Mila houdt van eete en hoe

MilaHoi allemaal, vandaag ben ik weer aan de beurt op de blog. Nu is er een nieuwe blogger bij, een Haagse katermans, zijn naam is Leootje. Wij doen om de beurten zodat iedereen een kans krijgt om een ferhaal te schrijven. Welkom Leootje, ik wens je heel veel blog plezier.

Flieft

Ik wil graag adfies van de poesemeisjes onder ons. Ik ben flieft, zwaar flieft. Nog steeds op mijn mooie regenboog katermans Jimmy maar nu is er ook eentje onder ons hier. Hij is groot, stevig, heel mooi en knap, hij heeft zelfvertrouwen omdat hij doet wat hij kan. Hij is meega slim en tettert als de beste.
Maar hoe vraag je furkeer? Of wacht je tot de katermans zelf komt? Ooo ik vind het heel spannend. Mijn motortje draait prrrr als ik aan hem denk. Prrr… En ik durf nog niet zijn naam te mauwen omdat hij misschien mauwt dat hij geen furkeer wilt.

Mijn figuur

MilaPas geleden was ik aan mijn figuur aan het denken. Dat ik zo’n mooie maatje meer wil zijn net als mama Loesje en Trudi. Ik ben een lekkerbek en ik lust bijna alles. Een lekker visje of stukje kip gaat er altijd wel in. Ik ben gek op mijn eigen eten maar ook die van mijn mensen. Als mijn vrouw komt dan krijg ik altijd iets van haar. Soms is het een snoepje en een andere keer weer een staafje of een likwitsnack. Als mijn vrouw blijft eten in de middag of avond dan sta ik al paraat op de krabpaal. Ik wil alles zien en alles weten van wat zij gaat eten. In de middag eten ze broodjes met van alles erop. Meestal heeft ze kaas of vlees.
Ik lust allebei. Vlees is lekkerder dan kaas maar ik ben niet kieskeurig. Als mijn vrouw een stukje overheeft dan wil ik dat heel graag naar binnen werken. Ik weet dat zij wel aan haar figuur moet denken. Dus open ik mijn bek graag! Misschien komt het door vroeger dat ik alleen was zonder mama en eten maar dat weet ik niet. Ik eet gewoon graag.

Kopjes

Van vlees maakt het niet uit wat ze eet, ik lust alles. Als ik er eentje moet kiezen als faavoriet dan is het denk leverworstje. Dat smakt zo makkelijk weg en de smaak is lekker. Ik wil altijd meer als ik leverworstje krijg. Zelf vind ik dat ik te weinig krijg. Het stukje leverworstje is ongeveer eefe groot als euroo munt. Dat mag dus meer zijn van mij. Ooo en vooral als er rosbief is want dat vind ik ook erg lekker. En friekandoo ook. Salaami eet ik ook wel eens en rookvlees ook. Hoe meer hoe beter.
Ik geef mijn vrouw altijd kopjes als er eete is. En als ze iets heeft wat ik heel graag wil zoals frietjes met kip dan ga ik op haar schouder zitten als een aapje. Misschien vliegt de kip naar mijn bek en dan moet ik klaar zitten. Van mijn andere mensen mag ik niet meer op de schouder van mijn vrouw zitten maar ik doe het altijd en mijn vrouw vind het prima. Ze geeft me altijd kusjes op mijn wang.

Maatje meer

Bij het avond eete doe ik hetzelfde. Ik moet alles zien en weten van haar eete dus ga ik op haar schouder zitten. Laatst was er soep van de aspersjes. Nou ik kan je mauwen dat de boeljon errug lekker was! Het smaakte naar vlees en aspersjes. De aspersjes zelf hoef ik niet zo maar de boeljon wel en de stukjes vlees natuurlijk ook. Oh en voordat ik het vergeet. Bij het middag eete krijg ik soms ook wel eens een stukje brood met smeerkaas. Dat is pas lekker! Dat plakt aan je bek en dan proef je de hele tijd smeerkaas. Wat kan ik mauwen, ik hou van eete. En ik ben nog steeds geen maatje meer. Misschien moet ik meer mauwen en eete.

MilaPudding

Waar was ik, oja, bij het avond eete. Na de soep was er iets van sjienees of zo. Dat lust ik ook wel. Vaak komt er bij zo’n sjienees satee bij en dat is lekker. Alleen de satee dan he niet de sjienees want die eet ik natuurlijk niet. En als toetje was er slagroom en pudding en aarbijen. Fruit vind ik niet zo lekker maar de slagroom en pudding wel. De smaak pudding maakt niet uit en de slagroom ook niet. Onze slagroom komt uit een bus en die spuit je op je pudding.
Van het toetje krijg ik best veel. Misschien is dat omdat ik heel lief mijn nageltjes in haar schouder zet zodat, als er een beetje naar haar mond gaat, ik alles kan opvangen wat er langs gaat. Dit keer kreeg ik het op een vorkje omdat ik echt niet op de schouder mocht zitten. Prrr ik vind het zo gezellig als dat mag.
Ik kan uren kletsen over eete wat lekker is en wat niet. Tijd om mijn vacht te poetsen, tot de volgende blog en een fijne week.

6 thoughts on “Mila houdt van eete en hoe

 1. Hoi Mila,

  Wat leuk dat je verliefd bent, enne…….tegenwoordig mag je als poezemeisje ook verkeering vragen hoor, misschien vind de katerman/vrouw het juist wel heel leuk als je het vraagt.

  net als jij zou ik ook wel veel lekkers willen eten maarja dat mag dan weer niet va mijn baasje, hij let heel goed op met wat ik eet.
  Nu ben ik niet de slankste hoor, en heb ik ook een mooi buikje vind ik zelf.
  Maar volgens mijn baasje ben ik een beetje iets te zwaar, tsssss!
  raar hé?

  Wens je een hele fijne week lieve Mila en tot snel op de blog.

  Pootje van Tommy!

  1. Hoi lieve Tommy, nou mijn poezenhartje bonst als ik aan deze kater denk. Misschien ben ik van de oude stempel zoals ze dat zeggen. Ik vind het netter als een katermans een poezemeisje vraagt.

   Ik weet zeker dat jij super lieve mensen hebt Tommy want ze denken overal aan mee en dat is ook liefde!
   Zacht kopje van mij Mila

 2. Mij lieve Milaameisje ❤️

  hier is jou Mamavoeles van jou hart en prrrrr prrrr Saame rolle en spinne. Wat zeggie nou mij liefie, bennie flieft. Oooh mij hart gaa nu heel feel hard boemse. Kijkie wel uit mij meisje want jij ben nog zofeel jong en kwesbaar. Als jou Mamavoeles moet ik zoies tog zegge. Mij Doorie heb ook mij opfoeding had en hij heb nu ze eigen beebie. Maar daar heb Mamavoeles niks nie mee te maake had. Soms gaa dinge zo en iemand moet jou hart ook scherme. Maar assie jou breede knappe katerman heb gefonde mag jij selluf ook fraage. Jij ben mooi en jij ben ook knap. En anners kom Mamavoeles want zij heb heel feel erfaring. Gaa jij maar gewoon jou eigen hartje agternaa. Mamavoeles let mee op…
  En jij ben net als jou Mamavoeles, jij geniet van jou eete. Van mij eigen kreeg ik heel feel begeerte in swaartfis en makkareele, garnaaale in sjelei van smaaksensaazie en mij tonijn in slagroomdip. Zofeel lekker doe jij fertelle. Jou tante Trudie is heel feel trots op jou eigen, zij heb jou zofeel leert en mij hart smelt want jij ben jou tante Trudie nooit nie fergeete. Maar assie zo een groote leefeswerk wil moet jij jou heele leefe lekker eete en jij kan ook heel feel slaape. Jou Mamavoeles geef jou tip van ze adfies en zij geef jou zo een heele groote knuffel van ze hart. Prrrr prrrrr mij Milaameisje ❤️

  Jou Mamavoeles

 3. Heeee lieve Mila, zooo heee wat kan jij lekker smullen, dat zau ik ook wel willen!, maar mijn vrouw zegt dat ik dan in een maandje wel honderd kieloo zau weegen, nau ja!!, ik vind het leuk dat je bij je vrouw op haar schauder gaat zitten, dat is gesellig, en je krijgt ook nog eens iets lekkers EN je krijgt kusjes, nau wat wil je nog meer?!, en ik vind dat als je flieft bent mag je dat altijd zeggen hoor, of je nau een jongenspoes of een meisjeskater bent, dat maakt niet uit, ik heb geen flouw iedee over wie je het hebt, maar flieft zijn is altijd leuk toch?, lieve Mila ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en wil je alsjeblieft aan Brammie neusjes geven van mij?, ik heb snekkies voor jau en Brammie en Toby neergelegd!!!

  1. Hoi lieve Kever, mijn poezenhartje bonst zo hard vandaag. Wat een lieve woorden heb je geschreven. En ik vind het niet erg al zou jij honderd kielo wegen, dat maakt je mooi. Maar ik begrijp je mens ook heel goed. Zij wil niet dat je altijd naar de witte jas moet en daar heeft zij weer gelijk in.

   Misschien vertel ik in mijn volgende blog over de furkeer waar ik zo flieft op ben. Het is dan wel twee weken later omdat Leo ook doet bloggen.Prrr.. mijn hartje bonst heel hard. Ik geef alle kopjes en neusjes door voor wie het bedoelt is. Heel veel zachte spinnende kopjes terug van mij Mila

 4. Mij lieve kleine Milaameisje,

  hier is jou Mammavoeles en zij heb van deze morge al letters foor jou gemaak mij meisje. Maar mij letters is nooit nie aan gekoome en mij vrouw zeg, Loes het is tegnies. Jij moet oferniew letters maake.
  Mij lieve knappe Milaameisje, jou Mammavoeles zeg jij ben zo een mooie poesjedame van jou binne en van jou buite. Iedere poezeman of katervrouw wor flieft op jou mij meisje en jij mag zoies gerus zegge en ook heel feel hardop. Jij weet Mammavoeles heb ze Doorie ook uit ze kast getrokke en hij heb nu ze eigen krulleboy en ze krullebeebie. Maar jij moet wel foorsichtig zijn, wil jij Mammavoeles nie zofeel onnerust maake assie straks gaa deete. Oooh Mammavoeles vin het zofeel spannend en in mij hart ben ik heel feel beniew wie jou knappe katerpoes is? Jij weet Mammavoeles is heel feel moodern en zij houw van gemberneutraal.
  En zij houw ook van eete en jij bennie foor mij niks mij Milaameisje. Jij zie jou goede foorbeeld bij jou Mammavoeles en toen tante Trudie nog bij ons allemaal was. Wij waar ronde buikedinnetjes en assie heel feel goed oefen en jij eet alles wat jou hartje begeer dan kan jij ook jou leefeswerkje krijge.
  Mammavoeles gaa jou heel feel dikke knuffels geefe en prrrrrrr prrrrrrr, mamsie ze hartje spin van geluk van mij Milaameisje ..

  Koes van jou Mammavoeles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *