Kever heeft een mening over netjes doen

netjes doenAl een tijdje mag ik ook in het donker in mijn tuin, eerst wilden mijn mensen dat liefer niet, maar omdat ik dan de halfe nacht spieraal ga spelen heb ik toch mijn zin gekregen, ik ben niet de hele nacht buiten hoor, ik kom altijd binnen slapen, maar ik vind het zo biesonder om in mijn eentje buiten te zijn als alles donker is en iedereen slaapt, nau ja bijna iedereen dan, want ik niet natuurlijk, en ik weet dat er nog anderen zijn die wakker zijn, en dat is presies het PUNT.

Tijger

Als ik heel stil in het gras blijf liggen komt er soms ineens een beestje te foorschijn, zo ging het forige week, ik bewoog me niet, ik haalde heeeeeel zachtjes adem en deed net alsof ik er niet was, het beestje liep over de teegels, op zoek naar eten, en HAP ineens pakte ik het vast met mijn tanden en rende ermee naar binnen, ik was Kever de Tijger!, mijn man stond meteen op, mijn vrouw had nog niks door, maar ik foelde dat mijn beestje afgepakt ging worden, dus ik rende weer naar buiten, mijn man kwam me achterna met een kouwstik, ja daar kon ik niet tegenop natuurlijk!, dus ik gaf hem het muisje en at mijn kouwstik op, ik vond het een goede ruil want zo een muisje kan je niet eten maar een kouwstik wel, PUNTje voor Kever!

Staart

netjes doenEen paar nachten later werd mijn vrouw wakker omdat ze hoorde dat ik uit de tuin naar binnen kwam rennen, daarna hoorde ze me rommelen, ze kwam meteen kijken en zag mij bij een kastje zitten, ik had van alles er onderuit gehaald, ik tetterde en mijn vrouw keek onder het kastje en op het kastje en achter het kastje maar zag niks, daarom ging ze maar weer slapen, een beetje ongerust, ik ben de hele nacht bij dat kastje blijven zitten, miin vrouw kwam nog een paar keer kijken en zag me zitten, ik krabbelde en peuterde maar ik kon mijn beestje niet meer vangen, het had zich ferstopt, in de ochtend schoof mijn vrouw wat dingen opzij en ja hoor daar rende het beestje weg!,en het zat nu onder een andere kast, je zag alleen het PUNTje van zijn staart.

Vangen

Mijn vrouw fertelde mijn man dat het een jong ratje was, ongefeer zo groot was als een hampster, maar dan zonder pee roept ze nu, waar gaat dat nau weer over?!, enniewee ik ging de tuin in, misschien kon ik er nog meer vangen, in die tijd hebben mijn mensen de onderste helft van de kast leeg gemaakt en ineens zagen ze het ratje, het ratje zag hen ook en rende KEIhard naar buiten de tuin in, mijn man was bang dat ik het nog een keer zau vangen maar dat heb ik niet gedaan, ik had allang weer een PUNT achter dat spel gezet.

netjes doenVreede

Mijn vrouw zegt nu steeds tegen me Neem maar geen vrienden meer mee naar binnen Keef!, en dat heb ik ook niet gedaan, mijn man had het muisje op straat los gelaten, het was niet kapoo hoor, ik wilde dat muisje geen pijn doen, dat zau ik zielig vinden, het ratje was ook niet kapoo, natuurlijk niet, ik ben niet gemeen!, tegen niemand, ook als je heel ferschillend bent kan je netjes doen tegen elkaar, zelfs als je eigenlijk fijanden bent!, bofendien: als ik tetter voor vreede moet ik zelf het goede foorbeeld geven, en dat doe ik dus, dat is mijn standPUNT.

24 thoughts on “Kever heeft een mening over netjes doen

 1. Lieve Kever,

  Jij houdt je baasjes wel erg bezig ,zo te lezen!
  Altijd spannend bij jullie in huis zo met al die beestjes die jij het huis in mee neemt 🙂
  Coco vindt het ook altijd leuk en spannend om in het donker op balkon te zitten ,ze loert dan naar de kleine vliegjes die op het licht van de buitenlamp afkomen.
  Gelukkig geen muisjes of ratjes, die vind ik super eng!

  Dikke knuffel

  1. Lieve mevrouw Jeanine en Coco en Kitty, wat knap van Coco dat ze zomaar vliegjes kan vangen, in het donker nog wel!, ik denk niet dat ik dat zau kunnen!, eet ze ze ook op?, het was de eerste keer dat ik een muisje had gevangen, ik was echt heel trots!, beebieratjes had ik al een keer eerder gevangen, forig jaar, toen foelde ik me een echte Amsterdamse katerjongen, maar mijn mensen waren er niet zo heel blij mee, en nau reegent het steeds veels te hard om buiten te zijn, dus ik vang alleen mijn speelgoedmuisjes!, ik stuur jullie drietjes heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb spesjaal voor Coco en Kitty snekkies gestrooid, en voor heb ik een stukje appeltjestaart neergezet!!

 2. Goedemorgen Tijger Keverbaas, ik las je letter en dacht meteen aan Vos die van de week een vogel voor me ving, er wat van at en de rest liet liggen. Vlak bij de composthoop zodat ik m niet over het hoofd zou zien. Met plastic handschoenen aan heb ik het vogeltje in een krant gewikkeld, de krant-met-vogel in een vuilniszak en toen alles buiten in de vuilcontainer gegooid. Het was echt heel erg. Pom verwachtte complimentjes; heb gezegd dat hij niets meer voor me hoeft te vangen.
  Maar jij laat de beestjes weer lopen! 🐁Goed zo. Is het snachts niet te koud voor je in de tuin? Sam en ik hebben de kachel nog niet aan. Wel een dekentje op de bank. Voor Pom en Vos staat er een dichte bak buiten waarin wat oude t-shirts. Pom ligt er in. Vos niet. Die laat zich gewoon nat regenen. ☔ ☔ ☔.
  Hee Kever, ik ga zo langzamerhand eens opstaan. Een goede zondag voor jou, Mikkie en je mensen. Er staan bakjes krabsalade in de tuin. Ik heb ze verpakt in een bruine zak van de groenteman.
  Sam roept Doeidoei vanuit de vensterbank.
  Kim & Sam

  1. Lieve mevrouw Kim en lieve Kim, had Vos het vogeltje een beetje opgegeten?, ik wist helemaal niet dat dat kon!, zau dat lekker zijn?, mijn vrouw fertelde me dat heel veel katten vogeltjes en muisjes eten, nau ja!!!, waarom wist ik dat niet?!, ik vond mijn kouwstik veel lekkerder dan dat muisje, denk ik hoor, want ik heb nooit muis geproefd, maar ik zau het zielig vinden, ik ben nau niet meer zo lang in de tuin omdat het steeds reegent, bah dat vind ik zo ferfelend!, wat fijn dat Pom een klein huisje heeft bij u en Sam in de tuin, Vos is wel echt een tijger dat hij gewoon in de reegen blijft zitten, Mikkie en ik hebben gesmuld van de krabsalade, dat kenden we niet maar het was heerlijk!, ik roep Doeidoei terug naar Sam natuurlijk, en ik heb een kom patee voor haar gemaakt, en voor u heb ik zelf brood gebakken, het komt net uit de ofen en is nog warm!, heeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!!

 3. Lieve Kever,

  dank jou wel van jou mooie letters waarvan jij Vreede kan hoore en foele. Vreede foor jou mense, foor jou muis en jou rat en foor jou spieraal. Jou mense heb héél feel geluk dattie jou in ze huis heb. Assie buite ben dan breng jij kaadoos mee en assie binne ben dan speel jij spieraal. Selluf vin ik dan dattie goed beesig ben en dattie jou eigen van jou Vreedeliefe kant laat zien. En jou man vin het ook want hij ren agter jou eigen aan met ze kouwstik en hij eet die nie selluf op van ze eigen.Dan weet jij, in Kever ze huis heers Vreede. Zo hoor het ook, assie seeniejorpoes ben weet jij zoies.
  Selluf fang ik nooit muise en mij vrouw roep: God behoedde me! Maar wie die is weet ik nie? Ik doe wel mij drumsooloo op mij bak, maar die heb niks met Vreede te maake. Soms moet jij jou eigen laate hoore en mij vrouw zeg dat zoies goed luk! Maar jij blijf alteit netjes en beleef. Ván mij eigen proobeer ik zoies ook mij broer Oopa Floris te leere maar hij heb ze eigen idee ofer deze weereld.
  Lieve Kever foor vandaag heb ik mij herfstaart gemaak. Met kaastantje en blaadjes van massepein foor Ooma. Er zit kauwstikpaatee in en kaaramelsieroop. Assie wil kan jij spieraal speele assie jou taart eet. Herfs is ook Saame en Vreede als onse weereld ze eigen ook netjes gedraag,

  Loesje

  1. Lieve Loes, ik doe mijn best om netjes te zijn, maar het lukt niet altijd hoor!, soms kan ik best wel een beetje eigenwijs of lastig zijn, maar mijn man ook, alleen mijn vrouw is dat nooit, gek hè?, ik was best wel trots op mezelf dat ik zo een tijger was, maar ik ben nau weer gewoon Kever geworden, dat is omdat het zoveel reegent buiten, dan heb ik geen zin om tijger te zijn, in mijn mandje is het zoooo lekker warm, ik blijf liefer liggen!, zal ik een keer voordoen hoe ik een muis vang?, dan kan jij het ook!, dan heb je een ferrassing voor je vrouw, dat je eerst een drumsooloo doet en dan een muis geeft, en ik kan het ook aan Zusje en Oopa voordoen, alleen moeten we het muisje wel weer vrijlaten hoot, anders is het zielig, maar nau ga ik eerst aan de taart snoepen, zooo heee wat issie mooi!, ik eet snel de kouwstikpatee op voordat mijn vrouw de kaaramelsous ontdekt, want dan weet je het wel… dan is alles op!, o en wat zau het fijn zijn als onze weereld zich netjes gedraagt, ik ga erover droomen!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en de frietuur staat al aan, de frietjes zitten er al in, en zometeen gaan er pittige bittere ballen in, met een beetje sambal dat je lekker warm blijft met de reegen en de kau, en voor erbij is er warme sjookoomel!!
   ,

 4. Lieve Kever,

  Dat was een avontuurlijk nachtje…………voor jou en je mensen, je hebt ze goed bezig gehouden.
  En het allerbelangrijkste je kreeg ook nog eens iets lekkers, goed geregeld Kever. Ben trots op je!

  Zelf kom ik dus nooit buiten, maar soms zijn er vliegjes in huis en die wil ik dan ook vangen.
  Mijn baasje vind dat altijd heel knap als me dat lukt, en dan voel ik me mega trots van binnen.

  Heb voor jou onder het bed lekkere snecks neergelegd, kan je ondertussen ook spiraal spelen als je dat wilt.
  Voor je mensen heb ik koffie en thee in de keuken gezet met een lekkere appelgebak met slagroom!

  Pootje van Tommy!

  1. Lieve vriend Tommy, dankjewel dat je trots op me bent, nau ben ik nog een beetje trotser!, ik vond het zelf toch ook wel biesonder hoor, maar ik ben niet meer TijgerKever, ik ben weer gewoon Kever geworden omdat het steeds reegent buiten, en ik vind het zooooo fies om steeds nat te worden!, dus ik lig fandaag lekker in mijn mandje, wat knap dat jij vliegjes kan vangen, die zijn in de lucht en keisnel, dat zau ik niet kunnen!, ik snap dat je daar trots op bent, je krijgt van mij heeeeeeel veel kompliementen ervoor!, wat doe je dan met die vliegjes, eet je ze op?, ik eet alleen mijn brokjes en mijn natvoer, o ja en gras, dat eet ik heel graag, maar het muisje en het ratje laat ik gewoon weer naar hun famielie gaan, dankjewel voor de snekkies!, ze zijn heerlijk!, en mijn mensen roepen Dankjewel voor de koffie en thee en appeltjestaart!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!!, ik heb voor jau een bergje snekkies naast je mandje gelegd, en voor je mensen heb ik een grote slagroomtaart gemaakt, en er is warme sjookoomel!!!, en ik stuur je deeltijdvrouw heeeeeeeele zachte kopjes!!!

   1. Hoi Kever,

    ja de vliegjes eet ik zeker weten op, zo lekker.
    En ik moet natuurlijk mijn baasje beschermen tegen enge vliegen.

    Mijn baasjes zeggen : “Dank je wel voor de slagroomtaart en warme chocomel, zo lekker”. En bedankt voor de sneckkies, jammie jammie!

    Pootje van Tommy!

 5. Hajooooooooo poomsie

  Mog uwes niet eens die rat hauwe? 😳😳
  Wat meen seg. En dat uwes spieraal peelt is omnedat uwes oeffen foor een band. Uwes wil de musiekweerelt in en uwes mense wille niet eens dat uwes oeffen. Ikke doe muur/deurkwabbeltjes om fier in de oggent. Kwijg ik ook stees doohoorrrr te hoore. Of als ik bijt kwijg ik fliegles.
  Poomsie… op uwes sgaapje lig een sak met lekkers. Er staat isse eggiewaar fies op.
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heee lieve grote sterrieporter die ook zwarte amsedamse siejemees is!!!, flouw hè dat alles van me werd afgepakt?, maar als ik eerlijk ben had ik het ratje zelf losgelaten, en toen ferstopte het zich, maar mijn mensen lieten het gewoon weer los toen ik niet oplette, nau ja!!, ik weet niet of ik nog kadoos meeneem voor mijn mensen hoor, en ik foel me ook niet altijd begrepen als artiest, heb jij dat ook?, misschien kunnen we met zijn tweetjes een plaat uitbrengen?, als ze zien dat we veel sukses hebben zullen ze wel anders denken over ons!!!, dankjewel voor al het lekkers, ik ben er stiekem van aan het eten anders gaat mijn vrouw weer zeuren…, lieve Door ik stuur jau en je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!!!!, en ik heb spesjaal voor jau bittere ballen in de frietuur, en natuurlijk horen daar frietjes bij, ik zet ze in een papieren zak bij de balkondeur, er staat op AUWE TROEP, dan merken je mensen niks!!

 6. Lieve Kever op Kever-zondag, wat een spannende letters heb je gemaakt over buiten blijven in het donker en over diertjes die je daar tegenkomt. EN niet alleen tegenkomt……. Maar ze ook mee naar binnen brengt. Wat een verrassing voor je mensen, of toch niet?

  Kever de Tijger, ik zie het helemaal voor me. Zachtjes sluipen, goed kijken en snuffelen en dan ineens heel stil, hebbes! Gelukkig voor het muisje vind jij kauwsticks lekkerder dan muisjes.
  Maar dan, ook nog een jonge rat mee naar binnen brengen. Ik zou er een beetje bang voor zijn hoor als ik eerlijk ben.

  Je bent een lieve dierenvriend die je vriendjes graag even mee naar huis brengt en dan weer de vrijheid gunt. Dat is een vreedzame oplossing. Wij tetteren met je mee voor de vrede hoor.

  Een neusje en pootje van Bibi en Filos en aai knuffel van mij en er is ook liefs voor je mensen.

  1. Lieve mevrouw Maria, het waren kadootjes voor mijn mensen, en het was ook een klein beetje om te laten zien dat ik een tijger ben, dat moet ik wel eerlijk zeggen, ik wist bofendien ook niet presies wat ik ermee moest en ik dacht dat mijn mensen dat wel zauden weten, maar omdat ze er niet zo heel erg blij mee waren doe ik het niet meer, en het reegent steeds buiten, dan ga ik natuurlijk niet de hele nacht buiten tijger zitten te zijn!, dat is logies toch?!, ik weet niet of tijgers door de reegen lopen maar ik denk van niet, dus nau ben ik weer gewoon Kever geworden!, fijn dat jullie meetetteren voor vreede, het is belangrijk!, wat vinden Bibi en Filos van de reegen?, of merken ze het niet bofenop de kast?, ik stuur jullie met zijn viertjes heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, en ik heb spesjaal voor Bibi en Filos moesaakaa gemaakt, dat is griekenlands eten!, en ik zeg antio!!

 7. Hallo grote jager grote vriend Kever,

  Miauwerdemiauw, wat stoer van jou om te zorgen voor nog meer gezelligheid in huis. Wel van de jammere dat jouw mensen er in huis niet zo blij mee waren en ze weer naar buiten hebben gedaan. Nou heel soms zorg ik ook voor akties voor mijn vrouwtje. Tja er woont een muisjes familie onder een vlonder, ( ikjes weet niet wat dat is) nou wil er wel eens een muisje dom zijn en bij mij op bezoek komen in mijn buiten verblijf. Je snappert wel dat die hap in mijn bekkie komt en dan ren ikke ook naar binnen. Nou vrouwtje weet al precies wat er weer aan de poot is en gaat mijn muisje dan vangen en ook weer naar buiten, wel verder de tuin in onder de planten. Ikke vind dat helemaal niet lief van mijn vrouwtje, heb ik eindelijk een speelmaatje en is het ook weer niet goed.
  Wel toppie dat je nou zelf mag kijken of jij in de donker buiten of binnen mag zijn. Ikke niet, is koud en ja ikke ben Jippiekoukleum zegt vrouwtje. Ik wil onder het dekbed of op het hoofdkussen tegen vrouwtje aan liggen en hebben wij het knussie samen. Ikke doe ook wel in de donker in de vensterbanken zitten en tuinkontrole doen, Er is altijd wel wat te zien, de buurpoezen in de tuin lampjes van de fietsen en auto’s in de straat en soms lopen er ook mensen met hun blafsuitjes, Ja die moeten vast een extra plas doen.
  Vandaag heb ikke zakjes poezelsoep voor jou en Mikkie in jouw tuinhuis gelegd en kunnen jullie in de donker heerlijk eten, wel bordje aan vrouwtje of baasje vragen hoor.
  Nou ik ga weer verder met mijn snurkjes doen op vrouwtjes schoot op een warm dekentje, Grote knuf van mijn vrouwtje en lieve groetjes voor jouw mensen. Grote poot en veel kopjes van jouw grote racevriend Jip.Ja ikke heb alweer geracet hoor.

  1. Jip, ik heb een fautje gemaakt!, mijn letters voor jau staan onder Faalentino!!

 8. Hoi lieve Kever,
  Soms is het leuk hé om beestjes te vangen????
  Wij doen dat ook en vooral als het mooi weer is en de achterdeur open staat.
  Dan kunnen we er meteen mee naar binnen rennen!!!
  Onze vrouw heeft dat wel meteen in de gaten maar ze zegt dat het komt omdat we dan zo hard rennen😹😹😹
  Meestal laten we het in de keuken los en kan onze vrouw het (muisje) pakken en weer buiten zetten…..ver weg van ons!!!
  Maar soms gebeurd het ook dat het muisje weg glipt en het pas dagen erna tevoorschijn komt.
  Ook dan zet vrouw het weer buiten!
  We maken het ook niet dood want dan kunnen we er niet meer mee spelen!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Heee lieve allemaal, wat gaaf dat jullie ook beestjes vangen, en ze aan jullie vrouw laten zien!, mijn vrouw moest lachen dat jullie vrouw het meteen in de gaaten heeft door hoe jullie rennen, want dat hebben mijn mensen ook!, ze zeggen dat Pop, Beer, Mol, Bol en ik allemaal op dezelfde manier keihard naar binnen komen rennen en dan rond gaan rennen, en dat ze dan al weten hoe laat het is… maar wat heeft de tijd er nau weer mee te maken?!, het ratje had één nachtje bij ons geslapen, maar een keertje heeft een muisje wel twee weken bij ons gewoond voordat mijn vrouw het kon vangen, toen heeft ze het helemaal achterin de tuin gezet, dat Pop het niet meer kon vinden, zielig voor Pop hè?!, vangen Pippie en Dotje ook muisjes?, lieve Moby, Panda, Izzy, Dopey, Tica, Belle, Pippie Dotje en natuurlijk mevrouw Ceciel, ik stuur jullie heeeeeeel veel grote dikke zachte knuffels terug, ze zijn van Kever!!!, o ja en ik ben blij dat jullie de beestjes ook niet doodmaken, want dan zijn ze kapoo!!

 9. Hallo Super Pepeoomopa Tijger Kever +. Wat hebsse ik nou geleesjes ! Ik sjok even uwes een tijger? Maar nee u bensse gewoon Kever. Ik vinsse het wel knap dat u een hampster en een rat hebsse gefangsse . Hier mag ik het eigenlijk niet maar sttt soms fangsse ik een fliegje en dan hoorsse ik krak. Soms fangsse ik ook niets want mijn mensen segge ik bensse een oliefantsse. Nou ik ben Faalentino en ik ben een katerman. En ik kan net als u ook muziek maaksse want hier segge se ik drum fooral tegen de ramen . Dus ik wil graag met uwes in de kattenbend. En missjien komsse we wel op de televisie. Dan moeten we wel snekkies gaan fjagen hoor . Want dat filmen dat moet met een gevulde maag. Voor u mensen is er taart met muisjes die se kunnen eten. Voor in de schaal met groente snekkies die eruit zien als muisjes een gjote kom sjagjoom smeksdonalts en als toetje kauwstikkies in saus. En het is ook foor Mikkie. Hier tetteren we foor freede en lief sijn foor elkaar. En dinsdag is er natuurlijk de hoedjesshow en ik zal straks petjes sturen naar alle sterren. Dikke koes van ons allemaal en natuurlijk van Tante Jafita. Oooh en mijn mensen seggen se moetsse nog terug sjijfsse.

  1. Heeeeeee daar is mijn Faalentino!!!, mijn allerliefste Pepekindpapa waar ik zoooooo trots op ben!!, en noemen je mensen je nau echt een ooliefant?, heb je zo een grote flapooren dan?, nee toch?, mijn vrouw noemt me wel eens dikke big, maar ik heb helemaal niet zo een krulstaartje en ook geen hoefjes!. Ik vind het echt heeeeeel knap dat jij fliegjes vangt, gaan ze dan een beetje kapoo?, ik heb nog nooit een fliegje gevangen, zal ik dat eens proberen?, en ik vind het HELEMAAL TOP als wij SAMEN in een kattenbend gaan!, je papa Door kan krabbelen aan de muur en deur, en je Ooma Loesje doet drumsooloos in de kattenbak, dan hebben we al best veel instruumenten, twee drummers is echt heel gaaf!!!, dankjewel voor al het heeeeerlijke eten!, mijn mensen merken niks want die zitten van de taart te smullen, zooo heee die kouwstiks in sous zijn echt fantasties!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je Pepeoomopa Super Kever!!, en ik heb spesjaal voor jau een hele grote pan met kattensoep gemaakt, er is van alles bij om er in te doen: partiemiks, kouwstiks, ketnip, kettisfeksjions, en natuurlijk slagroom!, voor je mensen heb ik warme sjookoolaademelk met een scheutje rum, en kersenbonbons, en ik stuur jullie allemaal een dikke koes, en ik kom straks Jafita ophalen, dan gaan we naar Brammie, en ik heb zonneploemen bij me!, en mijn vrouw zegt rustig aan met meelen hoor!!

 10. Heee lieve grote vriend Jip, wat knap dat jij ook muisjes kan vangen!, muisjes zijn keisnel en heeeeeel piepjesklein, dus het is moeilijk, als je het kan ben je echt een tijger, dus je bent tijgerJip!!!, en jauw vrouw is dus ook niet heel erg blij met haar kadoo?, mijn mensen ook niet dus nau ben ik eventjes gestopt met tijger zijn, en bofendien reegent het zoooo veel hier, dan ga ik natuurlijk niet heel stil heel lang in het gras liggen, ik lig liefer binnen in mijn mandje!, wat slapen jij en je vrouw gesellig, dat zau mijn vrouw ook wel willen zegt ze, maar dat durf ik nog niet zo goed, om bofenin het bed te slapen, en weet je wat mijn mensen zo biesonder vinden?, ik heb het nooit kaud!, ik ga zelfs gewoon in de witte flokken liggen als die er zijn in de winter, maar dat mag niet van mijn mensen, dan kan ik ziek worden zeggen ze, goed dat je in de nacht ook aalert bent en oplet wat er gebeurt!, dan ben je een waakJip, je waakt over je vrouw, dat is belangrijk werk, maar kruip je ook wel lekker onder het dekbed?, lieve Jip, dankjewel voor de poezelsoep!, Mikkie en ik hebben het SAMEN gegeten en het was heerlijk!, ik stuur jau en je vrouw heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van jullie vriend Kever!!, mijn mensen sturen heel veel lieve groetjes, en ik heb spesjaal voor jau een stel kouwstiks bewaard en in je ren gelegd!!

 11. Geen idee of je dit nog leest Kever.
  Maar ik moest enorm lachen om “hampster, maar dan zonder pee”.
  Je bent zo grappig!!
  Knuffelzzzz van onzzzz

  1. Lieve mevrouw Sandra en lieve Roos, ik heb het gelezen hoor!, en mijn vrouw zei echt dat dat beestje op een hampster zonder pee leek, ik ferzin het niet hoor!, wat zag Roos er mooi uit bij de Hoedjessjoow, ik was er ook bij!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!!, en ik heb voor Roos heerlijke vismoes gemaakt, en voor u heb ik zelf tompoesen gemaakt, ze zijn goed gelukt!!

   1. De hoedjesshow was geweldig, we waren allemaal zo mooi 🤩
    Het was weer erg lekker, de moes was perfect en de zelfgemaakte tompoes op en top, dank je wel 😃😘

    1. Fijn dat alles lekker was, ik was best een beetje trots dat ik tompoesen kon maken, het was de eerste keer!, en wat was iedereen machtig mooi bij de Hoedjessjoow hè?, het was fantasties!!

Reacties zijn welkom