Kever heeft een mening over plesier hebben

plesier Dit jaar is het een raare lente vind ik, de ene dag is het lekker warm en droog, dan ben ik de hele dag buiten in mijn tuin, maar de folgende dag reegent de hele tijd, ik snap niet helemaal hoe dat kan en ik wil liefer dat er steeds zon is, alleen is dat dus niet zo, eerst dacht ik dat het wel zau komen, maar elke keer komt de reegen terug, soms ook met keiharde wind en van dat gerommel en geflits in de lugt, dan ga ik maar snel naar binnen.

In het gras

Mijn vrouw wordt er een beetje mopperig van, ze zegt dat ze nau wel eens een paar weken mooi weer wil hebben, ik ook hoor maar dat komt vanzelf, of het komt niet, daar ga ik niet op wachten, ik ga gewoon mijn tuin in en ik ga in het gras liggen, want kaud is het niet meer, en wat geeft het dat het gras nat is?, niets toch?, gras is gras!

Klaf

Alleen als het KEIhard reegent blijf ik binnen, ik ben niet gek natuurlijk, maar een klein beetje reegen vind ik niet erg, fanmorgen was dat ook zo, het was best warm maar er was reegen, het foelde klaf aan (zo heet dat toch?), ik had al in mijn eentje over mijn gras gerend, en daarna wilde ik met mijn vrouw spelen, ik tetterde en mijn vrouw riep Ja Keef!, maar ze bleef binnen, ik bleef gewoon tetteren, ze kwam naar de deur en zei dat het reegende, ja dat had ik ook al gezien, nau en?, dus ik liep naar mijn gras en tetterde en keek haar aan.

Eeten

Ineens snapte ze mijn PUNT, ze kwam aanlopen en zocht de langste grassprieten uit, eerst mocht ik er van eeten, hmmmm… dat is zo lekker mals en fris!, en daarna ging ik die grassprieten fangen, ik rende heel hard over mijn gras heen en weer, het was echt keispannend, want soms deden de sprieten heel raar, dan ferstopten ze zich achter mijn vrouw, maar ik had ze door en ik fing ze elke keer!, na een tijdje ging het harder reegenen en zijn we toch maar naar binnen gegaan.

Mijn vrouw zei tegen me dat ik helemaal gelijk had dat ik haar had geroepen, dat het heel leuk was zo met zijn tweetjes, en dat het dan helemaal niet erg is dat je een klein beetje nat wordt van de reegen, en dat vind ik nau ook, als je wacht tot het droog is kan je wel honderd jaar wachten en wat heb je daaraan?, je leefen is nu!, hoe zeggen mensen dat ook al weer?… o ja: pluk het gras, mijn vrouw roept nau iets van DE DAG, maar folgens mij bedoelen we hetselfde, dat je nooit moet wachten om plesier te maken en SAMEN te zijn.

Ik stuur iedereen die het nodig heeft zachte kopjes, en ik tetter gewoon door voor vreede!!

28 thoughts on “Kever heeft een mening over plesier hebben

 1. Goeiemorgen Tuinkever, wat een fijne zomerse letters weer. 💌 Gisteren was het echt een zomerdag zoals het hoort. 🌞. Pom heeft de tuin bemest en ik heb de klimop gesnoeid. Pom was helemaal ontspannen door het mooie weer. Ze at beter en lag lekker in het zonnetje naar de egel te kijken. Dit egeltje is niet Marga, ze heeft veel lichter haar. Egelstreken heeft ze wel. Laatst probeerde ze Pom’s huisje binnen te komen. Ze stond al op haar achterpootjes.
  Ik snap wel dat je vrouw een beetje mopperig wordt van het weer Kever. Niemand is blij met regen ☔. Al is een beetje onweer soms wel gezellig.
  Sam heeft van de DA zalf aan de binnenkant van haar oortje een likje zalf gekregen om beter te eten. Tot nu toe eet ze prima gelukkig.
  Hoe is het met Mikkie?
  Jouw tuin staat er goed bij Kever, met al dat lange gras. Ik houd wel van zo’n alang-alang tuin. (Als dat het goede woord is).
  Ik wens jou, Mikkie en je mensen een fijne dag. Voor jou en Mik staat er poezensoep en wat visjes 🐟 achter in de tuin. 🌻🌷🥀.

  Groeten van ons, Kim, Sam en Pom.
  ☕☕☕

  1. Lieve mevrouw Kim en Sam en Pom, ik snap heel goed dat Pom helemaal ontspannen wordt van het zonnetje, ik ga zelf altijd op mijn rug in mijn gras liggen, en dat is het fijnste dat er is!, Pom helpt goed met de tuin, dan groeit alles veel beter, en wat is het egeltje bruutaal om in Poms huisje klimmen!, dat mag toch niet zomaar?, fijn dat Sam goed eet, dat is belangrijk voor haar gesond, mijn vrouw is gelukkig niet meer mopperig, we spelen veel SAMEN, en ze laat aan de randen van mijn gras ekspres hele lange sprieten staan, voor mij!, Beer en Bolle speelden daar ook graag mee, dus het is traadietsie!, met Mikkie is alles prima, mijn vrouw heeft hem net geknuffeld, en nau gaan hij en ik lekker van de poezensoep en de visjes genieten, dankuwel ook van Mikkie!, ik stuur jullie viertjes heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, ik heb voor Sam en Pom patee gemaakt van zalm, en bofenop zit sous van tonijn, voor u heb ik zelf stroopwaafels gemaakt, met lekker veel stroop, en voor het egeltje heb ik wormen uit mijn tuin neergelegd (bah!)!!

 2. Lieve Kever,

  wat hebbie tog weer feel gelijk van jou letters en wattie ons allemaal fertel. Dattie jou gras moet plukke assie kan want assie ferdor dan hebbie er niks meer aan. Jij kan wel wachte tottie jou ons weeg maar mij vrouw zeg dat wij zoies nooit nie gaa haale. En zij zeg daarom bennie ook zofeel goeie vriendjes met Kever dus zoies is heel feel poosietief.
  Plesier maake is heel feel gesellig vin ik van mij eigen. Selluf doe ik ook graag mij eete met heel feel plesier. Maar jij kan ook plesier maake assie door jou gras ren of jou vrouw ren met ze graspiet agter jou eigen aan. Het maak nie uit want plesier is jou fijne gefoel in jou hart en in jou lijf. Mij eigen meening is, assie jou groote lijf heb of jij heb jou groote leefeswerk, dan kan jij nog meer plesier foele. Dan kan jij alles plukke wat jij wil en jou hart straal. Reege of zon, jij foel alteit jou eigen lente.
  Daarom heb ik fandaag mij Plesiertaart gebakke in mij frieserpan en het met Sweedse balletjes van kaaramel, Spanjese frugjes van platteland, Finlanse sja sja sja sjalotjes en Swisserse kaaspuntjes en Itiaanse Massepein foor Ooma. Het is op mij draaischeif gemaak met sterretjes boofe mij hoed uit Belgieje.
  Alstoeblief dank oe wel,

  Loesje

  1. Lieve Loes, nau snap ik waarom ik zoveel plesier kan maken, dat is omdat ik een groote buik en een groot lijf heb, en jij hebt jauw mooie leefeswerk Loes!, ik denk dat iedereen plesier kan hebben hoor, als je weet wat je het allerfijnste vindt, ik vind nau met de grassprieten speelen het allerfijnste, maar ook knuffelen en spieraal spelen, en eeten natuurlijk!, je hebt helemaal gelijk dat eeten helemaal top is, en iedereen kan het!, fandaag heb ik al geknuffeld en gespeeld en gegeeten, dus het is al een hele fijne dag, er is hier nau geen zon maar toch foel ik die in mijn hart, omdat ik hier ben met allemaal letters van mijn vrienden, en dat vind ik ook het allerfijnste!, lieve Loes wat heb je toch weer een fantastiese taart gemaakt, we zitten allemaal te smullen en zingen van sja sja sja, en ik dans erbij in mijn witte onderbroek!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, de frietuur staat al aan en het fet begint goed heet te worden, dan gaan de frietjes erin, en voor erbij heb ik krooketjes gemaakt met fullingen uit alle landen ven de weereld!!

 3. Hoi Kever,

  Plezier maken is heel belangrijk daar heb je heel veel gelijk in, en het maakt echt niet uit of het dan regent of de zon schijnt.
  Vanmorgen lag ik lekker in de vensterbank van de eerste zonnestralen te genieten, zo fijn al die warmte op mijn buikje.

  Heb nog nooit gras gegeten, is dat lekker?
  Misschien eens aan baasje vragen of hij gras mee wil nemen voor mij.

  Heb voor jou in de tuin heerlijke snecks neergelegd, en heb ook de zon besteld.
  Voor je mensen heb ik koffie en thee klaar gezet met een overheerlijke appeltaart met slagroom.

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, je zegt het presies goed, dat je altijd plesier kan maken, dat heeft niets met reegen of zon te maken, ook al vind ik zon stiekum toch het allerfijnste!, ik vind gras heerlijk, en Popje, Beer, Molly en Bolle aten het ook altijd, alleen kan het dat sommige katten er een beetje van moeten spugen, er bestaan spesjale kattengrasplantjes roept mijn vrouw, die koopt ze altijd in de winter als er buiten geen gras is, en mijn mensen zeggen wel eens dat ze nog nooit met een kat hebben gewoond die zoveel gras eet als ik!!, misschien ben ik froeger wel een koeitje geweest?, dankjewel voor al het lekkers, ook van mijn mensen!, ik stuur jullie drietjes heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!!, en ik heb voor jau allemaal snekkies naast je mandje neergelegd, en voor je mensen staat er een aarbeijtjestaart met ekstraveel slagroom in de keuken, en er is ferse tee en koffie!!

   1. Hoi Kever,

    Zou zo maar kunnen dat je een koetje was, zeker als je het gras buiten zo lekker vind.
    Heb nog nooit gras gegeten, waar smaakt het naar?

    Dank je wel voor de lekkere snedks, en mijn baasjes zeggen dank je wel voor de aardbeijentaart met extra slagroom, en de thee en koffie.

    pootje van Tommy!

    1. Ik heb ook nog de kleuren van een koeitje!, gras smaakt naar sappig en mals en groen, en een beetje frisknapperig, en ook een klein beetje zoet!, fijn dat alles lekker was!!, heeeeeeeel veel lieve kopjes van mij!!

 4. Hoi Kever,

  Het was zeker van dat rare weer, af en toe dacht ik dat de herfst weer was aangebroken ipv de lente 🙁

  Gelukkig trek jij je daar niets van aan en ga je lekker je eigen gang buiten in de tuin.

  En je hebt gelijk samen spelen is veel gezelliger en blijf net zo lang mauwen naar het baasje tot ze met je komen spelen:-)

  Als je ze eenmaal zover hebt gekregen ,dat ze lekker buiten met je spelen, merken ze vanzelf wel hoe leuk dat is en dat ze er zelf ook Zen van worden.

  Dat ervaar ik ook met Kitty en Coco,als ik met ze aan het spelen ben.

  Groetjes van mij aan je baasjes en kopjes van Kitty en Coco,en een dikke knuffel van mij. 🙂

  1. Lieve mevrouw Jeanine en Coco en Kitty, mijn vrouw zei ook steeds dat het wel herfst leek!, en dat vond ik ook, maar nau was het een paar dagen heeeeerlijk weer, met veel zon, ik heb er van genoten!, ik heb ekstraveel met de grassprieten gespeeld, en er ook lekker van gegeeten, het was helemaal top!, mijn vrouw vond het ook fijn zegt ze, en ze zegt dat u helemaal gelijk heeft dat je Zen wordt van het speelen!, vinden jullie drietjes de zon ook zo fijn?, lieve mevrouw Jeanine en Coco en Kitty, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffels, ze zijn van Kever!!, en mijn mensen sturen lieve groetjes terug, en nau ga ik snekkies strooien voor Kitty en Coco!!

   1. Oja, en voor heb ik een taartje met aarbeijtjes en slagroom gemaakt, voor de lente!!

 5. Hajooooooooooo poomsie

  Oooooooh ikke hat hetselfe as uwes. Ikke wau ook aween maar naar buite met mooi weer. Ikke mog fanaf fijf uur al naar buite. Lekker naar foogels kijke en sgeetjes laate. Hihihihi. En nau issut weer kauwt😭😭😭 snie leuk😭😭😭
  Ikke slaap nu maar oppe bank. En uwes moet me frauw hoore as ik perongewuk een sgeetje laat. Hihihihi.
  Poomsie, onner uwes sgaapje lig een berg pigmeks. Met een eksjafette milkiesjeek. Hihihihi. Hut lig in een doos met sonnetjaaltjes
  Pootjes🐾🐾

  1. Heeeee lieve grote jongenszwartepantersiejemees, heerlijk is het buiten hè?, ik was ook elke dag froeg wakker en wilde dan de tuin in, maar fandaag is er zomaar ineens helemaal geen zon meer, ik snap er niks van!, ik heb wel al gerend fanmorgen, sgeetjes laat ik eigenlijk nooit, daat was Popje die hier froeger woonde heel goed in!, dankjewel voor de milkiesjeek en de pigmeks, daar ga ik nau van smullen, ik stuur jau en je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!!!, en ik heb bij de balkondeur maar dan binnen een doos met frietjes, friekandellen, hamburgertjes en drie softijsjes neergezet, in een doos waarop staat AF BLIJFEN!!

 6. Hallo mijn allerliefste Pepeoom Super Kever + van se heelsse wereld.
  Nou nou wij hadsse fandaag ook een dag hoors. Bliss haar gjote liefde zou uit Roessia koomsse fandaag en ik magsse hem bjokslessen gaan leersse. Want Bliss is wel heel lief maar se isse de baas in se huis. Mijn fjouwtje segge se is ze de konigingen maar dat kansse niet want ik bensse KOOONING en ik bensse ook niet de baas in huis en nu roepsse mijn fjouw rare woortjes van kooning lompsse en so maar dat komsse se hebbse van de vodka gedrinksse. Dus mijn mensen waarse klaar om naar Doesseland te gaan is de fliegtuig kapoetsse en fliegsse hij later fansseafond. Isse niet erg want er waren welkoms snekkies en die sijn nu op maar ik heb gesien er zijn er nog feel meer.
  Dus mijn puikkie is folsse en ik mag fanafond een smekkiedonalts . Nu hebsse ik al een lijstje klaar staan en het is voor meer persoontjes.
  Dus als u stjaks een gele M ziet snel naar uwes tunnel want daar worsse het besorgsse.
  Voor u mensen heb ik taart van se aarsebeien nog niet uit eigen tuin maar die komen segge se hier.
  En het gjas vinsse ik sjoel en mijn mensen hebsse mij beloofsse se gaan soekjes voor gjas .
  Een mega dikke koes van ons allemaal de allergjootse van mij en Tante Jafita loopse se te singen hand in hand kameraase en se hebsse een rood witte sjaal met hartjes. Ze gaat zo Bjammiesaurus ophaalse en se singe amorse amorse.

 7. Heeeeee daar is mijn allerliefste Pepekind KONING Faalentino, waar ik altijd zo een trotse Pepeoom van ben!!, wat een spannende dag heb je gehad, en fooral ook voor Bliss en voor het vriendje van Bliss, en natuuuuuuurlijk kan Bliss niet de koningin zijn, want jij bent al de koning en jij was eerstes!!, en wat zegt je vrouw nau over lomp?, je bent niet lomp, je bent net als ik, en ik ben Kever en jij bent Faalentino en we zijn eelegant, zo noemen mensen dat, echt waar hoor!, gelukkig dat je al de welkomstsnekkies hebt geproefd, en dat je weet dat er nog meer zijn, ik zag net al een outootje foorbij rijden met die M, dus ik ga zo naar de tunnel, dan kunnen Mikkie en ik lekker smullen, mijn mensen zitten heerlijk van de taart te eeten, en mijn vrouw roept dat wij ook aarbeijtjes in de tuin hebben maar dat ze er nog nooit eentje heeft gegeten omdat er altijd beestjes zijn die ze opeeten, maar dat vind ze prima hoor, want iedereen moet eeten toch?, ik hoop dat je ook gras krijgt, ik vind het zoooooo fijn!, mijn mensen hebben het lang geleeden neergelegd voor Beer, maar alle katten uit de buurt kwamen er naar toe, en Bolle vond het ook top en nau ik!, ik stuur je mensen heeeeeeel veel sukses voor morgenogtend, en wil je je tante Jafita zeggen dat ik al klaarsta om SAMEN naar Brammie te gaan?, ik heb voor haar een heeeeele grote bos bloemen, en een ❤️ van kattensjookoolaa!, voor jullie allemaal een hele dikke koes, ik heb oferal in huis snekkies neergelegd, en hamburgertjes en milksjeeks, en voor je mensen is er een een rumkeek, met slagroom, het is van je Pepeoom!!, dikke koes terug, voor jullie allemaal maar fooral voor jau!!

 8. Mijn mensen segge ze hebben nog geen beestjes in se aarssebeien gesien. En ik tetter natuurlijk foor se fjeede en ik stuursse iesereen die se nodig hebsse knuffelse.

  1. Fijn dat je meetettert en meeknuffelt!!, ik denk dat alle beestjes hier in de aarbeijtjes zitten!!, soms zie ik hele kleine groene aarbeijtjes, maar foordat ze rood zijn heeft iemand ze opgefrooten!

 9. Hoi lieve TuinKever,

  Groot gelijk om lekker door het gras te rennen ook al is het een beetje nat. Wij hebben geen gras op ons balkon. Maar wel leuke blommetjes. Dus ik (Binti) ga daar dan lekker op knabbelen, wat vrouwtje dan niet leuk vindt. Want ja, straks hebben we plantjes zonder blommetjes, hihihi. Vandaag ben ik niet op het balkon geweest, het was geen lekker weer. Hopelijk kan het morgen weer wel!!

  Ik heb lekkere snoepies neergelegd, ook mensensnoepies.

  Dikke knuffel van Binti
  PS: Zooka ligt al te tukken en uit te buiken van het avondeten

  1. Lieve Binti, in de blommetjes zitten vast veel fietamientjes!, froeger liep hier een konijn door de tuinen, hij woonde een stukje verderop, en hij beet altijd ALLE blommetjes af en dan legde hij ze naast de plant!!, dan is het veeeeeeel beeter om ze op te eeten toch?, dankjewel voor de snoepjes, ik heb al geproefd en ze zijn helemaal top, ook dankjewel van mijn mensen!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffels voor jau en Binti en jullie vrouw, ze zijn van Kever!!, ik heb voor jullie vrouw een klein taartje met framboosjes en slagroom neergezet, en voor jau en Binti liggen er snekkies, je krijgt er geen steentjes van!!

 10. Whahhahhaa heel goed van je Kever, pluk het gras en zet de bloemetjes buiten 🤩
  Vandaag was het maar weer koud, maar gelukkig hadden we mooi weekend.
  Dikke knuffelzzzz van onzzzz

  1. Lieve mevrouw Sandra en lieve Roos, onze bloemetjes staan allemaal al buiten!, mijn vrouw roept dat ik het niet snap, maar ze snapt het zelf niet!!, en ik maak hier de letters, niet zij!!, ik stuur jullie heeeeeeel veel lieve kopjes en knuffels, ze zijn van Kever!!, in de Hello Keverboks zit deze week voor Roos een heerlijke moes van kip, en voor u is er red felfet taart!!, het is allemaal zelfgemaakt natuurlijk!!

   1. yum yum yum
    De Hello Keverboks krijgt een 10, errug lekker.
    Wel lief voor je vrouw zijn hoor.
    Kuzjezzzz

    1. Dankjulliewel voor de goede resensie van de Keverboks!, en ik ben altijd lief voor mijn vrouw hoor, we hebben net heeeeeel goed geknuffeld en ik was helemaal tegen haar aangekropen!!, neuskusjes van mij terug, dat kan ik HEEL goed!!

 11. Ha die Kever,
  Leuk dat jij zoveel plezier met gras hebt en dan samen met je vrouw. Samen is inderdaad het allergezelligst. Wij spelen nooit met gras, maar buurkatten aten wel eens van het gras uit onze voortuin. Die vinden blijkbaar gras ook heel fijn. Nu kan dat niet meer omdat al het gras tussen de steentjes is weggehaald. Vroeger kocht onze vrouw voor ons wel eens een bakje gras, maar dat doet ze niet meer sinds Disney ( een over de regenboogbrug kater) zich in een grasspriet verslikte. Die spriet bleef altijd in zijn neus zitten en kwam er zelf niet uit. De dierenarts kreeg die spriet er ook niet uit en toen moest onze vrouw met Disney naar de KNO-dierenarts in Etten-Leur. Die dierenarts kreeg gelukkig die stomme spriet na veel gedoe eruit. Dus voor ons geen bakjes gras meer. Gelukkig maar dat jij daar beter mee weet om te gaan, Kever.
  Wij hopen ook dat het weer wat warmer wordt en dat er meer zon komt. Zo vinden wij er ook niets aan en onze vrouw zegt ook dat ze er klaar mee is. En regen is er ook genoeg geweest. Bah, dat sombere weer, het lijkt wel herfst. Gelukkig maar dat jij je niets aantrekt van een beetje regen.
  Lieve Kever, wij gaan pootjes draaien voor wat mooier weer. Misschien helpt dat. Veel zachte kopjes van Cindel, Jillie en Ivar en veel liefs van onze vrouw.

  1. Lieve Cindel, Jillie, Ivar en mevrouw Marjoke, mijn vrouw zegt dat ze nog nooit met een kat heeft gewoond die zoooveel gras eet als ik, ik lijk wel een koeitje folgens haar, maar ik mag altijd gras eeten van haar, want je wordt er niet dik van en ik moet er nooit van spugen, wat een grieselig ferhaal van Disney, dat wil ik liefer niet! ,ik snap dat u dan geen gras meer koopt, ik eet altijd kleine stukjes van een spriet en ik kouw heel goed, en de langste sprieten zijn om mee te speelen, dat vind ik het allerallerallerleukste speelgoed dat er is!, ik blijf maar rennen en ik fraag de hele dag door aan mijn mensen of we weer met de sprieten gaan speelen, zo leuk find ik het!, misschien word ik zo wel helemaal slank, dat kan best!, fandaag was het ineens weer veel kauder buiten, en het reegende een beetje, maar ik heb toch gerend en met het gras gespeeld, ik hoop dat de zon gouw weer terug komt en dat het weer lekker warm wordt, het is toch lente?!, ik vind wel dat we nau een ekstra mooie zomer hebben ferdiend, en daar ferheug ik me al op!, lieve Cindel, Jillie, Ivar en mevrouw Marjoke, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ik doe er zonnestraalen bij, ze zijn van Kever!!!

 12. Hoi Kever, ja met dat weer is het dit jaar toch echt allemaal een beetje raar he? dan heb je ineens een dag of een paar dagen dat het wat lekkerder warm is en dan ineens regent het weer. En als er flitsen en knallen bij zijn dan ga je beter naar binnen hoor want dat kan anders best gevaarlijk zijn zeggen mijn mensen. Ik houd er ook echt niet van als mijn vachtje erg nat wordt. Dat is niks fijn. Een beetje is niet zo erg maar niet te natuurlijk. Mijn mama heeft een heel andere soort vacht dan ik dus als zij nat wordt, dan is het net alsof de druppels daar aan de buitenkant op blijven liggen. Heb jij dat misschien ook want jij lijkt natuurlijk wel erg op Molly.

  Samen spelen is leuk he? Dat doe ik ook het liefst. Soms speel ik met Molly of met een vlinder maar samen met mijn mensen vind ik ook erg gezellig. Alleen snappen ze niet altijd meteen wat ik dan bedoel maar ja, dat komt dan meestal na een poosje toch wel goed.

  Ik vind gras ook lekker en heel bijzonder. Pas waren de konijntjes even los en toen zag ik dat zij ook gras aten. Dus dat is wel extra speciaal als we dat samen kunnen doen. Voor je mensen zijn er frambozen vlaaitjes en voor jou en Mikkie extra veel snoepjes. Mijn vrouw heeft van het werk een mega doos met snoepjes meegebracht. Dat is nog eens een goed iets he? Ik wil ze graag delen. En je pakketje met de duif gaat ook morgen weg trouwens dus hopelijk vliegt deze snel en is er ook zo. Het is voor in huis en iets voor in de tuin. Dus hopelijk wordt het nu heeeeeel lang heel mooi weer! Knuffels van Lucky en de rest

  1. Heee lieve vriend Lucky, wat zeg je nau, eeten de konijntjes ook gras?, dat wist ik helemaal niet!, dan kunnen jullie SAMEN gras eten, dat is gesellig!, fandaag heb ik ineens weer zon, gelukkig maar, ik hoop dat jullie ook zon en warm hebben, anders stuur ik zonnestraalen naar jullie op hoor!, want zon is zooo fijn, veel fijner dan reegen, ik vind een klein beetje reegen niet erg, ik denk dat ik net zo een vagt heb als je mama, mijn mensen kammen me ook vaak anders krijg ik allemaal knopen en klitten, fooral bij mijn bips, maar ik vind kammen en borstelen heeeeeerlijk, ik wil het wel honderd keer op een dag, maar dat is niet goed voor mijn haaren zegt mijn vrouw, heb jij al vlinders in je tuin?, die zijn zoooo biesonder!, ik ga altijd meteen kijken en ik probeer ze zachtjes aan te raken maar dan fliegen ze altijd weg, ik dans dan mee, ik zau wel ooit willem fliegen met een flinder, ga je dan mee?, wat spannend van het pakje!, oooo ik word er nau al blij van!, en ook een beetje zenuuwachtig, want het is keispannend!, daarom ga ik van de snoepjes smullen, SAMEN met Mikkie, hij roept Dankjewel, en ik ook!!, wat fijn dat je vrouw zo een grote doos snoepjes meebracht, dat is toch wel helemaal top!, mijn mensen zeggen dat de vlaaitjes heerlijk zijn, ze zitten lekker buiten in het zonnetje te smullen, lieve Lucky ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!, ik heb voor jau en je mana Molly en je zus Dropje kouwstiks neergelegd, voor de nijntjes heb ik spesjale knabbels, en voor je mensen staan er echte bosse bollen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *