Loesje over: assie een sosiejale mediapoes ben…

media

Van me eigen heb ik nu al een tijdje mij eigen Feesboek. Ik schrijf voor mij krant ’t lopend vuurtje en voor mij verkering Huiskater Bert. Mij Bert heb ze eigen website en dan mag jij wel trots zijn assie jou vraag offie wil schrijve.

Ik zeg u eerlijk, van me eigen had ik geen erfaring. Ik deed soms wel mij eigen tonijn bestelle want assie een mooie reklaame zie ben jij wel sosiejaal bezig. Maar mij Bert zeg Loes, jij kan het probeere en dan kan jij jou sosiejale media goed gebruike. Mij hart was geraakt maar ik voelde ook mij verleege zijn.

Geen gekke dingen

Assie op sosiejale media zit dan kan jij bekend worde. Mij Bert heb er erfaring mee, hij is bekend van ze eigen. Hij heb ze spoore al verdien als Mediakater. En mij Bert is ze eigen. Hij ga nie mee assie een waan van ze dag heb. Van me eigen heb ik wel mij bewondering voor mij Bert. Hij kom van ze straat en hij heb het toch maar ver gebracht. En hij loop nooit naast ze eigen poote, hij is wel mij groote foorbeeld. Mij Bert doe geen gekke dinge. Van me eigen vind ik dat nog moeilijk. Mij vrouw is soms bang dattie groote bestellinge van mij tonijn aan ze deur krijg. Dat ik mij eigen niet kan beheerse en helemaal los ga met mij koope. Zij zeg Loes jij heb een gat in jou poot maar van me eigen zie ik er niks aan. Soms moet ik mij wel gedraage, dat moet ik nog leere.

Nieuwe staatus

Mij Bert zeg mij laatst, Loes jij ben nu een bekende Mediapoes. Mij vacht kleurde tot achter mij oore en mij staart deed krulle. Ik heb toen 7 tonijne in mij bek gestop want ik kon mij emozie niet verwerke. Dan krijg jij wel eve jou groote kompliement van jou liefde van jou leeve. Dan hebbie wel een paar tonijne van jou visboer verdiend. Maar mij hart deed ook schrikke want assie een Mediapoes ben hebbie ook bekendheid. Van me eigen moest ik aan mij nieuwe staatus wenne, mij hart heb er nooit rekening mee gehouwe. Jij kan niet meer los gaan met jou koopverslafing assie bekend ben. Jij weet iedereen volg jou en kan jij daarmee omgaan? Mij hart is gefoelig en ik zeg u eerlijk, ik ben ook onzeeker. Jij moet wel sterk op jou poote staan.

Kwesbaar opstelle

Van me eigen doe ik niet aan twitte en ik heb ook geen instadinges. Soms lees jij dinge en jij krijg jou brok in jou keel. Van me eigen heb ik best mij moderne gefoelens maar assie soms lees wat er geschreeve wordt dan scheur mij hart. Jij lees dinge met zoveel boosheid dattie denk waar maak jij jou eigen druk om? En jij lees beleediging en het ga maar door. Assie een Mediapoes ben hebbie jou goede foorbeeld te geeve. Jij kan dinge deele en jou hart open stelle. Van me eigen wil ik mij kwesbaar opstelle en liefde geeve. Mij sosiejale mediawereld heb het niet noodig om andere te kwetse. Mij vrouw zou mij meteen van mij Feesboek haale en mij visboer geef mij een tonijnverbod. Mij Bert heb mij wel geleerd hoe het moet, jij kan jou eigen respekvol gedraage. Jij moet weete, ieder sosiejale media heb ze eigen hart. Daar moet jij rekening mee houde anders hebbie niks op jou sosiejale media te zoeke.

Mij hart is sosiejaal

Van me eigen heb ik veel op mij sosiejale media gevonde. Mij vriende en mij vriendinnetjes, mij soolzusje, mij hart krijg zoveel liefde. Assie een veiling heb haal mij vrouw mij wel achter mij kompjuuter vandaan. Anders wassie nou bankroet gewees. Van me eigen ben ik ook sosiejaal met mij vrouw ze portemoonee. Mij hart is groot en mij hart is sosiejaal, dan kan jij jou media aan,

Liefs van Loesje

18 thoughts on “Loesje over: assie een sosiejale mediapoes ben…

 1. Hoi Loesje, wat een mooi en wijs stukje heb ie geschreven. En wat knap dat je zoveel kunt schrijven, je hebt zelfs een eigen krant! Whaw! Wij zitten ook niet op sosiejale media, dat mag niet van onze vrouw. Wij doen alleen maar meelen en we bestellen ook ons eten, vrouw houdt ook wel in de gaten dat we niet te veel bestellen, hoewel wij wel een eigen rekening en pinpas hebben. Maar volgens vrouw is die alleen voor de rekening van de dierenarts. Wij mogen wel al jullie verhaaltjes lezen en dan achter de compjuter van vrouw om te reageren. Soms is het wel een beetje vechten hier wie achter de compjuter mag, daarom hebben wij nu compjutertijd gekregen van onze vrouw, zodat we allemaal aan de beurt komen. Wij hebben er nu ook allemaal nieuwe vriendjes bij gekregen. Mooie foto’s weer Loes, je kijkt weer zo wijs en slim.
  Knuffels van je vriendjes Bas, Bjarne, Oliver en Bikkel en van je vriendinnetje Kruimel

  1. Hoi Kruimel,
   Mogen jullie echt zelf je eten bestellen? Als mijn vrouw even niet oplet, moeten jullie me toch eens vertellen hoe jullie dat doen 🙂 !
   Kopje voor allemaal, en ook voor je vrouw natuurlijk.
   Vlo.

   1. Hoi Vlo, gewoon achter de compjuter gaan zitten en als je iets lekkers ziet op het winkelwagentje drukken. Hihi

    1. Oh dank je wel 🙂 ! Ik zal er nu maar en poos mee wachten, want ik geloof dat mijn vrouw een beetje argwaan heeft, maar als ze het een beetje vergeten is…eh…misschien dat ik het dan eens ga proberen. Eh als ik het durf,,,, want ik wil niet dat mijn vrouw teleurgesteld is in mij. Maar als ik heel erge trek heb……!!!!
     Kopje, Vlo.

  2. Oooh lieve Bas, Bjarne, Bikkel, Oliver en mij vriendinnetje Kruimel,

   Assie geen sosiejale media heb kan jij toch met jou vriendjes kontak hebbe. Van me eigen had ik eerst niks, mij vrouw had ze eigen Feesboek. Maar assie dan verkering heb dan wil jij wel jou groote liefde zien. Mij vrouw heb ook moete wenne en ik moet mij eigen soms ook beheerse. Want jij zie veel en jij hoor veel assie wil. Van me eigen heb ik mij sosiejale media voor mij Bert en mij schrijve. Bestelle heb mij vrouw liever niet, dan vind ik beheerse nog moeilijk.
   Mij Bert heb mij alles geleerd en hij leer mij nog steeds mij ferantwoordelijkheid neeme. Dat is belangrijk.
   Van mij hart ben ik blij dat ik jullie heb leere kenne want jullie zijn mij vriendjes en dan is het fijn assie elkaar ken. En wij heb iedere week kontak, dan ben jij goed bezig.
   Goed dattie nou allemaal jou eigen kompjuutertijd heb, dan kan jij toch jou ding doen. Mij vrouw leg mij ook wel aan mij regels, zij ken mij…
   En ik vind eete en slaape ook belangrijk.

