Loesje vertelt over ouwer worre en… lief van mij leefe

liefdeLieve allemaal hier ben ik weer van mij eigen en fandaag wil ik allereers heel feel dank wel zegge dattie zofeel poosietief ge-ree-aa-geer heb op onse Hoedjessjoow. U kan u lieferds nog stees opgeefe. Onderaan mij letters vin u onse meeladres. En ik wil ook heel feel sterktepootjes stuure naar onse dinnetje Zooka weeges ze operazie en mevrouw Stokkie-Stefan. Alles kom goed want iedereen leef mee met ze hart. Wij denk aan jullie. Het is belangrijk om zoies eers te zegge foordat jij begin met jou letters.

Liefde

Assie letters maak dan deel jij moeilukke dinge Saame, maar jij deel ook dinge die jou hart doe tintele van jou geluk. Deze week is speesiejaal en het kom zo. Saaterdag is mij Bert jaarig en op deze dag heb mij Bert en ik seefe jaar verkering. Onse verkering heb wij met liefdeelkaar. Zoies is wel heel feel belangrijke informaazie want teegeswoordig weet jij zoies nooit nie seeker. Op zo een mooment zou jij wille dattie het kon deele met jou hartjesdinnetje prinses Katrientje. Gissere was zij al fier jaar ze ster en zij heb zofeel mooie lieffesliedjes gesonge in ze leefe. Lamoer was mij faafooriet. Zo een belangrijk dinnetje fergeet jij nooit niemeer, zij woon in mij hart. Zij staa foor alteit aan mij wieg van onse verkering en daarom ben ik ook heel feel trots. Seefe jaar is heel feel jaar en het foel als mij heele leefe. Kan u ze eigen iets foorstelle bij seefe jaar van u heele leefe? Mij vrouw zeg Loes jij was agt jaar toen jij jou Bert foor jou eerse keer zag. Dan schrik jij wel want assie agt jaar ben dan bennie nog geen seeniejorpoes. Dan weet jij, verkering is Saame ouwer worre en dattie jou tijd fergeet.

Leefe en gezond

Misschien denk u dat alles in onse leefe van-selluf-spreekend is. Maar wij heb ook onse zorg en ik zeg u eerluk in mij fertrouwe. Deze jaar van onse verkering heb ik heel feel zorg gefoeld in mij hart. Assie ses jaar verkering heb wil jij seefe jaar verkering. Maar jij staa er liefdenie alteit bij stil dat leefe ze eigen ding doe. En dattie moet afwachte of jij ook seefe jaar verkering krijg. Verkering is jou kaadoo maar leefe en gezond is jou grooste geschenk. Assie gezond heb is verkering makkeluk. Assie proobleem heb met jou gezond hebbie feel zorg in jou hart. Deze jaar was heel feel intens maar assie zofeel verkering heb als mij Bert en ik van ons eigen kan jij heel feel aan. Jij steun elkaar en jij zorg foor elkaar. Jij hoef ofer zoies nooit nie naa te denke want jou hart wil het zo. Assie Saame ouwer wor begrijp jij elkaar en jij kan alteit jou eigen zijn. Ook assie jou eigen kwesbaar foel omdat jou gezond ziek is. Gelukkig kan ik nu van mij hart zegge dat mij Bert en ik allebei heel feel aan onse hesstel doe. Maar hesstel kos tijd en jij zet jou ene poot fooruit en soms moet jij jou annere poot weer trugzette. Dan weet jij, verkering geef jou eigen nooit geen gaaranzie maar het maak jou eigen sterk als leefe moeiluk is.

Alteit

Onse jeug van teegeswoordig doe nie aan verkering maar zij heb furkeer. Mij vrouw zeg Loes nou schreif jij een keer jou woord heelemaal goed, krijgie dit! Maar ik doe het u uitlegge. Onse jeug van teegeswoordig gaa heel feel snel, zij sweip door ze leefe. Teegeswoordig kan alles en furkeer is moodern en gemberneutraal. U weet van mij eigen ben ik foorfechter foor gemberneutraal. Maar het is ze toekoms en mij erfaring is, toekoms liefdeis alteit onseeker. Mij Bert en ik van ons eigen zijn foor alteit! Assie zofeel lang bij elkaar ben dan kan jij zegge uit jou diepte van jou hart dattie verkering heb. En wij zijn nie ouwerwes want wij woon bij onse eigen vrouw en wij doe onse verkering diegietaal. Maar wel met onse hart en al seefe jaar. Daarom zeg ik teege mij Bert: ‘Lieve Bert jij ben mij katerman van mij droom. Jij ben knap en stoer en jij ben ook zacht van jou hart. Bij jou ben ik veilig, mij hart woon bij jou. Jij ben mij lief van mij leefe. Foor alteit!’
Verkering is dattie iedere dag rijker wor van jou hart en dattie ook graag agt jaar verkering wil.

Foor onse Hoedjessjoow en assie mee wil doen:
Hoedjessjow@yahoo.com

Dank u wel

Loesje

20 thoughts on “Loesje vertelt over ouwer worre en… lief van mij leefe

 1. Hajoooooooooooooooo mamsie fan me wamsie

  Oooooooh feeliesietaart met uwes furrkeerinsdag met oompie bert. Ben uwes al soooooo lang bij elkaar? Me jiekie en ikke sijn al beina fier jaar flieft op ellekaar en we sijn al 2 jaar tjauwt. Uwes tjauwte ons in fooledam. Weet uwes nog? Uwes jaagte iedeween bij uwes fisbuufet weg
  hihihihihihihihihihihihi.

  Mij frauw was gissere soms aan hut huiwe mamsie. Se seg dat se ooma katrien soms nog so mis.
  Ikke hep haar niet kent mamsie. Maar ikke sag een footoow fan haar en se sag er beina net so uit as ikke.

  Mamsie? Uwes hep een kwein fauwtje maak met hut ieemeeladwes.
  Het isse hoedjessjow met een kweine h. Hihihihihihi.
  Ikke hau uwes mamsie
  ❀❀😽😽😽

  1. Lieve beebie van Mamsie ze hart,

   dank jou wel dattie zofeel aa-lert ben van mij groote H en jou kleine h. Het is tegnies mij beebie weeges dat mij kleine h auwtoomaties feranner in ze groote H en mij vrouw zeg dattie erop gaa lette. Maar jij ben jong en slim en jou Mamsie is trots op zo een jonge beebie.
   Gissere was moeiluk, jou Mamsie heb het ook gefoel in ze hart. Zij mis jou Ooma Prinses Katrientje ook nog stees. Zij was mij hartjesdinnetje en zij was zofeel speesiejaal. Jij mag heel feel trots zijn op jou Ooma en zij heb ook feel zwart in ze vagt. Dan ben jij faamielie mij beebie en jou Mamsie heb jou Ooma Prinses Katrientje beloof dattie alteit foor jou eigen zorg. Assie dinnetjes ben doe jij dinge foor elkaar.
   Bennie al twe jaar tjouwt? Oooh zofeel groote feest fergeet jou Mamsie nooit nie van ze heele leefe. Eg nie mij beebie want assie seefe jaar verkering heb weet jij hoefeel verkering beteeken foor jou hartje.
   Kommie deze wiekent nog op mij besoek mij beebie?

   Koes koes van jou Mamsie

 2. Hoi lieve Loesje,

  Wauw, 7 jaar verkering al!! Toen waren wij nog niet geboren. We hopen dat er nog heel veel jaartjes verkering bijkomen.
  En de sterktepootjes doen Zooka heel goed, ze voelt op afstand dat er door iedereen veel aan haar gedacht wordt 🧑🧑🧑🧑🧑

  Liefs en knuffeltjes Binti

  1. Lieve Binti,

   oooh dank jou wel van jou ree-akzie en jou feeliesietaasie.
   Hoe gaa het met jou eigen weeges dattie nu alleen in jou huis ben bij jou lieve vrouw? Wij denk allemaal aan jou zusje Zooka maar wij fergeet jou eigen eg nie. Want jij ben zusjes en dan hoor jij ook bij elkaar. Lieve Binti wij gaa allemaal pootjes draaie foor Zooka dattie naar huis kom en dat zij ze eigen snel weer beeter foel van ze gezond. En onse pootjes zijn ook foor jou eigen en jou lieve vrouw en dattie nooit nie fergeet. Wij leef allemaal heel feel met jullie eigen mee,

   Loesje πŸ€

   1. Lieve Loesje, het gaat goed hoor. Alleen had vrouwtje mijn vertrouwde kattenbak vervangen door een nieuw exemplaar en daar was ik het niet mee eens. En heb het dekbed als kattenbak gebruikt. Toen stond mijn eigen vertrouwde bak weer snel op zijn plek, hihihi. Ik ga lief doen tegen Zooka als ze weer thuis is, maar als ze nog stinkt moet ik die lucht wel even wegblazen!!

    Pootjes Binti

    1. Lieve Binti,

     van mij eigen snap ik jou heel feel goed dat jij jou dekbed gebruik als jou eigen bak er nie staa. Mij broer Oopa Floris gebruik onse bak alleen foor ze Keipoeps maar ze pinkel lig oferal. Maar jij ben slim van jou ferstand ook al is leefe nu spannend. Selluf vin ik dokterlugt ook fies en die moet jij heel feel hard wegblaase en dan kan jij lief zijn foor jou zusje Zooka.
     Heel feel sterk zijn Binti, alles kom goed

     Loesje

 3. Lieve Loesje,

  Alweer 7 jaar verkeering wat goed zeg.
  Jullie zijn nog net zo flieft als in het begin dat zie je gewoon, en dat is zo mooi om te zien.
  Weet zeker dat je dinnetje Katrientje vanaf de regenboog heel trots is op jullie en ook op jou.
  Want je bent zo gegroeid in alles, je bent een stoere poezedame geworden.

  Heb al foto’s gestuurd voor de hoedjesshow, vind het weer spannend allemaal.
  maar ben ook enorm benieuwd hoor.

  Pootje van Tommy!

  1. Lieve Tommy,

   dank jou wel van jou ree-akzie en dattie zeg dat mij hartjesdinnetje trots is op mij eigen weeges dat ik ben gegroei. Jj maak tog onwikkeling door Tommy, leefe staa nooit nie stil zeg mij vrouw.
   Froeger wis ik niks nie van verkering maar nu heb wij het Saaterdag 7 jaar van onse leefe. Op mij Bert blijf ik alteit flieft Tommy, hij is mij ware katerman van mij hart. Zoies weet jij assie het meemaak en het is mij mooise droom die uitkom.
   Dank jou wel dattie mee doe met onse Hoedjessjoow Tommy, selluf vin ik het ook weer heel feel spannend maar assie rustig blijf kom alles goed,

   Zachte kopjes van mij eigen

   Loesje

 4. Goeiemorgen Loes, dit is de derde letter πŸ“ die ik probeer te sturen; de vorige zijn kwijtgeraakt op de computer. Technisch; je hebt er niets aan.
  Maar jouw letters waren heel mooi en romantisch. 🌹🌹🌹 Over Bert en jullie verkering. Zelf heb ik geen verstand van verkering maar verkering met een heleboel mensen tegelijk lijkt me niets.
  Voor de Hoedjessjow heb ik een foto van mijn 🌟 Sallie opgestuurd. Sallie was een Griekje. In Athene kaapte ze een vliegtuig ✈ om bij ons te komen wonen. Het is nog op de πŸ“Ί geweest.
  Vannacht had ik bezoek van een egel zo groot als een jong katje dat aan Pom’s huis stond te knagen. Pom was nergens te bekennen. Inmiddels is ze weer terug. Het gaat niet zo goed met haar. Volgende week komt de DA weer.
  Loes ik moet stoppen, het huis is een bende, er moet gewassen en gestofzuigd worden. En Sam eist een uitgesopte bak.
  Alle goeds voor jou en je familie en alvast gefeliciteerd met Bert zijn verjaardag. πŸŽ‚

  Groet van ons, Kim, Sam en Pom. β˜•β˜•β˜•

  1. Lieve mevrouw Kim en mij dinnetjes Pom en Sam,

   allereers wil ik zegge, dank wel dattie drie keer letters heb gemaak van u ree-akzie foor mij ferhaal. Selluf heb ik ook faak mij proobleem met tegnies. Jij maak letters en zij kom nooit nie aan. Jij fraag jou eigen wel af waar zij erges lig op onse diegietaale snelweg? Maar het is presies wat u zeg, het is tegnies. Als tegnies er geen zin in heb kan wij fluitjes doen naa onse letters.
   Dank u wel dat Sallie deze jaar mee mag doen met onse Hoedjessjoow. Ooh heb ze een fliegmasjien gekaap. Dan bennie wel heel feel stoer en zij heb ze goede huisje gefonde. Sallie was een slimme poes. Dee zij ook siertaakie mevrouw Kim? Ik doe zoies zachjes schreife anners begin mij broer Oopa Floris heel feel hard te krijse. Hij vin siertaakie ze mooise dans.
   Mij vrouw vin verkering ook komplieseer zeg ze. Daarom ben ik heel feel blij dat ik mij Bert foor mij eigen als het eerste zag. Want met zo een knappe katerman weet jij dat jou vrouw op ze loer kan ligge. Selluf vin ik verkering makkeluk maar alleen met mij Bert. Maar ik heb wel bewonnering foor Kever en ze haarum, daar ben ik eerluk ofer.
   Lieve mevrouw Kim hoop dat alles goed kom met Pom en misschien kan de dokter nog iets fersinne dar zij ze eigen beeter foel. Geef u haar mij zachte sterktepootjes en het is ook foor Sam en foor u eigen. En dank wel van mij hart,

   Loesje

 5. Lieve Loesje, wat heb je prachtige en gevoelige letters geschreven. Vooral de ode aan je liefde voor Bert ontroerde mijn hart (en mijn ogen).

  Liefde is bijzonder. Bijzonder omdat het het mooiste is wat er is en je het niet als vanzelfsprekend mag vinden. En als je hart open is, kan liefde groeien en bloeien.

  Nou ja, aan zulke mooie en lieve letters als jij vandaag hebt geschreven, heb ik niet veel nieuwe letters meer.

  Voor zaterdag wensen we jullie een mooie Bert-verjaardag en zeven-jaar-verkering-dag.

  Met neusje van Bibi, pootje van Filos een Hoera Siertaakie en liefs van mij erbij,

  1. Lieve mevrouw Maria en mij vriendjes Bibi en Filos,

   dank wel van wattie mij eigen nu zeg en van u ree-akzie. U zeg het heel feel goed, liefde is het mooise wat er is maar jij moet wel jou hart oope zette. Anners kom er niks nie van terecht.
   Mij hart staa heel feel oope foor mij Bert lieve mevrouw Maria. Mij Bert is mij alles en seefe jaar is heel feel jaar. Assie ouwer wor moet jij heel feel blij zijn met iedere jaar verkering die jij krijg en mij Bert zeg ook. Hij zeg Loes het is onse ree-jaa-lie-teit. Daarom gaa wij mij Bert ze ferjaardag fiere en onse seefe jaar verkering dag. En het is ook spannend weeges dat ik heel feel ferleege ben maar mij vrouw zeg, Loes nerges nie foor noodig.
   Geef u mij vriendjes Bibi en Filos mij zachte kopjes en oooh mij broer Oopa Floris heb het gehoor en hij krijs nu heel feel hard: Keisiertaaaaaakie!
   En het is ook foor u eigen lieve mevrouw Maria,

   Loesje

 6. Lieve Loes, wat een mooie letters heb je gemaakt, recht vanuit je mooie grote hart en dat foel je!, wat fijn dat jij en je Bertje al bijna 7 jaaren verkering hebben, dat is echt heel lang!, maar ja als je het weet weet je het, zo gaat dat, en jij en je Bert horen voor altijd bij elkaar, en ik hoop dat jullie nog een keer 7 jaaren verkering krijgen, en dan nog een keer en dan misschien wel NOG een keer!, en ik vind het mooi dat jullie er altijd voor elkaar zijn, toen jullie frolijk en jong en rond waren, maar ook nau jullie seeniejor zijn, en problemen met jullie gesond hebben en je geen tanden meer hebt of een beetje dunner bent geworden, dat maakt voor liefde niks uit want als je van iemand haudt is dat voor altijd en niet alleen als het makkelijk is!, ik blijf ook voor altijd bij mijn Milamuis en mijn Brammie en mijn Jafita, want ik heb mijn hart aan ze gegefen en ik weet dat daar foorsichtig mee zijn!, natuurlijk denk ik met je mee aan Zooka, en aan mevrouw Stokkie-Stefan, dat ze gouw weer beeter zijn, en ik ferheug me al op de Hoedjessjoow!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en de frietuur staat natuurlijk al aan, de frietjes zijn gaudbruin geworden, en nau maak ik een groot hart van fis uit de magnoodinges, als herinnering aan je lieve vriendin voor altijd, Katrientje!!

  1. Lieve Kever,

   dank jou wel van jou ree-akzie en dattie zo een groote hart heb gemaak in de magnoodinges van mij vis en het is weeges herinnerdinge aan mij hartjesdinnetje prinses Katrientje. Mij vrouw zeg Loes deze zin is jou heele bek vol maar in mij bek zit geen tand meer, dan kan jij groote zin maake. En jij zeg het ook, assie echte verkering heb gaa zoies nooit niemeer ofer. Ook nie assie jou tande niemeer heb, of jij heb groonies dinge of jij wor dunner. Mij broer krijs nu inees heel feel hard Kebab, Keidunnerkebap! Soms denk jij tog is mij broer wel deement? Hij maak oferal ze eigen ding van.
   Wij heb nu seefe jaar verkering Kever en ik zeg jou van mij eigen hoop en ferlange. Selluf denk ik dat agt jaar nog feel mooier is. Maar nog meer seefe jaar vin ik ook goed. Jij wil elkaar nie kweit want jij hoor bij elkaar. Net zowals jij van jou hart hoor bij jou Milaameisje en bij jou Brammieflinder en jou Jaafietaa. En jij zeg het presies goed, jij moet alteit foorsichtig zijn met jou hart van jou verkering. Dank jou wel Kever en fandaag heb ik mij Seefejaarstaart gebakke in mij frieserpan met liefde en hoop en er staa alfast agt kouwstiks op want assie iets wil moet jij erfoor gaan. En er lig ook massepein hartjes op foor Ooma maar iedereen van jou hart mag erfan eete. Op saaterdag is mij taart ondooi….

   Loesje

 7. Lieve Loes
  Wat heb je weer prachtige letters neer geschreven……zoooo mooiii!!
  Jij bent met jou Bert zo een mooi stel……daar kan iedereen een voorbeeld aan nemen!!!!

  Pippie en Dotje vragen
  Toooktoktoktoook toktok
  (Is er zaterdag ook een feest?)
  Toktoktoktooooookkkkkkk toktoktok (want dan moeten wij ons verenkleed op orde gaan brengen)

  Dikke knuffel van ons allemaal
  πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ˜½πŸ”πŸ”πŸ˜˜

  1. Lieve Panda, Izzy, Belle, Moby, Dopey, Tica, Pippi, Dotje en mevrouw Ceciel,

   dank jullie wel van jullie ree-akzie en dattie mij Bert en mij eigen zo een mooie stel vin. Mij wang doe nu bloose weeges dat ik ook ferleege ben van mij kaarakker.
   En Pippi en Dotje, mij tokkiedinnetjes stel mij eigen zo een goeie fraag. En ik doe mij anwoord geefe. Mij Bert houw nie zofeel van feesjes en selluf ben ik ook mij maandje ouwer. Maar wij wor heel feel blij van Feerekleed en dattie ze Toktokfeeresjoow geef weeges onse seefe jaar en mij Bert ze ferjaardag. Maar ik doe niks nie ferklappe want ik doe toktok mij bek!
   Oooh zofeel spannend….

   Zachte kopjes van mij eigen,

   Loesje

 8. Lieve Loesje,
  Wat mooi dat je al bijna 7 jaar verkering met Bert hebt. Cindel en Jillie kunnen zich die dag nog wel herinneren. Alles was toen op Bert zijn facebook te volgen. Ivar wist het nog niet, want toen woonde hij hier nog niet.
  We vinden 7 jaar wel een heel mooie tijd. Het lijkt lang en kort tegelijk. In die tijd is er natuurlijk heel veel gebeurd, jullie zijn ouder geworden en dan komen soms de kwaaltjes. Gelukkig ging het meeste over en jullie blijven een prachtig stel en samen kunnen jullie alles aan. En dat is pas echte liefde, waar Katrientje altijd zo mooi over zong.
  Lieve Loesje, nog heel veel goede en gezonde jaren samen met Bert toegewenst. Zaterdag wordt vast een heel bijzondere dag voor jullie allebei. Veel felicitatiekopjes van Cindel, Jillie en Ivar en veel liefs van onze vrouw.

  1. Lieve Cindel, Jullie, Ivar en mevrouw Marjoke,

   Kan jullie ze eigen nog herinner dat mij Bert en ik van mij eigen verkering kreeg. Ooh het was zo een mooie mooment want mij Bert heb mij eigen ze innefjoew gegeefe en dan denk jij. Oooh zofeel spannend want van mij eigen had ik mij oog op mij Bert. En nu kom het, mij Bert ze laaste fraag was. Wil jij verkering met mij eigen en mij hart spring zofeel hard in mij leefeswerk en ik dee meteen ja zegge. Want assie zo een kans krijg moet jij deze nooit nie foorbij laate gaan. En toen had wij verkering op mij Bert ze ferjaardag en het was ze mooise kaadoo. Oooh in mij hart is nog zofeel van mij roomantiek. En mij roomantiek blijf foor alteit.
   Ivar kan zoies nie weete weeges assie nog nie in jullie huis woon. Maar nu wel want onse verkering gaa foor alteit door. Ook al wor wij ouwer wij zorg foor elkaar ze geluk en dat is belangrijk.
   Dank jullie wel van mij hart,

   Loesje

 9. Lieve Omasjakcentjes hier bensse ik . Liefde is se mooiste woord en ik hoopse dat ik met Noa heel lang furliefsse mag blijven. En 7 jaar is lang maar u bensse samen met Ome Bert jongsse in uwes hart want liefde is foor alsijt en Lamour Tane Kyana hebsse met laatse hoorsse en wat kon Mefjauw Katrientje mooi singsse het komsse uit hart net zoals bij de sjarnaale in uwes puikkie koomsse. Hebsse ik al furtelsse ik komsse dit weekend met de Papa,s Bliss en Elserooi langs. En natuurlijk neemse ik wat lekkers mee. Nu ga ik mijn toeter fulsse voor Zooka die morgen thuis komsse. En ik blaas hartjes naar iesereen. Koes van mij. En Keivet koes aan Oopa.

  1. Mij lieve kleine beebie Faaletienooo,

   hier is jou Oomasaksentje en zij zeg dank wel van wattie jou Oomasaksentje zeg. En mij lieve niggie Kyana heb jou eigjes ze liedje van Lamoer laate hoore van mij hartjesdinnetje Prinses Katrientje en nu is zij nog meer bekend. Zij zing sterretjes uit onse heemel mij lieve beebie, jou Oomasaksentje weet zoies. Nu hebbie selluf jou eigen Lamoer met jou Noameisje en daar moet jij sorgfullig mee zijn. Liefde is zofeel mooi mij beebie, het geef krullies in jou hartje.
   Kommie saaterdag met jou pappies, Blissmeisje en Elserooi maar naar jou Oomasaksentje. Oomasaksentje bak garnaaaaletaart met hartjes van geluk en jou grootOopa krijs nu heel feel hard: Keivodkaaaaaa keivodkaaaaaaa!
   Oomasaksentje houw jullie en alle krullies,

   Oomasaksentje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *