Loesje vertelt over assie bijwerkinge heb en mij operazie

operazie

Foorige week heb ik u fertel dat mij dokter mij nog meer antibiootie heb gegeeve. Hij zeg Loes moet heelemaal beeter zijn dus hebbie meer antibiootie noodig. Mij vrouw heb het met mij dokter aan ze teelefoon besprooke.

Antibiootie

Zij zeg Loes nies nog steeds en toen konnie koome foor mij antibiootie. Mij eigen is niks gefraag. Mij vrouw zeg Loes het is foor jou beswil, jij moet beeter worre. Dan kan jij hoog springe of jij kan laag springe, jij kom er nie onderuit. Gelukkig spring ik van mij eigen nooit, behalfe als mij vrouw mij ferse tonijn serfeer. Dan spring ik in mij gedachte zo een gat in mij lucht. Maar foor mij antibiootie kom ik nie in mij beweeging.
En ik zeg u eerluk, jij wor er nie fitter van. Van mij eigen slaap ik nu nog meer. Mij vrouw zeg Loes het zijn bijwerkinge. Dan schrik jij wel want van mij eigen geef ik niks om bijwerkinge. Assie zofeel moet niese dan hebbie daar al genoeg mee te stelle foor jou eigen. Waarom moet jij dan ook nog jou bijwerkinge krijge van jou antibiootie?

Ongelukje

Misschien fraag u ze eigen af welke bijwerkinge ik van mij eigen heb gekreege van mij antibiootie. Mij dokter zeg, Loes heb misschien minder eetlus! En zij kan last krijge van ze darme en dattie ze eigen misseluk foel en misschien moetie ook nog spuuge! Assie soies hoor dan fraagie jou eigen wel af offie nie beeter gewoon kan blijfe niese. Dan weet jij wattie heb.
Maar mij vrouw zeg Loes het is tijdelijk! Het is foor jou gezond en alles kom goed. U weet van mij eigen ben ik poesietief, maar jij kan ook oferdrijve! Minder eetlus heb ik van mij leeve nog nooit gehad en ook nie van mij antibiootie. Mij dokter snap er niks van maar mij vrouw ken mij gelukkig goed. Zij geef mij eigen gewoon mij eete, alleen doe ze er nu stiekum mij antibiootie in. Assie het goed ferstop eet ik alles gewoon op en mij vrouw heb er nu zofeel erfaring mee. Jij wil het nie weete.
Mij darme heb er ook geen last van gehad anders had mij vrouw het wel teege mij eigen gezeg. Alleen had ik foorige week wel mij ongelukje en assie een nette poes ben zoals mij eigen dan hebbie daar jou heele avond nog last van.

Troos

Mij vrouw had mij eigen net ferwen met mij zallum en het was patee. Mij antibiootie was ferhoog, dan moet jij weer wenne. Jij heb er geen errug in en jij eet met jou smaak en jou eene tand als offie twee weeke niks heb gehad. Mij vrouw was thuis en assie thuis is ga ik altijd bij mij vrouw ligge. Dattie saame ben en jou geluk foel in jou hart. Maar assie zo misseluk ben van jou antibiootie foel jij weinig geluk in jou hart.
Toen heb ik gespuugd, ik zeg het u eerluk.
Drie keer en al mij zallum lag in mij huiskaamer. Jij wil het nie maar jij kan het nie teege houwe. Ik vin spuuge niks aan en mij vrouw heb ook liefer verse freesiejas op ze taafel. Maar zij heb het wel opgeruim en zij heb mij zachte knuffels gegeeve. En zij zeg Loes, het geef nie het zijn bijwerkinge! Jij kan er niks aan doen van jou eigen. Toen heb ik nog mij heele tijd naar mij vloer zitte staare. Jij ben heelemaal uit jou eigen doen. Jou zallum had ze beetere lot ferdien.
Mij vrouw heb mij getroos en wij heb saame in mij bank geleege. Mij heele avond heb ik boove op mij vrouw geslaape op mij eigen deeke. U kan het zien op mij footoo. Daarna kreeg ik van mij vrouw nog mij beetje tonijn. Ik wilde meer maar mij vrouw zeg Loes, rustig aan. Hoe kan jij nou rustig aan doen assie mij tonijn geef en assie niks meer in jou buik heb. Bijwerkinge zijn moeiluk.

Teelefoon

Nu zijn mij bijwerkinge ofer en mij niese is gestop. Mij vrouw heb mij dokter weer opgebeld met ze teelefoon. Mij dokter heb het zo druk, mij vrouw moes heel lang wachte. Toen heb wij saame geslaape want mij vrouw had in mij nacht ook mij tonijn ferdien.

Operazie

operazieOm drie uur in mij middag belde mij dokter mij vrouw met ze eigen teelefoon terug. Hij zeg, we gaan het doen! Van me eigen lag ik nog bij mij vrouw op ze schoot. Mij hart foelde mij vrouw ze schrik. Toen heb ik met mij angst in mij oog mij vrouw aangekeeke. Jij weet nie waar het ofer ga maar jij foel, het is moeiluk. Mij dokter heb gezeg Loes krijg ze operazie maar ze mag nie weer gaan niese. Dan heb ze een rie-sie-koo. Loes moet gezond zijn en haar neus moet schoon zijn. Offie mij eigen ooit ga zien met mij fieze neus! Van me eigen ben ik schoon, mij vrouw zeg jij ben schoon bijna vijf kieloo aan mij haak! Dan kom jij weer tot jou eigen want jij weet jou vrouw akzepteer jou eigen zo assie ben.

Wennen

Mij vrouw zeg Loes, mij lieve Loes. Wij ga nu eeve aan het ideej van jou operazie wenne en jij ga nog ferder opknappe nu jou antibiootie stop. Assie niemeer ga niese krijgie jou operazie. En het is op donderdag 23 april. Gelukkig weet ik van mij eigen nie wanneer 23 april is, jij krijg er alleen maar jou zeenuuw van…

Loesje

 

20 thoughts on “Loesje vertelt over assie bijwerkinge heb en mij operazie

 1. Weeg uwes maar 5 kielo mamsie? Sjo weinug?🙀🙀🙀
  Frauw seg datte ik swaarer weeg hihihi. Ikke woog, toene ik 6 maand was, ofer de 4 kielo. Oooh en toen moese ik fan me kittenbwokkies af.
  Ikke hep ook 1 keer gepuugt. Inne natte kaamer. Blehbah. Ikke hat toen weer honger maar kjeeg pas na een heel uur een kwein beetje. Zo erg.
  Ooooh mamsie, ikke ben sjo bang foor follegenne week. Sniksnik. Frauw sei dat ik een gjote jonge ben en dat alles goet komp. Toen veegte se me tjaantjes weg.
  Koeskoes mamsie

  1. Ooooh mij jonge, mij beebie,

   hebbie jou spuug gedaan in mij soolmense ze natte kamer. Oooh jij ben uitgemergel van jou spuuge. Mamsie was ook uitgemergel en zij moes ze heele avond slaape en wachte.
   Mamsie ga nu ze heele week zofeel eete dattie ses heb van ze sijfer aan mij vrouw ze haak.
   Jij hoef jou eigen geen zorrug te maake jonge, Mamsie ga op ze kieze bijte dan kom alles goed.
   Mamsie ga zofeel slaape en zij fraag ze infuus met makkareelesjelei

   Koes koes van jou MamaLoesje

 2. Lieve Tante Mamsie Loesje. Wij sjijn gesjok maar u niesse nu niet meer en dat is sjoed. U operaazie is niet leuk maar u wilt beters worsse. En het gaatse goed komen. U gaat djomen van dat u een hele dag in uw vjiswinkel mag blijf en alle vis voor u is. Verse Makareele Tonijn, Sjalm. Oooh en u eetse heel uw buikjes rond. Ome Bert fjuistert u lieve woordjes in uwse oor en wij denkjes allemaal aan u en u voelt de liefse en allemaal liefse woordjes voor U. Het komse goed eggies. Mega kjuffels voor onsjes Lieve Powervlinderallerliefstegevulsebuikjenoggeenomatantemamsie. Loesje. Wie loef joe.

  1. Oooooooooooooh mij Krullies,

   mij hart heb nu zofeel traane van mij onroering, van mij geluk. TantemamsiepowervlindernogGEENooma foel ze hart van ze geluk. Mij droom van mij operazie in mij viswinkel en mamsie eet ze buikje rond en fierkant en heelemaal fol van mij makkareele, mij zallum, mij schollevis, mij garnaaaaale en mij tonijn. En mamsie hoef nie te spuuge en mij Bert zit naas mij eigen en hij fluister in mij oor en mij hart gloei van mij geluk. Oooh en iedereen denk aan mij eigen TantemamsiepowervlindernogGEENooma….
   Ooooh nu foel ik mij hemel in mij hart, lieve krullies alles kom nu goed. Assie zeenuuw heb denk TantemamsiepowervlindernogGEENooma aan zo een mooie droom…

   Dank jullie wel foor zofeel krulliewulliewoordjes,

   Koes koes vanTantemamsiepowervlindernogGEENooma

   Loesje

 3. Lieve Loesje,
  Wat naar dat je spuug moest doen van de antibiooti, o en je werd ook nog zo naar in de buik. Gelukkig is het toch nog goed gekomen met je nies en nu doen we poot draaien dat de nies wegblijft. Als jij dan naar je dokter moet en een slaap gaat doen dan maakt die jou weer beter en voel jij helemaal geen au meer. Maar dat het voor jou en Mevrouw Loes heel spannend is dat snapper ik heel goed hoor. Mijn vrouwtje is al een zenuwpees als ik voor een APK naar Tante Ans moet.
  Lieve Loes je weet dat we als alle vriendjes en dinnetjes jou heel veel steun doen en onze poot om jou en Mevrouw Loes heen slaan en wij doen donderdag niks anders dan poot draaien en we gaan allemaal wiewen voor jou. Weet je nog dat we dat al vaker hebben gedaan en dat had steeds heel goed geholpen.
  Loesje zorg goed voor jezelf deze week dat alles goed gaat komen, Heel veel knufjes van vrouwtje en sterkte groetjes voor Mevrouw Loes. Grote poot en kopje van je grote vriend Jip

 4. Lieve Jip en mevrouw Jip,

  dank wel foor wattie mij eigen nu zeg en dattie mij zofeel moed in mij hart spreek. Van mij eigen heb ik feel zeenuuw Jip en mij vrouw nog meer want zij weet wanneer mij operazie is. Nu hoop ik dattie mij buik ga ferwenne met mij makkareele, mij schollevis, saardiene, garnaale en mij tonijn. Dan hebbie kracht in jou buik en jij kan jou tand erreges inzette.
  Ik vinnut moeilluk Jip, maar mij vrouw geef mij knuffels en zij geef mij troos. Zij zeg Loes assie maar nie ga niese van jou groonies zijn. Dan begin jij weer van jou foore af aan en dat moetie nie wille Jip.

  Van mij eigen weet ik al mij vriendjes sla ze pootjes om mij hart en mij vrouw foel het ook.
  Dan foel jij zofeel steun en jij foel dattie poesietief wor in jou kop. Jij durref meer want jij foel iedereen denk aan jou kiese.
  Jip van mij eigen moet ik nu doorbijte en mij eigen nie bang laate maake door spooke in mij kop. Jij heb er niks aan. Van mij eigen ga ik feel eete en assie jou ronde buik heb, kan jij alles aan….

  Dank jou wel lieve Jip en mevrouw Jip,

  Loesje

 5. Lieve Loesje,
  Wat fijn dat jouw nies nu over is dankzij de antibiootie, wat was dat akelig allemaal lieverd, met spuuge enzo. Het is voor jou en jou frau zo spannend, als de operaasie gaat komen 23 april. Lieve Loesje, je weet dat al jouw vriendjes en dinnetjes poot in poot en hand in poot om jou en jouw frau heenstaan, en samen pootjes draaien, dan komt alles goed, dat weet ik zeker. Heel veel sterkte voor jou en mevrouw Loes van Ina en jouw dinnetje Floortje.

  1. Lieve Mevrouw Ina en Floortje,

   dank u wel dattie zo met mij eigen meeleef. Spuuge is nie fijn maar jij kan het nie teege houwe. En nu kom mij operazie eraan, dan hebbie bes feel zeenuuw. Mij vrouw heb ook zeenuuw maar zij zeg, Loes alles kom goed. Straks bennie weer heelemaal gezond van jou eigen. Dan moet jij dat geloove want jou vrouw zeg het niet foor ze eigen.
   Mij niese is gestop en mij antibiootie ook, dan hebbie al feel gewonne. Nu ga ik wel op mij kiese bijte mevrouw Ina en Floortje, dat alles snel aan mij eigen foorbij ga.

   Liefs van mij eigen, Loesje

 6. Lieve Loes, oooo wat een moeilijke dingen allemaal! Eerst je groonies, dat je steeds moet niesen. Dan antibiootie, dat je buik raar gaat doen. En dan ook nog een operazie. Het is best heel erg veel tegeleik allemaal.
  Wat verdrietig dat je moest spugen. En dat je je daar een beetje voor schaamde. Dat had GroteBeer ook altijd. Terwijl je er helemaal niks aan kan doen! Als je buik raar doet wegens je antibiootie moet je spugen, zo is het nou eenmaal. Gelukkig dat je toen goed hebt kunnen slapen in je eigen deeken, bovenop je vrouw. Dat is het allerbeste meediesijn, denk ik.
  Een operazie is superspannend, voor jou en voor je vrouw. Maar iedereen van de blog gaat aan jullie denken, en pootjes draaien voor jullie! We staan in gedachten om je heen en beschermen je en sturen je kragt toe. Dan komt het goed Loes, dat moet gewoon.
  Als je gaat slapen van de operazie doe je dromen van dat je in het gras ligt, samen met je Bertje, en dat Door aan het poinke is, en dat al je vrienden en vriendinnen aan komen lopen met sneks en verse vis en fanieljefla. En als je weer wakker wordt zijn die vervelende kiesjes weg en gaat je vrouw je superveel knuffelen en verwennen, dat weet ik zeker.
  Lieve Loes, probeer het misschien maar dag voor dag te bekijken. Nu is het vandaag, jouw dag op de blog. En morgen is weer een andere dag. Nu is er een zonnetje en leest iedereen jouw verhaal en krijg je knuffels van je vrouw.
  En krijg je van mij hele lieve kopjes met fertrouwen. Voor het lekkere zitten er ferse gaarnale bij, net gepeld. Ze zijn ook voor je famielie, en ik heb ze zelf gepeld! Het is van Bolle.

  1. Lieve Bolle,

   oooh hebbie foor mij eigen garnaale gepel. Mij buik is gek op garnaale, mij hartjesdinnetje prinses Katrientje heb ook feel garnaale foor mij eigen gepel. Dank jou wel, mij buik foel, garnaale hellep mij eigen altijd.
   Oooh Bolle mij vrouw had vanmiddag geen internet op ze kompjuuter. Zij zeg Loes het was ies met ze wiefie. Van mij eigen heb ik er geen ferstand van want assie nie tegnies ben dan kan jij er beeter niks van zegge. Maar mij vrouw was in mij huis beezig en toen viel ze wiefie weg. En het viel ook op mij grond maar ik lag wel in mij groote bed te slaape. Mij vrouw moes ies doen met stekkers en toen viel alles weg. Gelukkig heb ik er van mij eigen doorheen geslaape. Jij heb er geen wifi foor noodig assie goed wil slaape.

   Bolle van mij eigen heb ik bes zeenuuw. Mij vrouw zeg Loes jij hoef jou eigen nie druk te maake. Assie jou dag van jou operazie heb dan ga jij slaape en assie wakker wor ben ik bij jou eigen en krijgie alles wat jou hartje begeer. Hoop dattie dan mij viskraam leegkoop Bolle want mij buik heb altijd honger na mij operazie. Ik vin er niks aan maar jij moet…
   Gelukkig weet ik van mij eigen niet wanneer mij operazie is, jij wor er alleen maar serveus van. Daar hebbie niks aan. Hoop dat jou droom foor mij eigen uitkom, behalfe mij Doorie ze poinke. Assie zo hard poink dan kom mij naarekoosie naar boofe en dan weet jij maar nooit wat er gebeur. Maar mij jonge heb het nou moeilijk Bolle, hij moet nog leere wat het is ze operazie. Assie seniejoor ben dan hebbie erfaring met jou leeve. Mij jonge moet nog een van ze jaar worre.

   Dank jou wel dattie zo met mij eigen meeleef Bolle, jij ben mij groote vriend. Daarom krijgie mij kopjes met mij fertrouwe. Dattie weet, Loes ga ze bes doen en zij ga ze kiese op mekaare zette. dan kom alles goed. En er zit sjelei met slagroom door mij fertrouwe, dan kom alles goed. En het is ook foor jou mense en jou Ooma,

   Liefs van Loesje

 7. Oh lieve Loesje dinnetje moet jij je operatie volgende week donderdag? Frau en ik gaan pootjes en duimpjes draaien voor jou hoor!

  1. Oooh Minnie,

   van me eigen weet ik nie wanneer mij 23 april is. Mij vrouw heb het mij eigen nog nie fertel. Misschien is het folgende week, dan moet ik nu mij poosietief zijn zoeke en sterrek zijn van mij eigen. Dank jou wel dattie saame met jou frau pootjes en duime draai foor mij operazie. Jij mag van mij eigen bes weete Minnie, foor mij eigen hoef het nie. Maar assie moet dan moetie…
   Dank jou wel dattie aan mij eigen denk,

   Liefs van Loesje

 8. Och Loesje toch……wat vervelend voor je die bijwerkingen van de antibiooti!!!!
  Wij vinden spugen ook niet leuk dus we kunnen ons voorstellen hoe je je voelt!!!
  Onze vrouw zegt ook altijd dat het niet erg is en dat zij het wel opruimt!!!!
  Daar zijn we blij om!!!
  Wat een vervelende dag voor je 23 april maar wij gaan met z’n allen poten draaien voor je en onze vrouw gaat duimen draaien zegt ze!!!!!
  Nu maar hopen dat 23 april snel voorbij is!!!
  Tot dan rustig aan doen Loesje en goed op je zelf letten!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve Panda, Tica, Moby, Dopey, Belle, Izzy en mevrouw Ceciel,

   dank jullie wel dattie zo met mij eigen meeleef. Ik zeg eerlijk van mij hart, ik vinnut moeiluk. Mij vrouw zeg dattie mij ga bescherme maar van mij eigen heb ik liefer dattie alleen ga en mij eigen thuis laat. Straks moet ik na mij operazie weer spuuge, jij weet het nie. Ik vin spuuge niks aan, jij heb er ook niks aan. Al jou eete lig inees op jou floer, jij kies er nie foor.
   Nu moet ik sterrek zijn en poesietief. Dan kom alles goed. En assie zofeel lieve vriende heb dan bennie sterker dan jij denk. Dank jullie wel, mij hart foel nu zofeel rijkdom,

   Liefs van mij eigen foor jullie allemaal,

   Loesje

 9. Wij gaan pootdraaien dat de nies wegbleift en dat de operazie goed gaat high poot van Bella en Kyra

  1. Oooh lieve Bella en Kyra,

   mij hart is nu wel geraak dattie zo aan mij eigen denk. Dank jullie wel dattie zo met mij niese en mij kiese meeleef. Assie zofeel lieve steun krijg dan foel jou hart stees meer kracht.
   Nu ga ik mij kiese op mekaar zette en dan kom alles goed,

   Liefs van mij eigen,

   Loesje

 10. Lief dinnetje Loesje, spugen is niet leuk, ik moet ook wel eens haren uitspugen, dat doe ik dan stiekem in een hoekje, want als je een Diva bent hoef niet iedereen het te zien dat je moet spugen. Maar mijn vrouw zegt altijd, als het eruit moet dan moet het eruit, daar kan je zelfs als Diva niks aan doen. Lieve Loesje, ik vind het heel erg van je operazie, maar als het beter voor je is, dan moet het maar even. Ik en mijn broers en zusje gaan heel de dag pootjes voor jou draaien en mijn vrouw zegt dat ze gaat duimen. Dan moet het allemaal goed gaan Loesje dat kan niet anders. En als je dan weer thuis bent krijgt je vast heel veel lekkers. Lieve Loesje heel veel knuffies van je dinnetje Kruimel en ook van Bas Bjarne Oliver Kruimel Bikkel en Juultje en van onze vrouw.

 11. Lieve mamavoelens, mij hart heb traane en mij buik is zeenuw van ze operaazie. Mij allerliefste mamavoelens van ze hele wereld ik denk altijd aan jou. Jouw leefe is heel spannend met al die antie bootie en ze operaazie. In mij droome geef ik jou heel veel tonijn en makkereele en fieleetjes. Mij emmer heb heel veel garnaale voor je buik assie terug kom van ze operaazie. Mij liefe mamavoelens, mij hartje is bij jou altijd! XXXXX Heel veel kopjes en neusjes en liefe en hartjes en koesjes en liefe en hartjes van je milaameisje XXX

 12. O,liefe friendin.
  Mijn scullary girl hep gister nie je blog geleese want se deed nie veel leese fanweges koppiepijn.
  Ikke snap datte jij het ferfelend von datte jij gespuug hep.Maare daa kan je tog niets aan doen,daar hoef je je eigen nie foor te schaame hoor.Fan sukke bijwerkingen fan je antibiootie kan da gebeure.Je frau weet da heel goe.Ikke hep da ook wel eens gehad en wij katte friende fan je ,allemaal wel eens denk ikke.Maar liefe Loes je operazie gaa dus nu door.Ikke weet ook nie wanneer het de 23 april is,maar scullary girl sal het wel onthouwe foor me.Je weet onthouwe isse een beetje lastug foor mijn.Me sus doe dat ook foor mijn.Ik ken er niks aan doen.Me ferstand isse nu eenmaal ingestel op eete,nie op onhouwe.Maar je weet wel datte we die dag fan je ooperazie allemaal onze poot om je heen sla en Bertje sal flak bij je sijn in je hartje.Dan kom alles goe.We sulle je visboer inlichte datte hij eksta veel vis moe opvissen foor jou om na je operazie aan te sterreke.
  Scullary girl seg datte se onse spesjaale kaarsjes gaat aansteeke foor jou en je frau,want ook je frau sal senuwe hebbe en pas gerus sijn as je weer thuis ben.
  Liefe liefe Loesje.ikke denk altijt aan je en nu salle we da alle 3 doen en Fynney sit in scullary girl haar hart en die doe ook mee,dus met se viere denke we aan jou.Zachte koppies van mijn sus en mijn en mijn scullary girl een knuffel.
  Fan je friendin Sparkle

 13. Ach Loesje, gelukkig is jouw Niesjes gestoppt!!!
  Goed hapjes blijven doen hoor lieve Loesje, je hebt dat echt verdient!!!

  Liefs Ollie❣️❣️❣️

Reacties zijn welkom