Kattenmelk is zo lekker, zeiden ze (filmpje)

Kattenmelk is echt superlekker, zeiden mijn vrienden op feesboek. Dus ik kreeg het ook, om uit te testen. Op het filmpje ziet u eigenlijk al wat ik ervan vind maar hier komt mijn bespreking.

Wat het is

Het is geen gewone melk maar iets waarvan mijn vrouw zei dat is net koffiemelk. Dat lust ze niet dus daarvan kreeg ik al geen fijn gevoel. Je weet dan toch nou is het even opletten.

Wat ik kreeg was van Whiskas. Dat is volgens mij best een goed merk. Maar het liefste heb ik alles van Royal Canin, dat lust ik graag.

Geur

In de keuken deed mijn vrouw de kattenmelk op een schoteltje. Ik rook niks bijzonders. Het geluid deed me ook niks. Als ik Partysnacks krijg, dan hoor ik dat meteen en ik ruik het ook, dat kraken van het zakje, als de snacks op het bordje vallen, zooo, nou, dan zit ik al bij de keuken te wachten van komthetal.

Toen ze het schoteltje neerzette, keek ik haar aan. Ze zei: “Dit is die kattenmelk, Bert, je wilt het toch wel proberen?”

Ik bleef zitten. Uit beleefdheid.

Zien

Ik vond het spul op het schoteltje er raar uitzien.  Het deed me niets. Er was geen geur waardoor ik dacht toch even onderzoeken wat dat is. Mjn vrouw deed een druppel op haar vinger en bracht die dichtbij me, zodat ik er zelf niet heen hoefde.

Eventjes rook ik. Toen wist ik het zeker. Nee.

Persoonlijk

Wat je lekker vindt en wat niet dat is natuurlijk persoonlijk. Ik heb niks met die staafjes waarvan iedereen zegt daar ga je van wiewen. Soms speel ik met een staafje. Meestal niet. Denkspeelgoed hoef ik niet. Dingen die lawaai maken zoals drinkfonteintjes die hoef ik ook niet.

En kattenmelk nou dat hoef ik helemáál niet.

4 thoughts on “Kattenmelk is zo lekker, zeiden ze (filmpje)

 1. Kattenmelk is vies bah bleh jakkiebah!!!
  Ik geef je groot gelijk bert dat je dat vieze witte spul niet blieft.
  De laatste keer dat ik,verplicht,dat spul MOEST drinken was ik 8 weekjes. GATVERDARRIE. Ik zat het echt met lange tandjes te drinken. Geef mij maar water on ze roks.
  Dat is echt veel beter.

 2. Hallo Bert,

  Zo zie en lees je maar Bert dat smaakjes verschillen. Vrouwtje heeft en het soms voor mij gekocht, Jee wat jammer van dat geld had ze toch beter wat andere lekkere dingen voor mij kunnen kopen hoor. Maar hier bij ons in huis is iemand die het super lekker vind, maar die krijgt het niet meer van vrouwtje. Het is de afvoer van de gootsteen. Soms krijg ik van een hele lieve vriendin van vrouwtje een cupje magere koffiemelk, dat vind ik dan lekker. Maar wel soms hoor en van een bepaald merk. Ja ik ben nu eenmaal een fijn proever en men moet niet alles voor mijn snuit zetten. Mensen moeten hun dieren geen gewone melk geven, want daar zit wat in wat heel slecht voor ons is en nu is er een slim iemand geweest die wist hoe men dat er in de fabriek eruit kan halen en dat het dan goed is.
  Och Bert het is met alles zo, wat de een lekker vind miauwt de ander geef maar aan de andere. Heb ik ook met het gewone eten van natvoer en brokjes.

  Ik heb al weer water gedronken en ik help vrouwtje iedere dag met het kijken of ze al de bakken goed schoonmaakt en loop altijd mee of ik ga al klaar zitten waar die bak dan moet staan en drink er dan meteen wat van. Ja dat is de controle en kun je nagaan dat ik dan meteen mijn sport al heb gedaan voor de morgen, want er staan er 3 binnen en 1 buiten.

  Bert drink jij ook maar gewoon heerlijk dat water en niet al te koud nu hoor en ik schrijf je morgen weer. Fijne dag en knuffel van vrouwtje en sterkte met de warmte voor jou en je vrouwtje.
  Poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. hoi Jip, ik wist geeneens dat het zo heette als je niet alles lust dus dat je fijnproever bent. Dat zijn wij dus!! Wat goed dat je zo oplet met he twater en dat je meteen drinkt!! ik vind het nog steeds moeilijk. Wel heb ik vanmorgen al wat gedronken.

Reacties zijn welkom