   Dank jullie wel voor jullie mooie verhaal,
   Liefs van mij eigen,

   Loesje

 2. Lieve Loesje,
  Wat een wijsheid heb jij zeg! Het is goed dat Bert jou steunt, maar eigenlijk denk ik dat hij je meer steunt in jouw onzekerheid, voor wijsheid is dat niet nodig die heb je van jezelf genoeg.
  Ik mag van mijn vrouw niet op feesboek, zij zit er zelf ook niet op. Zoals jij al schreef…, je haren gaan vaak recht overeind staan als je de ellende ziet wat mensen elkaar daarop aandoen. Zij kunnen van jou nog veel leren…eh…misschien een kursus feesboekgedrag voor mensen? Voor dieren is het niet nodig denk ik.
  Toch is dat jammer, want soms lijkt het wel eens of je er niet helemaal bijhoort zonder sociale media. Mijn vrouw zegt wel eens: “Vlo, mensen leven alleen nog op sociale media, maar op straat lopen ze elkaar voorbij!. Een praatje maken is er niet meer bij.”
  Weet je Loesje, ik heb er nooit bij stil gestaan dat je via internet je eigen voer kon bestellen! Volgens mijn heeft mijn vrouw dat expres stil gehouden, ze weet dat ik mijn dieet niet geweldig vind, en ik denk dat ze bang is dat ikzelf lekkere hapjes ga bestellen. Maar ja, mijn vrouw koopt wel vaak lekkers voor me wat ik wel mag, en daar scheurt ze toch maar 9 kilometer voor me op haar scootmobiel voor naar Veenendaal of Wageningen.
  Oh Loesje, was iedereen maar zoals jij op de sosiejale meedia, dan zou de wereld er een stuk aangenamer uitzien.
  Hoe gaat het met je Loesje, ben je alweer van de antibioot af? Vies hè?! En heeft het goed geholpen? Mijn vrouw heeft nu niesziekte, maar ze zegt dat dat ophoudt als de bomen uitgebloeid zijn, ze hoeft geen antibioot door haar voer gelukkig. Het is alleen zo jammer dat ik steeds zo schrik als ze niest 🙂 .
  Lieve Loesje, bedankt weer voor je wijze stukje.
  Hele lieve, zachte kopjes voor jou, Floris en Zusje, en ook voor je vrouw natuurlijk!
  Vlo.

  1. Lieve Vlo,

   jij zeg wijze dinge Vlo. Jij heb misschien geen sosiejale media maar jij weet wel dattie altijd met jou hart moet leeve.
   Oooh Vlo, van me eigen heb ik wel mij tonijn besteld op mij Feesboek. Mij vrouw wist niet wattie zag. Ik zeg het eerlijk. Zij heb mij toen wel gezegd Loes, zo kan het niet. En het was tonijn Vlo, ik kon mij niet beheerse. Wat zeg jij mij moe, rij jou vrouw 9 kielomeeter voor jou eete. Oooh ik vind dat lief, mij hart zeg dat jou vrouw echt sosiejaal is. Ooh Vlo…
   En jou vrouw heb gelijk. Op jou straat loope mense elkaar gewoon foorbij. Dan is er niks sosiejaals van ze eigen. Wij katten doen gewoon netjes blaaze naar elkaar, dan hebbie jou wel laate hoore.
   Vlo jij ben wijs en slim. Assie ooit wel jou sosiejale media heb kan jij er goed mee omgaan. Jij ben vriendelijk.
   Misschien kan ik ooit mij kurzus sosiejale media geeve Vlo. Ik vind jou idee wel goed. Oooh ik voel entoesjasme in mij hart.
   Dank jou wel voor wat jij mij allemaal schrijf en voor jou tip.

   Lief pootje voor jou eigen Vlo en jou vrouw,

   Van Loesje

   1. Hoi Loesje als je die cursus soosiejale media gaat geven willen we graag meedoen. Wij hebben nog een heleboel te leren. Knuffel van Bas, Bjarne , Oliver, Kruimel en Bikkel

   2. Oh Loesje, tonijn kan toch geen enkele kat weerstaan, dat bestellen gaat dan helemaal vanzelf. Ik kan dat heel goed begrijpen hoor. Maar mijn vrouw begrijpt jouw vrouw ook, en ze heeft me gewaarschuwd, Oh… ik denk dat dat ik toch maar een brave kater blijf!!! Anders gaat ze misschien geen lekkere hapjes meer halen!
    Kop, Vlo.

 3. Oooooh loesie. Mag jij zelf toonein bestel op intjenet? Oooooh ikjes mag dat niet. Erg he?
  Ikjes hep feestboek en instagrap. Daar plaatse ik soms ook andere foots dan op mijn feestboek.
  Ooooh loesje, ikke mag wel alleen vriendjes op feestboek en instagrap. Geen nieuwsdingen. Want oooh watte daar leest 🙁
  Zo ergjes soms. Want ikjes lees soms mee met vrouw.

  Maar loesie… als je niet meer van je toonein kan bestel… oooooh dat kan niet!!! Ooooh loes, hier moete we wat aan doen!! Hette isse tijt foor aksie!!!!
  AKSIE AKSIE!!!

  1. Ooh mij soolzussie,

   van me eigen kan ik mij soms niet beheerse Katterien, oooh ik heb het gedaan en mij vrouw wis niet wat zij zag van ze eigen. Oooh toen heb ze mij wel aangespreekt. Zoveel tonijn voor mij deur, gelukkig moes mij vrouw betaale. Jij kan niet altijd alles van jou eigen doen. Mij vrouw heb ook ze bijdrage .
   Nu heb ik mij visboer Katterien. Hij heb geen Feesboek zeg mij vrouw. Zij zorg nu wel voor mij tonijn. Daar moet ik wel op fertrouwe.

   Oooh hebbie ook jou Instagrap, jij ben de meest moderne kitten van 17 jaar van jou eigen in mij hart. Oooh jij ben goed beezig Kaaterien en jij help mij ook altijd. Soms slaap ik oferal doorheen, jij hou mij wel bij mij les. Dan ben jij wel superdinnetjes,

   Sjeteeeeeeeeeeeeeeeeeem Loesje

 4. Hallo lieve Loesje,

  Foei wat heb ikke weer laat computer tijd gekregen van vrouwtje, maar vrouwtje heeft het zo idioot druk en ikke moet zorgen dat ikke zelfs niet in de weg loop, anders loopt ze me gewoon ondersteboven. Een dezer weken mag ik van vrouwtje een stukje schrijven op Facebook waarom vrouwtje het ze druk heeft en ook vertellen wat ik als kadoo voor mijn verjaardag krijg. Die is al wel geweest, maar het duurt lang eer het komt. Maar o het wordt heel fijn en dan is wachten ook niet erg.

  Nee ik ben een te bescheiden en verlegen Jip en ik durf eggies niet stukjes in kranten en blogjes schrijven op Bert zijn site. Ikke vind het zo knap van jullie en ikke weet ook wel dat jij en de andere heel gewoon blijven en niet naast de slofjes gaan lopen.

  Loesje ikke vind het heel fijn om al de verhaaltjes van iedereen samen met vrouwtje te lezen en schrijfjes te doen en ook dat ikke heel veel vriendjes en vriendinnetjes heb gekregen.

  Nu moet ik alweer stoppen, want we moeten een hapje gaan eten en dan gaat vrouwtje weer verder met drukjes zijn.

  Heel veel knufjes van vrouwtje en grote poot en kopje voor jouw als lief vriendinnetje van mij
  Vriendje Jip

  1. Oooh lieve Jip,

   van me eigen ben ik mij dag te laat maar mij vrouw zeg Loes jij ben nu al zolang op jou Feesboek, jij moet rusten. En je ben nog maar net beter van jou eigen. Toen moes mij vrouw weer werke en nu is ze weer thuis Jip. Mij vrouw zeg, nu mag jij weer op jou Feesboek . Soms leggie mij aan mij bande Jip. En me vrouw heb ook drukte in ze leeve maar jij ken mij, assie weer tijd krijg dan schrijf ik jou terug van mij eigen.
   Jip jij ben mij wijze vriend en jij heb het slim van jou eigen. Dattie stukkies schrijf op jou eigen manier en op jou eigen tijd. Maar jij heb wel jou talent, jij schrijf altijd mooie stukkies. Maar assie verleege ben dan begrijp mij hart jou goed Jip. Van me eigen leer ik nog steeds van mij Bert, hij weet alles en hij ken mij goed.
   En Jip, jij heb toch vriendjes en jou vriendinnetjes en het maak niet uit.
   Assie maar altijd jou Jippedag heb en assie verwent word door jou vrouw, ooooooh Jip mij hart is niesgierig. Ooooh ik vind het spannend .
   Beloof jij mij dattie ons op mij hoogte breng assie zover ben?
   Jij krijg mij pootjes en ook voor jou vrouw,

   Liefs van Loesje

 5. Dag lieve Loesje, als alle sosiejale media-beroemdheden zoals jij en Bert waren, zou ik vast wel op feesboek mogen! Maar ja, nu mag ik dat niet.
  Maar ik mat gelukkig wel hier op de blog! Hier zijn we allemaal vrienden en vriendinnen, en dat is fijn. En veilig! Want niemand doet gemeen, of doet pesten. Of rare footoos neerzetten.
  Hier doen we elkaar helpen, en steunen, en liefde geven.
  Vlo heeft gelijk, Loes, het zou vast heel goed zijn als je een kurzus voor mensen en sosiejale media zou geven! Daar kunnen mensen zeker weten veel van leren. Want jij en Bert zijn de liefste en beste sosiejale mediakatten die er zijn! Hier heeft iedereen een plekje, ook als je verlegen bent, of gehendikept, of een zwerfkat bent. En ook alle kattensterren worden herinnerd. Dat is superprachtigmooi. Daarom ben ik trots dat jij een vriendin van mij bent!
  En ik vind het ook goed dat je andere katten laat weten dat je zelf je eten kunt bestellen. Dat wist ik niet, maar vanavond ga ik het eens proberen. Want die diejeetbrokken, ik ben er klaar mee.
  Weet je wat ik hoop, Loes? Dat jij en Bert een media-im-pee-rie-um krijgen! Dan wordt de wereld veel vrolijker en liever!
  Een heel lief kopje voor jou en Floris en Zusje en je vrouw van Bolle, en voor jullie allevier ook van mijn mensen!

  1. Ooooh Bolle,

   van me eigen ben ik nu wel heel laat op jou dag na mij verhaaltje. Mij vrouw leg mij soms aan mij bande en ze zeg, jij moet nog ruste Loes. Daar hebbie wel ze eigen punt gemaak. En ze moest ook werken en dan mag ik niet op mij Feesboek , zij zeg Loes jij ben ook nog gewoon jou Huispoes en jij heb verkering. Nou Bolle, dan luister ik wel met mij hart. Maar mij vrouw is weer thuis, ze zeg Loes ga jou ding maar doen. Voorlopig doe ik even niet bestelle Bolle, mij vrouw heb ze vorige tekort nog nie bijgewerk. Oooh Bolle, jij kan alles bestelle wattie wil. En jij kan het bij jou huis laate koome, ik vind het wel makkelijk van mij tonijn.
   Maar het geef niet Bolle dattie geen Feesboek heb, jij heb wel jou kompjuutertijd en jij ben een slimme jongen . Jij weet hoe jou eigen werk, in elkaar zit van jou kop en jou hart. Jij ben wijser dan mij heele Feesboek .
   Misschien ga ik mij sosiejale mediakurzus geeve, dat iedereen weet hoe het fijn is met jou eigen en jou ander. Dattie geen gekke dinge doe of zeg, of jij onplof van jou reakzie. Jij kan beter kwesbaar zijn dan boos Bolle. Jij heb er niks aan assie onplof, jij maak andere mense of diere ferdrietig.
   Bolle laatje mij nog weete assie heb bestel, dan hoefie nooit meer aan jou sportbrokke ,

   Lief kopje van mij eigen en van mij vrouw, voor jou menseman en jou vrouw en jou eigen Bolle

   Liefs van Loesje

   1. Lieve Loesje, ik ben nog even aan het rondkijken wat ik allemaal aan eten kan bestellen! Er is zoooveel… ik laat het je weten! En ik doe ook wat tonijn erbij voor jou!

 6. Hallo Loesje, hier met Gijsje. Ik mag op facebook de verhaaltjes van jou, Bert en Katrientje lezen. Wij zijn lief tegen elkaar en pesten elkaar niet.
  Ik vind het cool dat je een eigen facebook en blog schrijft. Ook vind ik het knap van je dat je eigen eten besteld en een eigen visboer hebt.
  Ik vind dat je een héél mooi verhaal hebt geschreven.
  Kopjes en knuffels van Gijsje en vrouwtje

  1. Ooooh Gijsje,

   dank jou wel voor jou lieve reakzie, jij weet hoe jij hoort. Jij ben altijd lief en jou vrouw ook, dan mag ie best op jou sosiejale media om verhaaltjes te leeze en om jou eete te bestelle. Maar jou vrouw moet het wel goedvinden Gijsje. En jij kan het leere.
   Misschien ga ik mij sosiejale mediakurzus geeve daar moet ik met mij Bert over praate. Dan kan iedereen leere wat ze rezpekt is voor jou sosiejale media .

   Jij ben lief Gijsje en jij doe het goed en lief van jou eigen,

   Liefs van Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *