Loesje vertelt over aan iemand denke…

iemand Lieve allemaal hier ben ik weer van mij eigen en ik wil u zegge het gaa nog stees goed met mij gezond. Dan kan jij meer en ik zeg u eerluk, dan kan jij ook meer geniete. Mij vrouw zeg Loes fooral van jou eete.

Maar u moet weete. Assie stees jou neus fol heb van jou bakteerie dan geniet jij tog minder. Daar kan ik heel feel kort ofer zijn. Maar ik wil wel heel feel dank wel zegge dattie alteit zofeel met mij gezond meeleef. Het maak ze weereld van ferschil, eg waar.

Jaarig

Soms gebeur er van alles om jou eigen heen want leefe doe alteit ze eigen ding. Gissere was mij Doorie jaarig, hij is nu fier jaar van ze leeftijd. Dan weet jij tijd staa nooit nie stil. En jaarig zijn is heel feel mooi want jou leeftijd wor stees ouwer. Mij vrouw zeg Loes iedereen wil ouwer worre maar niemand wil ouwt zijn van ze eigen. Maar selluf denk ik, jou leefe geef jou eigen nooit nie jou gaaranzie. Jij moet blij zijn met jou leeftijd assie die krijg. Assie ouwer ben weet jij zoies. Assie jeug van teegeswoordig ben staa jij nerges nie bij stil. Mij Doorie zeg, Mahammmm Uwes moet nie zofeel sjeeriejeus zijn. Uwes moet leefe en op fjakansie gaan. Daar doe ik nog niks nie ofer ferklappe maar mij erfaring is, jou jeug van teegeswoordig denk dattie alles weet. Hoop dattie ook weet dat onse vriendje Foppe morge jaarig is van ze leeftijd en dattie heel feel groote feesje gaa bouwe. Lieve Foppe wij gaa allemaal aan jou eigen denke en wij wens jou leefe en geluk.

iemandPersie dinnetje

Maar leefe heb ook ze annere kant en mij hart heb ook moeilukke gefoeles. Mij dinnetje Sjaanel is maandag ofer ze Reegeboogbrug gegaan en mij peettantes heb nu heel feel ferdriet. Sjaanel was mij Persie dinnetje en zij was seefetien jaar van ze leeftijd. Misschien ken u Sjaanel wel want zij was ook op mij Bert ze Feesboek. Zij was zo een knappe poezedame en zij heb heel feel lange haar in ze vagt. Dan ben jij Persie poes. Mij vrouw zeg Loes, Sjaanel ze lijfje was op. Het is heel feel ferdrietig maar soms kan leefe niemeer ferder. Nu is Sjaanel bij ze tweelingzusje Biesjoe en bij al onse vriendjes ofer onse Reegeboogbrug. En zij is ook bij Bibi van mevrouw Maria. Bibi was pas neege jaar van ze leeftijd en zij is nu al ze ster. Dan weet jij nie wat jij hoor van jou eigen. Lieve Sjaanel en Bibi, dank jullie wel foor alles wattie beteeken foor alteit.

iemandTroos

Als Moeder van alle Sterre moet jij soms ook heel feel op jou snorhaar bijte want jou hart foel zoies ook. Daarom wil ik fraage offie allemaal aan mij Peettantes en aan mevrouw Maria wil denke foor troos. En dat wij allemaal swaaie naa Sjaanel en Bibi. Dan gaa zij in liefde ofer ze Reegeboogbrug want dat is belangrijk. Assie aan iemand denk is er troos en wor jou hart gedraage door Saame. Daarom denk ik fandaag aan iedereen die het nu moeiluk heb en een beetje nog meer aan mij peettantes en mevrouw Maria want zij heb het nu noodig,

Dank u wel

Loesje

25 thoughts on “Loesje vertelt over aan iemand denke…

 1. Hajoooooo mamsie

  Ikke fin hut so siewig dat tante chanel oofer de reegenboogbwug is gaan loope. Sniksnik.
  En de boererijpoes fan mefrauwtante annelieke isse ook daarooferheen gaan loope sniksnik. Se hat nog beebies 😭😭
  Isse niet eerluk mamsie sniksnik.
  Mamsie, gaan we in septemmer naar ze zwaaje? Toe? Sniksnik
  Ikke hau uwes 😽😽😽

  1. Mij lieve Beebie van Mamsie ze hart,

   dank jou wel dattie zofeel meeleef mij jonge, jij wor stees meer folwasse. Leefe is nie alleen dattie jaarig ben maar ook dattie inees niemeer jaarig ben. Jou tante Sjaanel kon niemeer jaarig zijn mij beebie maar met onse Hoedjessjoow gaa wij heel feel zwaaie. Ook naa Bibi en wat zeggie jou Mamsie nou…
   Is boerderijpoes van mevrouwtante Annelieke ook ofer onse Reegeboogbrug. En zij heb beebies….
   Oooh Mamsie ze hart breek.
   Gaa jij maar heel feel oefene met Mamsie ze hoedjes want wij gaa heel feel zwaaie.
   Mamsie is wel blij dattie fier ben geworre mij beebie. Doe jij suinig zijn op iedere jaar dattie krijg…

   Koes koes van jou MammaLoesje

 2. Lieve Loesje, natuurlijk denken wij vandaag extra aan Sjaanel en Bibi. En vandaag speciaal; het is namelijk vandaag dodenherdenking. En dan gedenken we alle mensen en dieren die de afgelopen tijd en in de tweede Wereldoorlog gestorven zijn. We zwaaien extra naar de diertjes die de regenboogbrug over zijn gegaan. Lieve Loesje, ik wens jou nog veel goede gezondheid toe en hoop dat jij nog heel lang bij ons blijft. Mara, Bram, Kitty, Tiko en Marjolein

  1. Lieve mevrouw Marjolein,

   wat u zeg is heel feel waar. Mij vrouw zeg het ook. Dat iedereen vandaag denk aan iedereen die ofer onse Reegeboogbrug is gegaan. Alle diere en mense ook. Zij heb heel feel oorlog meegemaak en zij was er foor ons. Daarom moet wij alteit Saame met onse vriendje Kever tettere foor Vreede. Leefe is ook dattie daaraan denk en dank u wel dattie het ons allemaal fertel.
   Wij gaa heel feel zwaaie want zo blijf liefde bestaan foor alteit. Ook foor Sjaanel en Bibi en iedereen die niemeer bij ons kan zijn.
   Dank wel van u ree-akzie en geef u mij zachte kopjes aan Mara, Bram, Kitty, Tiko en u eigen lieve mevrouw Marjolein,

   van mij hart, Loesje

 3. Goeiemorgen Loes, dat leven zijn eigen gang gaat; ja dat kun je wel zeggen. Allereerst mijn medeleven voor je peettantes, mevrouw Maria en mevrouw Annelieke. Van Chanel heb ik foto’s gezien, zo’n leukerd. Mijn 🌟 Jan was ook een Persje. Heel klein en mooi en eigenzinnig.
  Maar ook felicitaties voor de jarige Foppe en Dorus. 🍷 🍷
  En Loes laat ik vooral niet vergeten jou te feliciteren met je goede gezondheid. Je dokter heeft het goed gedaan. Als je weer naar eens naar hem toe moet, rochel hem dan recht in zijn oog. Dan doet hij nog beter zijn best.
  Sam en Pom hun dokter was hier vorige week. Ze hebben allebei zo hun mankementen maar voor nu niets ernstigs. Pom maakt weer lange wandelingen, en Sam is levendig. In de tuin loopt een egel die kattenbrokjes steelt. En vandaag is er ZON. 🌞 🌞 🌞. Eindelijk.
  Wij wensen jou, Zusje, Oopa Floris en je vrouw een fijne dag. Vergeet niet zaterdag naar de kroning van de Engelse koning πŸ‘‘ te kijken. DÑÑr ga je de mooiste hoedjes van de wereld zien! Maxima komt ook. Dan weet je het wel.
  Groet van ons; Kim, Sam en Pom.
  β˜•β˜•β˜•

  1. Lieve mevrouw Kim en mij dinnetjes Sam en Pom,

   dank wel dattie mij eigen feeliesieteer met mij Doorie en mij gezond. Jij weet pas hoe jou gezond jou eigen in de steek laat assie weer ben hesstel. Nu doe ik heel feel mij best foor gezond blijfe maar jij heb er niks nie ofer te zegge. Mij hart is heel feel blij assie lees, Sam en Pom doe ze eigen ding en Pom maak groote wanneling. Dan heb ze meer enersjie en dat is heel feel poosietief.
   Heb u Sjaanel gezien? En heb u selluf ook u eigen Persie poes gehad. Persie poes zijn heel feel biesonner en knap. Maar iedere poes of katerman is biesonner, ook Bibi en boerderijpoes.
   Maar wat zeggie mij eigen nou? Kom Maaksiema op teefee. Oooh met ze nirwe hoedjes of misschien ze tweederondje. Mij vrouw zeg ook Loes waarom bennie van jou eigen nie uitgenoodig? Zoies kan jij nie begrijpe. Maar ik doe Saame met mij vrouw kijke foor inspieraazie want dat is belangrijk.
   Dank u wel van zo een goeie tip van u adfies en ook van mij klodder snot. Maar zoies mag mij vrouw nie weete…

   Hier is mij zachte kopjes foor u eigen en Sam en Pom

   Loesje

 4. Lieve Loesje,

  Wat is Chanel een mooie poezedame zeg, en wat verdrietig dat ze over de regenboog is gegaan, in gedachten ben ik bij je peettante en Maria.
  Dorus vertelde het al, Fleurtje de boerderij poezedame is ook over de regenboogbrug gegaan en ze had……..nouja heeft nog 2 kindjes, deze worden nu met de fles grootgebracht.

  Ook ik heb nu verdriet lieve Loesje, maar ik vergeet ook andermans verdriet niet en in gedachten ben ik zoals gezegd bij je peettante en Maria, ook zij zijn verdrietig om hun poezekindjes.
  Bolle zei het altijd SAMEN staan we sterk, en SAMEN kunnen we de wereld aan.

  Lieve Loesje van mij een zacht kopje en pootje van Tommy!

  1. Lieve Tommy,

   dank jou wel van jou ree-akzie en mij hart was heel feel geschrokke van boerderijpoes Fleurtje. En zij heb nog beebies. Ooh zofeel erg ook foor ze beebies. Lieve Tommy wil jij ook jou deeltijdvrouw mevrouw Annelieke heel feel sterk zijn wense en troos geefe.
   En dank wel dattie ook meeleef met mij peettantes en mevrouw Maria.
   Wij gaa heel feel swaaie en troos geefe want misse is zofeel moeiluk. Jou hart breek en heb ferdriet. Dan is Saame belangrijk presies zo assie zeg Tommy.
   Dank jou wel en hier is mij zachte kopjes foor jou eigen en mevrouw Annelieke,

   Loesje

   1. Lieve Loesje,

    Hier deeltijdbaasje van Tommy(Annelieke) dank je wel voor je zachte kopje, dat doet me goed.
    Heb Fleurtje beloofd om goed voor de kittens te zorgen, en dat ga ik ook doen.

    Vind het voor je Peettantes en Maria ook zo erg dat diertjes er niet meer zijn, in gedachten ben ik bij hun.

    Knuffel van Annelieke

 5. Lieve Loes, fijn dat het zo goed gaat met jouw gezondheid. Wat een verdriet weer over de mooie Chanel en Fleurtje, de boerderijpoes. Mijn gedachten zijn bij iedereen die van hen hebben gehouden. Ook bij jouw peettante en mevrouw Maria. Het leven is soms moeilijk lieve Loesje, gelukkig hebben we troos aan elkaar want we staan SAAME. En dan zijn we sterk. Knuffels van mij, Pasa en Floortje sterretje.

  1. Lieve mevrouw Ina en Pasa en mij Sterredinnetje Floortje,

   dank wel van u lieve ree-akzie en u heb heel feel meegemaak van ferdriet. Maar u ben alteit zofeel sterk en poosietief en u troos mense en diere assie het moeiluk heb. Dank u wel dattie Saame zo een mooie kleur geef van u hart. Iedereen kan heel feel van u eigen leere en van u mooie hart.
   Soms moet jij zoies gewoon zegge om dattie het ferdien.
   Hier is mij zachte kopjes foor u hart, maar ze zijn ook foor Pasa en mij Sterredinnetje Floortje,

   Loesje

 6. Lieve Loesje,
  Wat fijn dat het met je gezondheid een heel stuk beter gaat. Dat vinden wij heel prettig om te lezen. En ook nog gefeliciteerd met de verjaardag van Dorus. Wij zijn een paar dagen niet op de computer geweest, dus dat wisten we nog niet. Alweer 4 jaar geworden. Wat gaat de tijd toch snel.
  Maar wat verdrietig van die lieve Chanel. Wij kunnen ons goed voorstellen dat hun mensen heel verdrietig zijn. Maar wij vinden dat Chanel heel veel lijkt op Cindel en Fenneke. En ook op Lou Lou die hier vroeger woonde.
  En wij schrikken dat Bibi ook over de regenboogbrug is gegaan. Was ze al 9 jaar? We hebben altijd gedacht dat ze pas een paar maanden was. Dat hebben wij zeker niet goed begrepen en wij vinden het heel verdrietig voor mevrouw Maria en voor Filos. Ze woonden daar nog niet zo lang. Onze Fenneke was 12 toen ze over de regenboogbrug ging en dat vonden wij al te jong. Er zijn dus weer heel veel lieve poezels waar wij vanavond extra naar gaan zwaaien en natuurlijk ook naar alle lieve mensen die wij moeten missen.
  Lieve Loesje, jij hebt het maar druk als moeder van alle sterren. Let goed op jezelf en zorg dat je gezondheid vooruit blijft gaan.
  Heel veel zachte kopjes van Cindel, Jillie en Ivar en veel liefs van onze vrouw.

  1. Lieve Marjoke and Cats, hier is de andere mevrouw Maria van Bibi en Filos. Daar gaat het goed mee, ze zijn idd nog jong bijna 3 jaar. Wij sturen extra veel liefs naar die mevrouw Maria voor het missen van haar lieve Bibi en zwaaien naar een nieuwe stralende Bibi-ster ❀

   1. Bedankt voor het bericht. Ik wist niet dat er twee Maria’s bestaan met allebei een Bibi. Ik denk dat die andere Maria via facebook (zelf heb ik geen facebook) bekend is bij Loesje en niet via dit blog. Het blijft natuurlijk enorm verdrietig als een poezel op zo’n jonge leeftijd over de regenboogbrug gaat. We gaan vanavond natuurlijk naar de andere Bibi zwaaien .

  2. Lieve mevrouw Marjoke, Cindel, Jillie en Ivar,

   Ooh soms is leefe zofeel ferwarring. Wij heb twee mevrouw Maria en zij heb alle twee ze eigen Bibi. Mij hart was zofeel ferdrietig en toen was ik nie duideluk. Heel feel van mij eskuusie en de annere mevrouw Maria heb het al fertel. Met Bibi van Filos gaa alles goed. Zij zijn nog jeug van teegeswoordig en zij doe Siertaaaaakie. Maar onse annere Bibi wer ziek en zij moes wel ofer ze Reegeboogbrug en zij heb ook een mevrouw Maria. Soms breng leefe alles door ze war maar ferdriet gaa er nie mee weg.
   Mij Persiedinnetje Sjaanel was ook zo een knappe poes net als Fenneke en zij lijk ook op Cindel. Het is ze hele mooie kompliement. Mij peettantes mis Sjaanel zofeel erg, nu is ze huis leeg en ze hart gebrooke. Dank wel van u lieve troos en meeleefe. Saame kom alles goed assie er jou tijd foor neem.
   Zachte kopjes van mij hart foor Cindel, Jillie, Ivar en u eigen lieve mevrouw Marjoke,

   Loesje

 7. Lieve Loesje, wat een lieve maar ook verdrietige letters heb je vandaar voor ons. Je peettantes hebben het nu extra moeilijk omdat ze hun lieve Sjanel moeten missen. Dan is er een leegte en stilte in huis. En dat is ook voor de andere mevrouw Maria nu haar Bibi over de regenboogbrug is gegaan. Wij gaan zwaaien naar Sjanel en Bibi en dat zij stralende sterren zijn.
  Wij we sturen heel veel sterkte en liefs naar je peettantes en naar mijn naamgenote Mevrouw Maria ❀

  Vandaag is ook een moeilijke dag voor heel veel mensen die dierbaren moeten missen. We zijn vanavond stil en denken dan aan iedereen en ook aan de diertjes die met of zonder thuis de dupe zijn geworden van daden van ruusieΓ«nde mensen.

  De zon schijnt vandaag volop. En we wensen dat het licht bij iedereen naar binnen mag vallen en het hart kan verwarmen.

  met een zacht neusje van Bibi, sterkte pootje van Filos en liefs van mij

  1. Lieve mevrouw Maria,

   allereers mij eskuusie weeges dat ik nie zofeel duideluk was. Soms loop ferdriet foorop en dan fergeet jou kop dinge. Nu weet wij inees, wij heb twee mevrouw Maria en zij heb allebei Bibi in ze hart. Het is heel feel moeiluk dat één Bibi ofer ze Reegeboogbrug moes gaan Saame met mij Persiedinnetje Sjaanel. Hoop dat zij elkaar vin want assie Saame gaa dan gaa jij nie alleen. En Saame doe wij ook troos geefe en steun. En wij help elkaar want iedereen weet hoefeel zeer ferdriet foel van iemand misse.
   En vandaag doe wij ook denke aan mense en diere ofer ze Reegeboogbrug weeges ruusie en feel boemsie boem. Dan ben jij stil want respek is belangrijk.
   Dank u wel lieve mevrouw Maria en ik stuur zachte kopjes foor u eigen en mij vriendjes Bibi en Filos,

   Loesje

 8. Lieve mevrouw Loesje,

  Al kom ik pas kijken ik voel hoe dicht vreugde en verdriet bij elkaar liggen. Uw letters zijn hartverwarmend en hartverscheurend.

  Als ik hier zachte kopjes neer schrijf voor de mensen van Sjaanel en Bibi en de boerderijpoes van mevrouw Annelieke kunt u ze dan doorsturen? Het zijn er heel veel en ik blaas ze met heel veel liefde naar iedereen die furdrietig is.

  Dan is er blij meows voor een heleboel jarigen. Ik ben nog aan het bijkomen van de knalfuif van Doris. Ook Cem en Chris vieren feest. En morgen hangen we slingers op voor mijn grote broer Foppe en voor Snappy.
  Ik durf het bijna niet hardop te meowen maar het lijkt erop dat de pillen die Foppe de laatste keer van witjas kreeg poesitief werken. Dat wordt dubbel genieten op zijn furjaardag.

  Koppies van Japie

  1. Lieve Japie,

   wat bennie tog ferstannig en wat zeggie wijse dinge van jou hart. Soms kan jij als seeniejormevrouw heel feel trots zijn op jou jeug van teegeswoordig. Van mij hart beloof ik jou eigen, dat al jou zachte kopjes aan gaa koome. Bij mij peettantes, bij mevrouw Maria, bij mevrouw Annelieke en ik doe ze heel feel goed ferpakke weeges dat anners de posduif ermee fandoor gaa. Dat moetie nie wille.
   Mij hart is heel feel blij dat jou groote broer nu beesig is met ze hesstel en hij wor morge jaarig weeges ze ferjaardag. En Snappy ook en zij heb allebei heel feel jaarig zijn ferdien. En zo een groote fees want leefe kan jij nie stuure. Jij moet geniete assie kan en morge staa wij stil bij geluk. Want jou broer Foppe en onse vriendje Snappy maak onse hart blij van geluk. Soms is jaarig zijn onse mooise slinger van geluk Japie.

   Jij krijg zachte kopjes van mij eigen en jij heb heel feel goede maanier

   Loesje

 9. Heee lieve Loes, wat een mooie en moeilijke letters heb je gemaakt, ik snap dat je niet wist hoe en wat, want de ene dag is er ferdriet en de andere dag is er plesier, en dan weer andersom, je kan het bijna niet bijhauden, maar het is wel heel mooi dat iedereen genoemd wordt in je letters, alle katten die jaarig waren of worden, zoals Door die nau al fier is!, en froeger was hij zo een kleine beebie, is dat al weer zoooo lang geleden?, en morgen Foppe, dat wordt ook een groot feest!, maar er zijn ook sterren bijgekomen, en dat is heel ferdrietig, ik stuur de mensen van Sjaanel en Bibi en Fleurtje heeeeeeeeel veel ekstrazachte kopjes, en ik ga fanafond naar de nieuwe sterren zwaaien, ik weet zeker dat Bolle en Vlo op ze hebben gewacht, en ze alles laten zien en alle andere sterren komen meteen dag zeggen, iedereen is weer jong en gesond en ze speelen en rennen, maar hier beneeden is er ferdriet, want je wilt je lieferd niet missen, je wilt dat je lieferd wel honderd ferjaardagen gaat krijgen, en dan nog een keer honderd!, maar zo gaat het niet, en dat is moeilijk te begrijpen, maar wij blijfen altijd aan de sterren denken, en de sterren aan ons, en we zijn hier SAMEN, en dan kan je bijna alles, dat wist Bolle en dat is waar!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, de frietuur staat al aan en de frietjes bruisen in het fet, zometeen ga ik krooketjes maken van garnaale, en ik maak ze in de form van een ❀️!

  1. Lieve Kever,

   dank jou wel van zo een mooie letters en zij heb zofeel wijse krulle. Net als jou Pepekind Faaletienooo, hij heb ook heel feel wijse krulle foor ze leeftijd. En mij Doorie wor stees meer folwasse en tijd flieg net als onse leefe.
   Maar jij ben nie foor alteit jaarig en soms houw jou leefe zomaar op. Dan is er heel feel ferdriet en van mij hart hoop ik dat alle Sterre foel hoefeel zij beteeken en hoefeel wij ze mis. Onse huis is leeg zonner onse Sterrevriendjes maar onse hart blijf alteit vol van ze liefde. Mij peettantes en mevrouw Maria en mevrouw Annelieke moet nu wenne aan ze leefe zonner ze lieferd. Mij vrouw zeg Loes iedereen weet hoefeel moeiluk zoies is. Daarom vin ik is Saame onse mooise woord want Saame kan jij meer. Saame kan jij groote ferdriet kleiner maake, Bolle heb het ons geleer. En Saame gaa wij zwaaie en wij stuur troos en Saame help wij elkaar door ferdrietige tijd.
   Maar soms wil jij wel alleen smulle van jou frietjes en garnaaale krookette maar mij broer Oopa Floris heb het al gerooke met ze neus. Hij krijs Keikrooket, Keikrooket! Dan weet jij Saame deele is jou mooise Krooket. En het is mij eigen teejoorie!
   Dank jou wel lieve Kever.
   Vandaag stuur ik ❀️tjes van alle smaake maar die van massepein is foor Ooma,

   van mij eigen, Loesje

 10. Hoi lieve Loesje,
  Gelukkig maar dat de jeugd van tegenwoordig zich nog niet zoveel zorgen hoeven te maken.
  Genieten van het leven is belangrijk!!
  Wat verdrietig van Sjaanel en Bibi….en natuurlijk ook voor hun mensen 😿
  Wij gaan zeker vanavond zwaaien naar Sjaanel en Bibi!!!!
  Voor hun mensen sturen wij een dikke knuffel πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—

  Dikke knuffel van ons allemaal
  πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ”πŸ”πŸ˜˜

  1. Lieve Pippi, Dotje, Panda, Izzy, Tica, Moby, Dopey, Belle en mevrouw Ceciel,

   dank wel dattie allemaal zofeel meeleef. Bibi en Sjaanel gaa zoies foele en mij peettantes en mevrouw Maria ook. In ze hart! Jij wil nooit iemand misse want iedereen hoor erbij maar wij heb er niks nie ofer te zegge. Daarom moet wij geniete van onse mooment en als Pippi en Dotje zeg, toktoktoook alweer ze ei. Dan kom er niew leefe en dat is belangrijk. Maar Pippi en Dotje zij heel feel wijse Tokkies,

   Kopjes van mij hart

   Loesje

 11. Lieve Omasjakcentjes wat kansse leef moeilijk sijn. Er is feest fansseweefe Papa Dorus en meneer Foppe en verdriet van Fleur Sjanel en Bibi. Ik ga fanafonsse mijn sterren en hartjes toeteren tetteren. Die is voor alle sterren en ik stuursse het grote tjoostdeken voor iedereen die het nodig hebsse. Ik komsse dit weekendse met Bliss en ik neemse Opa mee uit se wandelsse. En ik neem sjarnaalsse mee.

  1. Oooh mij kleine beebie,

   hier is jou Oomasaksentje en zij is zofeel blij dattie kom deze wiekent. Oopa krijs nu heel feel hard Keiwannele, Keiwannele! Neemie wel jou roltjesstoeltje mee want jou Oopa loop nie alteit zofeel goed mee. Hij loer zofeel op poezedames en hij spring er boofe op.
   Oomasaksentje wil dattie foorsichtig ben met kleine Blissiemeisje en mij garnaaale.
   Dank dattie jou troosdeeke nog heb, dan kan jij heel feel ferdriet troosse. Leefe is soms moeiluk mij beebie maar als Oomasaksentje jou eigen zie en kleine Blissiemeisje dan schein onse zon in onse hartjes.
   Oopa krijs nu Keikrooket, Keikrooket maar hij loop ze ferhaale agter…
   Trekkie schoone bwoekie aan assie naa jou Oomasaksentje kom alstoeblief dank jou wel,

   Koesie foor alle krullies van jou Oomasaksentje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *