Mijn beste tip om meer water te drinken (filmpje)

Mijn beste tip om water te drinken is al te zien in deze film. Je moet dan iets lekkers in het water doen. Hier zitten party snacks in van Felix in de smaak zeevis.

Drinken

Ik weet niet waarom ik water drinken moeilijk vind maar het is gewoon zo. En mijn vrouw wil dat ik water drink en best veel ook als het warm is. Ik ben van mezelf best een gemakkelijke jongen dus als ze wat neerzet en me friemelt in mijn vacht en ze zegt: “Bertje, ga eens kijken wat daar staat,” dan ga ik gewoon kijken. Zo ben ik. Gemakkelijk.

Snacks

Hier lagen snackbrokjes in. Van die superlekkere. Party snacks zijn het en ik krijg ze soms als avondsnack gewoon op een bordje. Maar nou was het overdag en ze lagen in water. Ook raar.

Sommige waren zacht die leken een beetje op avondeten. Andere daar kon ik gewoon mee kraken. Het water smaakte lekkerder het leek een beetje op die kattensoep alleen dan anders.

Dus ik had het schoteltje leeg voordat ik het wist en toen heb ik het voor de zekerheid even helemaal schoongelikt zodat het allerlaatste er ook uit was.

Toen moest ik wel op de bank want dat is het fijnste. Iets lekkers en dan hangen.

Neus

Soms voelt mijn vrouw aan mijn neus om te weten of die nat is. Ja tuurlijk. En heel soms grijpt ze mijn vel vast. Dat is raar dus ik kijk dan van waarom is dit. Ze zegt dan: “Ik wil weten of je uitgedroogd bent.”

Ja, wat doe je er als eenvoudige huiskater tegen? Niks. Ik laat haar maar doen. Als je samenwoont is het geven en nemen.

Maar ik weet helemaal zeker dat ik niet ben uitgedroogd, want ik heb superlekker water met partysnacks erin. Straks krijg ik het vast weer.

8 thoughts on “Mijn beste tip om meer water te drinken (filmpje)

 1. Hoi Bert, wat een goede tip van jou! Zo krijg je voldoende water binnen om deze warme dagen goed door te komen!

  1. ik heb het eigenlijk liever minder warm nou maar met water drinken gaat het wel beter, eerlijk is eerlijk

 2. Hoi Bert,

  Heel goede tip!

  Dankjewel,merk dat mijn kitten Coco nogal weinig drinkt ,ik moedig haar wel aan enzo, maar misschien dat het zo makkelijker gaat, want snoepjes ,dat lust ze wel.

  🙂

  1. Bij mij lukt het zo en dan in een schoteltje dan kan ik de snoepjes zien en ruiken en dan werk ik het water gewoon weg, dus ik hoop dat Coco het ook zo kan doen

 3. Hallo Bert,

  Er zijn heel veel dieren hoor die te weinig drinken, maar pas op hoor, ook veel mensen drinken te weinig, dus let jij ook maar goed op vrouwtje. Je hoeft voor haar geen snackjes in haar beker te doen hoor en ook niet bij haar velletje pakken, dat zal ze niet zo fijn vinden.
  Mensen kunnen natuurlijk buiten ook een paar keer per dag bakken met water neerzetten voor de vogels en eventueel zwerfkatten. Buiten is nu helemaal geen drinken meer te vinden en die dieren hebben het ook hard nodig.

  Vrouwtje en ik wensen mens en dier veel sterkte met dit warme weer en de baasjes van de dieren die buiten in een hok zitten, de hokken ergens in de schaduw zetten.

  Bert ik ga nu weer rustig aan doen en ik denk nog maar even een dutje doen, gisteren was ik weer niet oke en heb nu pas weer een beetje gegeten.
  Fijne dag en knuffels van vrouwt
  je en kopje en poot van je vriend Jip

  1. hoi Jip, wat erg nou weer dat je niet goed bent geweest, het is dan best moeilijk om weer te gaan eten maar dat is je toch gelukt. Dat komt vast omdat je vrouw je zo helpt. Iedereen moet elkaar nou helpen vind ik dat is mijn hitteplan!! poot van je vriend Bert

  1. ja dat is voor iedereen weer anders Katrien maar met ons allemaal samen kunnen we zo veel tips bij elkaar krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *