Mailen met Opa Max Katermans

Dit is hem. Opa Max Katermans, een goed uitziende senior kater. Hij was heel vriendelijk tegen mij toen ik pas op Twtter kwam.  Als ik vragen had, mocht ik die stellen. Ik voelde gewoon dat hij een oogje in het zeil hield. Toen ontdekte ik dat hij niet meer op aarde was. En toen wilde ik daar alles van weten!! In de mail stelde ik vragen.

Mijn eerste vraag: Waar bent u nu en wat doet u daar? Opa Max schreef terug:
Ik ben in de dierenhemel, OTRB Over The
RainbowBridge, waar ik verblijf in dierencafé “Chez Max” zie plaatje.

 

Dit plaatje bedoelt Opa Max.

Het ziet er gezellig uit.  Dat je denkt, o als het straks zo is, dan hoef ik nergens bang voor te zijn. Ik mis alleen lieve vrouwen maar die komen je dan misschien later ophalen om mee naar hun huis te gaan waar je dan je eigen mandje hebt. Kan toch?

Ik vroeg ook aan Opa Max: Wanneer wist u dat dit uw taak was? En hij schreef terug:

Toen ik OTRB kwam, ben ik ook opgevangen door de andere dieren en zodra een dier hier is aangekomen doen we allemaal mee met het opvangen en troosten van de dieren en mensen die achterblijven.

Dat is 1 zin waar je toch uren over kunt peinzen. En dan weet ik er nog het een en ander van. Want voor mij woonde Tim hier. Over hem heeft mijn vrouw verteld. En dat ze ook na zijn dood merkte dat hij er soms was, precies wat Opa Max zegt dus.

Nog een vraag:  Hoe zijn de meeste katten als ze aankomen bij de
regenboogbrug?

Opa Max: In eerste instantie een beetje confuus en verbaasd
maar daarna is ieder dier weer helemaal gezond en wachten we samen op
onze vriendjes en onze mensen.

En ik vroeg, denkend aan Tim en mijn vrouw:  Gaan ze nog weleens terug naar hun mens en hoe merkt  die mens dat dan?

Opa Max: We komen meestal ‘s-nachts weer naar beneden als de
mensen slapen omdat we dan troost kunnen bieden. We zijn er wel maar men ziet ons niet. Soms organiseren de vriendjes een treinreis met de
“Chez Max”-express en komen dan hier even feestvieren voor
een verjaardag of zo. Riley Katermans rijdt dan de trein. Er zijn 2 treinen naar overleden dieren vernoemd de  “Tommie” en de “Rambo”.

Opa stuurde er ook  plaatjes van kijk maar:

 

Als je op Twitter gaat zoeken naar Opa Max Katermans, kun je niet zien wat hij schrijft. Je moet eerst vriend worden. Die tweets zijn afgeschermd. Waarom is dat?

Opa Max: Omdat ik mijzelf bescherm tegen bedrijven, reclame,  ongewenste accounts zoals sex-ccounts, criminelen en sommige anderen op Twitter zoals bv de koninklijke Jagersvereniging, dierproefnemers etc. Ik wil niet dat zij mijn tweets kunnen zien en ik
wil ook niet dat zij via mijn account ongewenst kunnen spammen of berichten kunnen
plaatsen.

Nou toen had ik heel erg veel om over na te denken! Ik snap niet alles wat Opa Max Katermans zegt maar dat geeft niet. Het gaat erom dat als een dier weg moet gaan,  hij of zij dus niet verdwenen is. En ook dat u niet gek bent als u uw dier toch nog hoort of ziet!! Mijn vrouw heeft dat weleens met Tim. Herkent u dat?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *