Kever heeft een mening over pillen

pillenAls eerste wil ik Zusje, het zusje van onze eigen Loes en Oopa Floris, heeeeeeeel veel beeterschap wensen, ik hoop dat ze zich snel weer fijn foelt!!
**

Kouwstik

Elke dag moet ik voor mijn achterpoot twee pillies tegelijk nemen, een tijdje kreeg ik ze in kouwstik ferstopt, maar na een paar keer had ik dat door en at alleen de kouwstik en niet de pil, logies want ik ga geen fiese dingen eten!, mijn vrouw probeerde om dan nog een keer een balletje van de kouwstik te maken, met de pil erin, maar ik wist meteen dat ik gefopt werd, dus ik liet alles gewoon liggen, daarna maakte mijn vrouw de pillen helemaal klein en deed ze door natvoer, maar dat proefde ik na één likje al en liep weg, mijn vrouw liep me achterna met het natvoer maar ik liet haar heel duidelijk weten dat ik bij mijn standPUNT bleef: ik eet dat NIET.

Druiloor

Mijn vrouw zegt weleens: Keef, je bent een druiloor, dat vindt ze omdat ik ALLES lust, behalfe als er ook maar één korrel meediesijn in zit, nau weet ik dat ze dat ook tegen Pop en Beer en Mol en Bol zei, en dat waren helemaal geen druiloren, dus dan ben ik het ook pillenniet!, en het klopt dat ik geen meediesijnen lust, ik wil alleen eeten dat lekker is, maar folgens mijn vrouw moet ik tóch die pillen nemen omdat ik anders pijn krijg, ja daar heeft ze misschien wel een PUNT.
Maar ja, de kouwstiks hoefde ik niet meer, en in natvoer lukt niet, dus we hadden een probleem, totdat mijn vrouw ineens achter me ging zitten, me vast pakte, mijn mond open deed en zo de pillies erin duwde, nau ja!!, de eerste keer was ik zo ferbaasd dat ik ze per ongeloos doorslikte, maar na een paar dagen lukte het me om ze wel een vier keer uit te spugen, goed hè?, mijn man durft de pillen niet in mijn mond te doen en koopt heel veel lekkere dingen waar de pil in kan, maar dat werkt allemaal niet, ik ruik het meteen!, dus pakt mijn vrouw me weer vast en haak ik de PUNTen van mijn nagels weer in haar hand.

Pillies

Maar altijd krijg ik de pillen in mijn buik en loop ik boos naar buiten, na een paar minuutjes kom ik weer naar binnen, ik ga naar mijn vrouw toe en leun tegen haar been aan, ik tetter dat ik haar lief vind en ze gaat met me op de grond zitten, we knuffelen en geven kusjes, ik lik haar hand en heb mijn motor heel hard aan, we zijn de allerbeste vrienden, echt waar!, mijn vrouw gaat me kammen of borstelen en zegt dat ik zo een lieve lieve lieve Keef ben, en pillendat ben ik ook, tot de folgende afond dat ik pillies moet nemen, dan hebben we eefentjes ruusie, maar dat fergeten we weer heel snel, ik weet in mijn hart dat ik mijn mensen kan fertrauwen, en mijn mensen fertrauwen mij, en dat is het allermooiste dat er bestaat.

En ik tetter echt waar gewoon door voor vreede!!

30 thoughts on “Kever heeft een mening over pillen

 1. Lieve Kever,

  dank jou wel van jou eerlukke letters en van jou liefe letters foor mij Zusje. Mij vrouw het het aan ons allemaal foorgeleese. Mij broer Oopa Floris krijs inees, Keivette sjips! Hij foel het tog…
  Mij vrouw zeg, Loes Kever doe presies wat jij ook doe van jou eigen. Jij lus alles maar NIE met jou meediesijn. Zij zeg Loes als jij meediesijn krijg stop jij met jou eete! Het is mij akzie van mij prootes Kever. En jij zeg het zofeel goed, wij eet alleen maar lekkere eete. Jij gaa tog geen makkareele eete met ze buik fol meediesijn! Of jou kouwstikbolle met jou meediesijn. Daarom zeg ik Kever jij ben heel feel afgestuudeer wijs!
  Zusje moet nu ook ze meediesijn en mij vrouw moes oefene bij mij dokter. Maar Zusje is nie gek! Zij spuug ook pille uit. Mij vrouw maak ze pil nu fijn en zij doe er fanillefla bij. Dan moet Zusje deze van mij vrouw ze finger opeete. Mij vrouw zeg ook, jij proobeer alles maar jij heb er niks nie ofer te zegge. Mij broer krijs weer, keivette sjips maar van mij ferstand weet ik wel, sjips is nooit nie meediesijn.
  Daarom heb ik foor vandaag al onse sjips van mij huis gebakke in mij frieserpan. En zij heb alle smaak van Kaaramel, wallienoot, massepein foor mij Ooma dinnetje en foor jou eigen en Mikkie, sjips van kouwestik en deze sjips zijn, Oopa krijs nu: Keivet!!

  Van mij hart, Loesje

  1. Lieve Loes, ik snap heel goed dat Zusje de pillies uitspuugt, en ik heb ook een keigoede tip voor haar: dat ze eerst de pil efentjes in haar mond haudt en wegloopt en dan pas de pil uitspuugt, dat doe ik vaak en dan denkt mijn vrouw dat ik de pil in mijn buik heb, alleen is het jammer dat ze hem efen later toch ziet liggen, dus misschien moet ik hem gaan ferstoppen, of mee naar buiten nemen, dat kan ook!, het foelt altijd een beetje als ferraad als je zomaar iets fies in je mond geduwd krijgt door je mens, zo zie ik dat, en mijn mensen zeggen dat ze dat ook snappen, maar dat ze willen dat ik geen pijn heb, maar ik HEB helemaal geen pijn!, en dan zegt mijn vrouw dat door de pillies komt, zau dat waar zijn?!, ik vind het allemaal moeilijk, maar ik weet zeker dat ik geen fiese dingen lust!, en jij ook niet en Zusje ook niet!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, we draaien hier pootjes voor je Zusje, en nau gaan we smullen van de sjippies!, zooo heee dat lust ik hoor!, en Mikkie ook en iedereen!, ze zijn ECHT keivet!, de frietuur staat al aan, de frietjes gaan er nau in en ik ben kleine minihamburgertjes aan het maken, met ekstraveel maajonesse en ketjsup en kaas bofenop!!

 2. Goedemorgen Keverbaas, dank voor je zondagletters. 💌 Wij duimen ook voor Zusje.
  Natuurlijk! 💐 Dat het maar gauw beter met haar gaat.
  Eem paar jaar geleden had Sam bloedarmoede. Ze moest toen een kuur volgen; een drankje dat ik door haar natvoer roerde. Het lukte prima, de DA had al gezegd dat het smaak- en geurloos was. Maar wat jij beschrijft Kever dat ken ik ook. Mijn lieve 🌟 Millie volgde eens een kuur. Ze slikte de pilletjes zo gemakkelijk dat ik achterdochtig had moeten worden maar ik was veel te blij dat het zo goed ging. Tot ik na een week een heel spoor van kleine witte pilletjes in huis vond. Het wonderlijke was dat ze wel beter werd.
  Sam en Pom wensen je beterschap. Ze moesten lachen om je pillenverhaal. Ze hebben zojuist ontbeten en buiken nu uit. Pom in haar huisje en Sam in bed.
  De regen is opgehouden, ik heb vissoep neergezet voor jou en Mikkie en wens jullie, ook jullie mensen, een goede zondag. Sam, Pom & Kim. 🐞

  (Tot slot een notitie voor Mevrouw Kever. Is het mogelijk om Kever’s medicatie heel fijn te vijzelen, op te lossen in water en met een klein inectiespuitje-zonder-naald in zijn bekje te spuiten? Volgens de DA werkt dat soms heel goed al is niet alle medicatie in water oplosbaar.)
  ☕☕

  1. Lieve drie dames, mijn antwoord staat ferkeerd, het staat onder de letters van mevrouw Mia, ik weet niet hoe dat kan!, o ja, en mijn vrouw roept “Bedankt voor de tip!!” maar dat was niet over pillies hè….?!

 3. Hoi Kever,

  heb stiekum moeten lachen om jou verhaal lieve Kever, je doet precies wat je wilt.
  En dat is een super goed PUNT vind ik, alleen eten wat lekker is en vooral geen meediesjijnen willen eten. Hihihi!
  Maar soms is het wel nodig zodat je niet veel pijn hebt en krijgt, gelukkig weet jij dat ook wel.
  En je vrouw doet het niet om je te plagen maar omdat ze niet wilt dat je pijn hebt, en zolang je dat maar in je hoofd onthoud dan is het goed.

  Heb speciaal voor jou de allerlekkerste sneckkies onder je bed gelegd, geniet er maar mooi van.
  Owhja………er zitten GÉÉN pilletjes in hoor, en voor je mensen heb ik een bakkie thee en koffie in de keuken gezet met een overheerlijke bossebol.

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, gelukkig maar dat jij stiekum moest lachen, mijn mensen stiekum ook hoor!, dat is maar goed ook want ik denk dat het zo blijft, dat ik die pillies niet lust, misschien komt dat omdat ik een lastig portretje ben?, zo noemt mijn vrouw me weleens, gek hè, ik weet gelukkig dat mijn mensen lief zijn, en ze weten ook dat ik dat ben, net als jij en jauw mensen Tommy!, zooo heee en wat een fantastiese snekkies heb je neergelegd, ik heb er alfast eentje geproefd en ik wist meteen dat er niks fies in zat!, en mijn mensen roepen Dankjewel lieve Tommy!, voor al dat lekkers, ik heb efentjes aan de slagroom gelikt…!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!, en ik heb voor jau allemaal ferschillende smaaken snekkies neergelegd naast je mandje, en voor je mensen is er warme sjookoomel en zelfgemaakte appeltjestaart met slagroom!!, heb je ook zoveel reegen buiten?!

   1. hoi Kever,

    Ik zal nooit viese pillen in jou sneckkies doen, wij katermannen horen elkaar door dik en dun te steunen.
    Vind jou ook helemaal niet lastig, je weet precies wat je wilt dat is het hele PUNT gewoon.

    Dank je wel voor al het lekkers, mijn mensen zggen dank je wel voor de warme sjokomel en appeltjestaart met slagroom.

    Bij mij doet het niet regenen, het is (nog) droog.

    Pootje van Tommy!

    1. Goed dat je ook geen fiese pillen gaat nemen Tommy!, SAMEN staan we sterk!, en dankjewel dat je mij niet lastig vind, want dat ben ik ook echt NOOIT!, gelukkig dat alles lekkers was, en gelukkig dat het droog was, hier was alleeeeeeen maar reegen fandaag, bah!, toen ben ik maar ekstralang gaan slapen!

 4. Hajooooooooooooo poomsie.

  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOH uwes frauw isse meen!!!! Meesiesijntjes sijn fies. Mij frauw pak me alletijt fas in een dwieduppele hauwtgweep en floeps… pillie sit in me keel 😾😾😾
  As ik dwuppels foor me oog moet heppe dan hoor ik frauw ohoh segge. Nauuuuu… dan maak ik dat ikke wegkomp. Hihihi. Poomsie… inne keuke staa doose met pigburgers. Er staa meesiesijntjes poomsie keefer op. Sssssst hihihihi
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heeee lieve grote jongen die ook zwartepantersiejemees is en sterrieporter!!!, misschien kunnen we een aksiegroep oprichten tegen meediesijnen?, en HEEL goed dat je weet wat je vrouw bedoelt als ze ohoh zegt,!!!, dan kan je je meteen ferstoppen en ferstopt blijven!, en dat snap ik heel goed want oogdruppels lijken me het allerallerallerengste dat er bestaat!, dankjewel voor de pigburgers, die lust ik altijd wel!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!!, en ik heb voor jau een grote doos neergezet met frietjes, maajoonesse, hamburgertjes, loempiaatjes, bittere ballen met mopstert en milksjeeks!, op de doos staat ZONNEBRAMDKREM☔️!!!

 5. Yassou lieve Kever vriend, zijn je pillies vies? Dat is helemaal niet fijn. Waarom maken ze geen lekkere pillen voor als je ze nodig hebt. Dat snappen wij helemaal niet. Vies is vies en dat neem je niet. Dat snappen wij heel goed. Maar wij snappen ook je mevrouw mens dat ze weet dat de pillies goed voor je zijn om te kunnen blijven lopen in de tuin enzo. En dat je dan geen pijn hebt.

  Wij hebben niet zoveel ervaring met pillies. Behalve dan die voor de rare wurm beestjes in je buik. Die pillies hebben wij wel eens gekregen en ze zijn geeneens niet vies. Ze zaten verstopt tussen de snoepjes en Bibi spuugde hem mooi weer uit. Zie zo opgeruimd dat ding.

  Maar voor jou issut een andere verhaal Kever, om je goed te voelen is het wel het beste. Gelukkig zijn jullie met elkaar nog steeds de allerbeste en allerliefste vriendjes. Pillies of geen pillies. En dat is het aller, allerbelangrijkste.

  met neusje van Bibi en pootje van Filos en liefs van ons Maria-mens en het is ook voor je mensen. Ze roept nog zijn die pillies niet in een soort van drankje te verkrijgen? Maar ja, dat moet je maar naast je neerleggen hoor. Antio!!!

  1. Heee lieve Bibi en Filos, ik vind de pillies echt zoooo fies!!, en weten jullie wat zo gek is?, op het doosje dat er omheen zit staat dat katten ze makkelijk eeten, nau echt niet hoor!, net als die fiese pil die jullie kregen voor die dingetjes in je buik, goed hoor Bibi dat je die meteen uitspuugde, dan moeten ze maar niet liegen op die doosjes!, ik krijg voor die wurmpjes soms een pilletje maar ook wel eens een pimpet, mijn vrouw roept dat dat pi-pet heet, maar enniewee dat is veel minder erg!, mijn vrouw had ook een keer meediesijn aan mijn mond gesmeerd, dat ik het zelf op moest likken maar ik liet het gewoon zitten en ging naar buiten en veegde het zo aan het gras af, net goed!, maar ik weet dat mijn mevrouw mens wil dat ik gesond ben en me fijn foel, en mijn meneer mens ook, en we zijn toch altijd de allerbeste vrienden, we horen bij elkaar en daar ben ik heel blij om!, net als jullie en jullie mensen, ook al krijg je dan een keer een fiese pil, dat kan altijd gebeuren denk ik maar!, lieve Bibi en Filos ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!!, mijn mensen sturen veel liefs en ik heb allemaal snekkies voor jullie neergelegd, zonder pillies en zonder puusel, jullie mogen ze gewoon zo opsmullen!!

 6. Hoi Kever met je mooie kop.
  Pillies slikken is bij veel katjes een probleem.
  Je weet dat mijn 3 katjes ook pillies moesten.
  Muzette had dat gedaan vanaf kitten tijd,dus was er kei goed in en dus makkelijk voor mij.
  Sparkle wat niet zo makkelijk,maar een snoepje toe lukte altijd wel bij haar.
  Fynn was wat pillen betreft een lastig varkentje.
  Ikzelf heb ook wel eens zijn pillies verstopt in wat lekker en zo,maar daar trapte hij net als jij niet in.
  In eten nooit gedaan.Eten moet eten blijven en lekker.Maar ja,ik snap als personeel, probeer je alles.
  En als je het in eten doet en je eet maar de helft,heb je niet de hele dosis binnen!
  Afijn zelfs Fynn heeft het ook geleerd, koppie goed achterover,dan gaat je bekkie als vanzelf al een deel open en ik deed koppie vasthouden met links,duim en wijsvinger op de kaak,met rechter middel vinger onderbekkie nog verder open doen en met duim en wijsvinger pillie goed achterin de bek,en met je vinger even de neus aan raken of een klein tikje op de tong.Dan gaat een katje vanzelf zijn /haar neus likken en doorslikken.
  Snoepje toe.
  Fynn was wel een beetje zoals jij lieve Kever.Heel goed om het te verstoppen in zijn bekkie en later uitpugen.
  Vooral vervangend personeel hield hij voor de gek Niet dat ik zovaak wegging,maar soms wel.Afijn bij thuiskomst wist ik precies wat hij NIET gehad had,want de pillies vond ik her en der terug……ha ha slim mannetje ❤️
  Bij mij lukte het wel.Weet je Keef,bij mij mochten ze heel veel,maar op het punt van medicijnen had ik maar 1 regel.Pillies moeten en dan zoals jij het schrijft PUNT!!!!!!!
  Wel met iets lekkers toe.Soms was hij te boos om het op te eten,maar kwam dan later en dan kreeg hij natuurlijk nog een snoepje.
  En altijd gezegd bij alle 3 …dat ze super knap waren.En dat is ook zo Pillies slikken is niet leuk en als echte kat wil je het niet.Ook met een PUNT er achter.
  Maar een dikke knuffel,wat lekkers en als personeel niet bang zijn,dan kom je een heel eind.Alle 3 bleven ze even lief voor mij en met alle 3 lekker spelen en knuffelen.Ze bleven nooit boos.
  Maar ik weet dat er katjes zijn bij wie het echt niet lukt.Het neefjes van mijn katjes,daar krijgt zelfs de dierenarts er pas met 2 personen een pil in……..
  Maar Keef,met je mooie kop,jij bent super knap en kan het vast goed leren.Maar leuk is anders.
  Daarom stuur ik je lekkere kauwstickjes, zonder pillie smaak en ze liggen bij je schaapje onder het bed.Dan kan je gelijk daarna een mooi muziek stuk componeren voor het spiraal spelen.
  Voor je mensen een grote doos sjokolaa en een flesje jodium om hun vingers/armen te behandelen en een doosje pleisters.
  Zachte aai lieve Keef(met je o,zoooo mooie kop)
  Mia

  1. Lieve mevrouw Mia, ik word altijd een beetje ferleegen dat u mijn kop zo mooi vindt, maar ook heel blij!, ik vind het zoooo knap dat Muzette zo goed haar pillies nam, echt waar, want ik weet ook dat ze er niet altijd zin in had en dat snap ik ook heel goed!, maar als je eelieps… eeepelie… eepeelepsie hebt is het heeeeeel belangrijk!, en u en Muzette en Sparkle en Fynn waren een fantasties tiem!, en Sparkle kreeg ook nog prikjes, dat is nog moeilijker om te doen denk ik, folgens mij kunt u echt alles!!, wat een slimme jongen was Fynn, dat hij de pillies ferstopte, ik spuug ze gewoon uit maar ik ga proberen ze te ferstoppen, misschien in de tuin?!, mijn vrouw zegt dat ze goed gelezen heeft hoe u dat deed en dat ze daar veel aan heeft, maar ik weet echt zeker dat ik die pillies niet wil, ook niet als ik een snoepje krijg, en toch denk ik dat ze fanafond weer in mijn vuik heb, want het MOET zeggen mijn mensen, net als bij Fynn en Muzette en Sparkle, want je gesond is belangrijk, en dat vind ik ook hoor, maar waarom zijn er geen pillies die lekker zijn?, en nau roept mijn vrouw heel hard dat ik die een keer kreeg maar dat ik die OOK niet lustte, en dat ze lastig varkentje een heel goede naam vindt, nau ja!!, maar gelukkig vinden mijn mensen en ik elkaar toch altijd lief, en dat is het allerallerallerbelangrijkste!!!, dankuwel voor de kouwstiks, ze zijn heerlijk!, en ik foel meteen inspieraatsie voor muuziek opkomen!, ik stuur u heeeeeel veel lieve zachte kopjes, en ik lekker warme sjookoolaademelk met slagroom voor u neergezet, met een zacht warm deekentje om onder te kruipen!, het is van Kever!!!

 7. Lieve mevrouw Kim en lieve Sam en lieve Pom, ineens zie ik dat jullie namen allemaal drie letters hebben en de laatste is altijd een EM, dat is biesonder vind ik!, en wat was 🌟Millie een slimme poesendame, en wat goed dat ze toch beeter werd, zo zonder pillen!, gelukkig maar dat Sam haar drankje voor haar bloed niet fies vond, mijn vrouw zegt weleens dat de hele kast hier volstaat met poeder en pillen en drankjes waarop staar dat katten het zonder prooblemen lusten, dat kan best zegt ze, maar Pop, Beer, Mol en Bol niet!, en ze zegt ook dat ik nog wel de grootste kieskouw ben, wat dat is weet ik niet, maar ik weet wel dat ik geen fiese dingen lust!, ik ben wel blij dat het fandaag niet meer zoveel reegent als gisteren, ik denk dat Pom gisteren niet gewandeld heeft, of wel?, ik ga nau met Mikkie smullen van de vissoep, heerlijk, dankuwel!, ik stuur jullie drietjes heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever en ook van Mikkie!, en ik heb voor Sam en Pom zalmpatee gemaakt, met sjelei van tonijn erbij, en voor u heb ik een mokkataart gebakken, met stukjes haaselnootjes en sjookoolaa er overheen!!

 8. Hallo allerliefste Pepeoompa Super Kever +. Ik hebsse sjiekem sitsse lagjes om u pilletjes lees het niet in nemen.
  Hier zijn mijn mensen ook gemeen hoors. Nu hoeven we weinig pilletjes maar vjoeger had je pilletjes tegen de wormpjes niet die in de grond zitten en hier wilde ze dat pilletje ook niet in neemse.
  Mijn fjouw roepsse seggsse maar een ramp met in neemse? Ik kjijgsse een pipet in mijn nek en dat is niet zo erg nou ja er moet wel daarna iets lekkers koomsse!
  Het liefst hebben mijn mensen iets vloeibaars want dat krijgt mijn fjouw wel binnen bij ons en doet zer het net als u fjouw. De baas hier durfsse het niet dus dat is wel fijn want eksja hulp hoefsse wij niet!
  Maar eigenlijk moeten fiese pilletjs ferboodsse worsse of ze moeten het in een hele lekkere snek doen en je mag het niet proeven.
  Voor u mensen heb ik een sonnetjes taart gemaaksse en Tante Jafita hebsse voor over de tunnell een mooi kleed dat lekker droog blijft met allemaal hartjes erop. In de tunnel staat een gjote zak met medijntjes erop gefuls met smek donalts ,vis salade een gjote kom sjagjoom en lamoer koekjes .
  Dikke koes van ons allemaal.

  1. Heeeee daar is mijn lieve Faalentino, mijn Pepekind waar ik zooooo heel erg trots op ben omdat je zo bent als je bent!!!!, natuurlijk wilden jullie niet dat fiese pilletje voor wormpjes in je buik, wie wil er nau pillies?, ik krijg ook zo een pimpet in mijn nek, nau moet ik al heel veel dagen die pillies, en dan weet ik echt heel zeker dat ik ze niet wil, en weet je wat ik ook doe?, dan eet ik één pillie gewoon op en dan ga ik in het donker snel naar buiten!, en dan kan mijn vrouw die andere pil niet geven omdat ze dan niet kan zien of ik hem niet uitspuug, mijn vrouw zegt weleens hele rare dingen tegen mij hoor, van lastig portret en van aansteller of van etterbakkie of zoiets, nau ja!!!, en jullie manmeneer durft het ook niet?, dat zal ik mijn man fertellen, maar je hebt helemaal gelijk dat het nog erger zau zijn als ze je met zijn tweetjes vastpakten, o ik moet er niet aan denken!, ik ben een slimme jongen al zeg ik het zelf, net als jij!!!, en slimme jongens willen geen fiese pilletjes en slimme meisjes ook niet!!, zooo heee en nau ga ik in mijn tunnel lekker snoepen, o wat een mooi kleed!!!, en wat een boel lekkers, en die lamoerkoekjes… wil je alsjeblieft tegen je tante Jafita zeggen dat ze zo heeeeeeeel erg lief en knap en mooi en slim en ♥️ is?!, ik bof maar!!!, mijn mensen zeggen dat een sonnetjestaart presies is waar ze zin in hadden, en ik heb voor jullie heeeeeel veel snekkies en likwit sneks en kouwstiks en slagroom neergezet, in een tentje, dus daar blijft het droog, voor jullie mensen heb ik marsepeinbonbonnetjes gemaakt, en ik stuur jullie heeeeeel veel grote dikke koesen, ze zijn van Pepeoom Super Kever +!!!

 9. Lieve Kever,
  Het is wat met die pilletjes innemen hé??
  Hier gaat dat ook niet zomaar!!!!
  Hier gebruikt onze vrouw als we pijn hebben Novacam druppels en die vinden we lekker!!
  Maar we weten natuurlijk niet of dat voldoende pijnstilling is voor jou!!! Vanuit het spuitje in ons bekje……..en als we het niet willen doet vrouw het in een soepje……Ook met pillen,fijn gemalen, en erdoor heen!! Die soep krijgen we ook alleen maar als we ziek zijn…..zo blijft hij lekker voor ons.
  Wij snappen wel dat je die pillen innemen niet fijn vind maar het helpt wel tegen je pijn.

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Heee lieve allemaal, ik doe mijn best met de meediesijnen, maar het is best moeilijk, eerst had ik die novacam en die vond ik ook fies, mijn vrouw zegt dat ik de eerste kat hier in huis ben die die druppels niet lust!, daarom spoot ze die aan de zijkant tussen mijn kiezen, dat vond ik niet lekker maar beter dan die pillies, maar de dokter zei dat de pillen beeter zijn voor mijn nieren, k moet nog twee weekjes, en mijn achterpoot foelt wel veel beeter, daar ben ik heeeeeeel blij mee!, en nau moest ik ineens denken: moeten de kipjes ook weleens een pil of druppels?, en hoe moet dat dan?, lieve Dopey, Izzy, Tica, Moby, Panda, Belle, Pippie, Dotje en mevrouw Ceciel, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel dikke knuffels terug, ze zijn van Kever!!!

 10. Hoi Kever,
  Als de kippies ziek zijn ga ik ook de dokter bellen. Dan hoor ik wel wat hij ervan zegt.
  Met Grietje de schildpad moest ik ook naar een speciale dokter.

  1. Dankuwel voor her antwoord, mijn vrouw zegt dat ze froeger ook schildpadden had, die zwommen in water, en ze zijn wel 25 jaar geworden, Grietje is een mooie naam!, ik hoop maar dat de kippies niet ziek worden!, maar ook dat NIEMAND meer ziek wordt, dat is het fijnste!

 11. Ik vind het zielig voor je, KeverT.
  Dat je pillen moet.
  Mijn grote broer krijgt ook iedere dag pillen. En daarna kipsnackjes. Dat is wel een goeie deal, want dan krijg ik er ook eentje 😋

  Koppie van Japie

  Pssst ik wens dat de pillen gauw kunnen stoppen, want dan is je poot weer helemaal beter. Zullen we dan samen in mijn boom klimmen?

  1. Heee lieve Japie!, ik vind het zooo knap dat je grote broer zijn pillen neemt, ik krijg daarna ook altijd een snekkie, maar dan ben ik eerst efentjes boos, dat is maar een mienuutje hoor, en dan lust ik mijn snekkie en wil ik heeeeel veel knuffels, heeft Foppe dat ook?, en hoe deed jij dat toen je zo moest hoesten?, goed dat jij ook altijd een snekkie krijgt, eerlijk deelen is heel belangrijk!, ik weet niet of ik in je boom durf te klimmen, maar ik kan er wel onder staan en dan kan je zo op mijn rug klimmen, dat is handig toch?!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je hele famielie, ze zijn van KeverT!, en natuurlijk heb ik kipsnekkies, wormen, hooi en sjookoolaa neergelegd, iedereen mag kiezen wattie wil!!

 12. Hallo grote vriend Kever,

  Fapperdeverdikkeme. moet jij pillen inslikken, Nou dat is niet alleen bij jouw een verschrikkelijk avontuur, maar vrouwtje zegt dat de meeste poezel het verschrikkelijk vinden en alles proberen om die pillen uit te spugen en als het door je eten zit gewoon eten laten staan. Ik hoeef gelukkig geen pillen, ikke krijg als het nodig is druppels en die doet vrouwtje door een stikkie met blubber, ik merk niet eens dat er druppels bij zijn. Vrouwtje heeft oppaspoesjes, Nu moet daar het poesje ook piilletje iedere dag voor een rare klier die niet goed werkt. Nou deze poesje is super moelijk hoor als ze dingen moet doen die ze niet wil. Nu heeft haar vrouwtje de trukkies doos open gedaan om het pilletje in een propje rosbief te doen. eerst een paar propjes vlees zonder en dan plots een met het pilletje, Tot nu toe trapt ze nog steeds in deze fopperij. Maar ik lees dat jouw vrouw alles uit de kast heeft getovert om jou de pillen te geven. Kever toch maar proberen de pilletjes in te nemen hoor, anders krijg jij veel au of ziek worden en dat wil jij toch niet. Ik ga in jouw mand lekkere knabbels leggen voor jou en Mikkie en ze zijn zonder de medisijn hoor. Groetjes voor jouw mensen en knuf op jouw bolletje van mijn vrouwtje. Grote poot en bergen kopjes van jouw grote vriend Jip.

  1. Heee lieve grote vriend Jip!!!, mijn vrouw las efentjes met me mee en ze zei dat ze al zenuwachtig wordt bij de gedachte aan een oppaspoes die elke dag pillies moet hebben, en dat ze veel kompliementen aan jauw vrouw geeft!, bij mij heeft ze het ook geprobeerd met rosbief toen ik antibiootie moest hebben, maar ik merkte het meteen!, met kipfilee lukte het twee daagen en toen niet meer, ik ben heel slim met meediesijnen, daarom noemt mijn vrouw me een lastig portret, nau ja!!, fanafond kreeg ik kouwstik en dat wilde ik echt niet eeten, toen heeft mijn vrouw de pillies in mijn keel gedaan en ik heb één nagel diep in haar finger gedaan, het ging prima en we waren allebei trots!, gelukkig maar dat jij je blubberstiks zo eet met je druppels erin, ik vond die stiks eerst heel lekker maar nau fertrauw ik ze niet meer, geeft niks hoor want er zijn nog genoeg lekkere dingen!, mijn poot foelt al veel beeter en daar ben ik heel blij mee, de dokter denkt dat het een spier is die kapoo is gegaan en dat kan lang duren, maar ik kan alweer keigoed rennen en springen!, lieve Jip dankjewel voor de knabbels, ook van Mikkie!, ik stuur jau en je lieve vrouw heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van jullie grote vriend Kever!!, en mijn mensen sturen jullie hele lieve groetjes!, en ik heb voor jau twee heerlijke malse kouwstiks neergelegd, ook zonder pillies natuurlijk!!!, pee ee: heb je ook zoveel reegen in je tuin?!

 13. Logisch dat je het niet lekker vindt, je baasjes worden dan misschien wel wanhopig omdat het beter voor je is. Doezel moest destijds pilletjes voor zijn schildklier, en gelukkig at hij het fijngemalen in een liquid snack. Lang leve liquid snacks, dat vindt Roos ook. Ze krijgt ‘s ochtends een halve en ‘s avonds een halve, gewoon puur zonder medicijnen.
  Hele dikke knuffelzzzz lieve Kever

  1. Lieve mevrouw Sandra en lieve Roos, ik heb jullie nog gevonden hoor!, ik kreeg eerst ook van die likwit sneks, maar nau lust ik ze niet meer, mijn vrouw zegt dat ze wel eens wanhopig wordt van mij, maar ik weet gewoon wat ik lekker vind en wat niet, en pillen vind ik nau eenmaal fies!, maar fandaag had mijn vrouw een snekkie met zachte fulling doorgesneden en daar een stukje pil in gedaan, en zo heb ik alles opgegeten!!, heeeeeeeel veel lieve knuffelzzzz terug voor jullie tweetjes, ze zijn van Kever!!, ik heb voor Roos een kommetje met likwitsnekfulling, maar dan zelfgemaakt door mij, en voor u heb ik een klein taartje gemaakt, van een laagje sjookoolaadekeek, dan sjookoolaademoes, dan weer keek, dan weer moes, dan keek en dan slagroom er bofenop, met gerapste haaselnootjes!!

   1. Toch weer een nieuwe manier om je te laten eten, yay 🤩
    Wat een heerlijke verwennerijen weer, heel erg dank je wel van onz tweetjes 😘😘😘

    1. Graag gedaan!!, misschien ga ik dit jaar een restoorant beginnen, dat lijkt me leuk, komen jullie dan eeten?, graatis natuurlijk hoor!!, kopjes van mij!!

     1. Oh jaaaaa heel leuk, we komen zeker!! Keigaaf 😻

Reacties zijn welkom