Minnie en hoe en wat liefde thuis is

liefde Als ik dit stukje miauw is het de dag met de zon erin. Het is ook een andere dag. Een trieste dag foor Frau. Want zij moet haar mama en ik mijn mensenoma al een jaar en een paar maandjes missen. Daarom heb ik fanochtend haar gewekt door haar een lief kopje te geven. En ik heb haar arm een paar likjes gegeven. Zo wou ik laten weten dat ik haar heel lief find.

Het rijk

liefdeZe ging al froeg de deur uit dus ikke had het rijk alleen. Eerst ben ik mijzelf eens uitgebreid gaan wassen. Zodat ik er op mijn allermooist uit zie als Frau weer terug is. Ook heb ik mijn foorpootnageltjes een maniekuure gegeven. En ook ben ikke mijn agterpootnageltjes natuurlijk niet furrgeten. Die heb ik ff een goede pedicure gegeefe.
Daarna ging ik doen alsof ik aan het trainen was foor de eere diefiesie pootballen foor poesjes. Achter het propje aan rennen. Er een goede tik tegen aangeefe. Van een afstandje besluipen en bats erop met de poot. Zo dat wordt deze poes echt wel eefe heel erg oer van hoor!
Fan sofeel trainen en rondrennen wordt je best wel heel erg moe hoor. Dus ik dirbbelde naar de bank. Sprong erop. En ging lekker in mijn mandje liggen slapen. Ik droomde van lekkere brokjes en zakken fol met snoepjes. Oeh dat zijn toch wel de beste dromen hoor!

Wakker

Toen ik weer wakker werd freef ik met mijn pootje ff oofer mijn koppie. Eefe helemaal wakker worden na zo’n lekkere dut. En toen hoorde ik de deur van de poort open gaan. Snel rende ik naar de tuindeur. Mauw mauw Frau ben je er weer. Mauw mauw wat fijn!

Op schoot

Nadat ik haar een paar liefe kopjes tegen haar benen had gegeven ging ik op de blauwe stoel zitten. Frau ging teegen oofer me zitten. Ze vertelde wat ze gedaan had. Dat ze in de son had gezeten bij mensenopa op het balkon. Dat ze nieuwe vagtjes foor aan haar pooten had gekocht.
En toen pakte ze haar telefoon en liet mij een footoo zien. Nou toen moest ik eefe keihard blaase. Het kwam echt vanuit het onderste van mijn pootjes. Want op die footoo stonden twee freemde poesjes. Twee roode. Toen ik beeter keek zag ik dat ze op een ander balkon zaate. Met ook gaas ertussen. Dus toen gaf ik de telefoon maar een kopje.
liefdeMaar echt hoor ik schrok dus eerstens wel. Want dagt echt dat ze zomaar sonder het teege mij te zeggen of zonder toestemming te fraage andere poesjes ging kijken, aaien, ehhh MEW! Frau moest wel een beetje om mij lachen. Kom maar lekker op schoot Min dan ga ik je lekker aaien.
Nou dat laat deze poes zich geen twee keer mauwen. Ik sprong van de blauwe stoel op de taafel en zo hups bij Frau op schoot. Terwijl ik lekker geaaid werd ging mijn motortje aan. Lekker keihard spinnen! Op schoot liggen find ik toch echt wel het aller aller aller fijnst. Seekur als je ook nog eens lekker geaaid of gekriebeld wordt.

Eete

Toen was het tijd foor aafondeete. Ik kreeg een lekker bakje tonijnmoes. En zij at een piessa met tonijn. Ik zou Minnie niet zijn als ik niet fan de piessa ook een stukje tonijn zou stelen hihi. Of nou ja dat probeerde ik. Maar het lukte niet. Frau was me te slim af. Toen ben ik maar terug gedribbeld naar mijn schooteltje met mijn eigen tonijn.

Nou dit was het weer foor deze keer. Ik tetter nog steeds mee voor freede. Jullie ook?

Poot, Minnie

4 gedachten over “Minnie en hoe en wat liefde thuis is

 1. Hoi Minnie,

  Allereerst heel veel sterkte voor je vrouw, vind het superlief van je dat je je vrouw hebt getroost. Dat heb je heel goed gedaan lieve Minnie.
  Zelf zit ik ook graag bij baas op schoot, niks fijner dan dat hé, samen zijn is zo heerlijk!
  Geniet er maar mooi van Minnie.

  Pootje van Tommy!

 2. Haai Minnie poes

  Hier is Oopaaaaaaaa
  Oopa ruikt….
  Oopa ruikt uhm…..
  Loes naam!!
  Wat?
  Tonijn!
  Keivette tonijn en piessaaaaa
  Tonijntje erop
  Tonijntje eraf
  Piessaaaaa
  Loes Oopa wil ook zo’n ding
  Wat nou Piessaaaaa
  Dat zeg ik toch.
  LUISTEREN!!!
  Is er nog meer?
  Wat?
  Liefde van thuis?
  Oopa doet alleen poezedames!
  Poezedames en Piessaaaadames!
  Whaaaaaaaa haaaaa
  Kom maar door met die uhm
  Die dingen.
  Loes.
  Kop werkt niet meer
  Ja ja tijd voor dutsel

  Piessaaaaa

 3. Heee lieve Minski, wat goed dat je je Frau hebt getroost, wil je haar van mij ook zachte kopjes gefen?, zo een dag als zondag is dan ekstra moeilijk, gelukkig maar dat jij zo een goede mantelpoes bent!, goed dat je geblaasen hebt naar die roode poesjes, dat is je oer, maar ik weet zeker dat er voor je Frau maar één poes bestaat die de allerallerallerallerliefste is, en ik weet toefallig wie dat is… dat ben jij!!!, en goed dat je geprobeerd hebt om pietsa te proefen, wie weet lukte het en dan had je lekker warme tonijn met kaas, dat vond Grote Beer die hier woonde altijd zooooo lekker, de kaas dan hè?, en weet je waarom?, omdat hij froeger in een pietseriaa woonde!, lieve Minnespin, ik stuur jau en je Frau heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Keefie!!, ik heb voor jau een blikje tonijn in een schaaltje gedaan, het staat bij de tuindeur, en voor je Frau heb ik aarbeijtjestaart met slagroom gemaakt, het is ook voor je mensenopa!!!

 4. Lieve Minnie,
  Wij vinden jou een lieve poes, omdat je extra lief voor je vrouw bent geweest op moederdag. Maar je vrouw is ook lief, omdat ze op die dag naar je mensenopa ging. Hij zal mensenoma vast ook heel erg missen. En zo te lezen heb jij je al die tijd prima vermaakt en jezelf heel mooi gemaakt voor je vrouw. Dat zal je vrouw zeker erg gewaardeerd hebben.
  Lieve Minnie, je krijgt veel zachte kopjes van Cindel, Jillie en Ivar en veel liefs van onze vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *