Mijn leefe als in-floe-enzer

Mijn vrouw kreeg een meel die voor mij was dus ze meelde het door aan mij en toen moest ik nadenken. Het was van een winkel of ik dingen wilde testen en dan zeggen wat ik fond.

Meel

“Je bent influencer, Bertje,” zei mijn vrouw, en ze legde uit wat het was, dat ik invloed had weeges mijn mening en dat iedereen dan dacht wat Bert zegt dat is waar.
In de meel stond dat ik uit de winkel alles mocht uitzoeken wat ik maar wilde. Ik kijken. Ze hebben een emmer vol ketnip om te wiewen dat wilde ik best graag en ook dure brokken waarfan ik dacht zou ik dat lekker finden en een grote mand die was helemaal rond en het kost meer dan 300 euro hoe zou dat liggen, dat wilde ik ook wel probeere, maar mijn vrouw zei dat ik beleefd moest zijn. En eerlijk.

Snek

Dus ik koos sneks uit. Weeges ik eet graag likwit-sneks en dat waren deze en toch anders. Het was met kip en ik lust kip. En er zat ook garnaal in. Dat lust ik ook.
Binnen een paar dagen was het al in huis, het pakje kon door de brievenbus weeges dat had ik gevraagd omdat ik bang ben voor de postbode.

Eete

De snek kwam op een schoteltje en ik kon het meteen eete. Het is lekker spul, dat is op de video te zien, ik wilde gewoon door-eete tot het op was.
Wat ik wel had was dat het soms aan mijn tanden vast zat dan moest ik smakken en wat met mijn kop doen dat het los kwam en daarna kon ik weer dooreete.
Ik heb dus alles op en het schoteltje maakte ik helemaal schoon dus de uitslag is poosietief: ik find de snek superlekker.

Maar sneks dat is persoonlijk. Lekker is foor iedereen anders, dat wil ik erbij zeggen. En ook van hou je van likwit-sneks met kip, dan befeel ik dit aan als in-floe-enzer zijnde.

(meer tekst onder de video)

De snack
Churi Chicken with Shrimp
4 tubes
winkel: Cats Favorites (klik hier en kijk naar de snack)
Prijs: 3.25 euro

14 thoughts on “Mijn leefe als in-floe-enzer

 1. Lieve Bert wat ben je toch veelzijdig. Nu ben je echt een allround influenzer. Dat is geweldig en je doet het met verve. Het ziet er zeer smakelijk uit Bert, daar zullen veel katten blij van worden.
  Zusje maak je er helaas niet blij mee, zij lust alleen brokken. Iets anders wil ze niet, daar moet ze niks van hebben. Het is wat je zegt, lekker is heel persoonlijk.
  Oopa Floris en Loes zouden dit geweldig hebben gevonden en ik denk dat Loes vandaag supertrots op je is. Ze stuurt je alle liefde van boven, zeker ook voor je verjaardag lieve Bert.

  Liefs van mevrouw Loes en Zusje

  1. hoi liefe mevrouw Loes, en Zusje, het ging vanzelf maar ik ben wel tefreden dat ik het durfde, en gelukkig was het iets lekkers anders had ik dat ook moeten zeggen. Ik hoop dat Loesje tefreede ofer me is dat ze ziet dat ik mijn best doe ook foor haar dat ze weet mij Bert heeft geluisterd naae wat ik zei en dat is ook zo,
   pootjes
   Bertje

 2. Hoi Bert,

  Je hebt het hele bordje leeggegeten dat is heel goed van je!
  Zelf lust ik alleen brokjes, en hou ik niet zo van likwit snecks.
  Maar wat super leuk dat je sneckjes mag uitproberen dan ben je een echte influencer aan het worden zeg, wat goed.
  Daar mag je super trots op zijn.

  Pootje van Tommy!

 3. Hoi lieve Bert,
  Allereerst van ❤️ gefeliciteerd met je 17e verjaardag!!!
  En wat een eer dat jou is gevraagd om je mening te geven!!!
  En die mand was natuurlijk heel verleidelijk om uit te proberen!!!
  Het is maar goed dat je toch voor de sneks hebt gekozen want onze vrouw zegt dat ze ze ook gaat kopen voor ons!!
  Die mand van 300 euro had ze dus nooit gedaan!!!

  Bert wij wensen jou nog een hele fijne verjaardag en een dikke knuffel van ons
  😽😽⭐️😽😽😽🐔🐔😘

  1. dankuwel voor de feeliesietatie, ik ben helemaal jarig maar ik foel me ook zonder Loesje een beetje alleen en ik heb mijn eerlijke mening gegeven dat was de afspraak ik ben benieuwd wat jullie mening is,
   pootjes
   Bertje

 4. Heeee lieve Bert, gefeeliesietettert met je ferjaardag!!!, 17 jaaren, dan ben je in de kragt van je leefen!!, en ik weet zeker dat je lieve Loes je ziet, en aan je denkt, en je mist, net zoals jij haar mist, en dat ze heel trots op je is dat je 17 jaaren bent geworden, zooo heee en nau ook nog infloe- enzer!, ik ben keitrots op je Bert, en ik ga nau meteen ook een snekkie fraagen!, heeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!!

  1. hoi liefe Kever ik ben nou de hele dag al jarig en ik heb ook dutjes gedaan om pauze te hebben, ik hoop ook heel feel dat Loesje mij ziet en ook dat ik mijn best doe op het leefe en met al die dingen, ook met wassen!!
   pootjes
   Bertje

 5. Oh Bert dat je dat mocht testen wat gaaf. Ik lus eigenlijk niet zoveel naast mij brokken maar liquide snacks vind ik wel erg lekker. Mijn vrouwtje heeft deze nog nooit ergens gezien maar ze zegt dat ze ze wel erg duur vindt. Lieve groeten van mijn vrouwtje en van Figo🐈‍⬛

  1. hoi Figo het zijn er vier in de verpakking en eerlijk waar ik hoefde het niet zelf te betalen!!
   pootjes
   Bertje

 6. Lieve Bert, ik vind dit echt kattasties, je bent nu infloe-enzer. Geweldig. En je mag van alles gaan testen. Pasa en ik kijken er naar uit . Wij wensen jou heel veel succes met je nieuwe job lieve Bert. Knuffel van ons.

 7. Liefe Ome Bert,
  wij gaan de likwitsnek proobeere segge de tweefoeters, weeges Chester moet elleke dag twee keere likwitsnek foor se pillies derin.
  We hebbe nu die likwitsnek die in de suupermarkt te koop is.
  Die is in de smaak kip en fis. Die finde we allemaal suuperlekker maar se segge hiero mesgien moet er faarie-aazie weeges straks luste se het niet meer.
  Ik fint het niet erreg!
  Ben u een beetje bijgekoome fan uw ferhaardag?
  Nu is het wenne aan de nieuwe leef-tijt.
  Wij finde u allemaal superstoer en fan mij krijg u een koppie, Chester seg PIEW, Simon sit te speele, laat maar sitte en Tiga geef se ekstera speeziaale boemskop.
  Hier komt ie:
  *Boemskop!*

 8. Oom Bert!!
  Dat is onse faforiet weekentsnek!! Scullery girl seg we der ferslaaft an sijn.
  Wij finde de kip,en de tonijn en de kip met kaas alle 3 smaakte de max.
  Uwes ben nu infloe…eh influence kater!
  As u weer lekkere sneks gaat teste hoorde we ut graag!
  En nog ge-fe-li-si-teer met Uwes jaardag!
  17 jaar is heus serieus een prachtig getal.
  Pootjes fan Rannoch en Aiydan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *