgen dat ik me teveel beweeg of afval hoor!, ik heb maar een paar keer op een dag dat ik ineens heel druk ben, en het duurt altijd maar kort gelukkig, en appeltjes eet ik niet, en groene dingen ook niet, dat hoort ook niet als kat, soms zit er zoiets in mijn natvoer en dan laat ik het gewoon staan of ik haal het eruit en leg het naast mijn bakje, bah!, zo nau ga ik lekker smullen van de pigmek, dankjewel, ik stuur jau en je mensen heeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie, en ik heb voor jau een woppert neergelegd op je balkon, met ekstraveel sous!!

 5. Kever! Kever! Kever! Kuikentje van me, ik zie jau zo op de film en je bent zo een stoere tijger in je tuintje. En wat heb je ontzettend liefe woordjes gemaakt. Mijn vrouw gelooft ook dat Bram ergens rond hangt want er zijn zoveeeel flinders en bijtjes inees dat het niet anders kan. En ja Kever, ik let goed op jau net zoals jij op mij let en ik vind jau een kei nette katermansheertje. Wat zeg je nau? heb jij een papegaai in je tuintje? Dat is een biesondere fogel. Van mij mag hij bij mij ook wel de appeltjes eten hoor want wij doen van het liefe en het saame delen. En wat fijn dat de zoomer er nu is he Kever, dan kan je elke dag lekker naar buiten met je vrouw. Heeeel veel zachte neusjes van je muis en voor je vrouw ook.

  1. Muisje mijn muisje, wat lief dat je er bent!!!, en ik ben spesjaal voor jau een tijger die je altijd beschermt en die ook grassprieten kan fangen!, o wat fijn dat Brammie ook bij jullie rondfladdert, dat is omdat hij over jullie waakt en altijd bij jullie blijft, soms lig ik (stiekem!) op mijn rug in de zon en dan foel ik mijn vlinder naast me!, dankjewel dat je me netjes findt lief Milamuisje, ik probeer er echt op te letten, en mijn vrouw zegt dat ze ook oplet met footoos dat ik er keurig opsta, allemaal voor jau!!, en ik ben blij dat het papegaaitje ook van jau de appeltjes mag eeten, je hebt helemaal gelijk dat SAAME deelen belangrijk is, daarom ben ik ook zo trots op jau, omdat je zooooooo lief en knap en slim en zacht bent!!!, dankjewel voor je zachte neusjes, ze foelden aan als kleine kusjes, en mijn vrouw zegt ook dankjewel, ik stuur jau hele zachte wrijfkopjes, ze zijn ook voor je vrouw, en ik geef je foorsichtige likjes over je hoofd, zonder dat je haaren door de war gaan!!,❤️❤️❤️ van je kuikentje!!

 6. Hoi Kever,
  Vrouwtje en ik hebben van je mooie video genoten. Wat heb je een mooie tuin zeg! Ik heb geen gras in mijn tuin alleen maar borders en terrasjes en met dat warme zonnige weer is dat wel heel erg warm.
  Wat mooi dat Brammie en Loes in je tuin kwamen als vlinders.
  Ik krijg van mijn vrouwtje ook heel veel knuffels maar niet meer in de slaapkamer want daar mag ik niet meer komen sinds ik mijn vrouwtje de hele nacht wakker houd🙀

  Lieve groeten van Figo🐈‍⬛ en zijn vrouwtje

  1. Heee lieve vriend Figo, ik ben heel blij met mijn tuin, ook al fond ik het in begin maar grieselig om buiten te zijn!, en weet je wat zo grappig is?, mijn tuin is grooter dan mijn huis!, foorin bij ons huis is een terras en dat is keiheet, dus ik snap dat het in jauw tuin te warm kan zijn, maar je mag altijd naar mijn tuin komen om in het gras te liggen, en misschien zien we Loes en Brammie dan wel!, o en ben jij ook zo druk in de nacht?, ik ook!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je vrouwtje, ze zijn van Kever!!!, en ik heb een staapel snekkies voor je neergelegd!!

 7. Hoi lieve Kever,
  Heerlijk hé om als het mooi weer is in de tuin te liggen!!!!
  Dat is dan genieten!!
  Maar je moet wel uitkijken bij de appelboom. Niet dat het papagaaitje net een appeltje eraf pikt en dat je het op je kop krijgt!!!!

  En we blijven heellllll hard mee tetteren en tokkelen voor vreede!!!!
  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽⭐️😽😽😽🐔🐔😘

  1. Heee lieve allemaal, genieten jullie ook zo in jullie tuin?, van mij mag het wel ALTIJD zomer zijn, echt waar hoor, ik find het zo heerlijk als het warm is!, finden de kipjes het ook leuk als de zon schijnt?, o en ik let goed op dat het papegaaitje geen appels op mij gooit, als ie dat ooit doet gooi ik gewoon die appel terug!!, weeten jullie wie ooit een appeltje op mijn hoofd had gegooid toen we aan het speelen waren…?!, inderdaad: mijn vrouw 🙀, en dankjulliewel dat jullie altijd meetetteren en tokkelen, dat find ik echt fantasties!!, lieve Moby, Dopey, Izzy, Tica, Belle, Pippie, Dotje, mevrouw Ceciel en natuurlijk ⭐️ Panda, ik stuur jullie heeeeeeel veel dikke knuffels terug, ze zijn van Kever!!!

 8. Heerlijk de zon, vrolijk en blij word je ervan. Famke en Lotje lagen afwisselend in de zon en schaduw. Zij zijn binnenkatten en zij liggen te zonnebaden voor het raam, gekkies. Slaapkamer is koeler en daar lagen ze toen het erg warm was….En op schoot en bij mij op bed, ze zijn dol op katoenen lakens. Die leg ik op bed. Ik dacht aan Romy die met hoge temperaturen in de gang lag, in de wind. Haar hartje maakte dan overuren. Maar ze bleef vrolijk. Ik mis haar. Zoals Loes en Bram ook worden gemist.

  Lieve groetjes

  1. Lieve mevrouw Charlotte, Famke, Lotje en ⭐️ Romy, de sterren blijfen altijd bij ons, we kunnen ze niet altijd zien, maar ze zijn er wel!, het is heel anders dan het was, en dat is moeilijk, maar het hartje van Romy is nau helemaal gezond, ze kan zoveel in de zon liggen als ze wil, en ze waakt over jullie drietjes, want jullie blijfen altijd bij elkaar horen!, ik lig in mijn tuin graag op de grafjes van Pop, Grote Beer, Molly, Billy en Bolle, want ik weet dat zij hier ook hebben gewoond, en dat foelt heel feilig!, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve zachte troostkopjes, ze zijn van Kever!!, en ik zwaai fanafond ekstra naar Romy!!

 9. Heerlijk, echte zomer vibes ☀️
  Mooi, zo in het zonnetje heeft je vacht heel veel kleurtjes 🤩
  We gaan het weer lekker rustig aan doen, de temperatuur is nu precies goed om lekker te genieten.
  Heel veel knuffiezzzzzz
  Van onzzzzz

  1. Lieve mevrouw Sandra, Roos en Binky, heerlijk is de zon hè?, genieten jullie er ook zo van?, ik had fandaag weer de hele tijd zon, alleen nau is het een beetje grijs, maar dat geeft niets!, folgens mijn mensen heb ik bofenop mijn hoofd nau heel veel ooranje haaren, en ook bij mijn ooren, en die haaren blijfen ook in de winter ooranje, dus dan heb ik dezelfde kleuren als Roos!, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffels, ze zijn van Kever natuurlijk, en ik heb voor Roos en Binky een toorentje van drie soorten fismoes gemaakt, en voor u heb ik een watermeloensaalaade gemaakt, met pekkan nooten en fetaa en een dressing van limoen, er ligt natuurlijk zelfgebakken stokbrood bij!!

   1. Ja idd dezelfde kleuren als Roos, en da’s heel mooi 🤩
    Wat een leuk watermeloen recept, ik zou nooit bedacht hebben om er feta en nootjes bij te doen, erg lekker 😋
    Roos en Binky smullen ook, wanneer komt je recepten boek uit vragen ze 😃
    Zwaaibaai leuke lieferd 😘

    1. Roos heeft heeeele mooie kleuren, en ik find het biesonder dat ik die kleuren ook krijg!, fijn dat alles lekker was, o en nau ga ik eens nadenken over een reseptenboek, dat is een goed idee!, zwaaibaai terug voor jullie drie, jullie zijn ook lieverds😽!!!

 10. Meow KeverT,

  het is zo fijn om het filmpje van jouw tuin te zien rollebollend in het gras. Ik ben gelijk weer terug bij het stoelendansfeest voor Oscar. Dat was toen zo fijn met elkaar.

  Tante Catootje wordt helemaal zacht nu ze leest hoe ze een Loesjevlinder kan herkennen. Ze gaat gelijk bij de catnipplanten zitten en hoopt dat er een vlinder komt eten. Ze zou zo graag met Loesje blijkletsen.

  Koppie van Japie

  1. Heee lieve vriend Japie, ja dat was een fantasties feest met Oscar, dat fergeet ik nooit, en tante Loesje komt vast wel een keer langs bij je tante Catootje, om efen bij te kletsen als dames onder elkaar, de sterren blijfen altijd bij ons, je kan ze niet altijd zien, maar als je dan in je hart kijkt zie je ze twinkelen, zullen we fanafond SAAME zwaaien Japie?, ook naar Vriendje natuurlijk, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van KeverT, en ik blaas allemaal zonnestraalen naar jullie toe 🌞

 11. Hallo Lieve Pepeoom Super Kever + wat een heerlijk filmpje van uwes en u bensse atleties. Hier was het ook lekker tot deze week in de avond de wolkjes in botsing kwaamsse en er feel ligt en boem boem kwam. En ineens was het donker buiten en in de straat. De stroom was weg maar het duurde niet zo heel erg lang. Mijn fjouwtje was wel aan se moppersse want ze had liggies op haar telefoon en we liepsse foor haar voeten. En ze riep ik zie weinig dus niet voor mijn voeten loopsse. Ja maar we wilsse helpsse. Ook erg voor uw dat u een appel op uwes hoofd kreeg . Tante Jafita geeft er een grote koes op. Hier gaat alles goed en druk. Voor u mensen hebsse ik appel taart en sjaramelfla. Voor u een barbekoe menu met marsjellows saus stokbrood met kjuisseboter, en Tante Jafita heeft een heerlijke puns gemaakt met wijn erin.En ijsblokjes met hartjes. De kom sjagjoom staat in de tunnel en er is genoeg foor iesereen. Hier blijven we tetteren foor freede en fanafond sturen we allemaal hartjes. Dikke koes en de allergrootste koes van mij.

  1. Heeeee daar is mijn allerliefste Pepekind Faalentino waar ik altijd zo heeeeeel erg trots op ben!!!, zag je hoe goed ik sportief ik ben?!, ik kan echt keihard rennen en ik fang alle grassprieten, nau ja BIJNA alle sprieten!, o wat grieselig dat jullie stroom weg was, als alles helemaal donker is in huis is dat heel raar, gelukkig dat jullie je frouwtje zo goed hebben geholpen, want anders waren er misschien ongelukken gebeurd!, ik ben blij dat alles goed is met jullie, en ik hoop dat jullie ook lekker veel zon hebben, en wil je alsjeblieft dankjewel zeggen tegen je tante Jafita voor de grote koes?!, en wat een heeeeerlijke dingen hebben jij en Jafita gemaakt, Pokon staat al te smullen en Mikkie komt eraan, dus ik ga ook maar beginnen anders is alles op!, mijn vrouw heeft de sjaramelfla ferstopt, want die wil ze helemaal opfrooten, erg hè?, dankjulliewel dat jullie ook blijfen tetteren voor vreede, op een dag is het ineens zover!, ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je Pepeoom!!, ik heb voor je mensen braatwoerst met kurriesoose gemaakt, en er ligt een zaklamp bij voor als de stroom nog een keer weg is, en voor jullie heb ik een heeeeele grote taart gemaakt met allemaal smaken, er is fissmaak en fleessmaak en kouwstiksmaak en partiemikssmaak en hamburgersmaak en slagroomsmaak, en voor je tante Jafita heb ik een vlinderketting gekocht en een sjaal met hartjes en vlinders en roosjes, ik kom haar morgen ophalen om met Mila en mij te piknikken, koeskoeskoeskoes voor jau grote jongen!!!

 12. OooOOOooooohhh Keefffieeee wat hebbie tog een heerleke tuin!
  En wat leggie lekker te geniete!
  Wij doen dat ook op onse balkonnen. Simon en Tiga sitte graag op het keukebalkon en Chester en ik sitte graag op het balkon fan de huiskaamer.
  Nu staan allebei de deure oope en we kunne gaan sitte waar we wille.
  Lekker toch!
  Keef wat glimt je facht mooi!
  Onse tweefoeters finde je een heele mooie jonge en dat woude se doorgeefe aan jou.
  Wij stuure heel feel kettisfektions naar jouw tuin en se sijn gemaarieneert foor de barbekjoe!
  Liefs fan Leootje, Simon, Tiga en Chester!

  1. Leooooooootje!!!!, ik stuur je straks letters, voor nu alfast heeeeeeeel veel kopjes van mij!!!, Kever!!

  2. Heeeeeee lieve vriend, daar ben ik dan toch nog!, mijn vrouw was fandaag naar ooma toe en daarom mocht ik niet oo de Aaipet, flouw hè?, o ik ben helemaal ferleegen geworden van al jullie lieve woorden en kompliementen… ik foel me gewoon een filmster!, wat heerlijk is de zon hè?, ik ben blij dat jullie er ook zo van genieten op jullie balkons, dat is ook sjiek als je twee balkons hebt!, wanneer komen jullie naar mijn tuin?, dan kunnen we rennen en dutten en in het gras rollen en jij kan in de appeltjesboom klimmen, en misschien Simon en Tiga en Chester ook wel, ik blijf dan beneeden okee?, zooo heee en dat zijn de lekkerste kettisfeksjions die ik OOIT heb gegeeten!, ik heb er een paar zo uit het fuistje gegeeten, en de rest ging op de barbekjoe en binnen een mienuut stonden alle katten uit de buurt bofenop het schuurtje, ze wilden allemaal proefen en iedereen fond ze fantasties!, lieve Leootje Ansjoe de Schrijfert en de Dichtert en de Rieportert, ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Keefie, en ik had allemaal kouwstiks gebarbekjoed, en toen heb ik ze snel naar jullie gebracht, ze zijn nog warm!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *