Kever heeft een mening over zijn stretsjer (video)

stretsjer Soms heb je een week dat alles fijn is, zo een week had ik, er was zon, ik kreeg heel veel knuffels, mijn eeten was heerlijk en ik had weer eenersjie en inspiraasie om in de nacht spieraal te spelen, toen ik forige week schreef dat ik de hele nacht doorsliep zeiden veel vrienden dat ik het spieraal spelen niet moest ferleren, en dat is natuurlijk waar!, daarom ben ik dezelfde nacht meteen weer begonnen, mijn mensen willen jullie dus heel hartelijk bedanken zeggen ze, maar ze lachen er een beetje bij, alsof het een grapje is, terwijl mijn kunst natuurlijk een seeriejeuse zaak is.

Stretsjer

Deze week kwam mijn man met iets groots thuis, ik zat toefallig net binnen brokjes te eeten, en ik liep snel de tuin in en ferstopte me in de struiken want ik was er een beetje bang voor, mijn vrouw kwam met dat grote iets naar buiten en ging er aan zitten duwen en trekken, ze riep Kijk eens Keef!, en toen zag ik het ineens, het was een stretsjer!!, zooo heee een helemaal nieuwe stretsjer voor mij, En voor mij! roept mijn vrouw, maar dat weet ik nog niet zeker, ik vind eigenlijk dat de stretsjer alleen voor mij is, maar we kunnen er misschien wel SAMEN op.

Ik had al een stretsjer  maar die is een beetje kapoo, dat is omdat ik er aan gekrabd had, maar fooral omdat hij heeeeeeeel aud was, en nu is er dus een hele mooie nieuwe!, elke dag lig ik op mijn stretsjer, of eronder, dat doe ik als de zon presies op de stretsjer schijnt zodat het keiheet is, ik krab er goed aan zodat iedereen ziet dat hij van mij is, en op of onder de stretjser denk ik over van alles, over dat ik me zo fijn foel, dat ik blij ben dat ik nau ferkeering heb met Mila, en dat ik ook nog bij Brammie en Jafita hoor, dat ik zoveel liefe vrienden heb, en over dat ik wel een kouwstikje zau lusten.

(tekst gaat verder onder video)

Gras

Maar ik foel me fooral blij en feilig, mijn gras is groen en de lucht is blouw, de zon schijnt warm op mijn lijf, ik doesel en droom een beetje, het mag van mij wel altijd zo doorgaan, zo fijn is het, ik zau willen dat iedereen zich zo foelt, en toen dacht ik ineens: waarom nodig ik niet al mijn vrienden uit op mijn stretsjer?, dan kunnen we met zijn allen SAMEN doeselen en dromen in de zon, dat is nog veel fijner!, dus komen jullie allemaal op mijn stretsjer?, en als jullie er allemaal zijn speel ik spieraal voor jullie, een symfoonie voor vrienden, en mijn vrouw moet dan maar efentjes wachten.

Ik stuur heeeeeeeeel veel beeterschapskopjes naar Zooka, en naar mevrouw Stokkie-Stefan!!!
En ik tetter ook op mijn stretsjer gewoon door voor vreede!

52 thoughts on “Kever heeft een mening over zijn stretsjer (video)

 1. Hoi Keefie!

  Wat kan jij een goede gaapmauw. Enne ik hoorde presies wat je bedoelde hoor. Soms moet je ff draaien foor je egt lekker ligt. Wel grappig dat je Frau doet alsof ze mauws furrstaat. Doet de mijne ook wel eens. En dan komt er ook nog biedoe biedoe foorbij. Dan ben je helemaal uit je konsentraasie. Fijne dag Keef met feel son dat wens ik foor jou! En onder je stresjer heb ik allemaal kouwstikkies gelegd.

  Pootje van Minnie.

  1. Heee lieve Minski, ik doe altijd als ik tetter zo een gaapmouw erbij, dat hoort nau eenmaal zo find ik, heb jij ook wel eens die biedoe biedoe die foorbij komt?, toen ik hier net woonde deed ik dat na, dat fonden mijn mensen altijd zo grappig en daarom doe ik het niet meer want ik werd gewoon uitgelachen!, en ik denk dat mensen ons helemaal niet kunnen ferstaan omdat wij katten veel slimmer zijn dan mensen, dat weet iedereen, zooo heee dankjewel voor de kouwstikkies, ze zijn heerlijk!, lieve Minnespin ik stuur jau en je Frau heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Keefie!!!, ik heb voor jau allemaal snekkies in de fensterbank gelegd, en er ligt ketnip uit mijn tuin op de floer, voor je Frau en je mensenopa heb ik fanielje ijs met frugtjes en slagroom neergezet in de keuken!!

 2. Pssssst, ik ben het je vlinderleeuw! Ferassing!! Heeeeej Kevermans wat een koele stretjser en nou hoor ik jou kei goed. En fijn dat we allemaal saame kunnen zijn. Ik vind jou de leukste en liefste Kevermans van alle tijden. Ik heb speesjaal voor jou kauwstiks gehaald. Er is kipsmaak en fissmaak en ook kaassmaak. Zullen we iedereen roepen en lekker op de stretsjer liggen en sneken? kei veel stoere kopjes voor jou van mij, je vlinder

  1. Brammie!!!!, mijn eigenste vlinderleeuw!!, wat koel dat je er bent, nau ben ik helemaal frolijk!, ik ben echt zooo blij met mijn stretsjer want we passen er met zijn allen op, en dan kunnen we alle lekkere snekkies eronder leggen, dan blijfen ze lekker fers, o en wat een heeeeeeerlijke kouwstiks heb je gehaald lieve vlinder!, kom je zo hier naartoe met Milamuis en Jafita?, er is zon maar het is niet keiheet dus dat is presies goed!, ik hoop dat iedereen komt, o dat wordt zo gesellig!, allerliefste vlinderleeuw van de heeeeeeeele weereld, ik stuur je heeeeeeel veel lieve neusjes en zachte kopjes, en ik hau voor jau een plekje naast mij op de stretser vrij!, ik heb al allemaal snekkies in kipsmaak en ook een pan spikkelsous onder de stretsjer gezet, spesjaal voor jau!!

 3. Hoi lieve Kever, wat hebbie een mooie mauw. Mij hartje boemst gewoon door. En wat hebbie een mooie maatje meer. Ik neem wat kauwstaafjes mee en dan ga ik naar jou toe. Dan kunnen we samen smikkelen. Wat bennie mooi Kever. Heel veel neusjes van je Milamuis

  1. Dag lieve mooie kleine zachte Milamuis, hier is je Kever!!, oooo dankjewel dat je me mooi findt, ik moet er een beetje van bloosen… dat is omdat ik er ferleegen van wordt maar ook geluk foel in mijn hart, want ik find jau juist zo mooi, met je grote oogen en je liefe gesichtje, maar je bent ook lief en gefoelig, en dat kan ik zien in je oogen, daarom zijn ze zo mooi!, kom je hier naartoe met je broer?, dan hau ik een plekje vrij naast mij op de stretsjer, er is ook een paaraasol dus het wordt niet keiheet, en ik heb al een bloem voor je neergelegd op de stretsjer, het is een witte roos!, heeeeeeeeel veel neusjes terug van je Kever!!, en een likje over je hoofd maar ik zorg dat je haaren netjes blijven hoor!!

 4. Goeiemorgen Kever, dank je wel weer voor je zonnige letters 📝. Wat een geweldige fijne stretcher heb je gekregen. Dat nachtblauw kleurt heel mooi bij je zwarte vacht.
  Van de week las ik dat Mila je gevraagd had voor verkering ❤. En dat je ja hebt gezegd ❤.
  Je bent een Casanova Kid Kever. 😀
  Is er nu veel voor je veranderd? Ik hoop van niet. Je moet wel tijd genoeg overhouden voor Mikkie en je mensen en Jafita en Bram.
  In ieder geval heb je het spiraal-spelen weer opgepakt. 🎶 🎶 🎶. Je kunst moet je serieus nemen; dat ben ik helemaal met je eens.
  Hier in de tuin ligt Pom veel in het gras. De ekster vliegt nog wel eens langs, de kraai zien we gelukkig niet meer. 😌
  Sam zegt dat ze zich verheugd op je stretcher party. Als ze komt – bij Sam weet je het nooit – neemt ze likwitsnacks en moesjes mee.
  Wij wensen jou, Mikkie en je mensen een fijne tweede Pinksterdag. 🌹🌹🌹 In de tuin liggen pizzapunten en chocolade donuts.
  🍕🍕🍕🍕🍕
  🍩🍩🍩🍩🍩
  Groet van Kim en Sam en Pom
  ☕☕☕

  1. Lieve mevrouw Kim en Sam en Pom, ooo ik ga meteen efentjes een pietsapunt eeten, terwijl ik mijn letters maak!, heerlijk dankuwel, ik heb er ook al eentje naar Mikkie gebracht, die zit nu ook te smullen en roept Dankuwel!, want Bolle heeft hem netjes opgefoed, mijn stretsjer is eigenlijk zwart, net als Sam en ik, maar op de footoo lijkt hij blouw, ik vind het fijn als Sam komt, en Pom mag ook mee hoor!, dankuwel voor de feeliesietaatsies voor mijn ferkering met Mila!, ik ben heel gelukkig nau, en Brammie en Jafita blijfen altijd mijn spesjale vrienden, ik vind: hoe meer katten hoe meer vreugd!, zo zeggen mensen dat toch?, fijn dat Pom zich weer beeter foelt en niet meer bang hoeft te zijn voor de kraai, want dan kan ze helemaal niet lekker eeten of in het gras liggen, hier was ook steeds een kraai in de tuin van de hond, maar die heeft hem steeds weggejaagd en nau durft de kraai niet meer, daar ben ik stiekum wel een beetje blij om, ik wens jullie heeeeeeel veel zon, en ik hoop dat ik Sam straks zie, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, en ik heb voor u een grote pan toomaatensoep gemaakt, met lekker fers brood, en voor Sam en Pom heb ik brokjes gebakken in de ofen, het is van Kever!!

 5. Hoi lieve Kever,

  Wat een gave stretsjer heb je gekregen!! Daar kan je lekker op liggen en heel misschien met je vrouw, samen is toch ook wel heel fijn. Wij hebben wel een stoel op het balkon, een soort kleine stretsjer. Zooka ligt daar wel op en als het zonnetje schijnt eronder in de schaduw. Ik doe dat niet, want ik vind het vaak te warm buiten.

  We hopen dat Zooka snel weer beter wordt. Voor jou en Mikkie liggen lekkere kouwstikkies. Daar kan je niet genoeg van hebben, toch?

  Kopjes van Binti

  1. Lieve Binti,

   Wil je Zooka heel veel kopjes van mij geven? Ze zitten vol kattenkracht om beter te worden.
   Ook voor jou en je mens(en) heel veel purrrs, want het is geen kattenpies als er iemand thuis ziek is.

   Koppie van Japie

   1. Lieve Japie, dank je wel voor je krachtkopjes. Ik zal ze doorgeven aan Zooka en de purrrs aan vrouwtje.

    Knuffeltjes Binti

  2. Lieve Binti, wat fijn dat je er bent!, ik denk veel aan jau en Zooka en jullie vrouw, het is zo spannend en moeilijk nau voor jullie drietjes, en ik hoop dat Zooka snel weer thuis is en dat jullie alledrie weer gewend zijn aan Zooka met drie pootjes, dat gaat vast goed komen, iedereen denkt aan jullie!!, wat leuk dat jullie ook een soort stretsjer hebben!, ik snap wel dat Zooka er in de zon onder gaat liggen, want dat doe ik hier ook!, ga jij wel op het balkon als het niet keiheet is?, en dankjewel voor de kouwstikkies, ook van Mikkie, je hebt helemaal gelijk dat je er daar nooit genoeg van kan hebben!!, ik ga er zometeen lekker van smullen onder de stretsjer, want die staat nau helemaal in de zon, en ik breng ook stikkies naar Mikkie, die ligt stiekum in de tuin naast mij!, lieve Binti ik stuur jau en Zooka en jullie vrouw heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn Kever!!, en ik heb voor jau lekkere snekkies op de bank gelegd!!

  3. O Binti, mijn letters voor jau staan een beetje naar beneeden, onder jauw letters aan Japie!!, ik weet niet waarom, het is iets met tegnies!!

 6. Lieve Kever,

  oooh wat hebbie jou mooie stresjer en jij pas er presies op. En jij ben ferstannig dattie oferal krap want dan weet jou mense deese stresjer is van Kever. En dan kan jij jou eigen stresjer-partie geefe. Mij broer Oopa staa al in ze startblok. Hij krijs: KEIVETTE SJIPS, WAAR IS DAT FEESJE? Mij broer is zo een feesnummer.
  Doe jij ook sneks serfeere op jou partie?
  Het was onse mooie week weeges dat er zon was en liefde van verkering. Mij Milaameisje was zofeel dapper en zij heb jou om ze furkeer gefraag. Nu is er nog meer liefde en verkering en iedereen foel het in ze hart. Maar iedereen denk ook aan Zooka en wij draai allemaal pootjes dat zij heel feel snel beeter is van ze gezond. En ook de lieve mevrouw van Stokkie-Stefan. Dank jou wel lieve Kever dattie die nie fergeet want als wij allemaal gelukjes stuur kom alles goed.
  Vandaag heb ik mij zonnekoekjes gemaak in mij frieserpan. Dan kan jij trakketeere op jou partie en foel Iedereen zon in ze hart. En er is ook koekjes foor jou mense en Mikkie en foor Ooma speesiejaal met massepein.
  Mij broer Oopa Floris krijs nu heel hard: Vroemmmm Vroemmmm maar selluf durref ik nie agterop

  Loesje

  1. Lieve Loes, dankjewel dat je mijn stretsjer mooi find, ik ben er best een klein beetje trots op, de eerste keer dat ik er op mocht ben ik erop gaan draaien en krabben, met mijn voorpooten en ook mijn achterpooten, daarmee schopte ik tegen de stof, want ik ben foorsichtig met mijn spulletjes!, gesellig als Oopa komt, en misschien kan jij mee met de bus van CW, van de blije beesten?, ik snap dat je niet achterop de banaan van Oopa durft omdat hij keihard rijdt natuurlijk, dat is een beetje grieselig, maar ik kan ook een taksie sturen voor je!, er zijn een heeeeeeleboel snekkies, en er is nog ketnipwijn van Bolle, zelf drink ik niet want ik moet natuurlijk zorgen dat iedereen genoeg snekkies heeft, en genoeg ketnip, en dat er niemand van de stretsjer afvalt, ik hoop dat Zusje ook komt, we passen allemaal op de stretsjer!, ik ben heel blij dat ik nau ferkering heb met Milamuis!, ik foel liefde in mijn hart en daarom stuur ik dat door naar iedereen die het noodig heeft, en nu fooral voor Zooka en mevrouw Stokkie, ik weet zeker dat als we met zijn allen aan ze denken dat ze dat foelen, en misschien dat dat helpt met beeter worden!, lieve Loes wat heb je weer iets lekkers gemaakt in je frieserpan!, ik heb er eentje geproefd en Mikkie ook, ze zijn heerlijk!, de rest bewaar ik voor alle gasten op het feest, dus ook voor jau!!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, de frietuur staat al aan en de frietjes zijn mooi gaudbruin geworden, en voor erbij heb ik garnaalenkrooketjes in de form van een ❤️ gemaakt!!

 7. Hajoooooooooooooooo poomsie

  Ooooooooooh wat hepuwes een mooje stwetsjer kweeg. En waawom moet uwes frauw er nau op? Het is uwes stwetsjer tog?
  Goet dat uwes weer het spieraalspel hep opgepak. Hihihihi. Uwez moet bwijffe plinge en plonge.
  Oooooh ikke fin ut so siewig fan mefrauw oomoopa stokkie en tante zooka. Sniksnik.
  Poomsie, ikke hep in uwes tuin een gwoote sak met pigmeks in smekdonnalssauws neerleg.
  Er staa herkeuring auwtoorijwijs op. Sssssssst hihihi
  Pootjes🐾🐾

  1. Heeeeee lieve grotejongenszwartepantersiejemees, dankjewel dat jij ook niet snapt waarom mijn vrouw op MIJN stretsjer wil, ik find dat ook niet noodig en boofendien zitten wij er fandaag met zijn allen op!, je komt toch ook wel?!, ik speel weer elke nacht spieraal, en dan ook meteen een keer of fier, ik hoop dat Zooka en mevrouw Stokkie gouw weer beeter zijn, want ziekzijn is helemaal niet fijn, maar ik denk dat als we met zijn allen aan ze denken ze dat kunnen foelen!, ben je al een beetje aan je nieuwe stoel op het balkon gewend?, ik find ooranje een mooie kleur en als je zwarte haaren hebt past elke kleur daarbij, ik ben nau zelf zwart met ooranje, net als jij en je stoel!, dankjewel voor de pigmeks, ik ga er meteen eentje eeten!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!!, en ik heb voor jau een ekstragrote zak frietjes neergezet op je balkon, met maajoonesse natuurlijk, en met sjooarma erbij!!

 8. Dag lieve Kever met je mooie kop.
  Wat fijn dat je nu verkering hebt met Mila!
  Het nieuwe blauwe buiten bed vind ik erg mooi.Je past er mooi op,de kleur staat je goed!!
  Fijn dat je weer spiraal speelt!.Dat zullen je mensen zeker waarderen!!
  Het leukste vind ik je gesprek met je vrouw.Gezellig dat jullie samen zo’n goed kunnen kletsen!
  Ik heb likwit ijsjes gemaakt voor jullie feestje.Er komt een speciale postduif naar jullie toe,zodat ze niet smelten.Het zit in een speciale koeltas.Er staat “zonnecrème” op.Masr jij weet dan even wat er in zit!
  Zachte aai van Mia

  1. Mevrouw Mia, mijn letters zijn naar beneeden gezakt, ze staan onder de letters van Tommy!!

 9. Yassou lieve Kever-vriend hier zijn wij Bibi en Filos. Vandaag zou het stofzuiger-dag moeten zijn, maar dat is het niet. Tenminste niet helemaal. Maria-mens mompelde iets van poetsen met de Franse slag vandaag. Nou ja, Griekse of Franse wat maakt het uit. Wij kunnen in elk geval even letters op de kompjuter maken. Speciaal voor jou.

  Wat heb je een mooie nieuwe stretsjer gekregen. Daar kun je fijn op of onder liggen tussen de grassprieten en de bloemen.

  Super fijn dat het zo een mooie week was met veel zonnestralen. Jij kon in de tuin en wij mogen nu op het balkon. Het is veilig zeggen ze. En spannend is het ook. We hebben mooi uitzicht op het gras met de bloemen beneden.

  We komen graag naar je stretsjer-feest en dan doen we samen met Opaa onze pootjes links en rechts van Siertaakie tussen het gras. Als jij daar dan spieraal bij speelt hebben we een mooie combi met elkaar.

  Met neusje van Bibi, pootje van Filos en liefs van onze mensen en het is ook voor jouw mensen. En Zooka en mevrouw Stokkie Steven sturen we sterkte pootjes

  1. Heee lieve vrienden Bibi en Filos!!!, wat gesellig dat jullie er zijn, en niet het stofzuigding!, ik find het altijd zonde van mijn haaren en de stukjes van mijn brokjes die zomaar weggezogen worden, ik maak niet voor niks oferal haaren aan!, en jullie hebben witte haaren, ik denk dat je dat nog beeter kan zien, maar natuurlijk niet als dat stofzuigding alles weghaalt!, wat spannend dat jullie nau op het balkon mogen, ik zag al een footoo van jullie tent, die is echt heel mooi!, hebben jullie ook beestjes op het balkon, fliegjes of wepsps?, ik hoop dat jullie een keer een flinder zien, die is zo biesonder!, gesellig als jullie komen, daar ferheug ik me al op, en fooral als jullie SAMEN met Oopa gaan dansen, dan wordt het echt feest, en dan speel ik op de spieraal, net alsof het een boesoeki is, zo heet dat toch?, en dan kunnen jullie iedereen leeren hoe je de siertaaki danst en dan dansen we met zijn allen!, en ook tango, en rok en rol, en strietdens op repmuziek, en het wordt een keigesellig feest!, er zijn allemaal snekkies voor iedereen, ook voor de poezels met een diejeet, want ik wil dat iedereen mee kan smullen, anders is het niet fijn, en het lijkt me zo gaaf om aan het einde met zijn allen een pooloonesse te lopen, doen jullie mee?, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en mijn mensen sturen jullie mensen liefs terug, ze zeggen dat ze fanafond maar oordopjes in doen met zo een groot feest in de tuin, en ik heb voor jullie ook wat snekkies op het balkon gelegd, tot zo!

 10. Wauw miauw knappe KeverT,

  Dat is een tof filmpje. Ik kan je horen miauwen! Het is zo leuk dat je mens niet door heeft dat jullie het over verschillende dingen hebben. Wat zal ze straks opkijken als jouw tuin niet alleen vol is met bloemen en vogels en vlinders maar dat ook al jouw furriendjes er zijn. Met muziek en snacks en kattenmelk.

  CW is een busje aan het regelen, want we komen met zijn zevenen. En een lading kipsnacks voor iedereen Komen de konijntjes van Lucky ook? Dat is gezellig voor Magnum. Kunnen ze met elkaar grassprietjes knabbelen.

  Tot straks. Bij jouw mooi stretcher.

  Koppie van Japie

  1. Heeee lieve Japie, mijn mensen zeggen altijd dat ik een klein stemmetje heb, maar dat het wel doordr-ingend is, ik weet niet wat dat beteekent maar ik denk dat het een ander woord voor mooi is, dat moet haast wel toch?, heeft CW al een busje?, hij komt toch ook mee?, en Vriendje ook?, alle dieren zijn welkom, alleen niet krookoodillen, daar ben ik bang voor!, er zijn al een heleboel snekkies en er is nog ketnipwijn van Bolle!, mijn mensen zeggen dat ze fanafond maar net doen alsof ze de muziek en het gemiouw en de busjes en outoos in de tuin niet horen, want ze finden dat een feestje best een keer mag!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van KeverT!!!, en ik heb ook in jullie huis voor iedereen snekkies neergelegd!, tot zo!!

   1. O ja, folgens mij komen de konijntjes van Lucky ook, en anders kan Magnum toch gewoon bij ons op de stretsjer?

    1. We zijn er bijna, KeverT. Hoor je ons al zingen?

     Magnum, CW, Vriendje zijn mee. En de Rossige ook. Die is de Bob deze keer, omdat hij vanmiddag stiekem al onze voerbakkes heeft leeg gevreten.

     Tante Cato kan niet wachten om met Molly te miauwen over de laatste modetrends.
     Foppe hoopt dat zijn furkering ook komt. Ze wist niet zeker of ze weg kon van het erf.

     Tot zo.
     Koppie van Japie

     1. Ik kan jullie al horen!!, fijn dat Magnum, CW, Vriendje en de Rossige ook mee komen, want met hoe meer we zijn hoe geselliger!, letten jullie wel op dat de Rossige dan niet aan de ketnipwijn zit?, ik hoop dat Lunapoes ook kan komen, en dat Molly en Cato gesellig kunnen miouwen!!, tot zo!!!

 11. Hoi Kever,

  Wat een mooie strecher heb je gekregen zeg, hij ligt vast super goed.
  Wil graag komen om samen met jou op de strechter te liggen fielosoferen over alles en nog wat, lijkt me gezellig.

  En je doet ook goed je meening geven met een goeie gaap erbij, dat is alleen maar super goed.
  Ben trots op je Kever.

  Daarom heb ik speciaal voor jou op je strechter al je lekkere sneckkies neer geleged, geniet er maar van.
  Voor je mensen heb ik koffie en thee klaar gezet met chocolade roomsoesjes erbij.

  pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, wat gaaf dat je ook komt, dat find ik fantasties!, ik zorg dat je weer feilig thuis komt, dat je met iemand mee kan rijden, ik ben heel blij dat iedereen komt, want met hoe meer we zijn hoe geselliger het is!, iedereen mag ook blijfen slapen, dan kunnen we morgen gewoon weer in het zonnetje liggen en kletsen en dutselen en snekken en door het gras rennen en dansen en slapen!, ik moet altijd gapen als ik tetter, dat hoort nau eenmaal zo find ik, het gaat vanzelf, dankjewel dat je trots op me bent lieve Tommy, daar ben ik heel blij mee!, ik heb al een paar snekkies gegeeten, en ze zijn heerlijk!, de rest bewaar ik voor Mikkie en voor alle vrienden die komen, dus ook voor jau!, mijn mensen zeggen dat de sjookoolaaderoomsoesjes echt geweldig zijn, mijn vrouw is er DOL op, en haar hele mond zit onder de sjookoolaa en slagroom, nau ja!!!, ik zie je straks, en ik heb ook snekkies onder je mandje geleged, en ik stuur voor jau en allebei je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, en voor je mensen staat er een grote ijskoo met slagroom en nootjes en frugtjes!!, het is van Kever!!

   1. Hoi Kever,

    wat was het gezellig bij jou Kever, was nog nooit in een tuin geweest, en vond het super vet koel leuk.
    Dank je wel voor de lekkere snecks, tijdens het vertellen aan de baas eet ik ze lekker allemaal op.
    Mijn mensen zeggen dank je wel voor de grote ijsko met slagroom en nootjes en frugtjes.

    Pootje van Tommy!

    1. Fijn dat je het gesellig fond Tommy, en ook dat je weer feilig thuis bent gekomen, ik vond het keidapper van je dat je in de tuin was, maar het was niet eng toch?, omdat je ons allemaal kent en omdat we allemaal vrienden zijn!, dankjewel dat je bent gekomen lieve vriend, want zonder jau zau het niet kompleet zijn!, en ik ben blij dat de ijskoos lekker waren!!, heeeeeeeeel veel kopjes van mij!!

 12. Dag lieve mevrouw Mia, dankuwel voor alle liefe woorden, ik ben heel gelukkig met Mila, ze is zo lief en zacht, en nau is ze mijn Milamuis, zo noem ik haar!, mijn stretsjer is eigenlijk zwart, maar op de footoo lijkt hij blouw, weet u dat mijn vrouw me steeds een beetje plaagt?, dan zegt ze dat er maksiemaal 150 kieloo op de stretsjer mag dus dat ik foorsichtig moet zijn, nau ja!!, mijn mensen zijn heeeeeeel blij dat ik weer spieraal speel, en dat doe ik elke nacht een paar keer want oferdag ben ik in de tuin dus in de nacht wil ik een beetje ekstra aandagt, dat is toch logies?, o en wat zegt u nau, likwit ijsjes?, o ik moet er helemaal van tetteren, die lijken me zoooo lekker!, dankuwel!!, als we met zijn allen op de stretsjer liggen en het wordt een beetje donker gaan we zwaaien naar Fynn, Sparkle, Muzette en alle andere sterren, ik geef iedereen een lichtje dus de sterren kunnen ons zien, zo weten ze dat ze er ALTIJD bij blijfen horen!, lieve mevrouw Mia ik stuur u heeeeeeeeeel veel lieve zacht kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik heb voor u zelfgemaakte bonbonnetjes op taafel gezet!!

  1. Lieve Kever met je mooie kop.
   Ik heb je letters gevonden hoor en ook de bonbons.Jammie wat zijn die lekker!
   Wat gezellig met die lichtjes.Dat zullen de sterren ook erg mooi vinden,en zij stralen terug.Dan zijn jullie allemaal SAMEN op het tuinfeest!
   Zachte aai van Mia

   1. Gelukkig dat u alles hebt gefonden!, en het was heel mooi met de lichtjes, we zagen de sterren en ze twinkelden terug naar ons, we blijfen altijd bij elkaar horen, en op een feest is het pas echt feest als je SAMEN bent!, heeeeeeeeel veel lieve kleine neusjes van mij, dat kan ik heel goed, dan doe ik zachtjes tip tip tip met mijn neus!!

 13. Hoi lieve Kever
  Wat geweldig zeg die stretsjer daar kun je echt wel mooi erop of eronder van genieten!!!!!
  Wij denken het beste zonder je vrouw want voor je het weet pikken ze alle ruimte in!!!!!!
  En wat goed zeg dat je weer begonnen bent met spiraal spelen……..je hebt echt een groot talent ervoor en het zou jammer zijn als dat verloren gaat!!!!!
  Wij zouden het heel leuk vinden om samen met z’n allen op jou stretsjer te komen genieten en samen te tetteren voor vreede!!!
  En natuurlijk om jou spiraalspel te horen!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Heee lieve allemaal, ik ben zoooo blij met mijn stretsjer!!!, en goed dat jullie zeggen dat ik op moet letten dat mijn vrouw niet zomaar de hele stretsjer inpikt, want zo gaat dat presies!, daarom wist ik ook niet zo goed of ik wel wilde dat ze erop kwam, maar nau weet ik zeker van niet!, en ik heb ineens weer zoooooveeel inspieraatsie om spieraal te spelen, elke nacht wel fier keer, want als ik muziek foel wil ik spelen natuurlijk, en als ik de hele dag buiten ben is dat in de nacht, logies toch?, gesellig dat jullie allemaal komen, en Pippie en Dotje komen toch ook mee?, zij kunnen lekker in het gras scharrelen en wormpjes fangen, en mijn feest is ook nog morgen oferdag, dan heeft iedereen tijd om hier te komen!!, zullen we straks met zijn allen keihard tetteren voor vreede?!, lieve Moby, Panda, Izzy, Tica, Dopey, Belle, Dotje en Pippie, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel liefe knuffels, ze zijn natuurlijk ook voor mevrouw Ceciel!!!, en tot straks!!

 14. Lieve Kever wat een mooie stretcher heb jij gekregen, wat zal dat lekker liggen als de zon schijnt. Wat een leuk idee om alle vriendjes uit te nodigen op jouw stretcher, dan kunnen jullie een feestje bouwen met lekkere hapjes en ketnipwijn. En met jouw spiraalspel natuurlijk. Knuffels van Ina en Pasa.

  1. Lieve mevrouw Ina en lieve Pasa, ik vind mijn stretsjer zoooo fijn, ik lig er de hele dag op of onder, en misschien dat als het warm is dat ik er een keer een hele nacht op blijf liggen, dat kan best!, en Pasa, je komt toch ook?!, er zijn keiveel snekkies, en alle vrienden zijn er!, ik maak muziek, we kunnen dansen en rennen en spelen en slapen, het is zo gesellig!, en met hoe meer we zijn hoe fijner het is, dan zijn we echt SAMEN!!, en niemand hoeft ferleegen te zijn want we zijn allemaal vrienden en dan foel je je feilig en warm, want we zijn allemaal presies goed zoals we zijn!, lieve mevrouw Ina en Pasa, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel knuffels, ze zijn van Kever!!, ik heb voor Pasa snekkies gestrooid en voor u staat er een sjookoolaadetaartje met slagroom!!

 15. Oh gezellig met z’n allen bij jou een stretser feestje vieren 😍
  Wij nemen ook wel wat lekkers mee.
  Geniet lekker verder lief vriendje Kever.
  Knuffelzzzz van onzzzz

  1. Lieve mevrouw Sandra en lieve Roos, gesellig als jullie komen, want met hoe meer we zijn hoe geselliger het is, er zijn ook konijntjes en kipjes, en natuurlijk heeeeeeeeel veel katten!, fijn als jullie iets lekkers meenemen, want zooo heee wat gaan de snekkies hard!, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve zonneknuffels terug, en in de Hello Keverboks zit fandaag voor Roos een roomige moes van zalm, met garnaaltjes er bofenop, en voor u heb ik salted kaaraamelijs gemaakt, met gerapste sjookoolaa eroferheen, ik kon het gelukkig ferstoppen voor mijn vrouw anders had ze alles zo maar opgefroten!, tot straks!!

   1. Jaaaa heel lekker
    Ik snap wel dat jouw vrouw het ijs zou hebben opgevroten 😋
    Het was gezellig en lekker!!

    1. Wat een fijn stretsjerfeest was het hè?, gesellig dat jullie er waren, en gelukkig dat het de Keverboks lekker was!, fandaag was het helemaal grijs hier, zonder zon, dus ik ben blij dat mijn feest gisteren was!, heeeeeeeeel veel knuffels van mij!!

  1. Is helemaal goed liefe Faalentino, let jij maar op of de viesiete misschien snekkies bij zich heeft…!!

 16. Hallo grote vrien Kever.

  Wauwerdewauw, wat een mooie stretsjer en de kleur is ook van de lucht . Maar ikke vind wel dat je samen met vrouwtje erop kan doezelen hoor. Zeg Kerver wat een leuk plan van een feestje in jouw tuin met alle vriendjes en dinnetjes, ikke vind wel dat we allemaal wat lekkers mee moeten nemen.
  In mijn tuin zijn pa en ma mees nog steeds druk met het eten geven voor hun kleintjes, maar vrouwtje denkt dat ze deze week wel uit het vogelhuis komen, vrouwtje heeft het eens goed bekeken en ziet dat pa en ma mees niet meer in hun huisje kunnen om eten te geven, dus de kleintjes zijn al groot. Nou dan hoop ik dat de buurpoezels van mijn meesvriendje afblijven. Kever ikke ga weer vlug in mijn stoel buiten liggen en dan kan ik alle drukte van de vogels en vlinders en andere fladderbeestje bekijken. Lieve groetjes voor jouw mensen van mijn vrouwtje en voor jou een grote knuf op jouw mooie koppie. Omdat jij droomde van knabbel stikkies, heb ikke er extra mee gestuurd voor jou en Mikkie, ze liggen onder de stretjes hoor. Poot en kopjes van jouw grote vriend Jip.

  1. Heeee lieve grote vriend Jip, je komt toch ook wel op mijn stretsjer?, er is plaats voor iedereen!, ook voor mijn vrouw hoor, maar dan een andere keer, dat begrijpt ze ook best hoor, en ik heb er voor de zekerheid ook vast goed aan gekrabd, dattie van mij is betekent dat!, fijn als je ook iets lekkers meeneemt, want de snekkies gaan zo snel, iedereen is lekker aan het smullen!, wat biesonder van je vogelfamielie, zijn de beebies zooo groot dat het hele huisje fol zit?, ik wist niet dat dat zo ging!, mijn vrouw fertelde me dat de beebies nog grote zijn dan de auders, hoe kan dat nau?, en ook dat ze heeeeele zachte veertjes hebben, en dat ze pas als ze groot zijn hun echte grotevogelveren krijgen, wat zijn vogels toch biesonder hè?, o en heb je flinders?, die vind ik het allerallerallermooiste!!, ik moet er altijd van dansen, en ik dans met ze mee door mijn tuin, ik zau wel zelf een flinder willen zijn!, dan zau ik ook naar jau toe komen vliegen Jip!, dankjewel voor de knabbelstikkies, ze zijn heeeeerlijk, dat vindt Mikkie ook en hij zegt ook Dankjewel!, ik stuur jau en je lieve vrouw heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je grote vriend Kever!!, en mijn mensen sturen jullie lieve groetjes!, ik heb voor jau lekker malse kouwstiks in je ren gelegd, en je komt straks toch naar mijn stretsjerfeest?!

 17. Lieve Kever hier is Jafita. Ik ben blij dat Mila en jij furkeer hebben en nu zijn we helemaal familie. En kunnen we samen leuke dingen doen. Grote koes van mij voor jullie .
  Hallo mijn allerliefste Pepeoom Super Kever +. Ik finsse u stresjer mooi en ik kom hem graag een testen. Hier hadden we een drukke week. Fjijdag moesse mijn mensen met Lucca naar de witte jas. Hij hebsse artrose en ze hebsse een foto van hem gemaakt. Hij hebsse een prikje gehad en nu hebbse Hij medisijntjes en die neemt hij bjaaf in. Saterdagse was ik op show Papa Jiekkie sou mee gaan maar die hadsse een krabbel op zijn neus. En die bleef thuis. Elserooi is wel geweest en die hebsse zijn punt gekjeegse ik ook hoors. Dus we hadsse feel te doen want Zooka moesse ook naar de dokter voor een operaazie. Mijn mensen segge soms komsse alles tegelijk. En se segge het magsse nu wat rustiger worsse. Ik hebsse foor u een parsie taart gemaakt gefulsse met snekkies en sjagjoom. Isse ook voor Mila en MikkieVoor u mensen een taart met fersse fruit. Ik tetter hier foor fjeede en ik ben tjots dat u weer druk bezig bensse met muziek maaksse. Ik stuur iesereen die ze nodig hebsse hartjeskjuffels toe. Van ons allemaal en van mij de allergrootste koes.

  1. Lieve lieve mooie Jafita, ik ben zo blij dat jij er bent!, en je zegt het presies goed, nau zijn we een mooie grote famielie, en dat blijfen we ALTIJD!!, een dikke koes terug voor jau en ik heb een bos zonnebloemen voor je!!, kom je ook op het stretsjerfeest, ja toch?!, heeeeeeeeel veel lieve neusjes van mij!!
   Heeeeee daar is mijn allerliefste Pepekind Faalentino, waar ik altijd zoooo trots op ben!!, fijn dat je ook komt op mijn stretsjer, en neem je iedereen mee?, gelukkig dat Lucca zijn meediesijntjes goed neemt, dat is belangrijk bij artroosie, anders foel je pijn, en dat wil je natuurlijk niet, en was je met Elserooi op sjoow?, goed dat jullie punten hebben gekregen want jullie zijn toefallig het allerliefste, dat weet ik echt hoor!, en wat moeilijk hè, van Zooka, dat haar pootje eraf is, dat is natuurlijk wennen, ik hoop dat ze snel weer goed kan lopen en rennen en gewoon alles kan doen wat ze wil, en je mensen hebben helemaal gelijk, nau mag het wel efen rustig zijn, dat niemand meer ziek wordt!!, want nau is het genoeg geweest hoor!, zooo heee en wat een heerlijke taart heb je gemaakt, die ga ik hier op de stretsjer serferen, mijn mensen zeggen dat hun taart ook fantasties is, en dat jij zo goed kan bakken!, fijn dat je meetettert voor vreede en wat mooi van de hartjesknuffels!, ik stuur jau en je famielie heeeeeel veel lievr kopjes, ze zijn van je Pepeoom!, ik heb voor je mensen tieraamiesoe gemaakt, en voor jullie heb ik hele grote bergen snekkies neergelegd, en in de tunnel staat een emmer slagroom, en natuurlijk heeeeeeeel veel dikke koesen terug, zie ik jullie zo in mijn tuin?!

  1. Tot zo!!!, het is morgen ook nog stretjserfeest hier!!, dikke koes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *