Loesje vertelt over assie jou gefoeles wil deele…

Loesje vertelt over assie jou gefoeles wil deele...
Lieve allemaal mij hart zit fol met zofeel gefoeles en ik wil het deze week met u deele. Foorige week was moeiluk en assie jou moeilukke week heb dan heb jou letters ferdriet.

Dan moet jij jou ferdriet nie in jou buik proppe. In jou buik moet jij alteit ruimte houwe foor jou makkareele en jou garnaaale. Jij moet erofer praate en jij mag ook meeoow zegge. Assie het maar deel met jou mense en jou vriendjes. Dat is belangrijk. Mij buikmaatje Bolle heb het gezeg, Saame is belangrijk. Saame kan jij deele…

Zachte kopjes

gefoelesFoorige week heb wij weer twee vriendjes ferloore. Bas van de Bende van zes en mij dinnetje Vlek van mij tante Truke. Zij waare sestien jaar van ze leeftijd. Assie sestien ben van jou leeftijd ben jij superseeniejor, maar niemand wil jou misse. Toch is jou leeftijd soms op, dattie niemeer ferder kan. Dan ga jij ofer ze Reegeboogbrug. Van Bas en Vlek was onferwacht, jij schrik heel erg assie zoies hoor. Wat kan jij doen?
Heel feel meeleefe met Mevrouw van de Bende en mij Tante Truke. Dattie troos foel en zachte kopjes assie ferdriet heb. Maar assie Moeder ben van alle sterre hebbie ook jou eigen ferantwoordelukheid. Jij wil dat iedereen in ze hart foel, het leefe van alle sterre heb beteekenis. Ook al bennie niemeer hier, jij tel mee. Daarom heb wij ook onse Hoedjessjoow. Dattie weet, jij heb jou mooment dattie jou eigen saame kan foele met jou lieverd. Jou lieverd wacht op jou, iedereen zwaai naar elkaar met ze hart. Van mij eigen blijf ik het toch zegge, onse Hoedjessjoow is biesonder. Het is liefde foor alteit. Misschien lees u deze letters en denk u, mij hart wil ook zwaaie naar mij lieverd. Dan ben u van mij hart zofeel welkom.

Onseeker

Maar er is meer. Van mij eigen had ik ook mij onseeker zijn, mij moeilukke gefoeles. Dat wil ik ook met u deele. Dattie somaar ofer jou Reegeboogbrug kan gaan, offie wil of nie! Wie bepaal soies? Wie zeg jou eigen dattie moet gaan? Ik zeg u eerluk, soms ben ik ook bang in mij hart. Foor mij broer Oopa Floris, hij heb nie ze eewig leefe. Foor mij Bert, jij moet er nie aan denke… Foor mij eigen, want ik ben wel groonies van mij gezond. Soms ben ik foor zo een kleine mooment bang in mij hart.
Maar gelukkig ben ik ook poosietief van mij eigen. Dat hebbie wel noodig assie zofeel meemaak in jou week. Assie groonies ben hebbie vast ook jou groonies leefe. Groonies ga nooit meer ofer, dan blijf mij eigen leefe ook bestaan. Toen heb ik teege mij vrouw gezeg dattie ze frieser fol kan gooie met mij saardiene en stukke ferse wallievis. Assie groonies blijf eete, blijfie groonies leefe. Dat is nu mij adfies.

Mooie dinge

gefoelesMaar in jou tijde van jou ferdrietige oferpeinsing kom ook alteit mooie dinge jou leefe binne loope. Selluf lag ik te slaape, dat moet ik wel eerluk zegge. Het was zoies biesonder en het gaf mij eigen mij traan van gemis en mij traan van geluk. Mij buikmaatje Bolle ze boek is nu echt tot ze leefe gekoome. Jij foel iedere letter in jou hart. Hij heb ze mooise letters gebruik en ze letters foele zacht van ze tartaar. Daar houw Bolle van. Maar jij foel ook hoe erg jij jou vriendje mis. Het is emoozioneel want ze letters raak jou diep van jou binne. Toch moet wij ook trots zijn want het is biesonder. Bolle ga nooit fergeete worre, ze hart, ze emoozie, jij wil ze letters foele in jou hart. Soms hebbie jou traan van jou ferdriet en soms van jou geluk. Assie ze deel kan jij het ferwerke. Saame kan jij meer.
Lieve Bolle dank jou wel foor zofeel van jou prachtige letters. Mij vrouw fertel er ons nu iedere afond een paar. En van mij eigen weet ik, alle letters saame is jou leefe, jou hart. Wij fergeet jou nooit, net als Bas en Vlek en al onse andere sterrevriendjes.
Dat wilde ik van mij eigen graag met u deele. En het zijn mij eigen gefoeles.

hoedjessjow@yahoo.com foor assie nog footoo(s) op wil stuure van u lieverd en/of assie mee wil doen om dattie wil zwaaie,

Loesje

22 thoughts on “Loesje vertelt over assie jou gefoeles wil deele…

 1. Liefste tante Loes…u mag niet over de regenboogbrug gaan hoor….dat wil ik niet!!!En ome Bert ook niet!
  Ik had al foto stuurt voor de hoedjes!!! Wanneer kan ik komen pas??
  Heel veel lief kroelkopjes van mij en van mamma hele lieve aaitjes.
  Noa

  1. Ooh mij lieve Noameisje,

   jou tante Loesje heb jou mooie footoo’s gezien en zij is zofeel trots op jou eigen. Dattie al zo een groote, knappe meisje ben. Jij ben al froeg in jou onwikkeling, tante Loesje foel het. Jou jeug van teegeswoordig ga zofeel snel, assie tante Loesje ben moet jij al jou zeil uit jou kas haale om bij te zette. Maar als tante Loesje paspoesjes noodig heb dan ga ze heel hard meeoow roepe.
   Zorgie goed foor jou vrouw want jij heb bijna jou paase. Jij krijg mij zachte kopjes Noameisje en het is ook foor jou vrouw

   Tante Loesje

 2. Hajooooo mammie

  Ikke fon hut een wotweek mette tefeel twaantjes. Ikke snap nkg tees niet datte fjientjes fan ons sjomaar weggaan. Fonne se het hier dan niet meer weuk?
  Maar iedeween moet wel footoows instuure hoor. Anners wor hut geen mooie sjow!!! Koeskoes mamsie😽😽

  1. Lieve Doorie,

   jij krijg stees meer erfaring in jou leefe mij beebie. Dattie jou mooie dinge foel in jou hart maar ook jou moeilukke dinge. Soms ga onse vriendjes somaar ofer ze Reegeboogbrug, dan moet jij zoeke in jou hart mij beebie. Dattie weer gelukkige gefoeles vin want dan is leefe moeiluk. Maar mamsie help jou eigen alteit en jij kan alteit garnaaale pelle foor mamsie. Dan bennie goed beezig mij beebie en mamsie heb ze erfaring. Assie beezig ben help jij mamsie,

   Koes koes van jou MammaLoesje

 3. Lieve Mamsie Tante Loesje ferleese week was het teveel emoozie en konsse wij niet sjijfjes doen. Het is zo moeilijk en feel pijntjes en verdrietjes. Het leefjes is soms moeilijk en zwaar. En we moesse fooruitsse . Gelukkig hebben iedereen elkaar en zoals Bolle hadse gesegge SAAME. We blijfjes sterk en stjaks met de hoedjesshow sijn we SAAMEN. Iedereen is erbij en dat zal een mooie maar ook verdrietige dag zijn en de herinneringse foor alsijt. U hebse van ons een paar foto,s en u kjijgse ook niewsse want we gaan een fotosjow doensse. Mamsie Tante Loesje vandaag kjijgse we se boek van Ome Surf Sir Bolle en we gaan op se postduif watsse. Voor u is de pjostduifsse onder weg met Wallievis want u moet goed eetse. Super dikke mega kjuffels van ons.

  1. Ooooh mij lieve krullies van mij hart,

   Mamsie Tante Loesje snap dattie soms zofeel gefoeles heb, dan kan jij jou letters nie vinde in jullie hart. Het was zofeel moeiluk in onse week maar jullie zeg het goed. Assie Saame ben foor elkaar kan jij wel jou help en troos geefe. En Mamsie Tante Loesje weet, jullie heb zofeel krullies bij elkaar van jullie eigen. Dan kom alles goed. Vandaag kom jullie Oom Surf Sir Bolle en nou ga hij niemeer weg. Hij kom met ze posduif en hij blijf foorgoed in jullie hart. Mamsie Tante Loesje wacht ook op ze buikmaatje. Foor alteit lieve krullies van mij hart.
   Ooooh en assie wallievis eet foor jou buik foel mij buikmaatje Bolle ze eigen vrij en kom alles goed.
   Dank jullie wel van mij hart en dattie nooit fergeet, saame bennie nooit alleen. Wij ga saame zwaaie en iedereen foel ze liefde in ze hart.
   Dank jullie wel foor jullie mooie footoos, Mamsie Tante Loesje moes ook slikke van ze emoozie.
   Maar zij kijk nu uit naar jullie footoosjoet met krullies van mij hart,

   Koes koes van Mamsie Tante Loesje

 4. Lieve Loesdinnetje, nou heb ik ontdekt dat ik hier ook naar je kan schrijven. En dat is fijn want op feesboek is mijn knoppie soms foetsie. Gelukkig kan het zij-mens dan af en toe voor mij schrijven. Mijn hart begrijpt jou onzeker voelen als je vriendjes zo inene over de regenboogbrug gaan. Ons zij-mens snap het helemaal. Die heeft er zelf al paar keer voorgestaan. Maar gelukkig kon ze zich nog omdraaien. Muppet en ik zijn soms ook een beetje bang en onzeker hoor. Maar als dan de zon schijnt en we lieve knuffels krijgen weten we wat belangrijk is. Je hartje, knuffels, je tonijn en de makrelen, je vriendjes en dat allemaal tezamen SAMEN. De postduif brengt vandaag het boek van Bolle. En dan gaan wij ook lezen. Ik geef je zachte kopjes van begrijpen uit mijn hart. Minoes

  1. Lieve Minoes,

   oooh mij hart is zofeel blij dattie mij eigen ook op mij blog gefonde heb. Dan kan jij toch meer priefee saame praate. Dat is belangrijk assie dinnetjes ben en jij wil fertrouweluk jou hart deele. Jij begrijp mij hart Minoes en dan kan jij deele. Het was mij moeilukke week want jij wil jou vriendjes nie ferlieze. Jij wil nie onseeker worre van jou leefe, maar jij heb soms jou mooment en dattie het eeve niemeer weet. Dan bennie zofeel blij assie foel, iemand begrijp jou. Dan kan jou letters rust vinde in jou hart Minoes. En jij heb zofeel wijse woorde, assie kunffels krijg en jij krijg jou tonijn en jou makkareele dan hoef jij alleen nog maar jou garnaaale te pelle. Dan kom alles goed lieve Minoes.

   Dank jou wel foor jou ree-akzie van jou troos, jij krijg mij zachte kopjes met mij garnaalesmaak. En mij garnaaale is gepeld,

   Jou dinnetje Loesje

 5. Hoi lieve Loes, ja wat een moeilijke week was het, dat heb je goed geschreven, zomaar ineens werden Bas en Vlek een ster, hoe kan dat nau?, en ik word er een beetje zenuwachtig van en mijn mensen ook, de ene dag ben je gewoon lekker aan het eten en knuffelen en slapen en de volgende dag ben je een ster, dat is niet te begrijpen denk ik, het is gewoon zo, alleen de sterren weten het presies, zij weten nu alles, en ze zijn weer gezond en hebben geen pijn meer, dat is mooi natuurlijk, maar wij missen ze!!, gelukkig is er de Hoedjessjoow, dan zijn we toch weer even SAMEN!, wij zwaaien hier beneden met zijn allen naar alle sterren, en ik weet wek zeker dat alle sterren SAMEN terugzwaaien, voor mij is het de eerste keer, ik vind het spannend, het lijkt me zo biesonder, mijn mensen zeggen dat ze ook meezwaaien, mag dat?, en dat ze iedereen die sterren heeft veel liefs sturen, want dat is heel verdrietig, er zijn de herinneringen en Bolle heeft zijn boek, maar het is tocn helemaal anders dan het was, dankjewel voor je mooie verhaal Loes, en dankjewel dat je samen met Door en je Bertje de Hoedjessjoow doet!, en ik wil niet dat er nog sterren bijkomen, echt niet! , maar mijn vrouw zegt dat je dat niet altijd zelf kunt kiezen, ze zegt Elke dag in je leven is biesonder, ja dat vind ik ook!, nu zijn we nog hier, we zijn SAMEN en dat is helemaal top!, lieve Loes ik stuur heeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je vrouw en Floris en Zusje, en spesjaal voor jau heb ik een schaal met blokjes hele jonge romige fette kaas, en elk blokje heeft een hoedje op, het is van Kever!!!

  1. Lieve Kever,

   oooh mij buik heb zofeel genoote van jou fette kaas met ze hoedjes. Oooh ik kende het nie, kaashoedjes maar mij buik ga het nooit meer fergeete. Van mij eigen vin ik het ook spannend Kever, onse Hoedjessjoow. En willie teege jou mense zegge dattie alteit mee mag zwaaie. Want Bolle, Groote Beer, Poppy, Mollie wil jou mense ook zien. En zij wil zwaaie en knuffele met ze hart. Het is ze biesonnere dag van mij jaar Kever en mij buik heb dan zofeel zeenuuw. Assie zofeel buik heb als mij eigen dan kan jij spreeke van jou zeenuuwbuik. Maar assie stukke folfette kaas en stukke van jou Wallievis eet kan het wel onnerdrukke.
   Het is moeiluk Kever als jou vriendjes gaan. Maar jij hoef er nie seenuuwachtig foor te zijn. Jij heb er niks ofer te zegge, dan kan jij beeter geniete van jou kouwstiks en jou knuffels van geluk. Selluf denk ik assie genoeg van jou kouwstiks eet, dan zit jij er wel warmpies bij.
   Mij vrouw zeg Loes nie alles draai om eete maar daar heb zij geen punt van ze scoore. Jou eete is belangrijk want het kom in jou buik. In jou buik zit jou hart en die foel ze geluk bij iedere garnaaale of blok van jou folfette kaas. Daarom mag jij nooit op jou diejeet Kever, want geluk ken geen diejeet. Dat heb ik wel teege mij vrouw gezeg want jij moet alteit foor jou buikopkoome. Net als dattie foor jou vriendjes op moet koome, ook al issie ze ster. Bolle is mij buikmaatje, hij is mij buikster en Kever jij zal zien en foele in jou buik. Assie Saame zwaai ben jij weer foor jou eeve Saame. Meer geluk kan jij nie foele in jou buik.
   Daarom krijgie mij eigen paasstik Kever en het is met paasei van geluk. Foor jou mense en foor Ooma heb ik mij paastaart gebakke. En het is foor Saame,

   Van mij eigen, Loesje

 6. Hallo lieve dinnetje Loesje,

  Het was zeker een niet fijne week, zoveel verdriet weer omdat Bas en Vlekkie op reis zijn gegaan om een ster te worden. Nu vind ik sterren eggies wel mooi en ik weet dat dit allemaal vriendjes en dinnetjes zijn. Maar er zijn er nu eggies meer dan genoeg. Vrouwtje en ikjes hebben nou zoiets van, houd het nou nooit eens op. Wij weten heus wel als er iemand heel erg ziek of reuze oud is, dat dan de tijd komt om afscheid te nemen, maar mijn maatjes gingen allemaal op reis met heel weinig jaren. Iedere keer als we bericht krijgen dat er weer iemand op reis gaat worden we ook weer heel verdrietig en voelen we ook het missen van onze eigen vriendjes.
  Maar lieve Loesje vrouwtje en ikjes doen samen ook genieten dat we nog samen zijn en we zullen er altijd zijn voor iemand die veel verdriet of het moeilijk heeft, want samen staan we sterk en kunnen we het aan.
  Lieve Loesje ik doe nog steeds heel moeilijk om op de foto te gaan, maar vrouwtje blijft het proberen hoor
  Heel veel lieve groetjes voor mevrouw Loesje en knufjes voor jullie allemaal van mijn vrouwtje. Poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   lieve Jip dank jou eigen wel dattie zofeel volhou van jou footoo. Assie het blijf probeere kom alles goed Jip en jij weet, van mij eigen wacht ik op jou want jij ben onse groote Jippevriend. Jij hoor bij ons allemaal saame en jij ben alteit stoer met jou hoedje op.
   Maar jij heb weer zofeel gelijk, wij kannie aan ze gang blijfe met onse vriendjes, soms moet jij jou weg naar Reegeboogland afsluite. Dattie er niemeer doorkan Jip. Misschien moet wij ander seement gebruike en nog meer spijkers op ze kop slaan. Selluf ben ik soms ook onseeker Jip, er gebeur zofeel. Mij hart snap dattie van jou eigen ook schrik want jij heb al zofeel lieve vriendjes in jou huis ferloore. En nu hebbie gelukkig nog jou vrouw, mevrouw Jip en Saame kan jij wel jou eigen zijn. Saame hebbie zofeel geluk in jullie hart, daar kom niemand nie aan van ze eigen. Jullie zorg zofeel goed foor elkaar, dat is belangrijk.
   Straks ga wij allemaal zwaaie Jip. Misschien willie wel zwaaie uit jou foor-alteit-buiteferblijf, dan kannie heel ver kijke Jip. Jij mag het selluf weete, onse vriendjes wacht op ons eigen. Misschien hoor wij straks mij hartjesdinnetje Prinses Katrientje nog zinge op ze achtergrond en scheur zij rond op ze stoere brommert. Misschien kom jou vriendje Vlo ons wijse woorde fertelle. Alles kan assie Saame ben Jip. Dan weet jij, niemand wor fergeete…
   Jij krijg mij zachte kopjes en het is ook foor jou vrouw, mevrouw Jip. Van mij eigen en mij heele famielie,

   Loesje

 7. Hoi lief dinnetje Loesje, dank je wel dat je zo lief schrijft over Bas en Vlek. Wij missen Bas heel erg, vooral mijn broer Oliver mist Bas ontzettend. Hij lag altijd met Bas in een mandje. Nu ga ik soms naast hem liggen om hem een beetje te troosten. Wij doen ook mee met de hoedjessjoow hoor, alleen moet onze vrouw nog even proberen om mooie foto’s van ons te maken. Ik moet er als diva natuurlijk wel mooi op staan. Mijn vrouw zegt dat ze dit weekend gaat proberen om foto’s te maken en dan stuurt ze de foto’s naar jou.
  Dikke diva knuffels van je dinnetje Kruimel.

  1. Lieve Kruimeldinnetje,

   oooh dank jou wel van jou lieve ree-akzie en wat bennie toch mij lieve dinnetje. Dattie jou broer Oliver zofeel troos geef. Dat is nu belangrijk want hij mis ze broer Bas. Iedereen mis jou broer Bas maar assie zofeel speesiejaale band heb dan is misse nog moeilukker. Maar jij geef troos en jij houw ze pootje mee vast en mij hart foel ze traan van zoies mooi. En ook foor jou vrouw want zij heb ook ferdriet.
   Dank jou wel dattie allemaal mee wil doen met onse Hoedjessjoow, mij hart foel. Bas sta fooraan want hij wil ze eigen zo graag laate zien want hij hoor foor ze alteit en ze alteit bij jullie. Hij is ze foor evve Bendelid.
   Neemie alle tijd lieve mevrouw van de Bende, mij hart weet het kom goed met ze footoosjoet.

   Zachte knuffels van mij hart foor jullie allemaal van mij eigen,

   Loesje

 8. Lieve Loesje dinnetje. Wat heb je weer mooie letters geschreven over jouw moeilijke week en het verdriet bij het heengaan van twee van onze vriendjes. Gelukkig zijn we allemaal samen liefe Loes en samen staan we sterk, in verdriet en vreugde. We staan poot in poot en poot in hand en gaan weer zwaaien naar al onze vriendjes daarboven. Floortje heeft al een foto opgestuurd naar jou voor de sjoo. We kijken er naar uit. Ik had het e-boek van lieve Bolle, ik heb het samen met Floortje gelezen, het is zo mooi en ontroerend. Lieve Loesje, dinnetje, we houden van je en Floortje stuurt de visboer langs met paaling en kreeft. Ik stuur jou een zachte kus en Floortje nog zachte kopjes. Knuffels, ook van manmens

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   ooooooh KREEEF….
   Van mij eigen heb ik mij tong bijna mee weggewerk maar assie jou tande niemeer in jou bek heb moet jij wel suinig zijn op jou tong.
   Dank jou wel foor jou lekkere visferrassing van mij visboer. Soms krijgie zofeel lekkers dattie eeve jou draad van jou letters kwijt raak. Dat moetie alleen maar wille assie zofeel lekkers krijg.
   Het was mij moeilukke week met mij moeilukke gefoeles maar assie zofeel lieve vriendjes heb kan jij deele. Dan kan jij Saame zijn en assie saame ben foel jij troos in jou hart.
   Mij hart is ook blij van Bolle ze boek. Als wij allemaal Saame lees, is Bolle foor goed in onse hart. Saame is jou hart nog grooter, dat is goed foor jou buik.

   Hoop dattie u fijne avond heb en u krijg mij kopjes met mij snorhaar van Paaseitjes en het smaak naar lief zijn. Het is foor Floortje, foor manmeneer en foor u eigen lieve mevrouw Ina,

   Loesje

 9. Lieve Loes,
  Wat heb je weer mooie letters neer gezet.
  Wij zijn er helemaal stil van!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve Panda, Moby, Dopey, Belle, Tica, Izzy, Pippi, Dotje en mevrouw Ceciel,

   dank jou wel met wattie mij eigen zeg. Stil zijn is mooi in jou hart, dan hebbie rust en jij kan alles foele wattie wil. Bijfoorbeeld dattie genoote heb van jou garnaaale in jou sjelei. Maar ook dattie allemaal Saame zofeel sterk ben. Assie Saame stil kan zijn kan ieder ze hart straale. Soms hebbie stilzijn noodig….

   Kopjes van mij eigen foor jullie allemaal en het is met toktok van ei en sjokoolaa,

   Van mij eigen, Loesje

 10. Lieve Loesje vriendin.
  Ik vond het ook helemaal niet leuk,al die verdrietige berichten.
  Bas en Vlekje zomaar de brug over.Mijn scullary girl had veel zakdoekjes nodig.
  Dan komen weer herinneringen naar boven van mijn broer en zus.
  Soms komt er een foto of filmpje voorbij en dan zie je ze weer spelen …..dan is het moeilijk want je mist ze,maar ook kan je lachen,omdat ze op zo’n filmpje nog mooi en gezond waren en happy.
  Dat wordt het een mix van allelei gevoelens.Maar gelukkig weet ik dat we hier op de blog SAMEN zijn.
  En toen kwam het bericht over het boek van onze vriend Bolle.Dat is ook mooi.De postduif komt vandaag of morgen als het goed is.
  Dan gaan mijn scullary girl en ik het samen lezen,met wat lekkers erbij.Dat maakt het dan extra gezellig.
  Lieve Loes,het zijn weer prachtige letters en ik geef je zachte kopjes en onder mijn hoedje van vorig jaar{ die heb ik nog elke dag op hoor} heb ik lekkere haring en kip stukjes gedaan.Het is voor jou ,als je vrouw het boek van Bolle gaat voorlezen.Ook een paar stukjes voor Zusje en Floris.
  Van Muzette

  1. Lieve Muzette,

   hebbie jou hoedje iedere dag op? Dan weet jij jou zus Sparkle en jou broer Fynn is foor alteit om jou eigen heen. Want assie hoedjes op jou kop heb van onse Hoedjessjoow bennie Saame. Jij ben Saame tusse jou Reegeboogheemel en hier op jou grond. Alleen jij kan het nie zien maar jij kan het foele in jou hart. Oooh Muzette het wor weer zo een mooie dag want assie met jou hoedje zwaai hebbie kontak met jou gefoel. Dan weet jij, Sparkle en jou Fynn is er ook.
   En nu hebbie misschien Bolle ze boek van ze leefe en ze verkering met ze Mollie. Dan kan jij met jou paas saame met jou vrouw en jou snek foor jou bek kijke. Oooh en jij geef mij eigen lekkere haaring en malse kip foor mij buik. Mij vrouw zeg lekker maar zij weet nie, het is mij eigen toktok en mij haaring sonner mij toomaatesaus. Dank jou wel lieve Muzette, hoop dattie ferwen wor door jou lieve vrouw want assie Saame lees hebbie één hart van jou gefoel.

   Foor jou eigen en jou vrouw mevrouw Skullarie gurl heb ik mij paasbolletjes in mij saateesaus en het is foor jou genietmooment

   Loesje

 11. Liefe Loesjedinnie. Frau is steeds zo druk brokjes verdienen dat ze nog geen footoos heeft gestuurd. Ik mauw het wel steeds hoor dat ze nie moe furgeete. De posduif is op het balkon van mensenoma geland met Bolle’s boekjes. Ze gaat het foorleese via kattenteams zij ze. Dat is dat je mekaar via de kompjoeter ook kan zien. Want wegens tante C hebben ze mij al een jaar niet echies gezien of geknuffeld. Ikke stuur je heel veel kopjes en knuffels Loes. Met slagroom en garnaale in sjelei. En het is ook van Frau. Voor jou. Poot, Minniedinnie.

  1. Oooh lieve Minniedinnie,

   wat zeggie mij eigen nou, hebbie jou mense Oopa en jou mense Ooma al zofeel van jou tijd nie gesien? Ooooh mevrouw Coorona heb zofeel gekke dinge van ze eigen. Zij heb ze fierus en zij doe gewoon ze eigen ding. En jij kom jou huis niemeer uit zeg mij vrouw. Van mij eigen kom ik mij huis nooit nie uit Minniedinnie en ik heb ook mij eigen fierus. Daar blijf mevrouw Coorona vanaf met ze teennaagel.
   Hoop dattie saame met jou vrouw en jou Oopa en Ooma mens geniet van onse vriendje en mij buikmaatje Bolle. Hij heb zofeel mooie letters gemaak, jij kan er jou poote bij aflikke zo mooi.
   Dank jou wel foor jou slagroom en mij garnaaale in sjelei. Ooooh mij buik heb nu ze eigen feesje.
   Lieve Minniedinnie jou plekje bij onse Hoedjessjoow blijf ge-ree-sef-feer, doe jij maar mooi pooseere van jou footoo. Wij wacht zolang mij wachte duur. Het kom goed,

   Loesjedinnie

Reacties zijn welkom