Kever over Brammie, zijn vlinderleeuw

vlinderleeuwFandaag heb ik maar een paar letters want ik ben zoooo ferdrietig, er is alweer een ster: onze lieve Brammie van de blog, zijn hartje was op, en hij is door Loes, de Moeder van alle Sterre, met open pootjes ontfangen.

Miniester

Brammie was een hele biesondere katermans, hij was lief en zacht en gefoelig, hij was Mienister van gefoelige Saake in het kattenkabinet en dat deed hij fantasties, hij had één oog maar hij zag alles omdat hij ook met zijn hart keek, en hij schreef hele mooie letters, letters over zijn tuintje, over sneks en over onder de poort door gluren die in zijn tuin staat, dat was een hobbie van hem.

Vlinderleeuw

Brammie was spesjaal voor mij, een paar jaar geleeden kreeg ik een brief van hem waarin hij froeg ik friendferkering met hem wilde, en dat wilde ik heel graag!, ik noemde hem altijd mijn vlinderleeuw omdat hij zacht maar ook dapper was, hij klom in struiken en in zijn klimpaal,

vlinderleeuw
Brammie, ben jij dat?

hij rolde in de aarde en kon keigoed speelmuisjes fangen, dat is stoer natuurlijk, maar hij wees beestjes die in zijn tuin verdwaald waren de weg, hij had een groot zacht hart en was altijd vriendelijk voor iedereen, en dat is zacht, dus dan ben je een vlinderleeuw, zo zie ik dat.

Brammie had ferkering met Jafita, en ik met Mila, het zusje van Brammie, we waren vaak met zijn viertjes in de tuin, Brammie en ik lagen graag met onze buiken omhoog in de zon, dat findt Mila niet netjes, maar je buik wordt zo lekker warm, dus deden we het toch, Bram woonde met zijn zusje Mila en zijn hondbroer Toby, hij had een vrouw en een manspersoon en een oma, die foelen nau heel veel ferdriet, er is een leegte waar Brammie was, en wij, zijn vrienden missen hem ook, iedereen die Brammie heeft gekend mist hem want als je Brammie kende hield je van hem, dat kon gewoon niet anders.

Troostkopjes

Ik stuur de famielie van Brammie heeeeeeeel veel zachte troostkopjes, maar ik weet dat het er nooit genoeg kunnen zijn, en ik hoop maar dat mijn vlinder nu de hele tijd zon heeft en met zijn buik omhoog kan liggen en rieleksen, en dat hij af en toe onder de Hemelpoort doorgluurt en mij dan ziet, en ik hem, want ik mis hem zo, mijn lieve lieve vlinder… tot ziens Brammie, je zit voor altijd in mijn hart ❤️

42 thoughts on “Kever over Brammie, zijn vlinderleeuw

 1. Hajooooo poomsie.
  Sniksnik.
  Het is so dwietig. Eers was woensedag een annewe oom bram naar de pinkelreegenboogweide gegaan. Toen oom bram fan de kaaterdagblog op frijdag. En gissere is me oom panda, die bij mefrauw ceciel woonde, ook naar die weide gegaan. Poomsie… hep de reegenboogbwug niet genoeg sterretjes nu? Sniksnik.

  1. Hoi lieve grote jongen, het is gewoon niet te geloofen, zoveel sterren als er ineens bij zijn gekomen… mijn vlinderleeuw en Panda en Bram van Mara en Kitty zijn vast SAMEN aangekomen, en dat is mooi, maar hier beneeden worden ze zooooo gemist…maar we fergeten geen enkele ster, ze blijfen altijd bij ons, en we dragen ze feilig mee in ons hart, maar o wat zau ik zooo graag nog een keer neusjes gefen aan mijn vlinder…, zachte ferdrietige kopjes van je poomsie.

   1. Lieve Streepje, dankjewel dat we pootinpoot gaan staan, als we SAMEN zijn helpt dat, en ook dankjewel voor je troostkopjes, en zullen we fanafond SAMEN zwaaien naar mijn vlinder, en naar alle andere sterren?, ik stuur jau en je vrouw heeeeeeeel veel lieve zachte kopjes, ze zijn van Kever.

 2. Heel verdrietig dat je vlinderleeuw naar onze sterrenvriendjes is gegaan. Wij zullen hem nooit vergeten! Troostkopje voor jou, samen staan we pootinpoot om elkaar te steunen!

  1. Lieve Streepje, mijn letters staan zomaar ferkeerd, ze staan BOFEN jauw letters, ik weet niet hoe dat kan, maar ik hoop dat je ze kan finden!!, zachte kopjes van Kever!!

 3. Goedemorgen Keverbaas, het is een verdrietige tijd voor de Kattenblog. Mijn condoleances voor de families van Bram en van Panda.
  En voor jou Kever, met het verlies van Bram. Ik kende Bram niet zo goed maar zijn Tuinblogs las ik graag.
  Kever, ik weet hoe je altijd genoot van je friendferkering met Bram. Je hebt een mooie letter voor hem geschreven.
  Wij wensen jou, je mensen en je vrienden een goede zondag.
  Kim en Sam en Pom.
  PS – De egels zijn er weer.

  1. Lieve mevrouw Kim, Sam en Pom, er komen veel te snel veel te veel sterren bij, ik snap niet hoe dat kan en ik find dat het moet stoppen!, mijn vlinder kon zooooo mooi schrijfen over zijn tuintje, hij was net als ik Tuinkater, en hij wist veel van planten en bloemen, en hij was mijn allerliefste vlinderleeuw, Brammie was een foorbeeld voor mij, met zijn grote lieve hart, en ik mis hem heeeeeel erg, maar het is natuurlijk het allerergste voor mevrouw Brammie en de famielie van Brammie, fanafond ga ik naar alle nieuwe sterren zwaaien, zodat ze weeten dat we aan ze denken, ik stuur u en Sam en Pom heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en ze zijn ook voor de egeltjes!!

 4. ❤️🦋🧡🦁💛🦋💚🦁💙🦋💜🦁🤍🦋💖✨

  Koppies vol zachte troost voor jullie allemaal. Houd elkaar maar stevig vast.
  Een knuffel zegt soms meer dan alle meows bij elkaar.

  Knuffelkoppie Van Japie

  1. Lieve Japie, dankjewel voor je knuffelkoppie, en voor je mooie plaatjes bofenaan, daar staat mijn vlinderleeuw!, en nau is Panda ook nog een ster geworden, en Bram van Mara en Kitty, het is gewoon veels te veel, zullen we SAMEN zwaaien fanafond?, heeeeeeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffels van mij voor jau en je famielie, ze zijn van KeverT!!

   1. Lieve KeverT,

    Mijn boom zwiept heel hard heen en weer. Zal ik bij jou in de tuin komen om Saame te zwaaien? 💞💖✨

    Zacht knuffelkoppie van Japie

    1. Ja, kom maar hier naar toe Japie!, het waait wel hard maar we kunnen op de stoelen zitten, dan zien we de sterren!, knuffelkopjes terug van mij!

 5. Lieve Kever,
  Wat een moeilijke week was dit.
  Eerst werd Bram van Marjolein een ster, daarna jouw grote vriend Bram minister van Gefoelige Zaake en tenslotte ook nog Panda van Ceciel.
  De regenboogbrug moet maar eens een hele tijd op slot, vind je ook niet?
  Een knuffel voor iedereen die het gebruiken kan en troostkopjes van Ginger en Abby.

  1. Lieve mevrouw Carina, mijn letters zijn naar beneeden gezakt!, ze staan onder de letters van mevrouw Bram!, kopjes van Kever!

 6. Lieve Kever,
  wat een prachtige letters heb je gemaakt. Bram is zo trots op jouw omdat jij zijn liefste frienfukeer bent. Hij keek altijd op naar jou omdat jij deed wat je kon en dat was zo ontzettend dapper. Ik weet zeker dat hij altijd naar beneden kijkt. Gisteren liet hij even zien dat hij samen met Panda was. Samen zijn ze nu vrij van een ziek lijfje en liggen ze te zonnebaden.

  Mila merkt het sinds gisteren. Ze snapt er niks van. Gelukkig is ze niet alleen en zorgen wij dat er doorheen komt. Maandag kan ze afscheid nemen van Bram als hij thuis komt. Er komt een beetje Bram bij mij, een beetje bij thuis en de rest van Bram in zijn tuintje waar hij dol op was. Hij was het liefst tussen alle mooie bloemen.

  Lieve Kever, hij had zich geen betere friendfurkeer kunnen wensen! Dank je wel voor alles.

  Mevr. Bram

  1. Lieve mevrouw Carina, Ginger en Abby, het was zeker een moeilijke week, er zijn veels te veel sterren bijgekomen, en elke ster wordt gemist, dus er is heel veel ferdriet nau, want mensen en katten missen ineens een vriend of een broertje, en er is een leegte in huis, gelukkig had mijn vlinder Brammie pas geleeden nog zooooo mooie blogs over ferdriet gemaakt, die ga ik nog een keertje leezen, en ik stuur SAMEN met u en Ginger en Abby iedereen troostkopjes, dankuwel voor uw lieve letters, en lieve kopjes van Kever.

  2. Lieve mevrouw Bram, dankuwel dat u me letters stuurt, terwijl u zoveel ferdriet heeft, ik ben keitrots dat Brammie mijn vlinderleeuw was, Brammie met het grote hart vol liefde, hij was zooooo een biesondere katermans, maar dat weet u natuurlijk het beste, want hij was uw kereltje, en dat blijft hij voor altijd, hij zit nau feilig in uw hart, en ik hau mijn vlinderleeuw ook voor altijd in mijn hart, ik ben opgelugt dat Brammie heeft laten zien dat hij feilig is aangekomen, SAMEN met Panda, en ik weet zeker dat alle sterren ze hebben opgewacht, met Loes, de moeder van alle sterre foorop, wilt u mijn Milamuis heeeeeeeel veel zachte kopjes en neusjes en likjes van mij geefen?, ze zijn van Kever, en ik geef u ook heeeeeeeel veel kopjes en ik sla mijn pooten om jullie heen als dat mag, ik ben blij dat mijn vlinder gouw weer naar huis komt, en dat u en zijn manspersoon hem voor altijd bij zich hauden, en dat hij ook in zijn tuintje mag zijn, voor altijd en altijd, zo vrij als een vlinder die danst in de zon…🦋💔⭐️

 7. Lieve Kever,

  wat een prachtige, gevoelige en liefdevolle letters heb je gemaakt voor je lieve Brammie, je vlinderleeuw.
  Hij was en zal altijd te friendfurkeering zijn, net als dat Loes altijd de verkering van Bert zal zijn. Liefde zit in je hart, daar kun je altijd naar toe om “Saame” te zijn. Het was een hele moeilijke week. Eerst Bram van mevrouw Marjolein, toen jouw vlinderleeuw en gisteren geheel onverwachts Panda. Wat een verdriet voor iedereen, zoveel moeilijke gevoelens.
  Maar je zegt het heel goed, Loes zal als Moeder van alle Sterren op ze wachten en zorgen dat hun ster voor altijd zal stralen.
  Dank je wel lieve Kever voor je mooie letters, ze raken ieders hart.
  Lieve Bram, vlinderleeuw Bram en Panda, rust zacht jongens. We gaan jullie nooit vergeten.
  Heel veel sterkte voor iedereen die achterblijft. En nu een groot slot op de poort van de Reegeboogbrug!

  Liefs mevrouw Loes

  1. Lieve mevrouw Loes, dankuwel dat u me letters stuurt, en ik find het zoooo mooi wat u zegt over dat mijn vlinderleeuw nau voor altijd in mijn hart zit en dat ik daar naartoe kan gaan als ik SAAME wil zijn, ja zo is het presies, maar ik mis hem zo hier op aarde…, wat heeft uw lieve Loes het druk gehad als Moeder van alle Sterre… maar Loes kan dat, dat weet ik zeker, en ze heeft gezorgd dat Bram en mijn vlinderleeuw en Panda feilig zijn aangekomen, en dat ze zich meteen thuis foelden, maar hoe kan het nau toch dat iemand ineens een ster wordt?, mijn vrouw heeft me uitgelegd dat je gezond soms op is, of je leeftijd, en dat begrijp ik wel een beetje, maar toch blijft het moeilijk, echt waar, ik hoop dat nau de poort een helemtijd dicht blijft, lieve mevrouw Loes ik stuur u en Zusje heeeeeeeeel veel zachte kopjes, ze zijn van Kever, en ik zwaai fanafond naar Loes, Oopa, Brammie, Bram, Panda en alle andere sterren, ze blijfen er altijd bijhoren!

 8. Lieve kever,

  Wat een hoop verdriet in een hele korte tijd, en wat heb je mooie letters gemaakt dat raakt mij diep.
  Weet zeker dan je frienverkeer altijd naar je zal blijven kijken hoe het met je gaat, hij zit voorgoed in je hart dus Bram is er altijd.

  Lieve Kever dit verdriet delen we samen, want samen zijn is nu zo heel erg belangrijk.
  Elkaar troosten een pootje of arm om elkaar heen slaan en er samen voor elkaar zijn.

  Heel veel sterkte lieve Kever, zacht kusje van mij op je koppie.

  1. Lieve mevrouw Annelieke, dankuwel voor de lieve letters, Brammie was zooooo een lieve zachte gefoelige katermans, en nau woont hij voor altijd in mijn hart, maar dat is helemaal anders dan het was, en dat is moeilijk, u hebt helemaal gelijk dat u zegt dat SAMENzijn nau ekstra belangrijk is, want als we met ons allen het ferdriet deelen foelt het een heel klein stukje lichter, en SAMEN denken we aan de sterren, zodat ze weten dat ze er altijd bij blijfen horen en dat we ze nooit maar dan ook nooit fergeten… dankuwel voor het kusje, ik stuur u zachte kopjes terug, ze zijn ook voor mijn vriend Tommy, en ze zijn van Kever.

   1. Lieve Kever,

    Brammie je lieve Vlinderleeuw zit nu voor altijd in je hart, en ook al kan je hem niet meer zien hier in het aardse leven.
    Voelen in je hart zal je hem des te meer.

    Heel veel sterkte lieve Kever!

    Pootje van Tommy!

    1. Lieve Tommy, o wat zeg je het mooi, dat ik Brammie kan foelen in mijn hart, ja ik foel iets heel zachts fladderen, het is mijn vlinder!, lieve kopjes van Kever!

 9. Liefe Keefie,

  Wat een week is het geweest met sofeel friendjes die een ster werden. Je hebt mooie letters gemauwd. Heel feel sterkte foor jou dat je je mooie Brammie Vlinderleeuw nu moet missen.

  Lief kopje van Minnie

  1. Lieve Minski, het lijkt wel alsof er een sterrenreegen was deze week… er is zoveel ferdriet 💔, ik draag mijn vlinderleeuw voor altijd in mijn hart, en ik zwaai fanafond naar alle sterren, zwaai je mee?, dankjewel voor je lieve letters, en lieve kopjes van Keefie.

 10. Lieve Keefje, wat heb je weer mooie letters gemaakt voor jouw lieve vriendje Brammie Vlinderleeuw, wat een mooie, bijzondere naam voor hem❤️ hij was ook een heel lief en bijzonder vriendje voor jou en ons allemaal, we zullen hem zo missen🥺😢 Hij schreef iedere week zulke leuke blogs over z’n geliefde tuin en wat hem bezighield, hij had altijd goede en leuke tips over vanalles en nog wat❤️❤️ Hij was zo lief en speciaal❤️🌺 Ik stuur jou een lief en zacht troostkopje, Keefje, lieve jongen❤️

  1. Lieve mevrouw Wanda, ik find het altijd zo fijn dat u me Keefje noemt, zo noemen mijn mensen me ook en het klinkt zo lief, ik lees altijd uw berichtjes op de feesboek van Bertje!, en ik find het biesonder dat u fandaag hier bent op de blog, dankuwel ❤️!, mijn vlinderleeuw was zoooo een liefe gefoelige katermans, met een heeeeeel groot hart, een hart voor iedereen, hij schreef lieve zachte letters, echt Brammieletters, over zijn tuintje, over spikkelsous, over ferdriet, mijn vlinder wist zoooo veel over gefoelens!, ik ben heel trots dat hij mijn vlinderleeuw was, en is, want dat blijft hij voor altijd, hij woont nu in ons hart en daar draag ik hem altijd bij me, heel foorsichtig…, dankuwel voor uw lieve letters, ik stuur u heeeeeeeeel veel lieve zachte kopjes, en een klein neusje, het is van Keefie.

 11. Lieve Pepeoom Super Kever + vandaag maak ik samen met Tante Jafita de letters.
  Ik bensse so furdrietig Pepeoom en nee mijn bjoekkies sijn niet meer stuk maar mijn hartje hebsse nu weer 3 gaatjes en ik finsse het so moeilijk om se dicht te maakssse. Ik ben vanmorgen al naar het bos geweest omdat wij feel houtsse hebsse en ik heb beslootjes dat ik iesereen gaat fjaagse om te helpsse zodat die regenboog brug nu eindelijk eens dicht gaat. Ik hebsse voor Omasjakcentjes een heleboel makareelse gestuurse want die hebsse het nu heel druk met 3 sterren erbij.

  Lieve Kever gisteren was de tuin helemaal nat zelfs met witte flokken want wat een furdriet Bram en Panda en mijn allerliefste Bjammiesaurus zijn een ster geworsse.
  Hoe kan dit nou toch allemaal dit is zoveel in een hele korte tijd. Bjammiesaurus blijfsse foor alsijt in mijn hart en hij was so bijsonder. Want hij leerde mij liefde met een hendikep is niet erg want liefde is in je hart. En een hendikep is niet sielig maar mooi want als je hart mooi is is alles mooi. Ik kom stjaks naar je toe Kever en naar Mila en ik neem een mooie rode flinderstjuik mee voor Bjammiesaurus met hartjes. Samen gaan we foor alsijt aan hem en alle sterren denken.

  1. Lieve Faalentino, mijn allerliefste Pepekind, en lieve lieve Jafita, wat mooi dat jullie fandaag SAMEN letters maken, het is een freemde tijd, zo met al die sterren, ik ga zeker weten helpen om de poort van de regenboogbrug dicht te timmeren, het mag niet zo doorgaan!, jullie tuin foelt ook ferdriet, met grote witte traanen, voor Brammiesourus, Bram en Panda, drie nieuwe sterren aan de heemel, opgewacht door Loes, de Moeder van alle Sterre, goed dat je ekstra makkareele stuurt lieve Faalentino, want je lieve Omasjakcentjes heeft het zoo druk!, en lieve Jafita, Brammie keek met zijn hart, net als jij, en dan maakt het niet uit of je 1 of 2 oogen hebt, Brammie was Brammie en hij was juist zo mooi omdat hij 1 oog had, net als jij!, je Brammiesourus blijft altijd bij je, in je hart, fijn als je hier naartoe komt Jafita, SAMEN met Mila, we blijfen altijd bij elkaar horen, met Brammie in ons hart, zullen we straks zwaaien naar alle sterren?, lieve Faalentino en Jafita, dankjulliewel voor jullie lieve letters, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, en ook zakdoekje voor de traantjes, ze zijn van Kever.

   1. Jafita, maak voor jau en mijn Milamuis een hoekje met zachte deekentjes en kussens, en een lichtje in de form van een hartje op de plaats waar Brammiesourus zau zitten….❤️

    1. Dat is lief van je Kever ik neem mijn hartjes en vlinder deken mee.
     Faalentino stuurt hartjes flinders en sterren zodat iedereen vanavond een mooie verlichte hemel ziet. En wij blijven altiid samen met in ons hart vlinderleeuw brammiesaurus

     1. Dankjewel voor je lieve woorden Jafita, en voor de hartjes en vlinder deken, en ook dankjewel voor de fersierde hemel die Faalentino maakt, ik zag het al, en het ziet er zooooo mooi uit, de sterren zien het ook en weeten zo dat we aan ze denken!, lieve zachte,kopjes van mij!, voor altijd brammiesourus vlinderleeuw…❤️❤️⭐️🦕🦋🦁

  1. Lieve mevrouw Sandra, Roos en Binky, het lijkt wel alsof het nooit ophaudt… dankjulliewel voor de knuffels, ik stuur er een heeeeeleboel terug!!, ze zijn van Kever.

 12. Lieve Kever,
  Wat een mooie en superlieve woorden heb je gemaakt. Het is een verdrietige week met 3 vriendjes die over de Regenboogbrug zijn gegaan. Ze worden wel goed opgevangen door onze lieve SterreLoesje. Ze hebben geen pijn meer en voelen zich niet meer ziek. Dat is wel een troost. Maar hier worden ze gemist!!

  Veel zachte troostkopjes, Binti & Zooka
  🧡😽🧡😽🧡😽💖🌈

  1. Lieve Binti en Zooka, als ik aan mijn vlinder denk komen de lieve woorden vanzelf, want Brammie was zoooo lief!, wat een moeilijke week was het hè, met zomaar ineens drie sterren, ik ben blij dat Loes, de Moeder van alle Sterre, ze heeft opgewacht, maar het is presies zoals jullie zeggen: hier missen we ze, hier zijn drie famielies met veel ferdriet, en wij als vrienden hebben ook ferdriet, dankjulliewel voor jullie troostkopjes, ik stuur een heleboel zachte knuffeltjes terug naar jullie!, ze zijn van Kever.

 13. Lieve Kever, wat een mooi blog heb je geschreven ter ere van jouw beste friend Brammie, jouw vlinderleeuw. Hij is nu achter de Regenboogbrug, bij alle andere vriendjes die hem met open pootjes ontvangen hebben,vooral ons aller Loesje, moeder van alle Sterren. Wij hebben allemaal verdriet deze dagen, 3 vriendjes zijn heengegaan. Onze troostgedachten gaan uit naar hun mensen die zijn achtergebleven. Wij staan met z’n allen om hen heen, poot in hand, en we gaan zwaaien naar onze prachtige sterren, zij zullen nooit vergeten worden. En lieve Kever SAAME staan we sterk. Troostknuffels van ons.

  1. Lieve mevrouw Ina en Pasa, dankuwel voor de lieve letters, mijn vlinderleeuw was zooo een biesondere gefoelige katermans, hij zit voor altijd in mijn hart, en daar is hij feilig, wat is het een rare tijd dat er ineens zomaar drie sterren bij zijn gekomen, dat is toch veels te veel ferdriet?, ik ben wel opgelugt dat Loes iedereen heeft opgefangen, als Moeder van alle Sterren heeft ze het zo druk gehad, ik hoop dat er nau een tijd geen sterren meer bijkomen, en u zegt het zo mooi: we staan zeker weten poot in hand SAAME om de famielies van de sterren heen, en we zwaaien met zijn allen naar de sterren, zodat ze weten dat we aan ze denken, voor altijd ❤️,
   de troostknuffels foelden heerlijk zacht aan, dankuwel!, ik stuur heeeeeeeeel veel zachte knuffels naar u en Pasa en natuurlijk naar Floortje⭐️, ze zijn van Kever.

 14. Lieve Kever met je mooie kop.
  Rannoch,Aiydan en ik zijn een beetje van slag.3 lieve vrienden naar de Regenboog brug..
  Zo kort na elkaar.
  Het is een beetje te veel.
  R&A snappen het niet.Ze zijn nog jong en dan is zoveel verdriet moeilijk voor ze.
  We zijn maar met ons 3-tjes lekker op bed gaan liggen.Allemaal Saame, zoals Bolle ons geleerd heeft.
  We gaan zeker weten zwaaien naar deze nieuwe stralende Sterren.
  Muzette zal wel met je BrammieVlinder bij willen praten.Ze zat als Minister van Blinden en Slechtzienden zaken samen met je BrammieVlinder in het katten kabinet.
  Rannoch en Aiydan gaan hun papa Faalentino helpen met het hout te verzamelen om de brug nu echt heel goed dicht te timmeren.
  Lieve Kever het zal moeilijk zijn om je speciale vriend te moeten missen….. Rannoch en Aiydan sturen troost kopjes en ik knuffels.

  1. Lieve mevrouw Mia, Rannoch en Aiydan, het is ook teveel, zo snel drie sterren, ik ben al ellef jaaren en ik snap het ook niet, ik denk dat je zoiets misschien wel nooit kunt snappen, gelukkig maar dat jullie SAAME op bed zijn gaan liggen, want SAAME Is de weereld beeter, gelukkig maar dat de nieuwe sterren zijn opgewacht door Loes, de Moeder van alle Sterren, en ik denk dat Bolle al lekkere dingetjes heeft gemaakt voor iedereen, en dat uw lieve, lieve Muzette heeft gepraat met Brammie over het kattenkabinet, de nieuwe sterren hebben vast alle sterren al ontmoet, de sterren zijn ook SAAME, bofen in de heemel, en wij hier beneeden, fijn dat de jongens gaan helpen met timmeren, ik doe ook mee, het is nau genoeg geweest met sterren find ik, en dankjulliewel voor de kopjes en knuffels, ik draag mijn vlinder mee in mijn hart, en daar blijft hij voor altijd, hij was zoooo een lieve en gefoelige katermans…, lieve mevrouw Mia en lieve jongens, ik stuur jullie heeeeeel veel zachte kopjes en een warme zachte deeken om met zijn drietjes onder te kruipen, het is van Kever.

 15. Lieve Kever,

  Wat heb jij een mooi verhaal over Bram geschreven. Het is ontzettend verdrietig dat je lieve vriend Bram zo onverwacht over de regenboogbrug is gegaan. Eigenlijk veel en veel te jong. Het was zo’n lieverd met altijd zijn mooie verhalen over zijn tuin en zijn struiken en bloemen. En over de poort waar hij dan onderdoor gluurde. Het is haast niet te geloven dat hij er niet meer is. En ook die andere twee lieverds die over de regenboogbrug zijn gegaan. Wat zullen ze allemaal gemist worden.
  Lieve Kever, wij begrijpen dat je nu heel veel verdriet hebt, maar wij hopen dat je toch Mila kunt troosten. Zij zal ook haast niet kunnen begrijpen waar haar lieve broer gebleven is. Net zoals Cindel haar dochter Fenneke plotseling niet meer kon vinden omdat ze er niet meer was. Het is maar gelukkig dat we onze herinneringen nooit meer kwijtraken. Die zullen we altijd in ons hart blijven bewaren, wat er ook gebeurt.
  Lieve Kever, wij hopen dat er de komende tijd wat minder verdrietige dingen gaan gebeuren, maar dat we juist kunnen gaan genieten van de warme lentezon die hopelijk weer zal gaan schijnen.
  Heel veel zachte kopjes van Cindel, Jillie en Ivar en een knuffel van onze vrouw.

  1. Lieve mevrouw Marjoke en Cindel, Jillie en Ivar, mijn Brammievlinderleeuw was een echte Tuinkater, net als ik!, hij wist alles van plantjes en bloemen, en hij heeft nog zo een mooie laatste blog gemaakt over de lente, en over hoe het zau zijn als hij een hommel was!, het is niet te begrijpen dat er zomaar ineens drie sterren bij zijn gekomen, dat is toch veels te veel?, Brammie blijft altijd mijn lieve vlinder, en ik denk natuurlijk ook aan Panda en de andere Bram die een ster is geworden, ik zwaai naar ze en ze twinkelen terug, maar o wat zijn ze ver weg…, Milamuis blijft altijd mijn lieve Milamuis, mevrouw Bram fertelde dat ze Brammie mist, en dat is logies, hij was altijd haar grote broer, gelukkig maar dat ze haar drie mensen heeft, en haar hondbroer Toby, en mij als verkering!, net als dat Cindel u en Jillie en Ivar heeft, toen haar dochter Fenneke een ⭐️ werd, en zeker weten dat we de herinneringen en de sterren altijd in ons hart bewaren!, we dragen ze altijd met ons mee, dankuwel voor uw lieve letters, en ik stuur jullie heeeeeeeel veel zachte kopjes met zijn viertjes, ze zijn van Kever, en ik zwaai fanafond naar alle sterren, dat doe ik altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *