Mijn wiekendssnek was superduper lekker (filmpje)

Dit is een film van dat ik mijn wiekentsnek eet. Het is tonijn en garnaal en het merk is Voskes. Zes kupjes dus ik heb er nog vijf. Krijg ik zo op, serieus.

Toen mijn vrouw zei dat ze nieuwe sneks voor mij had gekocht, werd ik moe in mijn kop, Nee hè, niet weer. Ik heb vaste sneks en die zijn lekker genoeg. Maar toen maakte ze een kupje open.

Kupje

Hoe dat eruit zag weet ik niet maar wel dat ik opeens  iets heel erg lekkers rook. En zij was in de keuken en ik in de kamer nou dat weet u wel dat het lekker was. Ze zei dat ze het moest prakken en ik hoorde het geluid van een vork op een bord.

Toen kwam het eindelijk de kamer in.

Geur

Dus de geur was al helemaal goed. Voor de zekerheid rook ik nog even en ja hoor. Het smaakte ook heerlijk dat heeft u al op de film gezien.

Wat is er zo goed aan?

 • het is stevig spul dus je hebt echt het gevoel dat je wat aan het eten bent, je kunt geeneens snel eten als je dat zou willen
 • mijn vrouw zegt dat er 25 gram in een kupje zit en ik heb toch een bord vol serieus veel en lekker
 • het is gezond er zitten geen gekke dingen in al blijft het wel een snek natuurlijk eerlijk is eerljk

Erna moest ik gaan slapen van de ervaring. Dat heb ik als ik lekker snek. Liggen, nasmakken, soms komt er een beetje aaien bij, nou dan voel ik me goed zeker weten.

Avond

En die avond kreeg ik ook mijn gewone snek. Die is kleiner. Het is omdat ik dan tevreden de nacht inga, zegt ze, maar het is ook omdat Tim, de kater die er voor mij was, altijd ’s avonds zijn medicijnhapje kreeg. Dus nou is dat mijn snektijd, Heb ik helemaal geen problemen mee. Tim kon vroeger ook heel goed sneks eten, dat hoor ik van mijn vrouw.

 

 Dit zijn ze dus. Ze kosten twee, drie euro en dan heb je zes kups.

 

 

 

 

24 thoughts on “Mijn wiekendssnek was superduper lekker (filmpje)

 1. Bert wat fijn dat je de snek zo lekker vindt en zeker dat je er nog 5 te gaan hebt!!!
  Geniet er maar fijn van!!!

 2. Hoi Bert, wij hebben met zijn allen naar het filmpje gekeken, goed dat je de snek zo lekker vindt, wij zijn gelijk nieuwsgierig geworden naar de smaak. Onze oudste broer Bas is volgens vrouwtje een moeilijke eter, ze gaat proberen of Bas deze snek ook lekker vindt. Gelukkig zitten er zes kupjes in een verpakking, als Bas het nou toch niet lekker vindt kunnen wij de rest opeten. Of vrouwtje kan ons natuurlijk allemaal laten proeven, maar dat is dan weer zielig voor Oliver, want hij mag alleen dieetvoer. Misschien kan vrouw dan een andere snek voor Oliver kopen. Vinden wij persoonlijk een uitstekend idee. Bedankt voor de tip en de test Bert!
  Groetjes en knuffels van Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel

  1. Hoi Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel, wat beroerd voor jou Olivier dat je op dieet bent, wat is het voor iets? Ik hoop dat je toch kunt snekken van iets dat is gewoon fijn. En Bas, dit is echt lekker spul. Ik ben perzoonlijk best krities op wat ik eet. er is best veel dat ik niet lust en dan begin ik er ook niet aan wat ze thuis ook zegt als het vies ruikt dan hoef ik het niet. Maar dit was super. poot van Bert

   1. Hoi Bert, Oliver heeft last van zijn nieren, dus hij mag niet alles eten. Zielig he.
    Vrouw gaat het ook voor ons kopen, Bas is al helemaal enthousiast.
    Knuffels van ons alle vijf

    1. ja dat is beroerd, Tim de kater die hier voor mij was had het ook aan zijn nieren. Hij is wel mooi bijna 20 jaar geworden!!

 3. Oooooh bert. Je leek wel een leeuw. Ooooh je bleef maar eet😺😺 nou wil ikjes het ook eigenlijk probeer. Dus ikjes heb wat zakgeld aan vrouw gegeef en gezegd haal het maar. Nou ja…zegt ze woensdag offe donderdag ben jij aan de beurt🙀 ooooooh wat erg

  1. wachten is moeilijk Katrien dat snap ik wel vooral als je iets lekkers ziet dat je ook wil eten. Misschien wil je man het eerder kopen!!

 4. Hoi Bert,
  Wat ziet dat er superlekker uit!!!
  Ik mag niet zoveel sneks, omdat ik dan ga spugen en jeuk krijg. Maar mijn vrouw gaat toch eens kijken of dit lukt. Ik moet dan waarschijnlijk drie dagen met zo’n kupje doen, maar daar ben ik al aan gewend, ik ben allang blij dat ze moeite doet om iets lekkers voor me te vinden, net als jouw vrouw voor jou doet.
  Smikkel maar lekker Bert,
  Kop en poot,
  Vlo.

  1. drie dagen is helemaal niet gek Vlo je ziet hoeveel er in 1 kupje zit dus als je snel gaat spugen kun je best gaan proberen met een beetje. Ik hoop dat het lukt! poot van mij

 5. Hallo Bert,

  Wat heb jij een lekkere snack gehad zeg en dan heb je ook nog 5 cupjes in de kast. O jij hebt nog lekkers tegoed, maar wel goed dat je het als een extraatje krijgt. Het is tenslotte ook een verwennerij en die zijn niet voor iedere dag. Maar Bert nu weet ik wat ik aan vrouwtje ga vragen voor mijn verjaardag volgende maand, kijk dan is dit gewoon mijn taartje, ikke ga nu alvast de nachtjes weg slapen hoor. Nu hoopt vrouwtje natuurlijk wel dat ik dan na die super snack taart wel weer mijn andere eten ga eten, want is ben een moeilijke , ik miauw dan dit hoef ikke niet meer, geef mij dat hele lekkere maar. Maar het eten van Almo wat je eens had getest is anders ook super lekker hoor en wat jij miauwde je krijgt er een goed gevuld buikje van en belangrijk je wordt er geen maatje meer van. Moet vrouwtje dit bestellen en door de postduif laten bezorgen, of kan ze het ook in de winkel kopen?
  Bert jij bent vast nog aan het uitbuiken en nagenieten.
  Ikke heb gisteren ook een lekker extra hapje van een oceaanvis gekregen en daar was ikke ook heel blij mee hoor.
  Ikke moet nu maar weer in mijn dekenkuil gaan slapen, ikke had het je niet eerder verteld, maar ik benne wat ziekjes geweest, vrouwtje hield mij goed in de smiesjes. Er is momenteel veel kattengriep en vrouwtje had zoiets van Jip jij bent ook de klos. Ik had last van niesen en hoesten. Eten ging goed en ik ben weer stukken beter, maar nog maar wat rustig aan doen. Als ik nog niet was opgeknapt moest ik vandaag naar Tante Ans, maar nu niet. Kan altijd nog zegt vrouwtje, maar ze verwacht dat ik niet hoef.

  Bert jij een fijne dag en niet op de tocht gaan zitten, want dat had ikke ook gedaan, heel dom van mij met die harde wind. Van vrouwtje heel veel knuffels en Kopjes en poot van je grote vriendje Jip

  1. Oooh Jip,

   jij moet niet ziek worde van jou eigen. Ik stuur jou lieve beeterschapspootjes en een zacht kopje. Want jij ben een lieve vriend,

   Loesje

  2. Dag Jip,
   Heb jij jouw warmedekenkuil nog?
   Kruip daar dan maar vlug in met dit nare weer!
   Niet ziek worden hoor!
   Zacht kopje,
   Vlo.

  3. Hoi Jip, wij hopen dat je je snel weer wat beter voelt. Knuffels en pootjes van Bas,Bjarne,Oliver, Kruimel en Bikkel

  4. hoi Jip dat is ook beroerd van het ziekzijn dan voel je je raar en moeilijk en je vrouw vanzelf ook. Ik hop dat je veel kunt slapen in de dekenkuil en dat je snel weer opknapt. Je krijgt thuis nou vast extra knuffels en ik stuur katermankopjes speciaal voor jou. Oja die sneks komen uit de speciaalwinkel voor dieren. kopjes van Bert

 6. Dag Bert,

  Hier Bolle.
  Wat zit je lekker te smullen van je snek, ik kreeg er zelf ook trek van!
  En je bordje ziet er na afloop keurig uit, het kan zo weer de kast in. Dat doe je prima!
  Ik krijg ook altijd ’s avonds een snek. Dat kregen Pop, Beer en Molletje ook, en ik dus ook.
  Ik krijg dan altijd wat natvoer, of blokjes hart, of stukjes poelet. En soms balletjes tartaar.
  Heerlijk hoor, daar zit ik altijd al klaar voor.
  Wat wordt je verwend, met allerlei lekkere nieuwe dingetjes! Spannend, maar dan leuk. Toch?

  Een lief kopje voor jou van Bolle.

  1. hoi Bolle wat een lekker spul krijg jij ’s avonds, dat lijkt mij ook wel wat. Maar mijn vrouw eet konijneneten dus poelet enzo vindt ze moeilijk. Dat heb ik weer. Maar deze sneks zijn goed, dat is gewoon zo. kopje van mij Bertje

   1. Bertje, mijn mensen eten ook alleen maar wortels en gras. Maar mijn vrouw koopt poelet spesjaal voor mij! Mijn man durft het niet eens aan te raken, en mijn vlees staat in een apart bakje in de koelkast. Gek he, dat mensen konijnenvoer eten, ik moet er zelf niet aan denken! Een lief kopje van Bolle.

    1. ik ook niet Bolle maar wij hebben thuis de afspraak dat ik haar niet de hele tijd hoef te snappen en zij mij ook niet dus dat geeft best rust. kopje van mij

 7. Oooh Bert,

  hebbie er nog vijf….
  Oooh ik heb mij vrouw al kopjes gegeeve en ik heb ook op mij twee poote gestaan. Voor mij snek doe ik alles Bert. Mij vrouw zeg dat ze het gaat zoeke want assie jou zie en hoor dan word ik best blij en ongeduldig en ik vind jou ook lief Bert. In mij kop gaan allemaal emozies en mij buik wil snekke .
  Mij vrouw zeg, Loes jij moet jou beheerse maar dat vind ik moeilijk. Nu moet ik afwachte maar ik mag wel jou filmpje zien.
  Bert jij ben mij beste proefkaater van mij hart en jij eet met jou bek en jou ziel.
  Ik wil voor altijd saame blijven met jou,

  Liefs van jou Loesje

  1. hoi lieve Loesje dit komt uit de spesjaalzaak voor dieren. Waar ze echt goed spul hebben, dus ook dat natuureten dat komt er allemaal vandaan. Misschien is er ook zo’n winkel dichtbij jou waar je vrouw heen kan als ze niet meer zoveel hoeft te werken. Dan kan ze ook rieleksen. Wachte is ook moeilijk Loes dat snap ik. je Bertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *