Loesje vertelt over ouwer worre en… ondeugend zijn!

ondeugend

Lieve allemaal hier ben ik weer van mij eigen en ik wil eers iets zegge ofer mij Zusje. Foorige keer was zij heel feel ziek en zij had koors van eenefeertig graat. Dan hebbie heel feel zorg in jou hart. Zij is twee keer bij mij dokter gewees en zij kreeg heel fiese meediesijn.

ondeugendMeeleefe

Het was antibiootie en u weet hoe ik daar van mij eigen ofer denk. Maar jij moet jou Zusje tog stiemuuleere. Zij heb het met ze lange tand op-ge-eet en nu is zij weer beeter. Dan kan jij trots zijn op jou Zus. Maar ik wil ook naames mij Zusje en mij vrouw heel feel dank wel zegge foor zofeel meeleefe. Dank wel! En mij Zusje foel ze eigen ook ferleege van zofeel aandacht. Maar zij ferdien het ook want wij zijn allemaal gelijk zeg mij vrouw. Toen moes mij broer Oopa Floris heel feel krijse. Maar soms is leefe beeter assie nie alles ferstaa…

Poositief

Met mij eigen gaa het goed. Mij vrouw zeg Loes zoies moet jij nooit zofeel hard roepe maar selluf vin ik, het is poosietief. Het was wel moeiluk met mij Zusje maar assie jou eigen goed foel kan jij meer. Dan kan jij zorge foor jou Zus en jou broer maar jij houw ook enersjie ofer foor jou eigen. Misschien kom het weeges dat ik heel feel goed eet? Mij vrouw zeg Loes jij eet alteit heel feel goed. Behalfe assie jou eigen nie goed foel van jou gezond en assie antibiootie moet eete. Dan doe ik niemeer eete. Maar als leefe gewoon is en mij niese is rustig dan foel ik mij eigen beeter. Assie ouwer wor hebbie niemeer zofeel enersjie als dattie kitten ben, daar moet jij eerluk ofer zijn. En assie groonies ben dan hebbie soms ook minder enersjie. Maar deze week had ik soms inees enersjie. Ik liet mij eigen hoore en ik dee mij eigen laate zien. Mij vrouw zeg Loes, jij lijk wel ondeugend! Maar selluf vin ik van nie!

Meppe

Van mij eigen heb ik mij rustige kaarakker en ik ben ook seeniejorpoes. Assie mij een beetje ken dan weet u, Loes is geen speelpoes. Maar soms heb ik wel mij kleine felle stukje in mij kaarakker, dattie fuurig ben van jou eigen. Mij vrouw zeg dattie het hoor in mij Meeoow als ik mij eete wil. En zij zie het aan mij oog weeges dat ik fel kijk.
ondeugendMaar deze week dee ik ook ofer mij bank renne en nu kom het. Ik dee foor ze teefee springe en met mij foorpoote heel feel hard meppe teege ze teefee. Mij vrouw wis nie wattie zag. Zij riep mij naam maar ik dee gewoon door meppe. Heel feel hard. Toen riep mij vrouw nog harder en ik dee nog harder meppe. Ik dee mij eigen uitleefe maar ik was ook een heel feel klein beetje ondeugend. Misschien tog wel ja en ik dee het fier keer. Mij vrouw zeg Loes wat heb jij nou? Maar van mij gefoel had ik zin in meppe. En ik klom ook in mij denkpaal in plaas van er boofe op. Selluf denk ik, het kwam ook door alle witte flokjes van sneeew en dattie in jou buik foel. Onner alle sneeew lig lente ferstop maar jij moet nog wachte. Mij Bert en ik van mij eigen wagt al heel feel lang op onse lente. Maar soms kan jij die ook in jou bol hebbe…

Uitleefe

Iedere dag doe ik mij drumsooloo geefe als ik op mij bak ben gewees. Het hoor bij mij roetiene. Mij vrouw weet nie beeter. Assie ouwer wor moet jij tog beweege en dan
hebbie het maar gehad foor jou dag. Maar nu had ik meer begeerte foor uitleefe en dan moet jij zoies wel doen vin ik selluf. Mij vrouw zeg Loes assie zoies doe dan heb jij jou goeie peeriejoode van jou leefe. En daar heb mij vrouw gelijk in van ze meening. Assie ouwer wor kan jij ook jou mooment van enersjie hebbe en dattie zin heb foor ondeugend zijn. Meestal ondeugendheb ik zin in mij garnaale en mij makkareele. Slaape vin ik ook fijn foor mij rust en ik doe feel dinge in mij kop. Dattie naadenk ofer dinge van jou leefe.
Maar deze week had ik zin in uitleefe en ik foelde mij eigen jong. Misschien ken u zo een gefoel wel, dattie jou eigen jong foel maar jij ben tog seeniejorpoes? Daarna heb ik wel feel geslaape want jij kan ook oferdrijfe. Maar ik dee ook blij zijn in mij hart. Assie jou eigen goed foel kan jij welees ondeugend zijn, ook al bennie ouwer. Selluf vin ik zoies poosietief (en mij vrouw stiekum ook) maar zoies moet jij nooit nie hardop zegge….

Dank u wel

Loesje

28 thoughts on “Loesje vertelt over ouwer worre en… ondeugend zijn!

 1. Lieve Loesje,

  Wat super fijn dat Zusje weer beter is, je maakt je toch zorgen als ze ziek zijn.
  Maar nu is ze beter en kan het leven van alle dag weer gewoon doorgaan.

  En wat ik lees ik nu, heb je tegen de TeeVee zitten meppen?
  Zal ik je een geheimpje verklappen?, ik heb dat ook wel eens gedaan Hihihi.
  Dan zag ik van alles en wilde ik gewoon even meppen, dat hoort erbij vind ik.
  Ben blij te lezen dat je in hele goede doen bent, daar wordt ik vrolijk van.

  Geniet maar fijn van deze dag en dat het allemaal loopt zoals het hoort, en wees soms maar lekker even ondeugend want dat mag van mij hoor.

  Pootje van Tommy!

  1. Lieve Tommy,

   dank jou wel van wattie mij eigen nu zeg. En het is ook mij pak van mij hart. Dattie ook welees teege jou teefee mep. Soms moet jij jou eigen gewoon uitleefe assie daar begeerte foor heb.
   Selluf foelde ik mij eigen zofeel goed Tommy, dattie enersjie heb en jij foel nu moet ik iets anners doen. Mij vrouw schrok wel van ze eigen want zij zeg, Loes zoies doe jij nooit van jou eigen. Maar jij ben nie foor jou niks poes. En jij kannie alleen maar Mantelpoes zijn. Soms moet jij ook jou eigen uitleefe. En toen mij Zusje beeter was heb ik het gedaan.
   Dank jou wel Tommy van jou steun en dattie mij eigen begrijp.

   Zachte pootjes en ik doe nie meppe,

   Loesje

   1. Lieve Loesje,

    Ik voel jou zachte pootjes, en die meppe niet.
    Dat vind ik lief.
    Wij als katers en poezen begrijpen elkaar, mensen doen ons niet altijd begrijpen.
    En dat geeft niks, want ik begrijp de mensen soms ook niet.

    Zacht pootje terug van Tommy!

 2. Goedemorgen Loes, het is toch geweldig om af & toe anders dan anders te zijn. Mijn 🌟 🌟 Bas en Elvis klommen op de tv of gingen er vóór zitten als ik naar de zoveelste herhaling van Charlie’s Angels wilde kijken.
  Of naar Jessica Fletcher. Je vrouw zal wel raar hebben opgekeken toen jij de tv mepte. Drumsolo’s ken ik van Sam. Ook als ze naar de bak geweest is. Soms zingt ze er ook bij. Heel jazzy klinkt dat dan. Mijn buurman vindt het gelukkig niet erg.
  Maar fijn dat Zusje geen vieze antbiotie meer hoeft te eten. Voelde oopa Floris zich niet achtergesteld toen jij druk was met mantelzorgen voor Zusje? Of begreep hij het wel?
  Je staat heel leuk op de foto’s bij deze letters. 💌 Vooral op die bovenste. Als je je weer eens Oer & Ondeugend voelt raad ik je aan om in de gordijnen te gaan hangen, met je poten er stevig ingehaakt. Als je dan zachtjes naar beneden glijdt maak je hele mooie lange scheuren. Je vrouw zal het schitterend vinden hoe jij als senior je zo uit leeft. Met papieren of bamboe gordijnen van Xenos lukt het ook goed.
  Loes ik wens jou, Zusje, Oopa Floris en je vrouw een fijne dag van ons, Sam, Pom en Kim. ☕☕🍳🍞

  1. Lieve mevrouw Kim en mij dinnetjes Sam, Pom en Sterredinnetjes Vos,

   dank u wel dattie mij eigen begrijp en dattie mij stiemuuleer foor ondeugend zijn. Mij vrouw zeg dattie mij eigen al in mij gordein zie hange maar zij is ook bang dat ze gordein dan met ze reel en al uit ze plaafon kom. Maar misschien doe ik zoies wel proobeere. Mij Zusje klim ook boofe op ze teefee en zij doe meppe assie iets zie beweege. Maar selluf had ik zoies nog nooit nie gedaan. Ondeugend zijn vin ik bes wel leuk mevrouw Kim maar soms is mij kondiezie nie zofeel goed. Dan is leefe rustig.
   Mij broer heb feel gekrijs en hij dee pinkele want hij foel het tog. Hij begrijp niks van ziek van jou gezond maar hij foel het is anners. Dan fraag hij ze aandacht op ze eigen maanier. Daar moet jij reekening mee houwe. En mij broer kijk nerges nie naa. Zusje klim weer in mij vrouw ze nek, dan bennie wel beeter.
   Dank u wel van u kompliement van mij footoos en mij vrouw zeg dattie mij eigen nu goed in ze gaatje houw weeges ze gordein enso….
   Hoop dattie Saame met Sam en Pom u fijne dag heb met warm zijn en dat u gordein nog heel is…

   Zachte kopjes van mij eigen,

   Loesje

 3. Hajoooooooooo taute mamsie

  Ikke ben furrbaas!! Uwes was tauwt!!!
  As ik tauwt ben kwijg ikke altijt stjaf fan uwes!!!! Me jiekie en ik heppe net ooferleg en uwes kwijg geen garrenaale. Ook niet ommedat uwes ons al in geen fier weeke sakgelt hep geeft. Hihihihihi.
  Tog hau ik uwes 😽😽😽

  1. Ooh mij beebie,

   wat bennie bruutaal teege jou Mamsie! Jou Mamsie is eerluk ofer dattie ondeugend is en zij houw ze hart faster foor ze ree-akzie van ze beebie 🙀
   Mamsie zeg iets heel feel duideluk, jou Mamsie poink nie en zij geem nie en zij gooi ze sentjes nie ofer ze balkon.
   Mamsie heb ze eigen uitleef want soms heb jou Mamsie zoies noodig.
   Assie deze wiekent op mij besoek kom kan jij mij garnaaale gewoon in jou tas meeneeme.
   Mamsie moet soms streng zijn….
   Want Mamsie houw jou…

   Koes koes van jou MammaLoesje

 4. Mij liefe mamavoelens, me eigen is so tros op jou en je meppen. Van me eigen mep ik niet zo makkeluk. Alleen als mij broer Bram ferfelend doet. Dan doe ik ook blaase. Oh mij mamavoelens ik foel jou passie en jou mep en jou ondeugen in mij lijf.. prrr prrr prrr mij eigen spin kei hard prr prr prr je milaameisje

  1. Oooh mij lieve Milaameisje van mij Mammavoeles,

   jij ken jou Mammavoeles zofeel goed, jij foel mij meppe en mij ondeugend zijn in jou eigen lijfie. Van jou mooie koppie tot jou zachte buikie. Mammavoeles doe nu heel feel spinne en zij foel het ook in ze eigen buik en in ze hart. Jij weet Mammavoeles zou jou nooit nie meppe want zij doe kroele en dan in ze hart foele. Saame is prrrrr prrrrr en van mij eigen spin in heel feel hard mee,

   Prrrrr prrrrr van jou Mammavoeles

 5. Liefste Loesje, Pasa en ik zijn heel blij dat het weer goed gaat met Zusje. Dat is een hele opluchting voor jullie en ook voor alle vriendjes en dingetjes. Wat een mooie letters heb jij weer geschreven lieverd, Pasa en ik moesten wel lachen dat jij zomaar tegen de teevee sloeg! Dat was wel een beetje ondeugend maar het moet kunnen, ook als seeniejoor. Fijn dat jouw frau daar ook begrip voor heeft. Pasa stuurt jou wat zaagvispatee, de visboer komt het vanmiddag brengen. Met wat paling en makkareele. Knuffel van Ina, Pasa en Floortje sterretje.

  1. Lieve mevrouw Ina, mij vriendje Pasa en mij Sterredinnetje Floortje,

   Dank wel dattie mij eigen zofeel goed begrijp weeges mij begeerte foor meppe. Mij Zusje is nu heel feel beeter en van mij eigen heb ik heel feel zin in meppe foor uitleefe. Mij vrouw zeg Loes assie zofeel ondeug laat zien dan gaa het goed met jou eigen. Mij vrouw was blij ook al dee ik heel feeel hard meppe. Maar soms moet jij jou eigen uitleefe en van mij eigen had ik heel feel begeerte.
   Maar nu doe ik foor mij deur ligge en ik doe wachte op mij visboer. Hij breng zaagvispaatee en mij makkareele en mij paaling en ik zeg heel feel dank wel lieve Pasa en lieve mevrouw Ina. En ik stuur zachte kopjes naar mij Sterredinnetje Floortje

   Dank wel van mij hart en mij leefeswerk,

   Loesje

 6. hallo tante Lieve-Loesje, wat een verrassende letters hebt u gemaakt vandaag. Wij vonden ze geweldig. Over ondeugend zijn. Daar weten wij alles van, echt waar. Meppen naar de teefee of het scherm van de computer kan Bibi ook heel goed. Soms moet dat gewoon even. Wij vinden het leuk te lezen dat zoiets altijd in je pootjes blijft zitten, jong of senior dat maakt niet uit.

  En gelukkig is Zusje weer opgeknapt. U hebt goed voor haar gemanteld maar ook goed voor uzelf gezorgd en daar kunnen wij wat van leren. Wij hebben nog geen ervaring met die mantel maar kunnen al wel goed voor onszelf zorgen. Te goed, roept Maria mens nu.

  Wij vonden u op de foto heel mooi actie en ook in de krabpaal. En nu zwaaien we met onze pootjes en Bibi geeft nog een zacht neusje. Natuurlijk is er liefs van ons Maria-mens

  1. Lieve Bibi en Filos,

   dank jullie wel van jullie ree-akzie en dattie jullie tante Loesje eerluk fertel dattie ook mep teege jullie teefee en kompjoeter. Jullie tante Loesje weet seeker, zoies zit in jullie pootjes en het gaa er nooit niemeer uit. Dat kan jij zien op mij footoo en ik doe het eerluk fertelle van mij erfaring. Soms moet jij jou eigen uitleefe ook al bennie seeniejorpoes. Jullie tante Zusje is weer opgeknap en zij heb heel feel ze best gedaan. Van mij hart hoop ik dattie nooit nie naar jullie dokter hoef en dattie antibiootie moet eete. Dan wil jij nog harder meppe want antibiootie is heel feel fies. Maar jullie tante Zusje heb ze heel feel lange tand en dan kan jij zoies fies wel eete. Jullie tante Loesje heb niks geen tand meer in ze bek, daarom doe jullie tante Loesje nooit niemeer antibiootie eete. Maar zij beloof jullie eigen, soms doe ik wel ondeugend zijn en ik doe ook Mantelpoese.

   Hier is mij zachte kopjes foor jullie eigen en foor mevrouw Maria en het is van mij eigen,

   Jullie tante Loesje

 7. Lieve Loes, wat een mooie biesondere letters heb je gemaakt, het lijken wel feestletters!, gelukkig dat Zusje zich weer gesond foelt, en dan ben jij ook nog de teevee aan het meppen en over de bank aan het rennen, dat is helemaal top want dat beteekent dat je lekker in je felletje zit!, ik vind het ook goed dat je lekker eet, eeten is belangrijk om gesond te blijven, dat je eenersjie hebt om ondeugend te zijn, en natuuuuurlijk kan je als seeniejor ondeugend zijn, ik denk dat iedereen dat kan, dat je soms ineens grapjes uit wilt halen en druk wilt zijn en je wilt uitleefen, dat is heerlijk toch?!, ik ga soms ineens oferal aan krabben en keihard rondrennen, dan weten mijn mensen dat ik me uit wil leefen en dan gooien ze balletjes en speelmuisen voor me en ik probeer ze dan te fangen, en in mijn tuin ren ik wel eens zomaar rond, gewoon omdat ik daar zin in heb!, ik hoop dat je de teevee goed hebt gemept Loes, maar ik denk van wel want ik zie het op de footoo, en ik kan ook zien dat je oogen fel zijn, op de bofenste footoo, zooo heee je was helemaal vol fuur, als je je weer zo foelt mag je ook hier in de tuin komen meppen hoor!, daar is van alles dat je goed kan meppen, en Oopa en Zusje mogen natuurlijk meekomen, dan gaan we rennen en meppen en krijsen en pinkelen, het lijkt me heel gesellig!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en de frietuur staat al aan en de frietjes zitten er al in, en nau maak ik garnaale in een deegje, die gaan ook de frietuur in, en voor erbij is ekstra roomige maajonesse om te dippen!!

   1. O Door, maar mamsie moet juist goed eeten, als ze gaat rennen!, en mijn patatjes zijn oferal goed voor!, wil je er nog meer?

    1. Mamsie fin jansmitgarrenaale fies. Uwes moet eggiewaar pietfeermangarrenaale fjietuure. Hihihihi
     Poomsie? Heppuwes saksentjes? Hihihihi

     1. Ehm, zakcentjes… dan moet ik efentjes in de portmoonee van mijn vrouw kijken…!

  1. Lieve Kever,

   dank jou wel dattie zofeel lekkere garnaaale frietuur en zij heb ze jasje aan. Dan weet jij, jou garnaaale heb geen kou in ze lijfie gehad. Dan smaak zij ekstra smeuiig weeges dattie onspanne zijn. Mij Doorie vin ze Mamsie taut maar hij eet wel al mij garnaaale op. Gelukkig hebbie er heel feel in jou frietuurpan, anners krijs Oopa nog feel meer. Hij krijs Keinaaaale keinaaaaaale. Soms moet jij nie ree-aa-geere Kever. Dan kan jij beeter in jou tuin meppe of jij mep jou teefee van jou taafel. Mij vrouw roep nu dat ik ook doe oferdrijfe…. maar selluf vin ik van nie!
   Jij ben zofeel goed beesig Kever dattie in jou tuin gaa renne en dattie buite mep. En jij speel ook jou spieraal, dan kan jij heel feel hard trekke en dat is belangrijk in jou nacht. Selluf heb ik ook in mij nacht zitte meppe maar ook toen mij vrouw foor ze teefee zat. Jij wil tog dattie zoies zie. Maar ik zeg jou wel eerluk, zoies kan jij nie iedere dag doen. Maar jij kan het wel probeere…
   Mij Zusje mep ook welees maar zij vin pootbal leuk. Zij doe kiepe.
   Daarom trakketeer ik foor jou eigen, jou mense, Mikkie en mij Oomadinnetje op pootballetjes in sjelei. Assie die mep dan zit jou heele huis onner jou ondeug!
   Foor Ooma is mij pootballetjes van massepein en het is met sjem. Mij vrouw zeg:hellep!

   Loesje

 8. Hoi Loesje,
  Heerlijk hé om je jong te voelen en daarbij ook nog ondeugend?!
  Hier hebben we ook al lente in de bol… en ik, Izzy die eigenlijk nooit speelt voelde me ook ineens jong en heb gerend en met mijn muis gespeeld.
  Vrouw was zo verbaasd dat ze te laat was met het filmen ervan.
  Maar inderdaad wat je zegt
  “Je wordt er moe van”!!
  Erna was ik zooooo moe en heb als een blok geslapen!!!!

  Gelukkig dat Zusje weer beter is!!!
  Een hele zorg minder voor jullie!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Ooh lieve Lizzydinnetje,

   hebbie ook geren en met jou muis gespeel. En wassie zofeel snel dat jou vrouw nie kon fillume met ze kaameeraa. Oooh ik vin ut zofeel knap. Soms moet jij zoies gewoon doen Lizzy. Maar jou faamielie weet nie wattie zie van ze eigen.
   Daarom heb ik ook mij fraagje. Heb Dotje en Pippi ook dattie ondeugend is? Dattie bijfoorbeeld ze eigen ei wegmep. Of dattie met ze kip op ze stok door ze tuin ren en dattie heel feel hard tok….
   Soms lig jij op jou denkpaal en jij fraag jou eigen zoies tog af…

   Lieve Lizzy hier is mij dinnetjeskopjes en het is ook foor Belle, Tica, Dopey, Moby, Panda, Pippi, Dotje en mevrouw Ceciel

   Van mij eigen
   Loesje

   1. Hoi Loesje,
    Ja hoor Pippie en Dotje zijn ook wel eens ondeugend hoor!!! Ze tokken dan heel hard en fladderen met hun vleugels…..dan rennen ze door het hok en schrapen met hun poten een gat in de grond. En als vrouw met het eten komt en ze doet het deurtje open dan springen ze naar het voer en pikken vrouw dan in haar hand.

    Liefs van ons 😽🐔😘

    1. Oooh Pippi en Dotje,

     dank jullie wel dattie het mij eerluk fertel.
     Van mij eigen vin ik Dotje en Pippi fassieneerend en zij zijn ook mij tokkiedinnetjes

     Zacht tokkiekopje

     Loesje

 9. Ha die Loesje,
  Wat een leuke foto is die eerste foto. Zo kijken wij ook als wij iets van plan zijn. Heel erg herkenbaar, zegt onze vrouw. Maar wat goed om te lezen dat jij vandaag zo lekker veel energie had. Ja, zoiets moet er dan even uit. Wij rennen dan ook graag even door het huis of we gaan de trap op en af. Jillie rent dan meestal de trap op en dan gaat ze boven net zo lang miauwen tot onze vrouw haar komt halen. En Ivar gaat dan graag in de vitrage hangen. Het is maar goed dat wij supersterke vitrage hebben. Maar je brengt ons wel op een idee. Even flink tegen de televisie meppen lijkt ons ook wel stoer. Dat gaan we ook eens proberen. Ivar heeft het wel een paar keer gepresteerd om midden in de nacht op de afstandsbediening van de televisie te gaan staan, zodat die aanging. Onze vrouw schrok toen wakker en dacht dat er werd ingebroken omdat ze beneden stemmen hoorde. Sinds die tijd wordt die afstandsbediening goed verstopt. Ondeugend zijn hoort er nu eenmaal bij als je een echte poezel bent.
  Maar wat fijn om te lezen dat het met Zusje goed gaat.
  Heel veel zachte kopjes van Cindel, Jillie en Ivar en veel liefs voor jullie allemaal van onze vrouw.

  1. Lieve Cindel, Jilly, Ivar, Mevrouw Marjoke en mij Sterredinnetje Fenneke,

   Mij vrouw slaap nog en het is froeg op mij dag. Misschien ben ik nu weer ondeugend van mij eigen maar gissere moes ik zofeel slaape met Oopa en bijkoome van mij enersjie. Maar nu doe ik stiekum mij ree-akzie geefe en van mij eigen wil ik eers zegge. Mij hart is zofeel blij want van mij eigen weet ik nu hoefeel knap jullie zijn, ooh zo een mooie poezedinnetjes en één stoere katerman. Dank jullie wel.
   En ik doe jullie ook fertelle, mij Zusje heb ook ooit onse raadiejoo aangezet en mij vrouw stond onner ze waaterstraal. En zij durref er bijna nie meer onner uit want zij denk ook, hellep iemand in onse huis. Oooh jullie vrouw heb het ook meegemaak. Mij vrouw leg ze apparaatje van afstand nu ook ferstop. Ook weeges mij broer Oopa Floris, hij doe pinkele en mij vrouw heb al niewe moete koope. Soms is ondeugend zijn zofeel leuk en dattie jou eigen ferstop. Maar mij vrouw krijg welees ze schrik van ze hart. En ik doe ook op onse apparaatje van afstand zitte en dan doe ik dinge die mij vrouw nooit nie luk. Dan foel ik mij eigen heel feel slim.
   Dank jullie wel dattie mij eigen zofeel herinnering geef maar ik doe niks teege mij vrouw zegge. Hoop dattie jullie fijne, russige dag heb. En jij mag best ofer jou trap renne Jillie en heel feel meeoow roepen. Mij Zusje doe zoies ook en zij is weer beeter dus mij vrouw heb ze handjes fol….

   Zachte kopjes foor jullie allemaal en het is van mij eigen,

   Loesje

 10. Lieve Omasjakcentjes allereerst ben ik blij dat Tante Zusje beter is. En wat lees ik nou ik bensse een kind van uwes want ik doe ook meppsse. Kunsse u mij furtelsse want Papa Jiekkie segge ik bensse een kind van Dorus Jiekkie en Amber? Maar ik lijk ook op uwes? Ik bensse in de war nu! En Oma Sjakcentjes ik bensse een beetje furdjietig want Oopa Floris hebsse mij niet sjijfjes daan. Isse hij mij furgeetjes. Ik komsse dit weekend met Papa,s en Bliss komsse ook mee sjarnaale pellen. Loef joe Omasjakcentjes enne u wasse mijn sjakcentjes furgeetse.

  1. Mij lieve kleine beebie van Ooma ze saksentje,

   Oomasaksentje gaa jou nu dinge fertelle en uitlegge foor jou oppefoeding en jou onwikkeling. Mij kleine jonge jij ben mij gemberneutraale beebie en het kom zo. Jou Oomasaksentje is met jou oom Bert maar zij heb geen eigen beebies. Toen kwam jou pappa Doorie en hij wer diegietaal mij beebie. Datiie gember krijg zoies. Oomasaksentje heb er zofeel ze pootjes aan fol en jij weet jou pappie had ze broertje mij kleine Poppy maar daar fertel Oomasaksentje laater in jou leefe nog wel ofer. Jou Oom Poppy is in ze Reegeboogland.
   Jou papsie krijg verkering met jou annere papsie en nu kom het, dan krijg jij feel gemberkrullies. Maar gember is alteit neutraal dat mag jij nooit nie fergeete. Jij kan nog zofeel krullies hebbe, jou gember blijf tog neutraal. Maar jij heb jou Mamsie Amber en jou twee papsies én jou Oomasaksentje en zij zit allemaal in jou gember. Snappie mij beebie, daarom doe jij ook mepse en jij houw van eete. Het is van jou Oomasaksentje ze gember. En zo kom het maar het innewikkelt.
   Nu ga jou Oomasaksentje Oopa Floris aan ze oortje trekke want hij fergeet alles assie er nie agtereen zit. En dan ook weeges dat jou Oopa nie zofeel Gember meer heb. Hij krijs nu keimasjoooo!
   Maar Oomasaksentje beloof jou eigen, jou Oopa gaa nog sjijfe.
   Assie nog meer oppefoeding noodig heb kan jij het alteit fraage maar jij gaa nie sakjes rolle…

   Koes koes van jou Oomasaksentje foor alle krullies

   1. Omasjakcentjes ik beloofsse niet sjakjes te rollen, maar ik kjijgsse nog wel 2 keer sjakcentjes. Dat bensse u maar ikjes niet furgeetjes. Ik snapsse het nu wel en ik ben tjotse sjemberneutaalse jongen. Loefsse joe

Reacties zijn welkom