Minnie de Poes over spelen met druiven en haar leefe

druiven

Vorige week had ik het over kattenkwaad. Daar kreeg ik een leuke reactie op van de katten van de Blije Beesten Boel.

Die waren van mening dat alles wat ik in het blog meldde purrfect was. En dat kattenkwaad eigenlijk maar een rare naam was. Kattengoed, dat vonden zij een veeeel betere naam! Frau moest daar erg om lachen hihi.

Druiven

druivenWaar zal ik het in mijn nieuwste blog eens over hebben? Er is iets wat ik leuk vind om te doen, maar frau vind het minder leuk. Als er een doosje met druiven op tafel staat, dan vind ik dat onweerstaanbaar. Want die dingen zijn rond en rollen zo lekker als je er meet je pootje tegen aan tikt. Nou dacht frau dat als ze het doosje dicht zou laten ik er niet bij zou kunnen komen. Hahaha fout gedacht! Want ik ging met mโ€™n nageltje onder het dekseltje en na een beetje frikken en friemelen kon ik het doosje open maken.

Wat ook heel leuk is, is het groene spul wat op de aardbeien zit. Kroon-tjes heten die dingen. Dat haalt frau van de aarbei af want ze vind dat ze geen konijn is en eet dat dus niet op. Ik vind het wel heel lekker. Je kunt het zo lekker met je nageltje uit het bakje vissen en daarna lekker opsmikkelen. Is ook goed voor me want het wekt haarballen op. Altijd fijn om daar van af te zijn.

Foguls

Nu ik weer vijf dagen overdag alleen ben is het normale leven weer begonnen. En heb ik dus ook weer de super be-lange-rijke taak om het huis te bewaken. Als ik denk dat er iemand zomaar voor de deur staat dan miauw ik keihard en oer. Dat zal ze leren! Ook miauw ik hard en tik ik met mijn pootje tegen het raam als er zomaar vogels bij ons huis zitten. Het is mijn huis ga weg vogels! En dan bedoel ik niet van die lekkere ehhh lieve kleine foguls.
Nee, ik heb het over die grote witte irritante foguls. Meeuwen heten ze en ze zijn luidruchtig en zooo irritant. Mine mine mine zeggen ze overal tegen en ze wandelen ook over het dak heen. Of nou ja wandelen, stampen is een beter woord. Soms ben ik echt bang dat ze door het dak heen stampen hoor. Alhoewel ze dat beter niet kunnen doen hihi want dan sta ik klaar om een hapje meeuw te nemen. Of zouden meeuwen niet lekker smaken? Want omdat ze alles eten smaken ze misschien wel naar vuilnisbak. Hรจ getver, nee dat lijkt me niet lekker. Net als duiven die zitten ook overal op aan en onder. Fliegende ratten noemen mensen ze wel eens.

Veilig

Weten jullie trouwens wat ik het aller aller fijnst vind? Als het licht buiten donker wordt en frau op de bank zit. Dan ga ik lekker op haar schoot liggen en krul ik mij helemaal op. En dan aait ze me over mijn koppie en over mijn faggie. Dan voel ik me veilig en zooo ontspannen. Dat is het fijne van je eigen mens hebben en en furrever home.

Ik wens iedereen een fijne week met heel veel knuffels kopjes en aaitjes!

15 thoughts on “Minnie de Poes over spelen met druiven en haar leefe

 1. Minnie wat super knap van je dat je die doosjes open krijgt.Ha ha een heeeeeel goede tip van die druiven.Ik ben ook van pootje ballen,en zal scullary girl er een paar aftroggelen !!! En dan de foguls…..vooral de duiven zijn hier nogal eens.Ze maken steeds een nestje in de blauwe regen plant van onze beneden buurvrouw. En een herrie dat ze maken!!!!!Ons dutje wordt er ernstig door verstoord.De buurvrouw haalt steeds de nestjes weg,maar binnen een paar uur hebben ze er alweer 1 gemaakt…..zo brutaal als de eh…..nou ja,ik weet niet wat,maar ze zijn brutaal en maken ruzie met elkaar.
  Fijn dat je weer de taak hebt van op het huis passen.Dan is alles weer gewoon.
  En je hebt helemaal gelijk.Lekker bij je frau liggen is het aller-aller fijnste wat er is,en lekker kroelen dan.
  Dag Minnie wij vinden je super oer en stoer.
  Groetjes van mijn zus Sparkle en mijzelf Muzette.

  1. Succes met aftroggelen en pootballen haha. Enne ja errug he die foguls en hun lawaai! Pootje van mij ๐Ÿ™‚

 2. Hoi Minnie, wij vinden spelen met druiven ook heel leuk, onze vrouw vindt het minder leuk hihihi. Bjarne is ook heel goed in het openmaken van kastjes, onze vrouw moet onze snoepies nu op de allerhoogste plank in kast doen, anders pakt Bjarne gewoon het zakkie eruit. Wij hebben ook vogels op de rand van het balkon, soms ook van die zwarte, nou dan gaan we tekeer hoor op de vensterbank, die vogels zijn zo brutaal.
  Maar Minnie , je hebt gelijk, knuffelen met je vrouw (of man) is het allerfijnste.
  Knuffels en pootjes van Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel, Bikkel en Juultje.

  1. Oeh wat is Bjarne een slimme kat zeg! Dat ga ik ook een keer proberen met die kastjes ๐Ÿ™‚ Pootje van mij aan iedereen!

 3. Hajooo tante minnie.
  Ooooh peelt uwes met djuife? Ikke hep die dinge faak sien. En ze lijke op me plestik paaseitjes. En die sijn tegekgaaf om tegeaan te tikke. Die rolle alle kante op hihihi.
  Ooooh uwes hep aambei-je? Die gwoeie ook oppe me ballekon. Maar die eet ik nie hoor. Se wuike mij te fies
  Pootjes tante minnie

 4. Hoi Minnie, wat een afontuur met druiven. Mijn vrouw eet ze niet dus ik weet niet of ik er mee zou kunnen spelen. Het klinkt kei leuk! Ik ga gewoon vragen of ze dat wil halen dan kan ik het proberen. Van die aardbeien weet ik niet. Mijn vrouw eet ze wel maar die kroontjes ook niet en ik eet die ook niet. Ik vind jouw wel kei creatief in het vinden van speelgoed. En die meeuwen hebben wij ook. Stomme dingen. Die maken kei veel herrie en poepen overal. Mooie blog Minnie, een hele fijne week van ons!

 5. Heerlijk he Minnie om als het avond wordt en is bij je vrouw te gaan liggen……zo gezellig!!!!
  Wij doen dat ook altijd maar wel om de beurt want de schoot van onze vrouw is niet groot genoeg voor ons alle zes!!!!
  Weet je wat ook leuk is?????
  Met tomaatjes spelen…….die moet je aan je nageltje prikken en dan met het pootje slaan ๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น het tomaatje kan dan vliegen!!!!
  Onze Izzy vindt dat erg leuk om te doen maar wij blijven dan op afstand kijken want de tomaatjes vliegen dan om je oren!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜˜

 6. Hoi lieve Minnie, wat ben je toch kreeaatief en wat durf je veel! Folgens mij ben jij nergens bang voor. En ook nog heel erg slim, dat je zo een plestik doosje open kan maken.
  Ik ga het wel eens proberen met die dingetjes van de aarbeijen, want ooo ik heb zoveel haren in mijn buik. Als dat helpt ga ik ook die dingetjes eten. Heb jij wel eens haarballen? Waar laat je die dan?
  En wat dapper dat je tegen meeuwen durft te roepen, die zijn toch supergroot? Ik zie ze alleen wel eens in de lucht vliegen, maar ze komen gelukkig niet in de tuin. Ik heb wel duiven, die zijn ook best groot en ze zijn onhandig. Dan gaan ze ergens op zitten en dan glijden ze zo naar beneden, dat is toch raar?
  Wat een gezellige footoo van jou en je frau, met je mooie witte voeten. Knuffelen is het allerfijnste dat er is, dat vind ik ook.
  Lieve Minnie, heel veel lieve kopjes voor jou en je frau, van Bolle.

  1. Lieve Bolle, ik heb ook wel eens haarballen. En die laat ik net waar het uit mijn bekkie komt hihi. Frau ruimt het toch wel op. Heel veel liefe knuffels terug!

 7. Lieve Minniedinnie,

  wat fertel nij mij eigen nou. Hebbie druife in jou huis en jij speel ermee. Van mij eigen begrijp ik jou want jij ben mij pootbaldinnetje. Dan sla jij oferal met jou poot teege aan. Offie nou muise heb of druife, maak jou niks uit. Dan bennie stoer en jij ben atleeties. Van mij eigen heb ik geen druife maar mij vrouw zeg welees, Loes wat bennie toch mij raare druif. Ik vinnur niks aan, van mij eigen ben ik Loesje en niemand heb mij Druifje genoem van mij naam.
  En ik lus ook geen druife van mij eigen Minnie, dus jij mag zo hard meppe assie wil. Assie het maar nooit nie teege mij Doorie fertel. Want dan benne mij druife suur.
  Jou jeug van teegewoordig wil oferal bij sijn en oferal aan meedoen. Assie seeniejor ben wil jij geen druife meer teege jou oor…
  Maar jij ben in treening foor jou pootbal. Dan maggie oferal teege aan meppe. Assie maar wel goed eet dattie sterke poote hauw.

  Dank jou wel Minniedinnie foor jou mooie ferhaal en dattie ons fertel wattie allemaal uit spook assie op jou eigen ben…
  Jij ben mij slimme dinnie,

  Loesje

  1. Lieve Loesjedinnie, dank jou wel voor het compliment! Dat ie mij stoer en slim fin. Pootje voor jou en je broer en zus!

 8. Lieve Minnie, wat ben jij een hele slimme poes, zomaar een doosje druiven openmaken, dat vind ik stoer. En tegen het raam tikken naar de grote foguls dat vind ik super stoer. Hier vliegen ze alleen maar langs, langs het balkon. ’s Avonds hangen wij met z’n drietjes op de bank, Floortje, baasmens en ik. Dat is heel fijn en veilig. Fijne avond lieve Minnie en kopje van Floortje en een knuffel van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *