Kever heeft een mening over ontdekkingen

ontdekkingenAls je mij ziet denk je misschien Zoooo wat een grote gespierde kater, die durft natuurlijk alles en hij kan ook alles!, en dat klopt bijna, want ik BEN groot en gespierd (al zitten mijn spieren fooral aan mijn buik), en ik kan alles wat ik als Kever zijnde moet kunnen, maar ik durf eigenlijk niet zo heel veel.

Genoeg

Toen ik hier net woonde had ik mijn schaapjes om op te slapen, die kende ik en meer had ik niet noodig, ik ging niet op onderzoek in huis, ik keek niet uit het raam en ik wilde niet naar buiten, ik was heel bang voor speelgoed omdat ik het nog nooit had gezien en ik snapte niet wat het was, nu heb ik wel een miljoen muisjes en balletjes, ik find ze niet eng meer hoor en ik speel er wel eens mee, maar het liefst speel ik met de handen van mijn mensen en de veren van Bolle, of ik ren over mijn gras, dat find ik genoeg.

ontdekkingenEng

Zo is het nog steeds, als ik iets niet ken find ik het eng, ik wil het niet leren kennen, nee: ik wil dat het weg gaat!, mijn mensen denken dat ik froeger in een kantoor of een opslagplaats heb gewoond, en dat ik daar vaak in mijn eentje was en daarom niet veel gewend ben, dat kan best zo zijn alleen weet ik niet wat een kantoor of een opslagplaats is, dat zijn mensenwoorden en die snap ik niet, er zijn meer dingen die ik niet snap en daar word ik wel eens boos van, want het is echt helemaal niet leuk als je niet begrijpt wat er om je heen gebeurt.

Gelukkig weten mijn mensen en ik al lang van elkaar hoe we alles het liefste willen, ik weet dat mijn mensen blij worden als ik spieraalmuziek maak in de nacht, dus dat doe ik, dat is maar een kleine moeite, ik geef heel veel kopjes, kusjes en knuffels, en ik tetter veel want dat finden ze gesellig, en mijn mensen weten dat ik veel knuffels wil, dat ze me geen puusels moeten geven voor mijn eeten want die SNAP IK NIET en ik find ze STOM!!, ze laten me nieuwe dingen in huis of in de tuin foorsichtig zien, ik krijg ook geen enge dingen meer zoals een krabpaal, ik heb er eentje gehad, ik fond er niks aan maar mijn vrouw tilde me er een keertje op, en toen kon ik ineens uit het raam kijken en zag ik mensen lopen! (zooo heee, wat was ik bang!, ik liet me gewoon achterover vallen, gelukkig fing mijn vrouw me op!), en mijn man en vrouw zorgen dat ze zelf rustig doen in huis zodat ik niet schrik.

ontdekkingenPuzzel

Maar weet je wat zo leuk is?, de laatste tijd durf ik soms zomaar uit mezelf iets nieuws te doen!, zo heb ik nau toch een puusel voor stukjes kouwstik, mijn vrouw heeft die puusel gemaakt van een doosje, ik find het zooo gaaf om daar uit te eeten, kijk maar op de footoo!, en forige week klom ik ook nog in een kastje dat open stond, dat had ik nog nooit gedaan, mijn vrouw moest er om lachen ook al zei ze na een tijdje Kom maar Keef, zo is het goed, dat was omdat ik net uit de tuin kwam en helemaal nat was en modder aan mijn pooten had legde ze me uit, maar toen had ik had al allemaal schone kleren uit de kast geduwd om er in te kunnen klimmen, het was keispannend en ik denk dat ik dat vaker ga doen!

Ontdekken

Omdat ik me feilig foel durf ik nau nieuwe dingen te ontdekken in mijn eigen huis, mijn mensen zijn trots op me, maar ze zeggen dat ze dat altijd al waren en ook altijd zijn, maakt niet uit wat ik durf of niet, ze zeggen dat er maar één allerliefste Kever is en ik weet wie dat is, dat ben ik!!

Ik tetter natuurlijk weer voor vreede!, en ik zwaai naar Kuzco die een prachtige ster is geworden.

27 thoughts on “Kever heeft een mening over ontdekkingen

 1. Mij liefe Kevertje, wat ben ik tros op jou! Jij durf zoveel en jij ben zo een knappe katerheertje. Altijd netjes en gespierd. Jij doet goed treenen met atleeties zijn. Ik vind jou mooi zoals je bent Kevertje. En dat jij puusel stom vindt, dat snap ik ook helemaal want dan zijn ze stom. Want jij ben kei slim! Ik vind het kei dapper dat je nieuwe dingen probeer want dat kan jij. Jij heb zoveel zelftrouwen dat je dat kan. Mij knappe jonge, ik geef je zachte liefe kopjes en een likje omdat ik je zo dapper vind. van je Milamuis! XXXXXXX

  1. Ooooo mijn lieve Milamuisje, nau ben ik helemaal trots en gelukkig en frolijk omdat jij trots op mij bent!, ik ben zoooooo blij dat wij ferkering hebben, want je bent zo lief en gefoelig en zacht en mooi, hoe je eruitziet, maar fooral ook in je hartje!, je bent de allerliefste, allermooiste, allerdapperste en allerslimste, en ik heb van jau geleerd dat ik goed ben zoals ik ben, dat ik mijn haaren goed moet fersorgen net zoals jij dat doet en dat ik netjes ga liggen als ik op mijn rug in de zon lig, als katerman weet je dat soort dingen niet, maar als damespoes wel!, damespoesen weten zoooooveel en jij fooral!, lief Milamuisje-voor-altijd, ik stuur je heeeeeeel veel zachte neusjes en likjes (en je weet dat ik je haaren niet in de war maak toch, ik geef foorsichtige likjes!), roep jij Brammievlinderleeuw?, dan haal ik Jafita op, en kom naar jullie toe, ik heb een grote koffer met snekkies, dan kunnen we SAMEN lekker smullen!!, heeeeeel veel ❤️❤️❤️❤️ van je Kevertje!

 2. Hajooooooooooooooo poomsie

  Mij spiere sitte ook foornaameluk ront me puik. Maar ikke durf wel naar buite te kijke. Dan kijk ik naar raare mense die ALTEIT haas hebbe. So raar!! Ennnnn er woope tuiffies buite. Die loope raar hihihihi. Die gooje hun koppie eers naar foore en loope dan pas. Ikke ben bang foor fliegedinggewuide. Fooral als se fluite😭😭
  Ikke hep wel teege me mense geseg dat ik APSOWUUT geen puusel ga doen. Ikke wil me noepies gewoon uit de hant. Me mense segge dat ik er tog te dom foor ben. Naufanmeja!!!
  Ikke hau aween fan me mantje en sgaapje. Die ligge fijn. Ook al sijn se te kwein foor me.

  Poomsie, in uwes tuin lig een gwoote sak met pigmeks. Er staa sgaapehaartjes op gesgreefe. Sssssst. Hihihihihihi
  Pootjes🐾🐾

  1. Heeeee lieve grotejongenszwartepantersiejemees die ook sterrieporter is!!, ik denk dat het zo hoort dat je als zwarte amsedamse katerman je spieren aan je buik hebt, anders zauden wij dat toch niet allebei hebben?, ik find het dapper dat je naar buiten durft te kijken, naar mensen en naar tuiffies, ik find dat allemaal veels te grieselig, maar zo durft iedereen weer wat anders en dat is biesonder!, gelukkig dat jij ook alleen in je mandje en in je sgaapie ligt, nieuwe dingen die je niet kent zijn stom find ik, maar puusels om uit te eeten zijn nog stommer!, daar zijn jij en ik gewoon veeeeeeeels te slim voor!, dankjewel voor de pigmeks, ze zijn heerlijk!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!!, en ik heb voor jau een hele grote porsie frietjes neergezet, met maajoonesse, en een berg bittere ballen met mopstert, en drie softijskoos, het zit in een doos waarop staat FOERPUUSEL!!

 3. Lieve Kever,
  wat maakie tog alteit jou mooie letters en jij maak wijse woordjes. Misschien bennie foorsichtig met durfe maar jou letters zijn alteit zacht foor jou hart. Ik zeg jou eerluk Kever, selluf ben ik ook nie zofeel van puusels en speele en dinge waarfan mij vrouw denk. Zoies is leuk foor assie poes ben. Maar assie seeniejorpoes ben of jij ben tuinkater hebbie annere intres. Selluf vin ik jij kan anners zijn en jij mag anners zijn. Anners zijn is goed want assie allemaal van hetsellufde ben dan is er niks nie aan in onse leefe. Mij vrouw zeg alteit Loes jij ben jou eigen Loesje en zo is goed. En jou mense zeg het ook, zij houw zofeel van jou eigen Kever dattie weet. In onse leefe pas maar één Kever en in onse kasje ook. Dan is liefde rond en zacht en mooi. Maar nu hebbie jou puusel en deze pas bij jou eigen en jij foel geluk in jou hart assie kouwstikpuusel mag eete. Jij hoef nie boos te worre weeges deze is jou eigen Keverpuusel en jij kan deze nie on jou lijn koope. Dat is belangrijk!
  Daarom heb ik fandaag mij Kevertaart gebakke in mij frieserpan. En alles wat jij lekker vin zit erin en jij mag selluf weete hoefeel jij eet en hoe jij die eet. Hij pas in jou puuseldoos Kever en ook in jou kasje. En assie op is vin jij kaaramel en nootmelansjie en die is feegaanissie foor jou mense en massepein foor Ooma. En Mikkie krijg kouwstik on roef. Dat is foor assie op jou dak leef. En het is van mij eigen, eg waar.
  Alstoeblief dank wel,

  Loesje

  1. Lieve Loes, dankjewel voor je lieve letters, heeft jauw vrouw dat ook, dat ze dingen koopt waarvan ze denkt dat je die leuk findt?, dat doet mijn vrouw ook!, ik denk eigenlijk dat ze die dingen zelf leuk findt om mee te spelen, maar ik toefallig niet, ik heb nau die keigaafe puusel en die snap ik, ik had ook een keer brokjes gefonden die er onder waren gefallen, hoe find je dat?!!, toen kreeg ik heeeeeeeeel veel kompliementen en een ekstra snekkie, en dat had ik ook ferdiend, al zeg ik het zelf, en toen was ik ook nog in dat kastje geklommen, mijn vrouw zei dat ik een lefgoosertje wordt, maar ik ben natuurlijk gewoon Kever!, gelukkig dat jauw vrouw en mijn mensen zeggen dat we goed zijn zoals we zijn, en dat is ook zo, iedereen is ferschillend en we zijn allemaal perfekt, dat weet ik zeker, anders waren we niet zo geworden, jij bent Loes, Oopa was Oopa, Zusje is Zusje en Bertje is Bertje en zo kan ik wel doorgaan, we zijn we allemaal onszelf, dat is toch fantasties?, zooo heee en wat een heerlijke taart heb je gemaakt Loes, ik ben heel blij dat je weer taarten maakt, omdat ik ze lekker find maar fooral omdat je dan weer een beetje de aude Loes bent, en mijn mensen en Ooma en Mikkie en ik zeggen Dankjewel!!, ik stuur jau en je vrouw en Zusje en Oopa ⭐️ heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, de frietuur staat al aan en de frietjes zijn lekker krookant geworden, en voor erbij heb ik garnaalekrooketjes gemaakt, met ekstraveel room erin!!

   ,

 4. Goedemorgen Kever, 🐞🐞🐞 ik denk dat iedereen wel ergens bang voor is. Alleen zullen de meeste mensen het nooit toegeven. Wat natuurlijk héél dom is. Poezen zijn daar anders in. Die laten zoiets gewoon onmiddellijk merken. Net als wanneer ze iets stom vinden. 🌟 Elvis vond voedselpuuzels ook vreselijk stom; hij wilde er niets mee te maken hebben. En 🌟 Annet had de pest aan visite. Die stuurde ze gewoon weg. Maar 🌟 Guus was bang voor buitengeluiden; hij wilde nooit op het balkon. Sam zegt nu dat ze niet weet wat bang-zijn betekent en ik denk dat ze daar wel gelijk in heeft. Maar van mij hoeft ze natuurlijk niets te bewijzen. 🐾🐾🐾
  Jij pakt het verstandig aan Keverbaas. Je geniet van alles wat je kent en wacht met nieuwe dingen ontdekken tot ze bekend zijn. Wij wensen jou & je mensen een fijn weekend. 🌹. Voor jou & je vrienden staan hamburgers in je keuken. 🍔🍔🍔 🍟🍟🍟.
  Groet van Kim, Sam & Pom. Pom heeft al ontbeten en is aan de wandel. De overburen zien haar ook regelmatig. Leuk hè?

  Kim ☕ ☕ ☕

  1. Lieve meveouw Kim, Sam, Pom en ook de eegels, dankuwel dat u zegt dat iedereen wel ergens bang voor is, dat denk ik ook, alleen Sam durft alles, en ik weet dat dat waar is!, zelf foel ik me feilig als ik alles al ken, en het liefst heb ik dat mijn mensen erbij zijn, of Mikkie, want Mikkie durft heel veel en hij is heel dapper, hij kent alle katten uit de buurt en heeft met niemand ruusie, dat is heel knap find ik, hij is echt een kind van Bolle zegt mijn vrouw, en ik ben Kever!!, en zo is iedereen weer ferschillend en presies goed!, weet u dat mijn slaapzak al weer weg is?, hij ligt in de kast waar ik hem niet kan zien, want ik werd er nerfeus van en dat hoeft nau gelukkig niet meer, oooo en nu ga ik lekker met Mikkie en Pokon smullen van de hamburgers, dankuwel!, ik stuur jullie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik heb voor Sam en Pom heerlijke zalmterrientjes gemaakt, en voor u is er Indieaase kurrie met een mangolassie!, eet smakelijk!!!

 5. Meow knappe KeverT,

  mijn broer Foppe zegt dat iedereen purrrfect is zoals hij is. Dat heeft hij van zijn Oom Sjaak geleerd. Die wist dat soort dingen. Het maakt niet uit wat je niet kan. Het gaat erom wat je wèl kan. Daar ligt jouw talent. Weet je trouwens hoe dapper het is om kwetsbaar te zijn?! Dat meowt m’n tante Cato. Als dame is zij fijngevoeliger dan ik. Ik zie hoe stoer jij bent. Je bent een voorbeeld voor mij. De enige, echte grote stoere KeverT die purrcies goed is, zoals hij is.

  Koppie van Japie

  1. Heee lieve Japie, je Oom Sjaak was een hele wijze katermans, zelfs in het asiel had iedereen van hem gehoord, ik zau hem heel graag ontmoet hebben!, en wat zeg je nau… dat ik een foorbeeld voor je ben?!, zooo heee nau ben ik echt trots!, als je maar onthaud dat jij zelf keidapper bent, zoals jij een Blij Beestje bent geworden, dus jij bent zelf ook een foorbeeld!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je famielie van KeverT!!, ik heb voor jau en Foppe en Cato en Vriendje en CW en de Rossige kipsnekkies neergelegd, en voor Magnum en Pita zijn er ferse wilgentakken om aan te knabbelen, en voor je mens staat er stuk witte sjookoolaadetaart!

 6. Lieve Kever,

  Wat onwijs knap van jou dat je zomaar ineens in een kastje ging kijken, je bent stoerder dan jezelf denk Kever. Echt waar!!
  Soms vind ik dingen ook eng, en dan blijf ik gewoon liggen waar ik lig hoor.
  Of ik ga er van een afstandje naar kijken, want dan voel ik me wel veilig.

  Lieve Kever heb special voor jou hele stoere sneckkies onder je bed gelegd, dan kan je spieraal spelen terwijl je lekker sneckkies eet.
  Voor je mensen heb ik zelfgemaakte erwtensoep met roggebrood klaar gezet in de keuken met koffie en thee erbij.

  Pootje van Tommy

  1. Heee lieve vriend Tommy, o wat zeg je dat mooi, dat ik stoerder ben dan ik denk!, maar dat ben jij ook hoor, echt waar!, want jij durft te blijfen liggen als je iets eng findt, en ik ferstop me, dus ik find jau keistoer!, het geeft helemaal niets als je soms bang bent, alleen foelt het niet fijn, ik ben veel liefer frolijk dan bang, dat is logies toch?!, dankjewel voor de stoere snekkies, ze zijn zoooo lekker!!, en mijn mensen roepen dat de erwtensoep en het roggebroot en de koffie en tee heerlijk zijn!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn vanje vriend Kever!!, ik heb voor jau een berg snekkies naast je mandje gelegd, en voor je mensen heb ik in de keuken warme sjookoomel met slagroom neergezet, met gefulde speekuulaas!!

   1. Lieve Kever,

    Owhhh had het nog niet zo bekeken dat het ook stoer is als je blijft liggen, dank je wel voor het complidinges.
    De berg met sneckkie zijn werkelijk waar super lekker dank je wel.
    Leg er ook alvast wat in mijn mandje voor straks.
    Mijn mensen zeggen dank je wel voor de warme sjookomel met slagroom en gevulde speekulaas.

    Pootje van Tommy!

    1. Lieve Tommy, zo zie je maar dat we allemaal weer anders zijn en allemaal taalenten hebben!, gelukkig dat alles lekker was, en een goed iedee om wat snekkies in je mandje te leggen voor straks, dat ga ik ook meteen efentjes doen, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes van mij!!!

 7. Keeeeeeeeeeeeeeeef!
  Ik ben weer een beetje bij-gekoome.
  Weeeges ik hat foor het eerst in me leefe sulleke sterreke wiew!
  Ik weet niet eens meer wat ik heb gedaan Keef, de weerelt was roze en blauw en ik kon het ruike gewoon!
  Folleges Tiga was ik fan de planeet, ik weet egt fan niks.
  Hij seg ik heb hem sitte meppe en Mamma sitte meppe weeges ik wou alle ketnip foor mesellef.
  Maar ik weet egt fan niks!
  Ik hat wel pijn in me hooft toen ik weer wakker wert.
  Dus ik heb ook niewe dinge gedaan alleen ik weet het niet meer egt heus waar niet…
  Mamma seg se heef alles opgeborrege nau en se gaat wagte tot het droog is en dan gaat se het in onse speelgoet muisjes stoppe.
  Ik fint het heel erreg knap dat je ineene niewe dinge doet Keef maar nie oofer-drijfe he.
  Je tweefoeters moete der ook aan wenne dus doe foor hun maar rusteg aan.
  Feel liefs fan Leootje en fan me broers natuurlek.
  Oja, Simon kijk me aan, die loop met een feertje in se bek.
  Die ruik nog wel naar wiew!
  Hij seg dankiewel weeges hij is egt heel blij met de feertjes.
  Keef, je bent de beste Keef die er is!

  1. Heeeeeee lieve Leoojte Ansjoe de Schrijfer en de Wiewert!, ik had gezien op je feesboek dat je helemaal knetterhaai was geworden, maar ik kan niet antwoorden op feesboek, ik ben wel opgelugt dat je weer terug op aarde bent, want we willen je niet missen!, het lijkt me heel biesonder hoor, een roose en blouwe weereld, zag je ook eeliejens?, o en was je gaan meppen?, mijn vrouw zegt dat froeger hier buurkater Boris langs kwam voor de ketnipbanaan van Pop, Beer en Mol, en als Boris die banaan eenmaal had wilde hij hem niet meer loslaten, hij ging net als jij meppen en hij beet ook nog, zo graag wilde hij wiewen!, ik heb voor mezelf twee dingetjes met metnip, dat bestaat ook, en dat find ik wel gaaf spul, maar kouwstiks find ik toch het allerlekkerste!, en knuffels, daar word ik soms ook een beetje haai van, dat kan toch?, en dankjewel dat je zegt dat ik rustig aan moet doen met nieuwe ontdekkingen, want ik was best moe van alle nieuwe dingen die ik had meegemaakt, dus ik heb daarna fooral veel geknuffeld en in de tuin gekeken naar de vogels, dat is altijd spannend want ze kunnen zomaar fliegen, en soms laten ze een feer fallen en dan is dat een kadoo!, gelukkig dat Simon blij is met de wiewfeer, ik stuur jullie allemaal heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik heb allemaal kouwstiks gestrooid, de meesten fielen bofenop de krabpaal, gek hè?!

 8. Wat grappig dat je nu toch op ontdekkingstocht gaat, heerlijk dat je dat nu durft. Ik moest erg lachen dat je kleren uit de kast hebt geduwd 😃
  Dan zou ik daar lekker bovenop gaan liggen.
  Wij wensen je wen gezellige warme week toe, heel veel knuffelzzz en tot volgende week 😘

  1. Lieve mevrouw Sandra en Roos en Binky, ik durf zomaar ineens nieuwe dingen en ik find het keispannend!, maar fandaag had ik geen nieuwe dingen gedaan hoor, het kan niet elke dag, ik moet ook slapen en knuffelen en eeten!, en mijn vrouw zegt dat ik best in de kastjes mag, maar liefer niet als ik helemaal nat ben!, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever natuurlijk, en ik heb voor Roos en Binky krookante snekkies met een zachte fulling gemaakt, en voor u heb zelf pietsaa gemaakt, met een mooie dunne boodem en allemaal lekkere dingetjes erop en dan lekker veel kaas!!, hij staat nog in de ofen maar is zo klaar!

   1. Nee niet elke dag nieuwe dingen, het moet wel leuk blijven!
    Heel erg smikkel smakkel yummie lekkerrrrrrr
    Smak smak smak
    Dank je wel lieve leukerd 🤩

    1. Fijn dat alles lekker was, het is belangrijk goed te eeten nau het kauder wordt!, en misschien ga ik over een paar daagen weer iets nieuws prooberen in mijn huis, of ik klim weer in dat kastje, dat kan ook!, heeeeeeeeeeel veel knuffels van mij, en baai baai!!, til de nekst wiek!!, oooo en ik find liefe leukerd zoooo leuk om te horen, ik word er helemaal blij van!!

 9. Hoi lieve Kever,
  Langzaam aan en alles op de tijd totdat jij er klaar voor bent!!!!
  Zo moet dat!!!!
  En nu ben je er klaar voor om weer iets nieuws te ontdekken……leuk toch???? En dat houdt het ook een beetje spannend!!!
  Tja en dat je dan toevallig nat bent en modderige poten hebt als je net iets nieuws ontdekt……daar kun jij niets aan doen!!!!!

  We blijven mee tetteren voor vreede…….
  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Lieve allemaal, ik find het helemaal top om soms ineens iets nieuws te doen, maar alleen als ik het zelf wil!, ik heb een nieuwe mand gekregen met een dakje erbofen, dat ik lekker warm lig zegt mijn vrouw, alleen durf ik er niet in!, maar misschien over een tijdje wel, als de mand meer fertrauwd is, en dankjulliewel dat jullie ook finden dat ik er niks aan kon doen van die fiese pooten, hebben jullie die nau ook steeds, met al die reegen?, en ik ben zooooo blij dat jullie ELKE keer meetetteren voor vreede, dankjulliewel!!!, lieve Moby, Tica, Dopey, Izzy, Panda, Belle, Pippie, Dotje en mevrouw Ceciel, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel grote zachte dikke warme knuffels terug, ze zijn van Kever!!

 10. Lieve Pepeoom Super Kever danksse u wel voor de lieve woordjes voor Kuzco.
  Mijn mensen zijn verdrietig maar ze zeggen hij is een prachtige ster en hij zit voor altijd in hun hart.
  Hier zijn mijn mensen druk druk ze hebbse nog niets gehoord van het huis en mijn fjouwtje segge ze hebsse niet sofeel geduld.
  Maar ik hebsse gesien en u bensse een voorbeeld dat geduld ook heel mooi kan zijn. Want u durfsse nu wel heel veel u bensse aan het ontdekken en u hadsse tijd en geduld genoomsse. Dus ik ben megatjots op uwes. Daarom heb ik vandaag iets heel speciaals gemaakt een grote doos met lades en ik geefsse u een tip alle laatjes kunnen open en in iedere lade ligt iets lekkers. Voor u mensen heb gefulsse speculaas en een letter van boter. En in uwe tunnel liggen er letters met KEVER en die is heerlijk gefulsse. Het is ook voor Mikkie en Pokon.
  Van ons allemaal en de allergrootste koes van mij. Ik tetter nog steeds foor freede.

  1. Heeeeeeedaar is mijn allerliefste Pepekind Faalentino, waar ik altijd zo heeeeeel erg trots op ben!, maar fandaag wil ik eerst zeggen dat ik jau en je famielie heeeeeeeel veel zachte kopjes stuur omdat Kuzco zo ineens een ⭐️ is geworden, dat is zooo ferdrietig, want ook al woont hij nau in jullie hart, het is toch ineens heel anders geworden en dat is moeilijk, want er is nau een leege plek bij jullie thuis, dus vandaar de zachte kopjes en ook zakdoekjes voor traanen, ik hoop dat jullie snel wat over over jullie nieuwe huisje, want geduld is niet makkelijk, dat weet ik want als ik een snekkie wil dan wil ik het meteen en dat gebeurt niet altijd, erg hè?, maar ik find het zooo mooi zoals je zegt van geduld en de tijd nemen, zo is het presies!, en ik ben trots dat jij trots op mij bent, ik moet er van tetteren, en nau ga ik de laatjes open maken want dat durf ik!, o en wat veel lekkere dingen, hmmmm…!!, mijn mensen zitten ook te smullen, en ik ga nau ook wat naar Mikkie en Pokon brengen, die lusten ook altijd wel iets!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, en ik heb voor je mensen peepernootjes en warme sjookoomel gemaakt, en voor jullie is er een feestbuufet, er zijn frietjes, krooketjes, sjooarma, pietsaas, saateetjes, ijskoos, kattensoesjie en milksjeeks, het staat allemaal in de tunnel!, voor Jafita zit er een doosjes hartjesbonbons bij, en zullen we nau SAMEN tetteren voor vreede?, 1..2..3…tetterdetet!!!, heeeeeeel veel knuffels van mij!!!

 11. He Keefie!

  Wat stoer dat je nou dingen aan het ontdekken en doen bent. En een foerpuusel egt jeemig wie bedenkt zoiets. Een mens want een kat is wel slimmer dan dat. Ikke heb lekkere kouwstikkies in je huis neergelegd. Die kan je zo lekker opsmikkelen.

  Lief kopje van Minnie

  1. Heeee lieve Minski!, dankjewel dat je me stoer findt, want jij bent zelf keistoer, dat zei Bolle ook altijd al!, dus jij weet wat stoer is, zooo hee nau ben ik best heel trots!, en wat je van die puusels zegt is helemaal waar!, ik ga nau snel mijn stikkies opsmullen, dankjewel!, ik stuur jau en je Frau en je mensenopa heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Keef!!, lieve Minnespin, ik heb voor jau midden in de kamer een berg snekkies gelegd, en voor je Frau en mensenopa heb ik warme sjookoomel met slagroom gemaakt!

Reacties zijn welkom