Kever heeft een mening over Oopa voor altijd

oopaAfgelopen woensdag was de uitslag van de staartenwetstrijd die mijn Milamuis had gehauden, ik wist wel dat ik zelf niet zau winnen, mijn staart is niet zo lang, en ik kan ook niet echt een plumoo maken zoals alle andere katten die hier woonden dat konden, mijn staart blijft altijd hetzelfde en dat find ik niet erg, ik dacht dat mijn Milamuis zau winnen, ze heeft echt een heel mooie lange staart, dus ik was eerst best ferbaasd dat Oopa won, maar al snel dacht ik Ja natuurlijk!, want Oopa hij is tenslotte al 21 jaaren en hij kan alles!

Oopa

En toch kwam er een paar dagen geleeden een heel ferdrietig bericht, ik wilde het eerst niet gelofen, het KON gewoon niet waar zijn of het moest een vergipsing zijn, maar het was echt zo: Oopa Floris is een ster geworden.

oopaOopa Floris was Oopa van Dorus, Faalentino, Bliss, Japie, Leootje, Aiydan en Rannoch maar ook een beetje van ons allemaal, onze eigen Oopa van de blog, en hij wist alles, niet altijd meer helemaal presies omdat hij deement was, maar dat gaf niets want hij had zooooveel erfaring, daardoor kon hij katermannen en katerjongens presies fertellen hoe ze moesten doen tegen damespoesen, voor poesenmeisjes en poesendames was hij heel beleefd, en ook een flurt, zo heet dat als je goed kan sjarmeren, en dat kon hij!

Omdat Oopa al ZO aud was dacht ik dat hij vast wel voor altijd zau blijfen leefen, of misschien niet voor altijd maar wel minstens totdat hij 100 jaaren was, het was net alsof Oopa er altijd al is geweest en altijd zau blijfen, ook al weet ik wel dat dat niet kan.

Samen

Of toch ook weer wel, want Oopa zit voor altijd in ons hart, en natuurlijk fooral in het hart van zijn vrouw en Loes en Zusje, maar ook in mijn hart, en in het hart van ons allemaal, zo gaat dat als je vrienden bent, dan deel je één groot hart SAMEN, en zo blijf je altijd bij elkaar, dwars door de tijd heen.

Oopa blijft altijd bij ons horen, we fergeten hem nooit, met Oopa was het altijd feest, dus zullen we om hem uit te zwaaien met zijn allen nog één keer de polonaise lopen, zoals Oopa graag deed?, haartjes in de kuif, snorretje in de krul, 1, 2, 3 – daar gaan we: pootje naar rechts, pootje naar links en gaan met die banaan!, dag lieve Oopa, dankuwel voor alles en tot ziens ❤️

oopaTroostkopjes

Ik stuur de vrouw van Oopa, Loes en Zusje heeeeeeeel veel troostkopjes, Loes is de beste mantelpoes geweest die Oopa kon wensen, en hun huis en hart foelt ineens leeg, dat is heel ferdrietig.

Ik tetter toch maar door voor vreede, ook al is dat moeilijk nu…

37 gedachten over “Kever heeft een mening over Oopa voor altijd

 1. Hajoo poomsie.

  Sniksniksnik.
  Ikke ben so dwietig. Me frauw sag donnerdag de meel fan mamsie en frauwmamsie dat oopa sau gaan slaapen. Dat hij heel moe was. Se begon te huiwe. Se riep me bij haar. Ikke ging teege frauw aanligge en sat te snikken. Sniksnik.
  Ik hat so gwaag oopa nog bij me gehauwe. Hij was MIJ oopa. Hij leerde me taute dingetjes. Hihihi. Me frauw seg datte we altijt oofer oopa moete blijfe pjaate. Ikke geef iedewe aafont oopa een koessie op sijn footoo aan de muur.
  En ikke seg hem datte ik hem hau. Foor evve en evve!!!
  OOPAAAAAAAAA POEPS!!!! hihihi.
  Gewukkig kon oopa nog mee naar monnonogwat. We hadde sijn furrjaardag fiert daar. En ik mog hem door de diertjestuin rij-je. Ooooh hij fon dat supers.
  Oopa… uwes rock!!! OOPA RULEZ FOREFFER!!!

  1. Heeeee lieve grotejongenszwartepantersiejemees, wat ferdrietig ia het hè, dat je Oopa Floris een ster is geworden?, het is moeilijk te begrijpen waarom zoiets gebeurt, maar Oopa blijft er altijd bijhoren, en hij blijft altijd jauw Oopa, in heel de weereld is er niemand zoals hij!, je hebt maar geboft met zo een Oopa Door, zo is er maar eentje, en dat maakt het ook zo moelijk nau, omdat je je Oopa zo mist, dat snap ik heel goed, maar we gaan dinsdag naar hem zwaaien, en naar alle andere sterren die er zijn, we laten ze weten dat we ze nooit fergeten, en ik weet zeker dat Oopa nau een feestje fiert over de Brug, want waar je Oopa was daar was het feest!, en als je goed luistert hoor je als het donker is Pootje naar links, pootje naar rechts… en je weet dan wie je hoort: jauw Oopa Floris ❤️!, ik stuur je heeeeeeeeeeel veel zachte kopjes, ze zijn ook voor je mensen, en ik heb fandaag toch maar de frietuur aangezet, er staat een grote porsie frietjes met maajonesse bij je balkondeur, maar dan binnen, en ik heb er ook saateesous bijgemaakt, omdat Oopa dat zo lekker fond!, het is van je poomsie!!

 2. Lieve Pepeoom Super Kever +. Ik kansse het nog steeds niet geloofsse en er zit een groot gat in mijn hartje. Oooopa was wel supersenior maar jong van hart en hij hebsse laatse sien dat ook was hij soms furgeetjes dat je er bij hoorsse. Hij wasse een foorbeeldsse foor feele en over de hele wereldse iesereen kon Oopa. Furgeetjes doensse we hem nooit . Enne mijn mensen segge als mijn hartje weer digsse is dan koomsse de herinnering aan Oopa. Die blijfsse foorsse sijt in onse hartjes. Wij doensse mee met se polonaise en fanafonsse heb ik iets spesijaals met mijn tetter alle woordjes van Oopa en ze sitsse in de hartjes foor alle sterren. Oopa foor alsijt in onse hartjes en ik ben tjots dat u mijn Oopa was.
  Voor decMefjouw van Omasjakcentjes en Tante Zusje wij sturen megamiljoensse tjoostkopjes van ons allemaal. Elserooi segge fanafonsse pjoost ik op Oopa.

  1. Heeeeeee daar is mijn allerliefste Pepekind Faalentino, waar ik altijd zoooo trots op ben!!!, wat een mooie woorden heb je geschreven over je Oopa, hij was zeker jong van hart, en Oopa wist hoe je een feestje moest bauwen!, en ik weet dat je heel veel van hem geleerd hebt, ook al was je OomaLoesje het daar niet altijd mee eens, maar Oopa was Oopa!!, en nau moeten we hem ineens missen, en ook zijn ferhalen op donderdag, en hoe moeten jonge katermannen nau alles leren?, gelukkig maar dat jij al alles weet!, dinsdag gaan we naar hem zwaaien, en naar alle andere sterren, en fijn dat jullie meedoen met de polonaise, het is voor Oopa, en ik find het fantasties dat je fanafond alle woordjes van Oopa en allemaal hartjes naar de sterren toetert, dat finden ze geweldig, dat weet ik zeker, en Oopa staat fooraan en roept Keipoeps!, ik heb voor jau en je famielie allemaal snekkies gemaakt in de form van een ❤️, voor Oopa, en er staat kattenmelk bij, dan kan Elserooi goed proosten, en ik proost mee!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jullie allemaal van je Pepeoom!!

 3. Lieve Kever,
  Wat verdrietig nieuws hé??
  Oopa Floris blijft voor altijd in ons hart ❤️

  Wij sturen dan ook heel veel dikke knuffels naar de vrouw van Oopa, Loes en Zusje!!!
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Lieve allemaal, ik dacht echt waar dat Oopa wel honderd jaaren zau worden…, en ik denk eigenlijk dat hij dat zelf ook dacht!, maar hij blijft altijd bij ons horen!, lieve Izzy, Tica, Belle, Dopey, Moby, Panda, Pippie, Dotje en mevrouw Ceciel ik stuur ook heel veel knuffels naar mevrouw Loes, Loes en Zus, en ook naar jullie natuurlijk!, ze zijn van Kever!!

 4. Goedemorgen Kever, je hebt een mooi stuk geschreven over Oopa Floris. Hij was zo’n bijzondere Oopa; niemand zal hem vergeten.
  Is het bij jou ook van dat sombere weer? De zomer is nu echt naar huis. Pom slaapt alweer in haar huisje. Gisteren stond ze een paar keer bij de deur maar ze kwam niet binnen. Als ik teveel aandring naar haar zin rent ze de tuin uit.
  Sam slaapt veel.
  Vandaag houd ik het kort Kever. Wens jou & je familie & Mikkie een goede zondag. Er liggen pizza’s 🍕 🍕 🍕 in de tuin, onder je stoel.
  Groeten van ons. Sam , Pom en Kim.
  ☕ ☕ ☕

  1. Lieve mevrouw Kim, Sam en Pom, we fergeten Oopa nooit maar ik find zooooo jammer dat we nau nooit meer over zijn afonturen kunnen lezen, en nau Oopa Floris een ster is geworden is mijn zomer ook echt weg, ik denk dat het voor Pom nog niet echt kaud aanfoelt, voor mij ook niet, en Pom is een buitentijger, misschien wil ze wel binnenkomen als het heel kaud wordt?, ik slaap ook wat meer dan anders, de hitte was best moeilijk, maar reegen find ik nog veeeeeel stommer!, dankuwel voor de pizza’s, ook van Mikkie en Pokon (dat is het katerjongetje), we hebben gesmuld!, ik heb voor Sam en Pom herfstbrokjes gebakken, en voor u heb ik zelf rafiejooliedeeg gerold, en toen gefuld en in de ofen gedaan met kaas eroferheen!, heeeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever voor jullie drietjes!!

 5. Lieve Kever,

  Zo verdrietig dat Oopa Floris een ster is geworden, ook ik dacht altijd dat Oopa Floris op zijn minst 100 zou worden.
  Al wist ik ook wel dat dat niet kon, maar toch!
  Samen met deeltijdbaasje gaan we Oopa Floris ook enorm missen, hij bracht ons altijd een grote glimlach op ons koppie/gezicht.

  Wij wensen Loesje, vrouwmens en Zusje heel veel sterkte en een dikke knuffel van ons.

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, als je de afonturen van Oopa las moest iedereen lachen, met Oopa was het altijd feest!, het is moeilijk voor de vrouw van Oopa, en voor Loes en Zus, hun hele leefen is zomaar ineens feranderd, en nau moeten ze wennen, en ze hebben natuurlijk ferdriet omdat ze Oopa missen, ik stuur SAMEN met jau een dikke knuffel naar ze toe, dat ze weten dat we allemaal om ze heen staan, en dat we met zijn allen aan Oopa denken, dat hij altijd bij ons blijft horen!, ik stuur jau en je twee mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!

   1. Lieve Kever,

    Dank je wel voor de lieve kopjes, ze zijn goed ontvangen.
    En lief dat je ook een dikke knuffel stuurt, een SAMEn knuffel is altijd fijn.

    Pootje van Tommy!

    1. SAMENknuffels zijn het allerfijnste, daarom stuur ik er nog een paar, lieve vriend!!

 6. Liefe Kever, wat hebbie mooie woorden getetterd! Mij kop heb weer traane. Oopa is en was oopa van ons allemaal, dat hebbie goed getetterd liefe Kever… Wij thuis doen ook mee de polooneze ….

  Liefe Kever, mijn vrouw mauwt dat er een meel komt hoor maar nu heb ze haarbal en foelt ze zich als een otter (griep)

  Tot snel liefe Kevermans, heel veel neusjes en kopjes en likjes van je vlinder leeuw!

  1. Heeeee lieve vlinder van me, fijn dat jullie ook meedoen met de polonaise, dat doen we omdat we aan Oopa denken en hem missen, maar zo foelt het alsof hij er toch nog bij is, en hij IS er ook bij, want hij zit in onze harten!!, geef je vrouw maar heeeeeeel veel beeterschapskopjes Brammie, en zeg maar dat ze eerst beeter moet worden, ik stuur jau hele zachte tettertjes, en neusjes en likjes en kopjes, voor mijn allerliefste vlinderleeuw, zullen we fanafond SAMEN zwaaien naar Oopa en alle sterren?, een ❤️ voor jau en Milamuis van je Kevermans!!

 7. Hoi lieve Kever,

  Wij zijn hier ook allemaal verdrietig dat Oopa Floris een ster is geworden. Wij dachten ook echt dat hij er altijd zou zijn. Maar zoals je schrijft, hij is gewoon bij iedereen in ons hart, voor altijd!! Oopa Floris was de Oopa van iedereen.

  We hebben speciale hartjes snekkies voor jou en je vriendjes neergelegd. En voor je mensen chocolade hartjes.

  Knuffeltjes Binti & Zooka

  1. Lieve Binti en Zooka, dus jullie kunnen ook haast niet gelofen dat Oopa Floris een ster is geworden?, ik WEET het nau maar toch kan ik het niet gelofen, en ik find het zoooo erg voor zijn vrouw en Loes en Zusje, want Oopa laat een grote leegte achter, bij iedereen die hem heeft gekend, maar fooral bij zijn eigen famielie, en nau hebben we allemaal ineens geen Oopa meer…, maar nau hauden we hem voor altijd in ons hart!, dankjulliewel voor de snekkies, wat zijn ze mooi!, en mijn mensen zeggen dat de sjookoolaadehartjes bijna te mooi zijn om op te eeten!, ik stuur jullie en jullie vrouw heeeeeeeeel veel lieve zachte kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik heb voor jullie vrouw bonbonnetjes gemaakt in de form van een ⭐️, en voor jullie heb ik sterrensnekkies gemaakt, waar je natuurlijk geen steentjes van krijgt!!

 8. Onze Oopa is de allerallerbeste.
  Voor altijd ❤️🧡💛💚💙💜🤍💝💖✨

  Koppie van Japie

  Pssst KeverT, jij weet zoveel. Zou hij zijn mooie furhalen met sterrenstof over de wereld kunnen uitstrooien?

  1. Heee lieve Japie, ja zo is het presies, dat Oopa de allerallerbeste is, en dat blijft altijd zo!, hij heeft iedereen zooooveel dingen geleerd, en nau moeten we zelf ferder, met Oopa in onze harten, ik hoop heel erg dat Oopa soms nog iets laat horen, maar ik denk dat hij nau eerst efen iedereen ontmoet, en grote feesten fiert nau hij een ster is, en weer jong en gesond!, o, o… dat worden feesten….!!, heeeeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je famielie van KeverT!!!

 9. Verdrietig he Kever.
  Vroeg of laat komt het moment van laten gaan, maar wat doet dat pijn 😢
  Knuffelzzzz van onzzzz

  1. Lieve drie, het is zeker heel ferdrietig van Oopa, fooral voor zijn vrouw en Loes en Zusje, ze hebben zooooo lang met Oopa gewoond en ineens is dat niet meer zo, nau woont hij in hun hart, en dinsdag gaan we zwaaien naar alle sterren!, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel knuffels van Kever!!, en folgende keer maak ik weer iets lekkers voor jullie hoor!, en ik las dat alles goed was met Roos bij de dierendokter, gelukkig maar!!

   1. Dank je wel voor je knuffels, lieffff
    Ja Roos moest voor de jaarlijkse APK en was helemaal goedgekeurd 😃

    1. Oopa zau zeggen Feestje!, en zo is het want gesond is belangrijk!, heeeeeeeeel veel zachte knuffels van mij, gewoon nog een keertje!!

 10. Lieve Kever,

  dank jou wel van jou mooie letters van jou hart foor mij broer Oopa Floris. Mij vrouw heb ze zachjes foorgeleese weeges dat ze heel feel emoozie foel en ook van zofeel liefe, mooie ree-akzie. Daarfoor wil ik ook dank wel zegge en diep in mij binne in foel ik. Mij broer ga heel feel stiekum foorop loope in onse pooloonaise. Hij laat ze eigen nooit nie klein krijge.
  Dank wel dattie zofeel mooie letters heb gemaak ofer mij broer. Wie hij was van ze eigen en dat iedereen nu weet. Ook al hebbie deement aan jou kop, jij hoor er gewoon bij. Jij mag jou eigen zijn, alteit. Mij broer was Oopa van iedereen. Hij heb jonge katermannen zofeel geleer en zij heb nu goeie maaniere en zij kan onse weide weereld in. En ik wil ook dank wel zegge foor heel feel beereklauw en friekaadel. Hij heb zofeel genoote. Van alles Kever. Van ze vriendjes, van ze poezedames, van ze frietboer, dattie mog krijse en ze eigen keipoeps mog foele.
  Wij mis hem heel feel in onse thuis. Met Oopa was leefe nooit saai maar hij dee wel heel feel pinkele. Wij moet nu ferwerke en hesstelle.
  Dinsdag gaa wij allemaal swaaie met hoedjes van liefde. Liefde foor alteit Kever.
  Naames mij vrouw en mij Zusje doe ik heel feel dank wel zegge teege iedereen. En dattie zo een mooie letters heb gemaak.
  Folgende keer doe ik weer bakke in mij frieserpan, nu deel ik hartjes van liefde foor iedereen en foor Ooma met massepein.
  Alstoeblief dank wel,

  Loesje

  1. Lieve Loes, wat fijn dat je er bent, want ik snap dat het voor jau en je vrouw en Zusje heel moeilijk is om alles te leezen over jullie Oopa Floris, jullie hebben nau zooooooveel ferdriet en moeten helemaal opnieuw een efenwicht opbauwen in huis, en jij hoeft ineens geen mantelpoes meer te zijn, en wat moet je nau doen?, dan heb je tijd noodig om weer opnieuw te bedenken wat je allemaal doet met je leefen, jullie hebben zooooo lang met Oopa Floris gewoond nu moeten jullie wennen aan een leefen zonder Oopa, Oopa is er nog wel, hij woont nau in jullie hart, maar dat is natuurlijk helemaal anders dan toen hij nog gewoon in jullie huis woonde, al je vrienden en vriendinnen staan om jullie heen lieve Loes, en we sturen allemaal heel veel liefde en kragt en fertrauwen in de toekomst naar jullie toe, dat jullie weer plesier krijgen als het ferdriet een klein beetje gezakt is, het ferdriet gaat nooit weg, maar na een tijd kan je ook weer andere gefoelens hebben NAAST het ferdriet, en dan foel je dat Oopa polonaise loopt in je hart, en dat hij heel hard KEIPOEPS krijst, en dat hij altijd bij jullie blijft, ook al is hij nau een ster, ik fond het altijd heel biesonder om voor Oopa allemaal lekkers te maken, en om de frietboer te zijn, dat blijft voor altijd in mijn hart, en Oopa natuurlijk ook!, lieve Loes ik stuur jau en je vrouw en je Zusje heeeeeeeeel veel lieve zachte troostkopjes, dankjewel voor de hartjes van liefde, ik zwaai fanafond weer naar Oopa, en ik stuur jau heeeeeeeel veel sterretjes en hartjes terug, voor vier persoonen, want dat blijft altijd zo!!!

 11. Lieve Kever-vriend, wat mooi dat je over onse aller Opaa schrijft. Wij hadden nog niet eerder een echte Opaa en we zijn net als iedereen van onse slag.

  Met Opaa Floris dansten we de Siertaakie en hij kon altijd zo lief Kalimeera roepen naar ons en daardoor voelden we ons al heel snel thuis in ons nieuwe huis. En zo heeft iedereen eigen speciale herinnedingen met Opaa en dat maakt het zo extra biesonder.

  Voor tante Lieve Loesje is het het zoveel moeilijk nu en voor mevr Opaa ook en voor Zusje. Wij doen graag mee aan de polonaise voor Opaa en doen er een Siertaakie pasje tussendoor. Want die zal hij vast herkennen.

  Wij denken dat als er een ster aan de hemel staat te wiebelen van links naar rechts dat het dé Ster van Opaa moet zijn.

  Met super zacht neusje voor troost van Bibi en pootje van Filos en liefs van onze mensen en het is ook voor jouw mensen

  1. Lieve vrienden Bibi en Filos, Oopa kon alles, zie je wel, hij kon zelf griekenlands praaten, ik weet alleen Antio, maar Oopa kon dansen en ook Kalimeera zeggen!, wat een Oopa was het hè?!, en jullie zeggen het presies goed, iedereen heeft eigen herinnerdingen aan Oopa, want iedereen kent hem en hij was Oopa van ons allemaal, dat is zo biesonder!, met Oopa was het altijd feest en de polonaise is een moonuument voor hem, fijn dat jullie ook meelopen en tussendoor de Siertaakie doen, dan herkent hij jullie meteen!, Oopa wist niet altijd alle namen meer, maar hij herkende iedereen aan zijn hart, en dat is ook het belangrijkste, daarom missen we Oopa nau allemaal, maar zijn vrouw en Loes en Zus missen hem natuurlijk het allermeeste, er is nau een leegte in hun huis en hart, waar eerst Oopa was, Oopa woont nau in hun hart, en daar blijft hij voor altijd, en nau fiert hij feest over de Brug, en jullie zeggen het heel goed hoe je zijn ster herkent!, lieve Bibi en Filos ik stuur jullie zachte kopjes, ze zijn van jullie vriend Kever!!, en mijn mensen sturen jullie veel liefs terug, en dinsdag gaan we met zijn allen zwaaien!!, met een machtig mooie hoed op, en dan zien we Oopa weer efentjes!!

 12. Lieve oom Kever ,met uwes mooie kop.
  Het is een ferdrietige week gewees.
  We sijn nog jonge kaatermannen,en hadde nog sofeel meer fan oopa Floris wille leere.
  Oopa kon alles sofeel mooi uitlegge.
  We finde het ook so furrdrietig foor de Frau en alle andere famielje fan Oopa.
  Ut leek eggies waar dat oopa er altijt sou sijn.
  Maar andere katers heppe ook fan oopa geleer.Spesjaal onze oopa Doorie,oopa Jiekkie en papa Faalentino.
  Dus alles fan oopa is niks niet weg.En fan ons allemaal Saame is onse liefde foor Oopa Floris,er alletijt.
  Oopa is een super mooie ster geworre.Dus als we naar buite kijke en we sien een mooie ster die twinkelt dan is dat seeker weete oopa.
  Dag oom Kever.
  Koes koes fan Rannoch en Aiydan.

  Pee Esss.
  Wij gaarne ook meedoen,en keifeel swaaie
  Foor u staan er onder uwes stoel in uwes tuin,lekkere noepies een heele groote pot.
  Dan kan uwes tijdens de Hoedjessjoow lekker noepies eete
  R&A.

  1. Lieve grote jongens, wat een fantasties mooie letters hebben jullie gemaakt over jullie lieve Oopa Floris!, Oopa wist alles en kon geweldig fertellen, hij had giganties veel erfaring, fooral met poesendames, maar ook met het leefen, dus ik ben heel blij dat jullie zoveel van hem hebben geleerd!, wij hebben allemaal van Oopa geleerd, en we dragen zijn erfaring nau met ons mee, maar ik weet zeker dat Oopa de beste feestjes kon geven en het beste wist hoe je met poesendames om moest gaan, het zal over de Brug nau wel een dolle boel zijn, met Oopa die voorop loopt in de polonaise!, jullie Oopa is nau een heeeeeeeele mooie ster aan de hemel, en dinsdag gaan we zwaaien, hebben jullie goed geoefend?, ik ferheug me er op om alle sterren efentjes te zien, het wordt heel moelijk maar ook mooi, het is ferdriet en geluk door elkaar heen, en ik ben heeeeeeel blij dat jullie dit jaar ook meedoen!!, dankjulliewel voor de noepies, ik bewaar ze netjes tot dinsdag, maar ik heb er stiekem eentje geproefd en die was helemaal top!, ik heb voor jullie een grote schaal met snekkies neergezet, en ik ben trots op jullie, jullie zijn zo een liefe jongens met een gauden hart!, heeeeeeeel veel lieve kopjes van oom Kever, ook voor jullie scullery girl natuurlijk!

 13. Lieve Kever, wat een verdrietige dagen hebben wij deze week allemaal gehad. Onze Oopa is er niet meer. Hij is een prachtige ster geworden. Hij laat een grote lege plek achter. Wat zullen wij hem missen. Dinsdag gaan we allemaal zwaaien naar onze vriendjes in regenboogland, en ter ere van Oopa polonese lopen. Wij staan poot in poot en hand in poot om mevrouw Karien, Loesje en Zusje heen als troos. Bedankt voor jouw mooie woorden lieve Kever, Pasa en ik sturen jou zachte knuffels en kopjes.

 14. Lieve mevrouw Ina en Pasa, wat zegt u het mooi, van die grote lege plek, zo is het presies, want Oopa’s hart was was groot en hij had zooooveel erfaring, hij wist alles!, ik heb heel veel van hem geleerd, fooral dat elke dag een feestje is, en we staan zeker weten met zijn allen om mevrouw Karien, Loes en Zusje heen, want hun huis is ineens zo leeg en hun hart huilt, en wij huilen mee, en dinsdag zwaaien we met zijn allen SAMEN naar de sterren!, de sterren blijfen er altijd bijhoren en we fergeten ze nooit, ze wonen nu voor altijd feilig in ons 💖, heeeeeeeeeeeeel veel ekstrazachte knuffels voor u en Pasa van Kever!!

 15. Lieve Kever, vandaag moet mijn vrouw weer werken en ik blijf thuis bij mijn baasje. Dan kunnen we samen televisie kijken en ik mag ook nog de voortuin in heeft hij gezegd. Misschien mag ik vanavond nog even aan de laptop en anders morgen weer. Dan stuur ik ook meteen Japie een berichtje natuurlijk. Wat heb je mooi en lief over Oopa geschreven, we missen hem allemaal heel erg! Knuffels van Lucky en de rest

  1. Lieve vriend Lucky, dankjewel voor je letters, je bent er nau toch al?!, ga fandaag maar met je mensen en Molly en Dropje en de nijntjes SAMEN zijn, dat is belangrijk, iedereen is in de war en ferdrietig nau Oopa een ster is geworden, we moeten allemaal wennen, en fooral Loes en Zusje en hun vrouw natuurlijk, die ineens een leegte in huis en in hun hart hebben, waar Oopa altijd was, maar morgen gaan we naar de sterren zwaaien, dat wordt vast fantasties mooi!, lieve Lucky ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel knuffels terug, en ik doe er ❤️ en ⭐️ bij, het is van je vriend Kever!!

   1. Morgen magik nog een langer bericht sturen hoor. En we gaan zeker mee zwaaien naar alle sterren. Veel knuffels terug.

    1. Gezellig, tot morgen lieve Lucky!!, en ik ga morgen natuurlijk ook zwaaien!!

 16. Hoi Kever vriend, daar ben ik dan nog een keertje. We hebben samen met onze mensen naar de Hoedjesshow gekeken en naar alle sterren en andere katjes en andere dieren natuurlijk ook gezwaaid. Vond jij het ook zo mooi of moeten jullie nog kijken? Wel samen doen natuurlijk want dat is het fijnste. Ik vind het heel fijn dat jullie zo mooi over Oopa Floris geschreven hebben. Hij was een echt goed voorbeeld voor alle jongere katermansen en we hebben veel van hem geleerd. We zullen hem ook allemaal heel erg missen met zijn gekke, leuke verhalen en fantastische uitspraken natuurlijk. Zullen we nu samen, als eerbetoon aan hem, eens de polonaise lopen? Dat hoeft niet meteen maar pas als we daar aan toe zijn natuurlijk. Ik heb lekkers voor jou en je mensen klaar staan, zullen we samen het glas met catnijpwijn op Oopa en alle andere sterretjes heffen? Heel veel knuffels voor jullie allemaal en extra speciale voor Loes, Zusje en hun vrouw natuurlijk. En voor iedereen die soms verdriet heeft. Mijn vrouw zegt dat vriendjes hebben fijn is maar dat er soms ook minder leuke dingen zijn, maar dat hoort erbij. maar voor mij had Oopa wel 100 mogen worden hoor! Hij noemde mij altijd Ludwig of Ludo, dat is toch leuk zeker! Had hij voor jou ook een andere naam? Dat deed hij namelijk bij veel poezels zo. Kopjes van ons allemaal.

  1. Heee lieve vriend van me, wat gesellig dat ik nog meer letters van je krijg!, wat was de Hoedjessjoow weer fantasties hè?, en ook emo, mijn vrouw moest een beetje huilen maar ze zegt dat dat is omdat ze het zo mooi findt, en ook van herinneringen, en ik fond het moeilijk maar ook fijn om Oopa te zien, en dat hij iets tegen ons zei!, en we hebben zeker heel veel van hem geleerd, als er iemand was met leefenserfaring was dat Oopa wel!, mijn noemde hij altijd meneer de frietboer, omdat ik frietjes voor hem bakte, Oopa verzon namen waar je bijstond, ik fond het zo biesonder!, we hebben allemaal onze eigen naam en ook de naam die Oopa ons gaf, en die ga ik nooit fergeten!, ik zau het heel fijn finden om SAMEN de polonaise te lopen, na zo een mooie dag, met liefde en ook ferdriet, presies zoals je vrouw zegt, dat is helemaal waar, als je vrienden hebt worden ze op een dag een ⭐️, maar dan heb je eerst de allerbeste vrienden gehad!, en een leefen zonder vrienden is maar eenzaam, ik proost met jau mee lieve Lucky, en ik stuur heeeeeeeel veel knuffels naar de vrouw van Oopa en naar Loes en Zusje, en dankjewel voor al het lekkers, ook van mijn mensen!, ik heb voor jau en Dropje en Molly snekkies in de form van een ❤️ gemaakt, voor de nijntjes heb ik hartjes van wortel gemaakt en voor je mensen staan er hartjes van sjookoolaa, en voor de egeltjes heb ik kattenbrokjes neergelegd!, het is van je vriend Kever!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *