Loesje vertelt ofer letters maken

letters

Deze week wil ik mij verhaal beginne met mij dank u wel en het is ook naames mij Bert. Dattie zondag bij onze Faaletijn ben gewees en dattie ons zofeel fijne ree-akzie heb gegeefe van u hart.

Verkering

Ik zeg u eerluk, selluf was ik onseeker. Jij maak jou ferrassing met jou katerman van jou hart en dan hebbie inees jou gehijm. Jij kan nie somaar fertelle wat jou ferrassing is. Misschien schrik Faaletijn dan zo errug van ze fertrouwe dattie zeg. Loes folgend jaar kom ik niemeer trug. Dat moetie nie wille want Faaletijn breng alleen maar liefde en mooie gefoeles. Dat is belangrijk want het leefe is nou moeiluk. Mij Bert heb het gezeg in onse lettersfoorwoord van onse ee-boek. U kan het naleeze assie wil.

Mij Bert zeg dat er feel moeilukke gefoeles zijn door het fierus en dattie dan iets heb om erges anders aan te denke.
U weet mij Bert is mij slimme katerman, wij heb nie foor niks al bijna vijf jaar verkering. Soms denk ik, mij Bert wor alleen maar slimmer. Misschien wor jij slimmer assie verkering heb? Daar moet ik nog beeter ofer naadenke foordat ik u mij erfaring fertel. Maar van mij eigen weet ik wel, assie erges anders aan denk krijg jij ook jou andere gefoel. Assie jou moeilijke letters makkelukke woorde laat maake, krijg jij jou andere gefoel in jou hart. Bijfoorbeeld, jij kan beeter denke aan jou ferse makkareele dan aan jou suure haaring. Alles begin in jou kop en jij kan selluf bepaale hoe jij jou letters neerzet!

Poosietief

Misschien denk u nu wel, heb Loes te lang op ze denkpaal geleege en is ze ofer ze eigen daatum geraak? Loes heb ze letters nog nooit goed neergezet, waar heb ze het ofer? Daar heb u wel u punt, maar van mij eigen heb ik mij eigen aal-faa-bet. Mij aal-faa-bet heb ze eigen poosietiefe letters, dat is belangrijk. Selluf denk ik, het fierus heb onse letters besmet. Jij zou er smetfrees van krijge, dat moetie nie wille. Mij vrouw zeg Loes jij ga weer oferdrijve, blijf jij wel met jou poote op jou grond. Hoe kan jij nou met jou poote op jou grond blijfe assie in jou denkpaal lig? Soms kan jij maar beeter jou eigen letters folge, dattie weet waar het ofer ga.
Belangrijk is wat mij Bert zeg want hij heb er op ze fensterbank ofer na zitte denke. Jij heb er niks aan om jou heele dag met jou fierus beezig te zijn. Jij heb toch ook jou leefe naast jou fierus.  Selluf denk ik nooit aan mij fierus, daar heb ik mij vrouw en mij dokter foor. Mij vrouw zeg Loes jij denk groonies maar aan één ding! Toen heb ze me wel niewsgierig gemaak want hoe kan mij vrouw nou weete waar ik van mij eigen aan denk? Daar heb ik wel mij hesses ofer gebrooke want jij wil het toch weete. Van mij spanning heb ik toen al mij kaabeljouw van mij visboer tot ze laaste letter weg gewerk. Spanning heb moeilukke letters.

Zondag

lettersMaar zondag was anders, zondag was mij mooiste dag van mij week. Assie saame met jou katerman zoies moois mag doen dan krijg jij selluf ook jou fijne gefoel. Dattie flinders foel van jou geluk ook al is jou moeilukke tijd nie meteen foorbij. Daar hebbie niks ofer te zegge maar jij kan aan andere dinge denke.  Assie Faaletijn op besoek krijg kan jou hart geraak worre.
Mij vrouw zeg, Faaletijn schiet soms met ze pijl en hij mis nooit. Selluf loop ik daar wel met mij boog omheen want pijle vin ik moeiluk. Jij weet nooit waar jou pijl heen ga, het is onfoorspelbaar. Mij Bert heb één keer ze pijl ferstuur, die heb ik toen wel gefange. Met mij hart. Jij weet nie wat jou eigen oferkom, maar als jou pijl kom dan moet jij die fange. Het was mij sprookje van mij leefe. U kan het allemaal leeze in onse ee-boek en u hart wor er misschien blij van. Dan ben u eeve in u andere weereld en dan kan u alle letters waater geefe. Jij heb er niks aan als jou letters ferlep zijn, daar kan jij geen mooi verhaal van maake. Onse verhaal is echt en het heb echte emoozie. Jij foel het door onse letters heen.

Liefde leeze

Wij heb geen feesje gegeefe deze keer van onse ee-boek. Misschien hebbie dat wel gemerk. Soms is jou ferrassing jou feesje! Jou letters zeg alles wat jij wil zegge. En ik zeg u eerluk, assie een feesje heb en jij drink tefeel van jou ketnipwein dan krijgie fertroebeling van jou letters. Jij wil jou liefde nie op jou spel zette foor jou fles wein. Assie jou eigen goed ken dan weet jij waar jou zwakke letters ligge, daar wil ik wel eerluk ofer zijn. Soms kan jij door jou fles ketnipwein ook anders denke in jou kop, bijfoorbeeld dattie nog een fles wil. Jou letters ferdrinke en jij kan jou boodschap niemeer duideluk maake. Dat moetie nie wille dan moetie jou eigen maatreegele neeme.
Zondag was onse dag van liefde, iedereen heb er nu behoefte aan. Misschien foel u ze eigen ferdrietig en heb u letters zwaar op u maag ligge? Misschien was u liefde fergeete door het fierus? Liefde mag u nooit fergeete daarom heb mij Bert en mij eigen onse ee-boek gemaak. Nu kan iedereen iedere dag van ze eigen jaar liefde leeze. Liefde geef andere gefoeles dan het fierus en het blijf foor alteit bestaan. Mij Bert heb het goed gezeg, liefde is anders. Liefde heb ze mooiste letters van mij hart.

mevrouw Kever van Bolle

lettersEn ik wil ook dank u wel zegge dattie allemaal u letters van u meeladres heb gestuur naar mij Bert. Het is biesonder. Heel soms kom jou letters op papier, dan hebbie jou boek. Mevrouw Kever van Bolle heb ons nu noodig. Assie allemaal u eigen meeladres stuur naar mij Bert dan krijg Bolle ze papiere boek. Bolle heb ze eigen leefeswerk. Letters van ze hart van ze leefe en ze liefde. Saame kan wij nu hierfoor zorge.
Assie u meeladres nog nie naar mij Bert heb opgestuur dan heb ik zofeel goed niews. U kan het nog doen.
Dank u wel.

huiskaterbert@xs4all.nl

Loesje

Ons Eboek Liefde is voor iedereen staat hier klik en lees

23 thoughts on “Loesje vertelt ofer letters maken

 1. Hajooooo mamsie.

  Oooooh hep engeltje faaletein ook in uwes hartje gesgoote mette pijltje? Ikke fon ook een pijltje in me hart mamsie. 2 sellufs.
  1 pijltje hat de naam jiekie. Hihihi. Mij jiekie isse me loef fan me leefe. En me tweetste pijltje hat uwes naam. Mamsieloes. Ooooooooh eg mammie. Uwes seg tog altijt dat ikke uwes hartekint ben? Datte ik in uwes hartje ben gewoope?
  Koes koes mamsiewamsie 😽❤

  1. Mij lieve beebie,

   jij heb het zo goed gezeg van jou eigen. En jou gefoeletjes zijn goed. Mamsie schiet ze tweede pijltje en het kom in mij Doorie ze hartje en Doorie schiet met ze garnaaale terug naar mamsie. Dan hebbie zofeel lief zijn en geluk. En jou Jiekie schiet ze eigen krultang en ze vagt schiet van ze lief zijn in ze krullies. Dattie weet jou liefde heb ze mooise krullies van mamsie ze Feesboek.
   Jij ben mij kleine doorie goewan van mij hart,

   Koes koes van jou MammaLoesje

 2. Hallo lieve Loesje,
  Ja houden van en liefde is nu heel belangrijk, Ikke hou heel veel van vrouwtje en zij van mij. Ja ons wereldje is nu heel klein geworden en veel mensen hebben hun deurtje van z’n hart dicht en op slot gedaan, nu maar hopen dat ze weten waar ze get sleuteltje hebben gelaten. Wij zijn zo blij dat wij oppe faceboek veel vriendjes hebben en daar kunnen wij heel veel liefde naar toesturen. Vrouwtje had weer een lieve letters, ze zei als je veel geeft zal een bevroren hart ontdooien en kunnen ze toch weer de liefde ervaren en geven. Nou ik vind dat een bekkie vol met letters en heb daar ook veel over gedenkerd hoor. Maar het klopt wel we moeten blijven werken om iedereen veel te sturen.
  Nou heb ikke vandaag een hele mooie dag, want vrouwtje gaat hier voor mij een feestje maken,( ja kijk dat mag gelukkig nog) ze is altijd heel druk om veel voor andere goed te doen, maar nu zei ze gisterenavond: Jip morgen is er een hele grote Jippedag. Nou Loesje die is al super goed begonnen hoor, heerlijk hapje gegeten, veel knufjes samen en fijn miauwpraat gedaan, nu moet ik natuurlijk mijn vogelvriendjes ook niet vergeten en ikke heb ze allemaal ook een fijne dag gewenst, er waren zelfs vogeltje heel blij en ze deden voor ons liedjes fluiten, Nu ga ik dadelijk eerst maar eens een dutje doen, want anders hou ik het niet vol voor mijn grote feest Jippedag.
  Lieve Loesje jij hebt een gouden hartje en geeft niet alleen aan jouw lieve Bert jouw liefde maar ook aan Opa Floris, Zusje en vooral aan vrouwtje.
  Van ons voor vrouw Loesje heel veel liefdevolle groetjes, grote knuf van mijn vrouwtje.
  Warme poot en kopje voor jou van je grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   jij heb zofeel gelijk, jou bek zit fol met prachtige letters van jou hart Jip. En jou vrouw heb zoies mooi gezeg van ze befroore hart, dattie dan zofeel lieve letters stuur. Dan wor jou hart warm en jou hart ondooi. Dan kan jij weer foele Jip. Ooooh ik vinnut mooi, dank jullie wel. Jullie praatmiaaauw ferstannig en met Jippeliefde.
   En vandaag hebbie jou groote Jippedag, dan is jou weereld Jip. Jou vrouw doe Jip en jou eete is allemaal foor Jip. Ooooh het is jou speesiejaale dag van jou leefe en soms hebbie zo een speesiejaale dag noodig.
   Knuffels, sneks, liefzijn, het is belangrijk nu.
   Jip jij krijg mij mooise letters foor jou hart en hoop dattie fooralteit geniet. Assie jou letters op jou Jips neerzet kom alles goed.
   Mij hart foel het.

   Lieve Jip en mevrouw Jip, mij zachte kopjes en ook van mij vrouw, Oopa Floris en Zusje. Dank jullie wel

   Loesje

 3. Lieve Loesje, wat heb je weer mooie letters gemaakt . Ik heb jullie mooie roomantiese boek voorgelezen aan Floortje en we hebben er allebei van genoten. Zoveel liefde straalt ervan jullie af, zoveel warmte. Zo fijn in deze akelige cooroonaatijd om zoveel poosietieve letters te lezen. Jullie zijn twee schatten en we hopen dat jullie nog lang van elkaar mogen genieten. En wij van jullie. Kopjes en kusjes van Ina en Floortje.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   dank wel van wattie mij eigen nu zeg. En u heb zofeel gelijk want onse ee-boek breng liefde en geluk. Assie bijna fijf jaar verkering heb dan hebbie feel erfaring lieve mevrouw Ina, die kan jij deele. Wij leef in onse moeilukke tijd, iedereen heb nu behoefte aan gelukkige letters. Mij Bert en mij eigen heb iedereen onse gelukkige letters gegeefe want assie saame deel heb iedereen ze eigen beetje geluk.
   Lieve zachte kopjes van mij eigen, foor u lieve mevrouw Ina, Floortje en manmeneer

   Loesje

 4. Lieve Loes, wat een mooi verhaal over liefde heb je gemaakt met je letters, en je hebt je letters presies goed neergezet!, ik vind het zo mooi dat je zegt dat je je eigen aal-faa-bet hebt, het is Loesjes aal-faa-bet en het is biesonder en mooi en gefoelig, en er zit alles in wat je nodig hebt om lieve letters te maken, dat is juist zo fijn dat je met letters alles kan maken wat je maar wilt, je kan harde boze letters maken, maar ook zachte letters met hartjes erbij, of letters waar je om moet lachen en rennen, letters waarvan je gaat dansen en fliegen, alles kan!, jauw letters dansen en zijn rond en zacht, en samen met je Bertjes letters worden ze helemaal perfekt, dan heb je liefdesletters, zooo heee dat is echt machtig mooi!, ik vind jullie eeboek helemaal top, en mijn mensen ook, ze zeggen het is zo een roomanties boek!, je wordt er blij van en denkt even niet meer aan dat fierus, maar je ziet allemaal hartjes en allemaal blije dingen in je hoofd, dankjewel voor het mooie boek Loes en Bert!, o en Loes wat lief dat je ook nog voor het boek van Bolle letters neerzet, dankjewel!, mijn mensen en ik zijn er ont-roerd van, zo heet dat zegt mijn vrouw, zooo heee en nau heb ik een mevrouw Kever!, dat had ik nog nooit gezien, maar we zijn de famielie Kever!!, en de famielie van de blog!!, de famielie huiskater Bert, ik heb ineens zooooooveel famielie, zie je wel, ik heb ook allemaal liefde in mijn letters door jullie mooie boek!!, dankjewel Loes, ik stuur heeeel veel zachte kopjes naar jau en Floris en Zusje en jullie vrouw, maar spesjaal voor jau heb ik een hele grote kom fanieljesalgroomflaa erbij gedaan, het is van Kever!!!

  1. Lieve Kever,

   oooh fanieljeslagroomflaa, het zijn zofeel lekkere letters foor mij buik. Lekkere letters zijn mij faavooriet saame met mij letters van mij hart. Maar Kever jij zeg weer zofeel van jou wijse dinge. Jij kan alles maake met jou letters. Boose letters doen pijn in mij hart, die hoef ik nie in mij eigen aal-faa-bet. Maar jij kom er nie onneruit Kever, in jou aal-faa-bet zit ook letters die jij nie zo mooi vin. Dan kom jou truuk dattie jou letters zo neer zet dattie toch kan straale. Dan bennie toofenaar Kever, dan bennie jou letter-toofenaar. Jij kan jou heele leefe in jou letters neerzette, maar zofeel letters heb ik nog nie. Bolle heb ze heele leefe in zofeel mooie letters neergezet. Dan ferdien jij jou boek en Kever ik zeg jou van mij hart. Assie jou boek van papier krijg dan blijfie foor alteit bestaan. Nu blijf Bolle foor alteit bij iedereen bestaan van ze eigen. Ze leefeswerk blijf in onse hart, dat is belangrijk. Bolle heb ons zofeel geleer van ze leefeswijszijn. Hij heb ze mooise letters en ze letters maak liefde in mij hart.
   En jij heb gelijk, nu zijn wij famielie. Famielie van onse blog en wij zijn famielie van Saame.
   Jij mag het weete Kever, Saame is mij mooise woord. Het heb letters van mij hart.
   Dank jou wel van jou lieve ree-akzie en vandaag krijgie mij sjokoolaa letters want die heb ik bewaar foor vandaag. En het is letter Kaa van meneer Kever met noot, foor mevrouw Kever met kaaramelseesout, foor Ooma Kever met wit en foor jou eigen Kever met kouwstik. En het is van mij eigen,

   Loesje

 5. Lieve Mamsie Tante Loesje. Wij waren heel blij met u eeboek samen met Ome Bert. Hier segge wij liefde is belangrijk en dat magse nooit vergeetjes. Het zit in je hart en ons vjouwtje segge als de liefde in je hart zit is het goed. Hier vieren wij iedere dag de liefde en dat is heel veel. Want liefde is er sjijn voor elkaar met elkaar een kjuffel etc. Wij hebse u eeboek in een spejsijaale map met alle e boeks van Ome Bert se site. Hij staat feilig in de kast want soms willen fooral oferal in bijtjes, en oohhh dit isse erg wij vindjes papier leuk daar kanse mooise snippers van maakse maar dag magse niet. Voor Mefjouw Kever wilsse we allemaal iets seggen, maar Kyana wil iets sjesiaals segge. Ome Sir Surf Bolle had een hele grote plek in haar hart, en se segge hij zit foor altijdse diep in haar hart. En nu is er Kever en Kyana wil tegen Kever segge dat ze hem heel sjesiaal vind maar ze is nu geen beebie meer maar grote Kyana. En Kever ik ga jou kever + noemsse. Jij maakse goede punten. En ik vind jou heel sjesiaals en daarom kjijg jij van mij een plus. +.?Mamsie Tante Loesje wij hoopjes dat iedereen liefde mag foelen en kjijgen. Dan worden we allemaal warm van binnen, en missjien vergeetjes we die jaare cojoona. Die kjijgse van ons een schop onder haar gatje.

  1. Lieve sjoonezoon met jou mooie krullies van mij hart en mij niggiediealfolwasseis,

   wat bennie toch wijse krullies en was zeggie mooie dinge. Ofer lief zijn, ofer jullie oom Surf Bolle en jullie oom Kever plus. Lieve Kever leesie mee. Mij knapse nggie van mij Feesboek wil ies teege jou zegge van ze hart. Dan hebbie onse ee-boek goed geleeze met jullie krullies in jou krul.
   Assie lief zijn heb dan is jullie hartje groot. Dan heb jullie hartjes mooie letters aan ze kaamerdeur. Dat is belangrijk assie met zofeel krullies ben. Dan moetie jullie hartje oope zette en mevrouw Cooroona buite laate.
   Mij adfies is, alle krullies in jullie krultang en saame jullie krulliedans van jullie hart. Dan kan jij letters danse van geluk en tante Sylvia zing ze hoogse lied.
   Misschien hebbie feel van jou letter gee van mij garnaaale. Assie allemaal saame pel dan bennie zo klaar.

   Koes koes van jullie Mamsie Tante Loesje

   1. Mamsie Tante Loesje hebsse u bij ons binsse gekeek? Wij sjijn aan se garnaalse pelse maar het is een verjassing voor u.

  2. Lieve Kyana, zooo heee ik word helemaal blij van je letters!, Kever + , dat vind ik biesonder, dat wil ik heel graag zijn!, ik weet dat je een grote dame bent Kyana, en dat je zelfs al mama bent, dat is iets heel spesjaals, je Ome Sir Surf Bolle kende je toen je nog klein was, en ik nau je een folwassen poesendame bent, met prachtige krullen, dankjewel dat ik Kever + mag zijn!!, jij was voor je Ome Bolle ook heel biesonder, hij was zo trots dat hij jauw oom mocht zijn!, en mag ik jau dan Kyana! noemen, dus met zo een streeppunt? omdat je een hele biesondere damespoes bent, heeeeeeel veel lieve kopjes voor jullie allemaal, en je weet dat ik snekkies achter mijn oor heb verstopt toch? ze zijn spesjaal voor jau, van Kever+!!!!

   1. Oooh Kever + natuurlijk mag je dat. Ik ben nu een beetje verlegen hoors. Snekkies jammie dank je wel. Wij sturen likjessneks met een heel klein beetje vjodka en megaknuffels . En Amber en Dulce vragen hoe het met het dansen gaat. Ze hebben gezegd Kever + dat komt helemaal goed en je kan pjife les kjijgen. Ooh en dat mag hoors dat pjifee en niemand krijgt het te zien.

    1. Lieve Kyana!, wat hebben we nau biesondere namen, ik vind het machtig mooi, ik ben goed aan het oefenen met dansen, ik vind dat ik best een beetje kan swingen al, maar prifee les is altijd handig!, want ik kan nog niet de tangooo, dankjewel voor de likjessneks, hmmm met vjodka!, veel knuffels terug van Kever+ !!!

 6. Ohhhh Loesje wat heb je weer mooie letters neer gezet!!!!
  En echt wel……je kunt beter aan lekkere makkarele denken dan aan zure haring!!!!
  En als je liefde in je hart draagt dan voelt iedereen dat!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve Panda, Moby, Dopey, Belle, Tica, Izzy en mevrouw Ceciel,

   dank wel dattie mij eigen zofeel goed begrijp van mij letters en mij suure haaring. Assie daaraan moet denke dan wor jij nie blij in jou hart. Jou buik draai ze eigen om van ze schrik.
   Maar assie denk aan mooie letters in jou hart dan foel het als lente. Iedereen is nu toe aan mooie gefoelens, dan moetie jou suure haaring niemeer van ze stal haale.

   Foor iedereen heb ik mij lenteknuffels van mij hart,

   Loesje

 7. Liefe Loesjedinnie. Wat heb jij een mooie letters gemaakt! Miauw zeg en je miauwt ‘t ook heel goed. Liefde en samen zijn is fijn. En lekker veel knuffelen met Frau. Dat ook. Ikke wens jou een hele fijne dag lieve dinnie, pootjes en kopjes van mij.

  1. Lieve Minniedinnie,

   dank jou wel foor jou lieve ree-akzie en jij zeg het zofeel goed van jou eigen. Assie liefde heb dan kom jou hart tot ze rust. Assie saame ben met jou frau dan kan jij knuffels doen. Dat is belangrijk en jij wor er blij van in jou leefe.
   Hoop dattie feel van jou knuffels krijg Minniedinnie. Jij krijg van mij eigen mij knuffels in roomsmaak en het is ook foor frau Minniedinnie,

   Loesje

 8. Liefe friendin Loesje.
  Hier effe een berichtje fanuit Reegeboogland.
  Ikke vin et so mooi wat je gescheefe hep.En fan alle liefde ferhaale die op de meel staan dat ikke kom effe om et je te fertelle.
  En alle ferhaale fan mijn andere friende.
  Jij maak wel de mooiste letters saame met je Bert ofer Liefde.
  Enne ikke kan je segge da liefde nooit ofer ga.Ook nie as je de brug ofer ben gegaan soals ikke.
  Ikke hou nog steets heel feel fan mijn scullary girl en me sus.Me broer is et heelemaal met me eens.En ikke hou fan al onse friende,Ook fan de friende die nog nie bij ons in Reegeboogland sijn.Hier sijn we ook allemaal saame en friende.En houwen we fan mekaar.
  Ikke weet da mijn scullary girl en me sus ook nog altijt fan ons houwe.
  Liefde is et aller belangrijkste wat er is.
  Liefe Loes en ook foor Bert en allemaal,
  Koppies van mijn,Sparkle

  1. Lieve Sparkle van mij hart,

   ooooh jij ben het echt mij hart foel het. Jij geloof mij eigen nie maar ik lag in mij bedje en sliep. Toen kwam zo een lieve stem en die riep, Loesje jij moet ontwaake om foor jou hartje Sparkle jou letters nog te maake. En mij hart dee bloemsie beng beng van mij geluk. Ech waar en nu ben ik hier Sparkle, wij zijn eeve saame vanuit onse Reegeboog ferbonne.
   Dank jou wel dattie mij jou Reegeboogletters maak, dattie ons allemaal beneeje jou Reegeboogbrug nie fergeet. Wij fergeet jullie nooit, ech waar nie. Maar foorige week kon wij jullie nie zien want jou heele brug was fersneeew. Nu weet mij hart, alles is goed met onse vriendjes want jou Sparkle straal ze letters.
   Hebbie onse letters van liefde geleeze Sparkle, jij ben mij mees roomantiese ster van mij hart. Dank jou wel en jij heb zofeel gelijk. Liefde is ook in Reegeboogland, misschien kan wij daar ook een keer onse boek van maake. Onse Sterreboek Sparkle. Want liefde tusse jou sterre heb ze grootse kracht.
   Lieve Sparkle is jou buik nog goed? Mij buik is groot want ik doe goed zorge foor mij inhout. Bennie gelukkig in jou niewe land van jou Reegeboog? Wij denk aan jou, aan jullie. Doe jij al mij vriendjes mij zachte kopjes geefe. Het is van mij hart en ook van mij Bert. En dank jou wel dattie mij zofeel mooie Reegeboogletters stuur. Nu foel ik mij eigen gelukkig in mij hart want jij was hier bij mij,

   Jij krijg mij buikkopjes en het is van mij buik,

   Loesje 💖

 9. Liefe Loes friendin.
  Ikke ben er een beetje moei fan,maar hep een rontje “koppies fan Loesje” gedaan,en se waare allemaal blei.Hadde jullie ook soveel wit?Hier kenne we kieze waar we wille speele.Met of zonder sneeuw.
  Ikke ga soms stappe zette.Vin Ikke leuk om te sien in de sneeuw.
  O,liefe Loes,mij buikie issue weer heelemaal goe hoor.Das mooi as je hier kom.Alles werk weer zoals et was,toen ie nog gezond was.En Ikke kan alles eete wat Ikke wil.Mijn suikertje in me bloei is altijd goe.En me buikie mooi ront.
  O,Ikke is blei dattie mijn gehoor en gesien hep in de droom.
  Want ook al hebben we er hier heel goe,we zijn jullie nie fergeete hoor.
  Das eigeluk et eenigste hier.We misse jullie en ons personeel.
  Ferder hep we veel plesier hier.Omdat alles weer goe werk in je lijf kenne we doen wat we wille.
  O,een Sterre boek?Zo knap ben Ikke niet,maar sal er naar fraage of andere friende et weete
  Ikke von et so mooi om te singe bij de trouwfeest fan Jiekkie en Doorie.Dankie wel dat je ons gefraag hep.
  Loes fan ons allemaal een knuffel terug.
  Namens ons allemaal en mijn
  Sparkle

Reacties zijn welkom