Lekker aan de snacks van Catisfactions (filmpje)

Catisfactions    Jaaa dit zijn ze, Catisfactions, snacks met zalm. Je hebt ze ook met kip. Die vind ik ook lekker. Vroeger at ik het liefste dat zachte spul uit een staafje maar nou is dit mijn lievelingssnack.

Ik ben een maatje meer kater, dat heeft de dierenarts tegen me gezegd, en ook dat het best in orde was. Dus dat u niet denkt van die Bert moet aan het slanksnoep. Want dat hoeft niet.

Ruiken

De eerste keer dat ik deze snack kreeg, moest ik er nogal aan ruiken. Want ik kende het niet. Het rook gewoon en toch goed. Dus het was geen geur waar je raar van in je kop wordt en meteen wilt gaan eten. Dan eet je zeker weten meteen te veel en daarna denk je is het nou al op ik heb niks geproefd. Ik ben heel gevoelig voor hoe iets ruikt. En dit was in orde. Ook bij de kip, dat zeg ik er even bij. Meer smaken ken ik nog niet.

Eten

Toen ik begon te eten, waren ze best snel op. Ik was verbaasd dat het bordje al leeg was. Hoe kan dat nou?

 • ze zijn precies goed dus niet te klein en niet te groot, dat is alletwee moeilijk op een andere manier
 • er zit toch iets in dat je sneller gaat eten dat is superfijn terwijl je eet maar snel eten is niet altijd goed, ik heb het weleens gehad dat ik dan moest overgeven maar niet hiermee hoor
 • ze zijn gewoon lekker en ik eet graag, eerlijk is eerlijk

Avond

Elke avond voordat we gaan slapen krijg ik een snack, dat is dus de avondsnack. De laatste tijd heb ik vanwege mijn voorkeur dus Catisfactions dat is kip of zalm. Daarna ga ik nasmakken en ik spring op de bank voor de avondknuffel. Snacken en dan knuffelen is een hele goede combinatie vind ik.

5 thoughts on “Lekker aan de snacks van Catisfactions (filmpje)

 1. Oooooh bert,wat kan jij goed eten zeg. En wat kan jij snel eten!! Ik lust geen snoepjes. Het personeel hier vind dat niet zo leuk,maar ik lust weer andere dingen die enorm lekker zijn.
  Maar dat schoteltje!! Mooiiiiii. En volgens mij gaat soep eten van dat mooie schoteltje supergoed. Beter dan dat gaatjesschoteltje 😉

  1. Als je maar goed kunt eten Katrien, dat is het belangrijkste. Mijn vrouw eet konijnenvoer dat lust zij weer. Wortels enzo. Iedereen is weer anders dat vind ik.

 2. Lieve Bertje,wat grappig ,dit zijn ook de lievelingssnoepjes van mijn Kitty,ze lust die heel graag,alle smaakjes vindt zij lekker.

  Wat een mooi snackschaaltje heb jij zeg,ik doe die van Kitty in zo een doseerdingetje,want ze werkt die snoepjes zo snel weg anders,nog sneller dan jij haha.

  Ik zag jou al kijken in het filmpje,Van,waar is de rest?

  1. ja ik lust graag snoep en het liefste had ik meteen het hele zakje dan kan ik lekker dooreten. Dus Kitty vindt alle smaken lekker, dan wil ik die ook proberen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *