Kianjo heeft een wens voor haar verjaardag

Kianjo  Op 1 september 2018 viert Kianjo van het Kattenwoud haar eenige verjaardag. Ze is dan 1. Kianjo is de jongere zus van Djoeke.  Ik vroeg Kianjo om een interview.

Oja, Kianjo zit op Feesboek: klik en kijk

 

Hoi Kianjo, eerst deze vraag. Wat ga je doen op je verjaardag?

Ik ben op donderdag jarig dus Lied moet dan naar het museum waar ze vrijwilliger is en ik vraag Casper of hij die dag lekker bij mij op visite komt. Dan gaan we samen spelen en lekkere hapjes eten. Natuurlijk doet Djoeke ook mee want dat is de allerliefste grote zus ze zorgt altijd voor mij want heb ik bijvoorbeeld mijn bordje met vlees leeg mag ik altijd haar restje opeten.

Wat lief van haar!  Hoe gaat het tussen Djoeke en  jou thuis, wat doen jullie samen en wat niet?

Met mij en Djoeke gaat alles super! We zijn echt zusjes we spelen samen doen samen tikkertje en kwallen de dakduiven en Lied. Djoeke is heel erg zorgzaam dat vertelde ik al in de vorige vraag nog een voorbeeld als er visite is gaat Djoeke altijd eerst kijken of het goed volk is is dat zo komt ze mij roepen van je kan wel komen hoor Kianjo, en iedere avond voor we gaan slapen krijg ik een uitgebreide wasbeurt dat zet ik ook heel hard mijn motor aan dat is zo lekker dat doet ze al vanaf dag 2 dat ik bij haar woonde en zo miste ik ook mijn mamma en mijn broertje en zusjes niet zo erg. Wat doen we niet samen? We gaan ieder apart op de bak we hebben er 2 in huis.

Nou, dat snap ik. Sommige dingen zijn voor jezelf.  Je hebt een speciale verlanglijst zei Djoeke, wat staat erop?

Mijn speciale verlanglijstje, ik ga het je uitleggen Bert, het zit zo vriendjes sturen wel een kaartje soms als je jarig bent en ik wil niet ondankbaar zijn hoor! Maar ik ga ze vragen om die centjes over te maken naar Stichting Dier en Project bankrekening NL86 TRIO 0391 0878 43 o.v.v. verjaardag Kianjo.

Ik ben daar geboren en heb daar de eerste maanden van mijn leven gewoond samen met mamma Jo-An en mijn zusjes en broertje. Ze vangen daar honden en katten op die nergens anders terecht kunnen er zijn ook dieren uit de asiels waar de asiels niks mee konden en dus ten dode stonden opgeschreven. En om al die dieren eten te geven en goed te verzorgen is er veel geld nodig, en omdat wij al zoveel kaartjes en speelgoed hebben ga ik dat vragen aan mijn vriendjes. 1 september is er ook opendag bij de stichting helaas mag ik niet mee maar ik stuur Lied er wel naar toe met mijn cadeau. Kijk hier kunnen jou lezers kijken:
http://www.123website.nl/elsadams/

Ik vind het super dat je gaat fundreesen. Dieren kunnen ook dieren helpen. Maar ik heb nog andere vragen. Waarom heb je al zo jong verkering, hoe gaat dat en hoe hebben jullie elkaar ontmoet, en hoe is hij?

Ja, ik kwam Casper tegen op Facebook en hij mij dus eigenlijk we klapte bam op elkaar! En we kregen allebei kriebels in onze buik en toen was het raak we hadden verkering. Maar we mochten samen nog niet zoveel omdat we nog niet bij de jas waren geweest. We zijn toen wel stiekem samen op de boekpresentatie van Loesje en jou geweest.
En nu hebben Casper en ik al weer even verkering en spreken elkaar op Facebook en sturen elkaar soms lieve kaartjes.

Dat is een mooie verkering, Kianjo. Nou komt mijn laatste vraag.  Wat wil je bereiken voor je twee jaar bent?

Dat is best een moeilijke vraag Bert ik wil natuurlijk groot worden ik wil ook graag bekend zijn een goede reporter bij ’T Lopend Vuurtje een fijne ‘kleine’ zus voor Djoeke en speelkamerraad en hoop dat ik een goede ambassadrice bent voor al mijn vriendjes (ex medebewoners) bij Het Kattenwoud.
En omdat ik graag beroemd wil worden wil jij mijn foto plaatsen Bert? En ik vond het een eer om door jou geïnterviewd te worden. Want je bent beroemd en een bekend schrijver. En alle bezoekers op jou site doe ik vriendelijke groeten.
Dank je wel voor dit leuke interview was gepoot Kianjo van Het Kattenwoud.

Jij dankjewel Kianjo. En hier nog een keer de fundrees:

Stichting Dier en Project bankrekening NL86 TRIO 0391 0878 43 o.v.v. verjaardag Kianjo.

http://www.123website.nl/elsadams/

2 thoughts on “Kianjo heeft een wens voor haar verjaardag

 1. Lieve Kianjo,

  Wat ben jij al een stoere dame zeg dat je al een interview hebt met Bert.
  Ja we kennen elkaar al een poosje dus je bent geen vreemde dame voor mij hoor. Je had op je eigenste site al een oproep gedaan dat we je verlanglijstje in de smiesjes moesten houden en ik en vrouwtje vroegen ons toch steeds af wat jij nog te wensen zou hebben. Ja natuurlijk je hebt je grote poezenhart open gezet voor dieren die het niet goed hebben en dan speciaal waar jou lieve mama Jo/An mocht komen voor jullie geboren werden. Heel erg dat mama afscheid van jullie moest nemen en een reis moest gaan maken tot over de regenboogbrug. Maar iedere avond twinkelt ze als een ster naar jou en laat weten dat ze je niet vergeten is en over je waakt.
  Je weet dat Jip gisteren zijn spaarpot is gaan pakken en als centjes heeft overgemaakt. Nu heeft vrouwtje een probleem, want ik heb opslag gevraagd voor centjes in mijn spaarpotje. Ja ik geef steeds alles weg. Ik heb ook alles wat een Jippehart maar kan wensen en het allerbelangrijkste is dat ik heel gelukkig ben met vrouwtje.
  We vinden het jammer dat de open dag zover weg is voor ons, maar Lied heeft gezegd dat ze kiekjes gaat maken, zodat wij het gevoel hebben er ook bij te zijn. Nou dat vinden we heel fijn. Hopelijk komen er heel veel centjes in de pot en op de bankrekening, voor alle diertjes van het Kattenwoud.
  Maar een ding jij bent een bofkont hoor, je bent 2 X van de jarige, Eerst op de open dag en dan komt Casper op bezoek en dan je eigenste echte verjaardag dag. Ja dan kan het wel zo zijn dat Lied veel weg is, maar ze heeft nog tijd genoeg hoor om met jullie allemaal een feestje te maken.

  Kianjo voor nu een fijne dag met Djoeke, en de dakduiven en vooral met Lied.
  Van vrouwtje krijg je veel knuffels en van mij veel pootjes, kopjes, knuffeltjes.

  Je vriendje Jip

 2. Oooh lieve Kianjo,
  wat een mooie fundrees voor jouw eigen eerste verjaardag. Ik vind jou een lieve kleine, grote poezedame. Ik ben trots op jou en ook dat je een goede reporter bent van je eigen voor de krant.
  Lieve Kianjo, ik heb me spaarpot al leeg gemaakt voor de andere dieren en aan de mevrouw met de bruine knot gegeven.
  Ik ben trots op jou lieve Kianjo,

  Liefs Loesje x

Reacties zijn welkom