Mila ofer haar drie hobbies

hobbiesHoi allemaal, wat was het vorige week spannend zeg. Ik mocht toen voor het eerst bloggen en ik was kei zenuw van mezelf. Als poesedame maak je je zorgen over van alles en nog wat.

Eerst ging ik mijn vacht furzorgen en netjes maken want zo hoort dat als je op een blog komt. Daarna moest ik heel goed denken over wat je dan allemaal gaat vertellen. En dan komt het zenuw, wat vinden jullie van mijn woordjes op de blog? Want dat weet je natuurlijk nog niet. Maar iedereen was kei super lief. Dank je wel allemaal. Dat maakt het minder zenuw voor vandaag.

Hobbies

Vandaag ga ik wat vertellen over mijn hobbies die ik heb. Als poesedame heb ik best veel hobbies. Hier is mijn lijstje.
1* vachtfurzorging en manikure
2* eten
3* soosjaal zijn

hobbies1. Vachtfurzorging

Dit is het meest belangrijkste voor mij, daarom heb ik hem bovenaan gezet. Ik vind het belangrijk dat mijn vacht er altijd mooi en netjes uitziet. Hihi, het zou raar zijn als ik stekels zou hebben voor een poes. Daarom was ik mijn vacht elke dag wel twee keer. Vooral op mijn hoofd en bij mijn snorharen. Mijn wangvacht zit netjes achterover net als op mijn hoofd. En mijn snorharen zijn schoon en glanzen. Mijn nageltjes ferzorg ik ook. Dat heet manikure. Ik zorg ervoor met mijn tanden dat mijn nageltjes niet te lang zijn of te kort door ze eraf te knabbelen als ik ze te lang vind. En ik poets ze elke dag!

2. Eten

Van eten ben ik heel makkelijk. Ik lust alles. Mijn favoriete eten is mensen eten. Ik hou van vlees maakt niet uit wat. Kaas vind ik lekker, vla en slagroom lust ik ook graag. Mij groote droom is om een maatje meer poesedame te worden net als mijn mama voelens maar het lukt me niet. Ik eet elke dag heel veel en ik hou ook van snoepen. Maar mijn lijf is een slank model. Ik heb een klein beetje een buikje. Maar dat is niet genoeg voor een maatje meer. Net als mamavoelens vind ik Trudi van Freek ook een knappe poesedame. Zij is een ster maar ik zal altijd aan haar denken met haar mooie maatje meer.

3. Soosjaal zijn

Ik ben een poesedame die graag met iedereen vrienden is. Ik mauw elke dag tegen mijn mensen over wat ik mee heb gemaakt. Maar ik mauw het ook naar andere poese en katers als ik ze tegen kom. Ik vind iedereen lief en ik wil altijd kopjes uitdelen. In de gewone wereld is dat anders dan op feesboek of in de iemeel.
Zelf heb ik nog geen feesboek omdat ik als poesedame niet zo heel tegnies ben. Maar ik mauw mijn kopjes heel hard naar Bram en hij mauwt ze verder. Het is gezellig als iedereen met elkaar mauwt. En weet je wat ik onlain heb gezien? Luna Poes! Zij lijkt wel een tweeling van mij. Van vacht dan he. Ze is heel sterk en ze fangt heel veel muisjes. Maar in vacht is het best raar om jezelf te zien op feesboek. Misschien zijn we wel familie. Ik ben gevonden in het bos dus ik weet niet waar ik eigenlijk vandaan kom. Wat biesonder he.

Knuffels

Naast deze top drie vind ik dutten ook erg fijn. Ik dut over en bij iedereen. Als het zacht is vind ik het al fijn. Een mandje is echt om lekker rustig te dutten en te slapen. Maar een hobbiesmens kan ook best kriebelen en wangwrijven en kusjes geven. Dat vind ik dan.

Oja en kriebelen hoort ook in de top drie! Ik hou van kriebelen!! Vooral in mijn nekje. Mijn vrouw doet dat als ze op bezoek komt. Mijn vrouw is ook Brams vrouw. We delen haar maar ik knuffel het meeste met haar. En zij kriebelt overal zo fijn. Meestal pakt ze me op en dan houdt ze me vast. Dan krijg ik eerst kusjes op mijn wang, dan wrijft ze met haar wang langs de mijne en dan gaan haar vingers door mijn hele vacht heen. Daarna moet ik echt heel veel poetsen maar dat vind ik niet zo erg. Kriebelen over mijn lijfje is het aller fijnst. Dan moet ik gewoon perse kopjes geven en mijn motortje blijft op volle toeren door ronken omdat ik het zo fijn vind. Zie je wel, ik kan er over doorgaan maar ik ben alweer aan het einde van de deze tweede blog gekomen. Ik hoop dat jullie allemaal een fijne week hebben.

Zacht kopje van mij, Mila

8 thoughts on “Mila ofer haar drie hobbies

 1. Foor mij lieve Milaameisje,

  oooh mij meisje, jij laat Mammavoeles ze hartje zofeel spinne met jou letters. Jou letters zijn zofeel lief en warm en mij hart gaa nu heel feel spinne en straale. Mammavoeles is blij dattie nu ook op onse blog ben en dattie iedereen ze hartje laat straale.
  Van mij hart foel ik, jij ben als jou Mammavoeles. Van mij eigen poets ik mij ook heel feel want assie poezedame ben moet jij foor jou eigen zorge. En jou oom Bert vin het ook fijn assie weet Loes fersorg ze eigen goed. Maar eete is heel feel belangrijk mij Milaameisje. Dat jou leefeswerk groei van jou geluk. Selluf ben ik heel feel maatje meer maar jou Mammavoeles is er trots op. Net als dat wij Saame heel feel trots zijn op onse liefe, mooie Trudi dinnetje. Zij was zo een mooie maatje meerpoes en wij fergeet haar nooit nie!
  Mammavoeles is heel feel blij met jou mooie kaarakker en dattie zofeel soosiejaal ben. Jij geef zo een goede, soosiejaale foorbeeld en dattie zofeel lief knuffel met jou vrouw geef Mammavoeles ze brokke in ze keel van ze onroering.

  Lieve Milaameisje van Mammavoeles ze hart, kommie maar teege mij leefeswerk ligge. Saame is leefe veilig en warm, prrrrr prrrr….

  Mammavoeles

  1. Mij lieve mamavoelens mij hartje is warm en de zon schijnt heel hard. Prrr Prrr ik ben blij dat we allemaal hier zijn en dat jij lieve woordjes achterlaat voor mij om te lezen. Wij gaan Trudi nooit vergeten!! Zij is zo’n mooie maatje meer. Oh lieve mamavoelens, ik wou dat ik net zo mooi was als jouw. Zachtjes kruip ik spinnend tegen je buik aan. Ik ruik je zachte vacht en geeft je buik een kopje en een likje. Prrrrr prrrr

 2. Heee lieve Mila, gesellig dat je er weer bent!, en je hoeft nooit zenuw te hebben hier op de blog hoor, want we zijn allemaal vrienden, en iedereen maakt weer andere letters en dat is juist zo leuk!, wat een fersorgde dame ben je, mijn vrouw zegt dat ik daar nog iets van kan leeren want ik was me niet heel veel, net als Popje en Bolle, die deden ook alleen maar wat ze noodig vonden, zo ben ik ook!, daarom denkt mijn vrouw dst het misschien iets van katermannen is, ook al waste Beer zich wel heel keurig, maar ik ben zelf zooo groot daar is geen beginnen aan!, wat fijn dat je zo een slanke dame blijft, dat is goed voor je gesond zeggen mensen altijd, en Trudi ken ik natuurlijk nog, ze was zooo een biesondere dame!, er staat hier een footoo van haar!, wat leuk dat je zo graag sooosjaal bent en knuffels krijgt, ben je nooit bang voor iemand?, dat vind ik echt fantasties, dan ben je ook nog keidapper!, en wat lig je gesellig in je roose deekentje op de footoo, dat foelt vast heel feilig en warm!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, fooral mijn 🦋🦁!!, ze zijn van Kever!!, pee es je hebt de besfe mamavoelens uitgekozen die er is, dat weet ik zeker!!

  1. Miauw Kever, mijn wangen blozen helemaal. Wat lief dat je op de blog bent. Ik vind je mooi zoals je bent. En je bent dapper genoeg. Ik weet zeker dat onder jouw vacht heel veel lieve Kevers zitten. Zorgzame Kever, lieve Kever, slimme Kever, knappe Kever.. Mijn wangen blozen. Ik ga gauw mijn vacht poetsen. Dag mooie Kever tot snel weer.

   Pee ess, mijn hartje bonst heel hard

 3. Hoi Mila,

  Vind jou een hele knappe mooie Mila hoor, je kan zien dat je je elke dag poetst en je nageltjes goed bij houdt.
  Knuffelen vind ik ook fijn maar alleen als ik het wel hoor, maar ik ben dan ook een katerman en moet natuurlijk wel stoer zijn vind ik. Hihi!
  Maar als niemand kijkt, dan kruip ik snel bij baasje op schoot voor een knuffelsessie.

  Pootje van Tommy!

  1. Hoi Tommy kater,
   Dat is typisch jongens he, altijd knuffelen als niemand kijkt. En dat mag ook he. Ik weet zeker dat jij een hele lieve katermans bent!
   Zacht kopje van mij, Mila

 4. Hoi Mila. Wat leuk dat je weer op de blog mauwt. En ja Luna haar vagtje lijkt veel op die van ons he. Ikke zie op de footoo dat jij een wit buikje hebt met een riempje. Dat heb ik ook! Stoere mooie poezen furrever hihi. Pootje van Minnie.

  1. Hoi lieve Minnie, jij bent ook een mooie poesemeisje van mijn hart. Wij hebben dezelfde wit. Misschien zijn wij ook familie. Ik vind het heel stoer dat jij als poes purrresident bent! Dat is een topbaan. Knap hoor. Kopje van mij, Mila

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *