Kever heeft een mening over teelevisie (video)

teelevisie Nu het zo kaud is ben ik minder vaak in mijn tuin, ik lig niet meer uuren in het gras of op mijn stoel, dat is logies, stel je voor dat ik dat afgelopen wiekent gedaan zau hebben, dan was ik misschien wel vast gefroren!, ik moet natuurlijk een paar keer per dag en ook in de nacht mijn kontrole doen en Mikkie hallo zeggen, en ik ga naar de bak buiten, want ik plas wel binnen maar meer niet, daarvoor wil ik echt naar buiten, de wind onder mijn billen foelen en met de PUNTjes van mijn nagels een groot gat graven in de aarde.

teelevisie Binnen

Ik moest er best aan wennen om niet meer zo vaak in mijn tuin te zijn, ik ferfeelde me binnen, mijn mensen en ik speelden veel met de muisjes, met de balletjes en met een ding aan een tauwtje, en ik werd elke dag geborsteld en gekamd, dat is allemaal prima hoor, maar toch niet zo leuk als mijn tuin, in mijn tuin hoor en ruik en zie en foel ik oferal iets anders en moet ik van alles onderzoeken, er zijn allerlei beestjes, Mikkie is er, en ik ben zelf een tijger die door het gras rent en ECHTE muisjes ruikt, maar ja, als het buiten rond het friesPUNT is ben ik toch liefer binnen.

Buiten

Door de kau en de regen was ik een beetje sipjes, zo noemen mijn mensen dat, ik ging steeds naar buiten om te kijken of al warmer was, maar nee, het bleef zo kaud en nat, bah!, daarom werd ik ook nog mopperig, ik tetterde naar mijn mensen dat ik zomer wilde, dat ik zon en warmte en groene blaadjes veel fijner vind dan reegen en en winter en ijs op mijn gras, maar mijn mensen zeiden dat ze er niks aan konden doen, ook al snapten ze mijn PUNT heel goed.

Een paar dagen geleden lag ik op mijn schaapje op het buro toen mijn vrouw ineens zei dat ze een ferrassing voor me had, Wacht maar af Keef!, ik zag dat ze de tuin in ging en van alles ophing, een soort ronde halfe dingen (kookosnooten zei ze) en pindaas, ik snapte helemaal niet wat daar leuk aan was of wat het met mij te maken had, ik eet helemaal geen pindaas!, mijn vrouw kwam weer naar binnen en ging aan het buro zitten, ze knuffelde me maar ik wilde niet spinnen want ik was nog steeds een beetje bosig, ze zei dat ik efentjes moest wachten, na een paar minuuten wees ze naar buiten, en ik zag dat een vogeltje met een geel hoofdje met de PUNT van zijn snafel in een kookosnoot zat te pikken.

(tekst gaat door onder de video)

Teelevisie

Er was ook een klein vogeltje met een roode borst, ik zag grote groene vogels met rode wangen onderstebofen de pindaas uit het netje peuteren, en dikke vogels zaten op het terras te eeten, het leek wel een vogelbuufet!, zooo heee ik wist helemaal niet dat er zoveel vogels in mijn tuin komen!, ik keek en ik keek, ik lag lekker warm op mijn schaapje en ik had zomaar mijn eigen teelevisie!, ik was meteen weer frolijk, nu kijk ik elke dag naar de vogels, en gelukkig is het ook niet meer zo kaud, want teelevisie is mooi, maar een tuinKever hoort toch echt zelf in zijn tuin te zijn.

Folgende week fertel ik wat de dokter zei over mijn buik.
En ik blijf tetteren voor vreede!

31 thoughts on “Kever heeft een mening over teelevisie (video)

 1. Hajoooooooo poomsie.

  Ikke gewoof dat ik bij uwes teefee kom kijke hihihihi. Kaartjes kunne bij uwes bestelt worre? Hihihihi
  Mooge we se dan ook fan heeeeeel digbij kijke? Hihihihihi
  Poinkiepoinkiepoinkiepoink.
  Mij frauw wil se niet oppe ballekon want se sgijte de boel onner seg se. Naufanmeja!!! Wij hep tjauwens ook die gwoene foogels inne tuin!!! Ooooh die kunnen hun laadklep oope tjekke seg.
  Ikke sal maar niet uwes sak met lekkers in uwes tuin legge. Anners eete de foogels se op. Ssssst het lig in de keuke. In een sakkie met tuinaffal. Hihihihihi. Pootjes 🐾🐾

  1. Heee grote zwartepantersiejemees die ook sterrieporter is!!, natuurlijk mag je teevee bij mij komen kijken, en je mag ook de tuin in hoor, dat heb ik ook al geprobeerd, maar als ik mijn neus naar buiten steek vliegen alle vogels meteen weg, dat is jammer!, die groene vogels tetteren nog meer dan ik doe, maar ik vind het wel gesellig, en ze eeten heeeeeel rommelig, alles ligt op de grond want ze spuugen gewoon alles uit wat ze niet lusten, dat is toch niet netjes?, heb jij nog die grote vissen in je tuin?, dankjewel dat je mijn lekkers in de keuken hebt gelegd, want ik weet zeker dat die vogels het anders hadden gegeeten!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!!, en spesjaal voor jau heb ik de frietuur al vast aangezet, de frietjes zitten erin en zometeen gaan de bittere ballen erin, de mopstert staat al klaar, ik doe het in een zak waarop staat AUWE TROEP!, en ernaast staat nog een milksjeek!!

 2. Goedemorgen Tuinbaaskever, je hebt me op ideeën gebracht met je mooie vogelbuffet letter. Hier zijn ook veel vogels, en dat is leuk om naar te kijken voor Sam en Pom. Bovendien doet Pom ze niets. Vos wel, die loerde op ze. Soms met resultaat zodat ik weer een karkasje naar de kliko kon brengen. 😰😰😰
  Sam en Pom hebben al ontbijten, ik drink koffie in bed. De dierenarts zei vorige week dat Pom haar wintervacht kreeg! Omdat ik geen wintervacht krijg heb ik nieuwe dekbedden gekocht. ❄ ❄ ❄.
  Stel je voor Kever dat je echt was vast gevroren aan je buiten stoel. Dan hadden je mensen je met warm water moeten ontdooien! In rampenfilms zie je hoe je dat moet doen. Maar ik weet natuurlijk niet of ze daar naar kijken.
  Heb je al oliebollen gegeten dit jaar? Ze zijn lekker dit jaar. Sam likt er alleen maar een beetje aan en Pom eet geen menseneten.
  Wij wensen jou, Mikkie en je mensen een goed weekend. In de vensterbank ligt er voor jullie twee een HEMA worst light. Dat betekent veel minder zout en vet dus heel geschikt voor poezen. Op de zak staat “HEMA denkt met u mee.” Het kan niet missen.
  Veel groeten van ons drieën, Kim. ✏ ☕ 🍞🍳

  1. Lieve mevrouw Kim en lieve Sam en lieve Pom, toen ik net hier woonde was ik zoooo bang voor vogels, toen heeft mijn vrouw me uitgelegd dat vogels mij niets doen en dat ze meestal juist bang zijn voor katten, Pop, Mol en Beer vingen vogels, net als Vos, dan moet je echt heeeeeel snel zijn denk ik, want vogels kunnen fliegen!, gelukkig maar dat u ook warm blijft nau het kaud is, want kau is helemaal niet fijn, en u moet niet aan het bed vastfriesen natuurlijk!, maar ik weet nau wel hoe ik u kan redden!, ik ga vragen aan mijn mensen of ik een ooliebol mag proefen, en dan ga ik ze ook zelf maken, in mijn frietuur, dankuwel voor de Hemaworsten, Mikkie en ik vonden hem heerlijk en ik word er ook nog slank van toch?, lieve mevrouw Kim, Sam en Pom, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik heb voor Pom en Sam garnaalenpaatee gemaakt, met stukjes kip bofenop, en voor u heb ik de echte oriesjineele stroopwaafels van Kever!!

 3. Lieve Kever,

  oooh….
  Mij vrouw en ik van mij eigen heb Saame naar jou teelefiesie zitte kijke en mij vrouw ze bek fiel oopa van ze ferbaasing. Zij zeg Loes jij zie misschien Kever ze foogeltjes maar ik zie zo een mooie tuin. Zij zeg jij kijk zo mooi ofer Bolle ze Landgoed en Kever ze tuin. Zij kreeg kippefel zeg ze maar ze heb nie tok tok gezeg. Soms fal dinge in jou leefe ook weer mee.
  Mij broer Oopa Floris krijs keihard want hij foel van ze instink dattie foogels heb in jou tuin. Hij is heel feel gek op foogels Kever. Mij vrouw moet mij broer alteit teege houwe van ze drif assie foogels zie anners spring ie zo door onse raam.
  Selluf ben ik russig Kever en ik dee kijke. Zofeel kleure en jij foel sfeer en dat jou teelefiesietuin gesellig is. Zoies foel jij in jou hart en ik dee zachjes spinne. Jou vrouw heb jou teelefiesietuin mooi gemaak en nu kan jij kijke en tettere en iedereen kan jou hoore. Dattie tetter foor Vreede en foor Foogels. En dattie jou zon trug wil. Jij heb jou mooie uitkijkpos Kever, jij kan jou leefe oferzien. Van mij hart weet ik, onse weereld draai door maar jij ben onse kontrooleur van Vreede.
  Daarom heb ik mij teelefiesietaart gebakke in mij frieserpan. Met foogels van kaaramel en van noote en zij zit op kouwestikkies. En assie goed kijk zie jij ook mij roodbosje en deze is van massepein en het is speesiejaal foor Ooma…

  Van mij eigen, Loesje

   1. O jeee… ik heb al frietjes besorgd!, maar mijn frietjes zijn echt heel gesond hoor, ze zijn oferal goed voor, ook voor je slank, kijk maar naar mij!!

     1. Maar van mijn frietjes word je echt niet dik Door, er zitten alleen maar gesonde fietamientjes in!!

  1. Lieve Loes, mijn vrouw moest een beetje bloosen, van alle kompliementjes over mijn tuin, maar eigenlijk doe ik natuurlijk het meeste werk, en froeger deed Bolle dat, mijn vrouw werkt maar af en toe in de tuin, en Bolle en ik elke dag en nacht!, ik ben heel blij met mijn teevee, het is echt keispannend, en ik snap dat Oopa misschien wel zo de kompjoeter in wilde springen om de vogels te vangen!, ik kijk alleen naar de vogels, en ik ga snuffen waar ze op de grond hebben gezeten, daar ruikt het naar vogel, het is een biesondere geur, er liggen ook sgilletjes van pindaas, die ruiken ook spesjaal, ik kende die geur niet, en zo is er altijd wat te beleven in mijn tuin!, o en toen moest ik een beetje bloosen Loes, van wat je zegt dat ik kontroleur van vreede ben, zooo heee daar ben ik echt heel trots op, dankjewel!, ik doe mijn best ook al lukt het nog niet zo goed, ik kijk elke dag of ik al vreede zie, en die zie ik soms wel ergens maar ik zie ook veel ruuzie en daar word ik ferdrietig van, daar om blijf ik tetteren tot het oferal vreede is!, dankjewel voor de heeeeerlijke taart, niemand kan zo goed taarten maken als jij!, mijn vrouw heeft meteen een karaamelvogel opgefroten, nau ja!!, toen heb ik de kouwstik waar hij op zat maar gegeten, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en spesjaal voor jau heb ik al frietjes gebakken, en zitten er nau krooketjes met saateesmaak in, en voor erbij heb ik van pindaas saateesous gemaakt!

 4. Hoi Kever,

  Wat heb jij een mooi TeeVee zeg, en je hoeft er niet eens voor naar buiten.
  Scheelt een hoop koude billen en pootjes,zo veel verschillende vogeltjes bij elkaar.
  Jou vrouw heeft dat heel goed bedacht voor jou, en je hebt ook een super mooie tuin.
  Snap wel dat je graag in de tuin bent hoor, er is van alles te beleven en te doen.
  Dat zie ik zo al gelijk!

  Lieve Kever heb voor jou héél véél lekkere snecks op je warme dekentje gelegd, ze zijn speciaal voor jou.
  Voor je mensen heb ik thee en koffie in de keuken klaar gezet, met een kersenkrans erbij.

  Geniet er maar mooi van.

  Poot je van Tommy

  1. Heee lieve vriend Tommy!, als ik zelf in mijn tuin ben zijn er nooit zoveel vogels, mijn vrouw zegt dat dat komt omdat vogels bang zijn voor katten, maar waarom dat is snap ik niet, ik kijk alleen maar naar ze!, toen het zo froor had ik zoooo een kaude billen en pootjes en ooren, niet te gelofen, ik vond er niks aan!, lig jij nau ook meer in je mandje, nau het kauder is?, en kan je vogels zien buiten, als je uit het raam kijkt?, dankjewel voor alle snekkies, ik ga ze deelen met Mikkie!, en mijn mensen roepen Dankjewel Tommy! voor de kersenkrans en de koffie en thee, daar hadden ze presies zin in!, lieve Tommy ik stuur jau en allebei je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!, ik heb een hele grote staapel snekkies neergelegd bij je mandje, want als het winter is moet je ekstagoed eeten!, en voor je mensen heb ik warme sjookoomel en peepernooten neergelegd!, ze zijn zelfgebakken!!

   1. hoi Kever,

    Nu het kouder wordt en is, lig ik echt wel in mijn mandje, zo lekker.
    En soms zie ik vogels voorbij vliegen, mijn baasje heeft een vogel in huis maar daar doe ik niks mee hoor.

    Dank je wel voor het lekkers, jammie! jammie!
    Men baasjes zeggen dank je wel voor de pepernooten en sjokomel, ze genieten er mega van!

    Pootje van Tommy!

    1. Lieve Tommy, wat gaaf dat je in je eigen huis naar een vogel kan kijken, dat lijkt mij fantasties!, ik doe vogels ook niks hoor, ik wil alleen maar kijken!, gelukkig dat alles lekker was!, pootjes terug van mij!!

 5. Ha lieve Kevervriend, ik snap goed wat je bedoelt hoor dat het nu buiten niet altijd meer even fijn is. Ik kom zelf niet graag buiten als het koud is of wanneer er dikke regendruppels vallen op mijn vacht. Dropje vindt dat niet zo erg maar ik houd er niet zo van maar ik kom liever buiten als de zon er is en er vogeltjes kwetteren en het lekker warm is. Ik ga dan heel graag op het zeil van het zwembad liggen, dat vind ik erg fijn. Ik kijk wel graag vogels en die zitten er hier nu ook meer in de tuin, dat kun je morgen ook in mijn blog lezen! Ik vind het cool dat jij vogel tv hebt, zo noemen wij dat hier dan. Het is ook lief van je vrouw dat ze aan de vogels denkt en wat super dat er zoveel komen zeggen. Dan hebben zij te eten en kun jij er gezellig naar kijken en tegen ze tetteren. Denk je dat de vogels ook mee willen zingen voor vrede? Sommige vogels kunnen super goed zingen hoor. Dat hoor jij vast ook wel eens. Ik heb lekkere snekkies voor jou en Mickie neergelegd en voor je mensen is er warme chocomel met slagroom. Misschien mag jij ook wel een likje. Knuffels van Lucky

  1. Heee lieve vriend Lucky, ik wil ook veeeeeeel liefer zon en dat het lekker warm is!, ik ga alleen in de reegen naar buiten als het moet, als ik naar de bak moet, en als het maar een heel klein beetje reegent soms ook, maar ik vind er niks aan!, wat gesellig dat jij ook meer vogels in de tuin hebt, mooi is dat hè?, toen ik hier net woonde was ik heel bang voor vogels, ik ging me altijd verstoppen als ik er eentje zag, maar nau vind ik ze juist leuk, alleen schrik ik soms als ze veel lawaai maken dat ze KRAAKRAA doen, maar dat zijn andere vogels, de groene vogels op de film tetteren heel veel, eigenlijk net als ik!, ik denk dat de vogels vast wel mee willen zingen voor vreede, o dat lijkt me fantasties!, lieve Lucky, dankjewel voor de snekkies, ook van Mikkie!, en mijn mensen roepen Dankjewel voor de heerlijke warme sjookoomel met slagroom, en ik mocht efentjes proefen, mjam mjam!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!, ik heb voor jau en Molly en Dropje kouwstiks neergelegd, voor de nijntjes een wortel en voor je mensen heb ik speekuulaasjes gebakken!!

 6. Yassou lieve Kevervriend, wat een super leuke tv heb je met een film van jullie eigen tuin. En wat ziet het er mooi uit. En veel vogels.

  Maria mens vertelde dat als ze in de zomer ergens uit logeren gaat dat ze dan ook altijd een vogelbuffet maakt en ernaar gaat zitten kijken. Leuk en raar tegelijk toch. Zij is toch geen poezel? Mensen vinden vogels kennelijk ook leuk als film om naar te kijken.

  Op het balkon willen de vogels niet zo graag komen. Dat vinden ze te spannend dus wij zien alleen in de verte in de bomen een paar vogels op de takken. En het balkon is nog verboden terrein. Zo noemt ze dat. Het is nog niet kat-veilig maar dat komt nog wel.

  Dank je wel voor zo een mooie vogelfilm. Met neusje van Bibi en pootje van Filos en liefs van onze mensen ook voor jouw mensen. Antio!!

  1. Heee lieve Bibi en Filos!!, wat biesonder dat jullie Maria-mens ook een vogelbuufet maakt en dan naar de vogels kijkt, mijn mensen kijken ook wel eens mee op mijn teevee, en dat vind ik wel gesellig, misschien kan jullie Maria-mens iets voor jullie op het balkon maken?, dan hebben jullie ook teevee!, o en weet je dat je op Joetjoeb (dat heet You Tube, zegt mijn vrouw) ook spesjale filmpjes hebt voor katten?, dat kunnen jullie vragen aan jullie mensen, ik kijk ze ook wel eens, het is met muisjes of vogels of vissen, maar naar die vissen kijk ik nooit want ik snap niet wat vissen zijn, kennen jullie vissen?, soms kan je ook met je poot iets doen bij die filmpjes, dat je er op tikt, maar dat snap ik ook niet zo goed, ik kijk alleen maar, soms wil ik de vogels van dichtbij bekijken maar dan vliegen ze weg, jammer hoor!, lieve Bibi en Filos, ik stuur jullie en jullie mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, mijn mensen sturen liefs mee voor jullie allemaal, en ik heb voor jullie snekkies ferstopt door jullie hele huis!!

 7. Hoi lieve Kever,
  Hier Moby, ik moet je zeggen dat ik nu ook meer en vaak binnen lig!!!!
  Het is koud en nat buiten en dan is het binnen toch wel wat aangenamer. Zeker nu ik niet meer verplicht buiten moet leven.
  Toch ga ik ook naar buiten want daar ga ik ook het liefst op de bak.
  Leuk hé al die vogeltjes in de tuin…….onze vrouw hangt ook eten voor ze in de boom en wij kunnen binnen op de vensterbank naar ze kijken!!!!
  Maar het liefst heb ik ook zomer, lekker in het gras genieten van de zon en alle beestjes!!!!!
  Onze vrouw zegt dat het nog wel een tijd duurt voordat de zomer komt!!!!

  Kever wij blijven met je mee tetteren voor vreede!!!
  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Heee lieve Moby, gaat het echt waar nog een tijd duren voor de zomer er weer is?, dat zegt mijn vrouw ook al, maar ik wil liefer dat het gouw weer zomer is!, dus jij gaat ook liefer buiten op de bak?, dat is veel fijner hè?, ik heb binnen gewoon een bak, maar daar ga ik alleen op als het echt KEIhard reegent, maar als ik moet poepsen ga ik toch naar buiten!, wat leuk dat jullie ook vogelteevee hebben!, kijken jullie dan met zijn allen op een rij?, fijn dat jullie altijd meetetteren voor vreede, op een dag is het ineens zover, dat MOET gewoon!!, lieve Moby, Dopey, Izzy, Tica, Belle, Panda, Pippie, Dotje en mevrouw Ceciel, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel grote dikke knuffels terug, ze zijn van Kever!!!

   1. En Pippie en Dotje, wat vinden jullie van de kau?en de reegen?, zitten jullie steeds binnen in jullie huisje?

 8. Hallo Pepeoom Super Kever +. Wat hebsse u een mooie tv. Hier hebsse we een nieuwe met lichtjes. Hier hebsse we soms fogels in de tuin. Enne dan zie ik ze spring tegen de ramen en weg zijn ze. Snapsse u dat nou? Mijn mensen seggen omdat ik se lomp bensse. Hebsse u al uw sjoentjes gezette? Ik had vanmorgen snekkies in mijn schoen. En 1 briefje dat ik lief was geweest. Hier hebsse ik foor u een sak met fogeltjesfoer in de keuken gezet en hij zit vol met lekkers en natuurlijk is er ook sjagjoom. Foor u mensen boerssejongens en appel rozijntjes taart met sjaneel. Dikke koes van mij en Tante Jafita segge ze wacht op uwes zodat ze bij Brammiesaurus haar briefje en schoen gaat neerzetten.

  1. Heeeeee daar is mijn allerliefste Faalentino, mijn Pepekind dat zo lief en slim en knap is en waar ik zo heeeeeeel erg trots op ben!!!, en wat ben je toch een slimme jongen dat je de vogels probeert te vangen, of wil je gewoon tikkertje met ze spelen?, hier mijn tuin zijn ze heel snel hoor, die vogels, ik ben weleens buiten gaan kijken toen ze er waren en toen vlogen ze ook weg, misschien zijn het wel dezelfde vogels!, heb je al je kersenboom in huis?, en ben je er al ingeklommen?, o wat gaaf dat je snekkies in je schoentje had!, en natuuuuuurlijk ben je lief, dat had ik zo kunnen fertellen!!, zooo heee en dankjewel voor die zak met lekkers!, mijn mensen zitten te smullen van de taart en de boerenjongens, dus die merken toch niks, ik ga snel naar buiten om Mikkie ook wat te brengen, lieve Faalentino ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Pepeoom Super Kever +!!, ik heb voor je mensen warme sjookoomel met rum gemaakt, en er zijn marsepeinballetjew met kookoos en aamandeltjes, breng jij de slagroom voor de sjookoomel?, (of niet, dat kan ook, stttt!!) en voor jullie heb ik allemaal kouwstiks en likwit sneks en snoepjes neergelegd, en ik kom zo Jafita ophalen, zeg je dat ze een warme jas aan moet doen?, en wanten?, tot zo, dikke koes!!

   1. O jee…. mijn vrouw zegt dat die boerenjongens zo heerlijk zijn, en nau gaat ze dansen en zingen van 🎶Lala🎵…🙀… ik denk dat ik maar onder het bed kruip!

 9. Hoi lieve Kever,

  Dat was leuke TV, wij hebben ook genoten van de vogeltjes bij jou buiten. Op het balkon komen soms vogels, dan gaan we ook altijd gelijk kijken bij de deur. Maar soms schrikken ze dan van ons en vliegen ze gelijk weg. Wij zijn niet zo vaak meer buiten. Het is te koud. En vandaag zelfs de hele dag nat. Brrrr, dan blijven we lekker binnen hoor.
  We hebben wat lekkers gestrooid voor jou en Mikkie. En voor je mensen pepernoten en kruidnootjes.

  Veel liefs en knuffeltjes Binti & Zooka

  1. Heee lieve Binti en Zooka!!!, wat gesellig dat jullie er zijn en wat gaaf dat jullie vogeltjes op jullie balkon hebben!, ik ga soms buiten kijken als de vogels er zijn maar dan vliegen ze ook weg, dus nau blijf ik binnen om te kijken, was het bij jullie ook zo een fies weer fandaag?, ik was een paar keer buiten en toen werd ik helemaal nat, bah, ik snap heel goed dat jullie meer binnen zijn, ik ook!, Zooka heb je geen gedoe meer met steentjes?, ik hoop heeeeeel erg van niet!!, van mij en Mikkie heeeeeeeel veel dankjewel voor al het lekkers, en ook van mijn mensen!, ik stuur jullie tweetjes en jullie vrouw heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffeltjes, ze zijn van Kever!!, en ik heb voor jullie vrouw gefulde speekuulaas gebakken, en voor jullie heb ik allemaal snekkies neergelegd!!

   1. Hoi lieve Kever, tot nu toe lijkt het nog steeds goed te gaan en geen gedoe met de steentjes, gelukkig wel. Lief van je dat je er naar vraagt. En dank je wel voor al het lekkers, we gaan er alle drie van smullen!!

    1. Gelukkig maar lieve Zooka!!, daar ben ik heel blij om, maar jullie natuurlijk nog veel meer, ik duim dat je nooit meer steentjes hebt!!, en geniet maar van het lekkers, jullie hadden ook zoooooveel lekkers gestuurd!!

 10. Wauw miauw KeverT,

  Uw eigen Catflix-teevee 🐥🐦🦜🕊️🐣🐤
  Zo kunt u vast oefenen voor de Kationale Vogeltelling die mijn tante Luna ieder jaar onder de aandacht brengt.

  Mijn jas is zo lang en dik dat ik nog makkelijk naar buiten kan. Ik heb het niet zo snel koud. Wel kom ik vaak druppend thuis. Dat vindt mijn mens minder fijn. Want met mijn natte, modderige poten en jas maak ik overal in huis afdrukken. Weet je wat ze dan wil doen? Mij afdrogen 🙀 daar moet ik een pootje voor steken. Met uitgestrekte stiletto’s.

  Veel plezier met teevee kijken. Ik hoop dat i wat kunt zien, want vandaag zien wij geen poot voor ogen. De wolken zijn helemaal uit elkaar gevallen.

  Koppie van Japie

  1. Heeee lieve Japie, ik doe heel graag mee met de vogeltelling!, en ik snap dat jij het ook niet zo snel kaud hebt met je fantastiese vagt!, ik heb ook heeel veel haaren, en dan nog spekjes rondom, dus ik heb het bijna nooit kaud, maar reegen vind ik wel ferfelend, alleen vind ik afdrogen gelukkig heeeeeerlijk, als mijn mensen niet merken dat ik nat ben tetter ik net zo lang tot ze met mijn spesjale haswand aankomen!, maar als je jong bent, zoals jij, dan is dat niet noodig natuurlijk, en trauwens: die fiese pootjes maak ik ook oferal hoor, leuk is dat hè?, hier was eerst ook mipst, maar nu is er zon, ik stuur een heleboel straalen jullie kant op!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes van KeverT, en ik heb voor iedereen snekkies neergelegd!!

Reacties zijn welkom