Mijn gezond is nou best wel goed

gezond

Elke keer als Loesje mij meelt, vraagt ze hoe het met mijn gezond is. Dan geef ik altijd eerlijk antwoord want dat hoort, en zeker weten als je verkering hebt. Mijn gezond is nou beter dan ervoor, folgens mij.

Hoomeeoo

Ik heb dus een gefoelige maag en de dokter zei dat ik pree-diejebiet was dus toen kreeg ik ander eten en nieuwe sneks en daarin zaten meedisijnen maar ik zeg een snek is een snek, dus die eet ik.
En toen kreeg ik hoomeeoo-druppels.
Daarna kreeg ik weer andere druppels, mijn vrouw zegt dat het nu twee weken is al. Ik foel me beter. Dat kwam best snel.

Gefoel

Op een dag werd ik wakker, ik lag boven op bed en mijn vrouw sliep nog en ik dacht, Bert aan de slag, dus ik ging meteen in de aksie en ik controleerde de straat, het was nog geeneens overdag. Dus dan foel je je beter in je gezond, als je uit jezelf dingen wilt doen.
Ik ging ook weer een beetje spelen. Niet heel veel want ik ben wel seeniejor. Maar toch wel iets met een balletje.
En de avondknuffel beneden vond ik fijner, ik ging harder spinnen en ik wilde dat het de hele tijd doorging, dan heb je gefoel voor het leefe, hoor.
Het eten smaakt me ook beter, al hoor ik thuis dat ik meer brokjes moet eten. Eerlijk waar dat lukt gewoon niet altijd. Mijn maag is kwetsbaar dat weet ik. Overgeefe doe ik haast nooit meer.
Ik slaap lekker, dat kon ik altijd al goed. Maar ik wil nou ook vaker samen hangen op het tapijt, dat je bij elkaar bent en dan foel ik me samen, dus dat doen we ook meer. Wegens mijn gefoel.

Gezond

Gezond is hoe je je in je lichaam voelt en hoe je van binnen bent en dat is bij mij nou beter. En dat is presies goed op tijd voor de lente wegens dat er dan zon komt en daar kan ik dan van gaan genieten.

Opmerking mevrouw Bert:
Bert is patiënt bij Leonie Noordhoek
https://www.leonienoordhoek.nl/

16 thoughts on “Mijn gezond is nou best wel goed

 1. Hoi Bert, wat superfijn dat je je nu beter voelt. Dus de druppels die je krijgt helpen goed. En wat je zegt “een snek is een snek” met of zonder mediesijnen.
  Ga maar lekker genieten van het mooie weer Bert. Want volgens ons is het al lente buiten.
  Knuffels en pootjes van ons allemaal.

  1. hoi allemaal ik heb nou bijna de hele dag het raam open en dan ruik ik lentelucht, en dan ga ik soms in die lucht snuiven dan voel ik me helemaal goed!!
   pootjes voor iedereen
   Bertje

 2. Hajooooo oompie.

  Ooooh wat fein dat uwes uwes weer feiner foel.
  Uwes seg wel dat een enekkie een snekkie is, maar een kaastoktok is tog een beetere snek dat sonner kaastoktok.
  Mij frauw hat laas een snek gekog, nau… bleh. Er stont jumjum oppe furrpakking. Egggg nie datte hut jumjum was. Oooooh en dat gwoene stjeepje was hewemaal fies. Frauw sei dat dat kattegwas was. Ikke ben tog geen koe!!!
  Pootjes 🐾🐾

  1. hoi Dorus, dat is waar je bent geen koe dat weet ik zeker. Dus gewoon niet eten dat hoeft niet. Mijn adfies is alleen iets proberen als het in de speelgoedtest is geweest dan weet je zeker dat het in orde is. Een kaastoktok ken ik geloof ik niet,
   Oompie Bert

 3. Lieve Bert, wat fijn om te horen dat de meediezijnen en druppels zo goed helpen voor je gezond en dat je je ook zo goed voelt. Want dat is belangrijk. Als je je lekker voelt heb je meer zin in allerlei dingen, zoals een beetje spelen en op het tapijt liggen met jouw frau. Zo kun je nog meer genieten van de lente lief vriendje. Fijne dag nog, samen met je liefe frau. Kopje en knuffel van Ina en Floortje.

  1. hoi Ina en Floortje dat is waar zo is het presies gegaan en ik vind het leefe nou ook fijner, ik heb geen verstand van hoomeeoo maar het is niet fies dus dan neem ik het gewoon,
   pootje van
   Bertje

 4. Lieve Bert,

  jij ben mij verkering, jij ben mij katerman. Dan wil jij weete hoe jij jou eigen foel van jou gezond. Jij ben alteit eerluk en van mij eigen ben ik alteit bezorg. Assie weet jou katerman heb ze gefoelige maag dan leef jij mee. Zo is het assie verkering heb.
  Nu ga het beeter met jou gezond en ik zeg jou eerluk Bert, van mij eigen heb ik nu ook meer rust. Want jij denk er toch aan. Maar nu heb jij druppels en jij foel jou eigen beeter van jou gezond. In jou maag, in jou kop. Dan foel jij ook meer enersjie en jij ga meer dinge doen. Mij hart is blij want assie zofeel verkering heb als wij van ons saame dan foel jij alles mee in jou hart. Maar ik blijf wel fraage Bert want gezond doe ze eigen ding. En jij hoor bij mij, in mij hart…

  Jou Loesje

  1. liefe Loesje, het was eerlijk waar best moeilijk een tijd maar nou heb ik het beter in mezelf dus ik kon het zeggen, dat het zo is. Ik zeg het altijd eerlijk in de meel maar het was niet altijd goed dat weet je ook dus ik hoop dat ik zo blijf als ik nou ben en misschien neem jij ook nog weleens hoomeeoodingen mij helpt het,
   je Bertje

 5. Wat goed Bert. Gezond is belangrijk. Dat is voor jou en ook voor jouw vrouw fijn. Van zorgen krijgen mensen rimpels en als de zorgen weg zijn dan gaan de rimpels ook weg. Dat weet ik. Ik spuug nu iets minder, ik heb nu haarbalbrokjes en brokjes voor gevoelige buiken en darmen. In mijn voerbak zitten twee vakjes want gemixt eten moet ik niet. Ik hoop dat je zo gezond blijft of misschien wel nog gezonder wordt. Het mensenmeisje gaat ook even lezen over hoomeeoo. Pootjes van mij en ons!

  1. hoi Tjila, ik heb ook sneks van Miamor van Zooplus tegen overgeefe en die helpen ook. Gefoelig is moeilijk wegens dat je steeds moet opletten dus ik snap de twee vakjes wel. Als je meer wilt weten over de hoomeeoo kun je altijd meelen dat weet je,
   pootjes
   Bertje

 6. Hoi Bert wat fijn zeg dat je je nou beter voelr, jouw vrouwke en de mevrouw met de Witte Jas doen echt heel veel goeds voor jou, dat is ook zo fijn. Ook jouw Loesje denkt altijd aan jou en dat is heel lief❤️

  Liefs Ollie & het Vrouwke😽

 7. Hallo Bert,

  Fijn dat het beter met je gaat en dat je geen moeite hebt met medicijnen als ze in je snacks zitten. Het is altijd belangrijk dat je medicijnen kunt innemen zonder al te veel stress. En de lente komt eraan, dat moet ook een goed gevoel geven. Onze vrouw zegt, dat ze aan ons merkt dat de lente eraan komt, want we zijn nu veel drukker.
  Onze vrouw had voor ons ook snacks van Miamor gekocht omdat zoveel mensen op dit blog er erg tevreden over waren. Vooral Jillie heeft dat nodig, omdat zij nogal last van haarballen heeft. Maar alleen Ivar lust die snacks, maar hij heeft helemaal geen last van haarballen. Daarom koopt onze vrouw dat spul maar niet meer. Ivar is ook de enige die van liquid snacks houdt.
  Wel zo blijven volhouden hoor Bert. Dan is het leven veel fijner.

  Kopjes van ons alle vijf en een knuffel van onze vrouw.

 8. Hallo Bert,
  Ikke mag heel even schrijfje doen naar jou, vrouwtje heb de laptop veel nodig en ze moest ook weer veel werken. Nou dan weet je het wel ikke kan fluitjes doen. Ikke ben met vrouwtje ook nu niet zoveel op de Faceboek wegen geen tijd. Morgen is vrouwtje wel thuis en dan mag ik ook weer wat meer lezen en schrijfje doen. Ikke vind dit niet leuk, maar vrouwtje zegt: Jip ik kan er ook niks aan doen. Maar ik wil je laten weten als ik er eens niet ben ik wel met mijn kop en poot bij mijn vriendjes ben hoor.
  Nu moeten we naar ons Jippebed voor een poging dutje doen. Heel veel knuffels van vrouwtje en poot en kopje van je vriend Jip

 9. Oohh Bert onze vrouw was te laat met reageren!!!!
  Maar wij willen zeggen dat wij heel erg super blij voor jou zijn omdat je je weer beter voelt!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

Reacties zijn welkom