Minnie doet aan grapjes

grapjesAls ik dit mauw is het Pasen. Mensen furrstoppen dan sjookoolade eieren. Snappen jullie dat nou? Ikke zou persoonlijk liever noepies of kouwstikkies willen zoeken. En beter nog, geef ze me maar gewoon meteen. Gewoon ze meteen kunnen opeete zonder gedoe. Gekke mensen dingen ook altijd.

Knuffelen

grapjesHet betekent ook dat je mens een dag ekstra vrij is. Of zoals bij mij zij heeft nog een dagje erbij genomen. Lekker heel faak en heel lang knuffelen. Dan isse zo een gekke feesdag dan toch ineens wel leuk hihi.
Want dat betekent ook dat ik de hele dag om noepies kan gaan bedelen. Of nou ja de hele dag. Ikke ben al een poes van elluf jaar oud nou dus ik moet ook feel dutjes en hazeslaapjes doen. Hazeslaapjes hihi dat is wel een toe-pas-selijk woord foor nou. In mijn hoofd ben ik nog een kitten maar mijn pootjes hebben wel wat meer rust nodig.

Oofer elluf jaar gemiauwd. Ikke was dus afgeloope woensdag jarig. Omdat dat ook een feesdag was kreeg ik een wiekentsnek als afoonteete. Jammie de bammie! Daar heb ik ekstra lekker fan gesmuld. Ook gaf ik een partie. Doorie had iedereen opgehaald in de geele kanarieboes.

Parties

Foor alle nieuwe kittens, puppies en leezers die dat nog niet weete. Wij bloggers kunnen fet goeie parties geefe hihi. Enne alsof dat nog niet genoeg was. Waare Zooka en Binti ook nog eens jarig oppe zaterdag. Nog een partie wiehoee. Er was catnip wijn en catbier en ooferal waar ik keek lagen kaastoktok noepies en lekkere kouwstikkies. Keefie had ook de week fan ze leefe want op beide parties mog hij mooi spiraal spelen. Dat doet ie zo goed daar zit je dan dromerig mooi naar te luisteren. Miauw!
Zaterdag ooferdag was ook leuk want mensenoopa was langs gekomen. Die wou ook mijn ellufde furrjaardag met mij fieren. Hij dat natfoer meegenomen. Natuurlijk ging ik meteen op schoot springen om eens eefe lekker te gaan kniespellen. Zo noemt hij het als hij me lekker onder mijn kinnetje aait en oofer mijn koppie streelt. Uiteraard ging ik ook noepies bietsen hihi.
En ook een potje propjes pootbal mag op zo’n leuke dag niet ontbreken. Mensenopa gooide het propje steeds en ikke rende er dan als een folleerd pootbalspeelster er achteraan. Tik tik met mijn pootje naar links. Tik tik propje weer terug naar beneden de trap af. Miauw mauw ja kom maar gooi maar nog een keer. Hierna was ik best wel moe dus ging ik een lange dut doen.

Grapjes

Nou en toen was het dan maandag 1 april. Niet dat ikke de kalender bij hou, weet niet eens wat dat is. Nee Frau zei dat teege mij. Dat isse weer zo’n mensending dat ze grapjes met elkaar uithalen. Miauw dacht ik dat kunnen wij katjes ook wel. Dus ik ging bedenken wat foor grapjes je allemaal uit zou kunnen halen.
Wat dacht je van als je bij een andere kat stiekem de kattebrokjes furrwisselt foor hondebrokjes. En dan wachten tot de kat of poes een hap neemt. En jij staat dan grapjesmiauwlachend om het hoekje te kijken. Of de furrpakking van een kouwstik fullen met water en doen alsof die fol is. Hihi als je als kat daar dan in bijt dan splesh allemaal water oofer je snuit heen.
Ikke ben benieuwd of jullie ook nog grappige dingen kunnen bedenken. Offe houwe jullie niet zo fan grapjes. Dat kan natuurlijk ook. Dat je denkt scheer je weg lolpoes ikke wil gewoon kunnen eete en snoepe zonder eerst om me heen te hoefe kijken. Nou gelukkig foor jullie isse 1 april maar 1 dag.
Weet je trouwens wat de mensen dan zeggen als ze zo een grapje hebben gemaakt? 1 april kikker in je bil. Daar ging ik mijn snorharen toch wel van fronsen hoor. Een kikker in je bil? Wie bedenkt dat nou. Dat is toch wel heel gek hoor. Maar goed dat miauwde ik al aan het begin fan deese blog. Gekke mensen.
Nou dit was het weer foor deese keer. Fijne week iedereen en tetteren jullie weer allemaal mee foor Freede?

Pootje van Minnie

9 thoughts on “Minnie doet aan grapjes

 1. Lieve Minnie, alsnog van harte gefeliciteerd met je 11e verjaardag alweer❤️🥳🎊🎈🎂 Wat een gezellig feestje heb je gehad! Ook voor Zooka en Binti nog van harte gefeliciteerd❤️🎊🥳🎂🎈Wat ben je verwend he! Maar je bent zo een lief meisje, dat heb je ook verdiend❤️

 2. Hoi Minnie,

  mensen hebben rare gewoontes af en toe vind ik, maar daar doe ik mooi niet aan mee hoor.
  Paaseieren zoeken dat is toch niet leuk, maar wij zijn geen mensen maar katten en gelukkig hoef ik niet mijn sneckkies te gaan zoeken ofzo.
  Ze worden voor mij in een bakje gedaan en dan kan ik er heerlijk van smikkelen gelukkig.
  Zelf doe ik niet aan 1 April grapjes weet ook niet eens hoe dat moet, slaap het liefst op bed of ben in de buurt van mijn baasje. Hihihi!

  Pootje van Tommy!

 3. Hoi Minnie,

  mensen hebben rare gewoontes af en toe vind ik, maar daar doe ik mooi niet aan mee hoor.
  Paaseieren zoeken dat is toch niet leuk, maar wij zijn geen mensen maar katten en gelukkig hoef ik niet mijn sneckkies te gaan zoeken ofzo.
  Ze worden voor mij in een bakje gedaan en dan kan ik er heerlijk van smikkelen gelukkig.
  Zelf doe ik niet aan 1 April grapjes weet ook niet eens hoe dat moet, slaap het liefst op bed of ben in de buurt van mijn baasje. Hihihi!

  Pootje van Tommy!

 4. Hoi Minnie!
  Hier hebbe se gelukkeg geen grappies gemaak voor éénaprilkikkerinjebil.
  We hebbe gewoon lekker geknuffolt en gegeete en nog meer geknuffolt en geslaape.
  De eiere die er waare hebbe de tweefoeters gegeete.
  Nog gefeeliesiestaart met je ferjaardag! Wat een mooie leeftijt!
  Laat je maar lekker elleke dag ferwenne, dat doen wij ook.
  Feel liefs fan Leootje en je krijg ook kopjes fan me broers!

 5. Hoi lieve Minnie,

  Wat hebben we gezellige parties gehad he. Kever was goed op dreef, hihihi. Wij moesten de Paasdagen wel weer bijkomen van alles. Dus geen paaseieren gezocht. En vrouwtje heeft ook geen rare grappies uitgehaald. Wij doen daar sowieso niet aan.
  En wat een superlieve mensenopa heb je, die je zo heerlijk verwend met snoepies enzo. Die moet je in ere houden!!

  Knuffeltjes Binti & Zooka

 6. Lieve Minnie ben jij al elf geworden? Wat ben jij mooi en knap om te zien zeg. Ik had een rustige week mijn vrouwtje had omdat het Pasen was kattensnoepjes in mijn snuffelkleed gedaan die ik moest zoeken😹😹 Mijn oppasvrouwtje kwam gisteren op bezoek en bracht lekker kaassnoepjes mee waar ik gek op ben. Vanavond komt het zusje van mijn vrouwtje een paar dagen bij ons logeren die brengt altijd heel veel lekkers voor me mee. Ik verheug me er nu al op.
  Liefs van Figo🐈‍⬛

 7. Heeee lieve Minski, nog gefeeliesietettert met je ellefde furjaardag!!, je ziet er uit alsof je nog een jonge damespoes bent, het lijkt wel alsof je nooit auder wordt!, ik fond het fantasties om op je feest spieraal te spelen, ik kom folgende keer heeeeel graag weer!, het was fijn dat er nau twee keer iets leuks was, in plaats van steeds maar ferdriet fanwege nieuwe sterren, en je hebt helemaal gelijk met dat mensen soms gekke dingen zeggen, zoals van die kikker in je bil, wie ferzint zoiets nau?!, zoiets zauden katten noooooit bedenken, dat doen alleen mensen!, net als die sjookoolaade eitjes, die mag je als kat niet eens eeten omdat je buik er ziek van wordt, dus waarom bestaan ze dan?!, lieve Minnespin, ik ben blij dat je een fijne Paase hebt gehad!, ik stuur jau en je Frau en je mensenopa heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Keefie!!, ik heb voor jau een bordje met heerlijke fis met saus neergezet, en voor je Frau en je mensenopa staat er een grote slagroomtaart in de keuken!!

  1. Lieve Minksi, ik zag Mikkie en Pokon en toen deed ik Woef woef!, is dat ook een grapje?, ja toch?, kopjes van mij!

 8. Miauw mevrouw Minnie,

  Het waren zulke mooie feestjes met elkaar. Ik ben zo blij dat ik met de grote katten mee doen. Saame stilstaan bij de dingen van het leven is fijn. KeverT overtrof zichzelf met zijn muziek. Tante Cato vindt het zo gezellig om met u te kletsen. Ze raakt er maar niet over uitgemiauwd.

  Koppie voor u.
  Van Japie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *