Kever heeft een mening over eerlijk zijn

eerlijk zijnHeel even was ik mooi slank, niet echt hoor, maar zo foelde ik me, ik was 7 onsen afgevallen zonder dat ik het merkte, en dat kwam door mijn sjieke nieuwe brokken, eindelijk had ik geen honger meer, daar heb ik al over ferteld, ik kreeg er veel kompliementen voor, en sommige katten noemden mij een foorbeeld, daar was ik best trots over, maar ook ferleegen, omdat het vanzelf ging, ik deed er niks voor, als ik had geweten dat ik minder eeten kreeg was ik gaan toeteren hoor, dat weet ik zeker, want minder eeten is voor mij een moeilijk PUNT.

Eerlijk

Ik moest efentjes nadenken of ik zau gaan fertellen wat er nau gebeurd is, maar ik vind dat ik eerlijk moet zijn tegen mijn vrienden, ook als dingen moeilijk zijn of misschien wel helemaal faut gaan, want als je vrienden bent hoef je je niet groot te hauden, je kan gewoon zeggen dat je bang bent, of dat je iets niet goed weet of niet goed kan, dus daarom ga ik jullie toch fertellen dat achter mijn slankzijn alweer een PUNT is gezet.

eerlijk zijnFerloren onsen

Mijn vrouw had te laat een nieuwe zak van die sjieke brokken besteld, dus ik moest twee weken weer mijn aude brokjes eten, in die tijd ben ik mijn ferloren onsen gaan zoeken, en raad eens?!, ik heb ze gefonden!, ik heb ze snel weer op mijn buik geplakt, niet alle 7 onsen, maar wel 5 of 6 ervan, en ik dacht dat ik misschien die andere ook nog wel kon vinden, maar toen kwamen werden die sjieke brokken weer gebracht, en nau toeter ik niet meer dat ik honger heb en heb ik weer een fijn gefoel in mijn buik, mijn mensen zeiden tegen me dat ze nog nooit een kat hebben gekend die zo snel een grotere buik krijgt, ik weet zelf ook niet presies hoe ik het doe, het is een taalent denk ik, net als spieraalspelen, en ik kan het best heel goed, dat is een plusPUNT toch?

eerlijk zijnRond

Mijn vrouw heeft voor folgende week een afspraak dat de dierendokter ons thuis belt, om over mijn buik te praten, ik hoef niet naar de dokter toe zegt ze, nau dat was ik ook niet van plan toefallig!, mijn buik is prima en het maakt mij niet uit of hij groot of klein is, ik wil best graag een slanke buik maar ik wil geen honger hebben, en daarom is het mislukt van mijn slankzijn, maar we gaan het weer proberen zeggen mijn mensen, omdat het beeter is voor mijn gesond, misschien lukt het deze keer wel, maar voor nu ben ik dus geen foorbeeld meer, ik ben gewoon weer Kever met een ronde buik, PUNT uit.

En maakt niet uit of mijn buik groot of klein is, ik blijf tetteren voor vreede!!

31 thoughts on “Kever heeft een mening over eerlijk zijn

 1. Hallo Keverbaas, dank voor je letter! Ik ben ook een paar onsen verloren maar ik weet waar die zijn. Pom en Sam hebben er ieder een paar gestolen. Sam ontkent alles maar vorige week heeft de dierenarts haar gewogen op de baby weegschaal. “Maatje meer,” zei de dierenarts toen maar het was niet erg. Sam hoeft niet af te vallen.
  Pom eet hier iedere dag. Zij ziet er ook heel goed uit.
  Vind jij de winter ook zo erg Kever? Kom je in je tuin met dit weer?
  Wij zitten vooral met een dekentje op de bank en Pom in haar huisje.
  Voor jou, Mikkie en je mensen een fijne dag. Voor Mikkie en jou staat er een bakje wijting klaar.
  Kim.

  1. Lieve mevrouw Kim en lieve Sam en lieve Pom, ik maak graag letters dus ik zeg Dankjulliewel dat jullie er altijd zijn!, hebben Pom en Sam die onsen echt van u gestolen?, misschien omdat het zo kaud is, dan moet je als kat goed eeten om er tegen te kunnen, ik ben net in mijn tuin geweest en op alle waterbakken zat nog ijs, zo heet dat, dan is het echt kaud hoor, gelukkig maar dat Pom haar nieuwe huisje heeft!, zijn er bij u ook zoveel vogels?, mijn vrouw heeft allemaal eeten voor ze opgehangen en nau had ik zo een groene vogel die ging ondersteboofen pindaas eten, ik snap niet hoe dat kan!!, o, Mikkie is er, dus we gaan smullen van de wijting, dankuwel!, ik stuur jullie drietjes heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik heb voor u weer eens nasi rames gemaakt, dat is lekker warm en pittig, en voor Sam en Pom heb ik vispatee gemaakt met stukjes zalm en tonijn er bofenop!!

 2. Lieve Kever,

  dank jou wel van jou eerlukke ferhaal en dattie ons allemaal eerluk fertel dattie oferniew begin. Mij vrouw zeg, Loes wij begin hier iedere dag oferniew maar mij vrouw kan ook oferdrijfe. Selluf begin ik nooit! Mij erfaring is jij ben goed zo assie ben en selluf werk ik al mij heele leefe aan mij eigen leefeswerk. Dattie mooi rond is en blijf. Mij dokter zeg, Loes moet goed eete weeges ze groonies niere. Maar mij vrouw zeg Loes JIJ kan oferdrijfe. Het is onse leefeslange die-lemma Kever. Assie denk dattie jou buik mooi rond heb zeg jou vrouw dattie feel tefeel rond is. Maar hoefeel rond kan jij zijn? Mij meening is jij kannie ronder zijn dan dattie rond ben. Mij Zusje zeg dattie het ook zo vin en mij vrouw zeg dattie er soms gek van wor.
  Maar ik fin heel feel eerluk waar dattie goed beesig ben. Jij ferlies jou seefe ons en jij fin ze van jou eigen weer trug. Dan ben jij wel afgestuudeer finder in jou huis. Daarfoor krijg jij mij groote kompliement.
  Lieve Kever jij begin nu weer aan jou niewe brokjes en jij moet afwachte. Ook van jou dokter en wat jou vrouw gaa zegge assie gaa opteelefooneere. Maar belangrijk is dattie geluk foel in jou buik en dattie feel van jou spieraal speel. Dattie jou buik ze eigen gesond foel en dat jou brokjes lekker smaak. Hoop dattie ons allemaal op jou hoogte houw van jou buik en of wij allemaal moet koome soeke. Want jij weet, Saame vin jij nog meer!
  Vandaag krijg jij mij brokjestaart met brokjes van fondan en massepein, kouwestik en slagroomsjelei van kaaramel en het is foor jou buik, jou mense, Mikkie en mij Oomadinnetje. Foor allemaal van jullie Saame en het is van mij eigen,

  Loesje

  1. Lieve Loes, dankjewel voor je lieve letters, nau weet ik zeker dat het goed is om eerlijk te zijn als iets niet goed lukt!, daar ben je vrienden voor toch?, en daar komt nog bij dat ik zelf vind dat alles prima is, mijn buik is weer zoals hij hoort te zijn, en ik denk dat ik hem zo hau gewoon, het wordt winter en dan moet ik niet helemaal dun zijn als ik buiten in mijn tuin loop, dat wist Bolle ook, stel je voor dat ik een tijd in de tuin ben dan moet ik toch reserfe hebben tegen de kau?!, en jij bent Mantelpoes en Moeder van alle Sterren, en mamsie van je Door en OomaSamkcentjes en natuurlijk de verkering van je Bertje, dat kan niet op een leege buik!, dus het is maar goed dat je je leefeswerk mooi rond is, dan kan je op kragten blijven, zegt jauw vrouw ook al dat je buik te rond kan zijn?, dat hoor ik hier ook, maar ik trek me daar niks van aan hoor, ik zoek gewoon mijn onsen weer terug, en dankjewel van het iedee om SAMEN te gaan zoeken, dat is helemaal top!!, maar nau ga ik snel aan je taart beginnen Loes, anders heeft mijn vrouw hem al helemaal opgefroten!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, de frietuur staat al aan, en de frietjes gaan er zo in, voor erbij is er roomige maajonesse, en kaasoefleetjes met smeujige jonge kaas, met als toetje ijskoeps met slagroom!!

 3. Lieve kever,

  Of je er nu 7 ons bij hebt of niet, voor mij blijf je gewoon lieve knappe mooie en vooral een goed spiraal spelende Kever.
  Je bent mooi en goed zoals je bent vind ik, dat is mijn mening hoor.
  Zelf ben ik ook een stevige kater……………zegt mijn baasje, nou dat vind ik niet erg hoor.
  Honger hebben is gewoon niet fijn, dus er moet gewoon altijd lekkere brokjes zijn en die heb jij nu.
  En je hebt ook nog niet eens geen honger meer, hoe fijn is dat.
  Ben mega trots op jou Kever.

  Voor jou heb ik lekkere snecks onder je bed gelegd, dan kan je ook nog spiraal spelen.
  Voor je mensen heb ik thee en koffie klaargezet in de keuken met speculaas erbij.

  Pootje van Tommy!

   1. Zooo heee Door, je was nog sneller dan mijn vrouw bij die speekuulaas!!

    1. Mijn mensen hadden er al van gesnoept hoor, en Door is nog in de groei!, net als ik!!

  1. Lieve vriend Tommy, dankjewel voor je lieve letters, nau ben ik weer frolijk! Ik vond het helemaal niet fijn dat ik ineens steeds op dat weegding moest, en dat mijn mensen zo moeilijk naar me keken, ik ben toch nog steeds Kever?, mijn mensen zeggen gelukkig dat ik ALTIJD hun Kevertje ben, en ik weet zeker dat jij voor je manmeneer en je deeltijdvrouw ook altijd hun Tommy bent!, en het wordt winter, dan moet je wat ekstra spekjes aan je lijf hebben om het warm te hauden, dat is gewoon zo!, weet je dat ik vannagt wel vijf keer spieraal heb gespeeld?, mijn mensen waren er heel blij mee, dat snap je!, lieve Tommy dankjewel voor de sneks, en mijn mensen roepen Dankjewel Tommy! voor al het lekkers!, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!!, en ik heb voor jau allemaal snekkies bij je mandje neergelegd, en voor je mensen staat er warme sjookoomel met slagroom en appeltjestaart!!

   1. Hoi Kever,

    Dank je wel voor de lekkere snecks en warme sjokomel met appeltaart en slagroom.
    Wij blijven altijd hetzelfde voor de mensen waar we wonen, gelukkig wel.
    Vijf keer spieraal gespeeld, zo hey dat is knap.
    Misschien binnenkort een concert geven ofzo, dat lijkt me koel.

    Pootje van Tommy!

    1. Gelukkig dat alles lekker was!, en als ik een konsert geef kom je dan kijken?, of ik maak een fillum ervan en dan kan je thuis kijken!

 4. Hajooooooooooo poomsie

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA uwes ben weer me auwe poomsie hihihihihihi. Sjank sijn isse foor meisies. Niet foor egge mannekaters sowals wij!!! Hihihihihihi. Ikke kwijg minner eete. Nau… dat laat ik frauw eg wel weete hoor. Ikke seur nu voor noepies. Fan haar kwijg ik se niet. Maar bij mij man wel. Wat denk uwes dat frauw seg? Niet meer geefe!!! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOH nau dan loop ik op haar af en bijt haar. Sal haar leere!!!
  Poomsie… op uwes sgaapie sta een sak. Er op staat gebakke lugt. Ssssssssst… er ligge gebakke whoppers en smekdonnalsburgers in. Hihihihi
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heeeeee grote zwarte panter siejemees die ook sterrieporter is!, dankjewel voor je goeie letters, dat is presies wat ik nodig had!, hoe meer buik hoe meer mannekater toch?!, en ik ben trots op je dat je je vrouw laat weten dat ze zich niet moet bemoeien met je man en jau, als hij je noepies geeft, dat is een mannending!, mijn vrouw bemoeit zich ook oferal mee en dat HOORT NIET!!, ik kreeg gisteren veels te weinig eeten omdat ik alleen maar had liggen slaapen folgens mijn vrouw, en toen heb ik lekker vanaf vier uur in de nacht vijf keer spieraal gespeeld!, zooo heee en dankjewel voor die zak woppers en smekburgers Door, die kan ik goed gebruiken!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!!, en ik heb spesjaal voor jau een giegaa zak frietjes neergezet, met ekstraveel maajoonesse, en een doos bittere ballen met mopstert, het ligt onder een zeil waarop staat BAUWAFVAL!!

 5. Eten van/door de poezekinders kan baasjes heel wanhopig maken, maar vooral als ze niet willen eten. Maar ja te veel is dan ook weer niet goed. Zeg maar dat er nu meer Kever is om van te houden. En ook dat je niet dikkig bent maar lekker fluffy.
  Sterkte er mee lieve Kever, knuffelzzzz van onzzzz 😘

  1. Lieve mevrouw Sandra en lieve Roos, ik ben echt waar fluffy, het komt van de kau, mijn man zegt steeds dat ik nog zachter en pluiziger ben dan anders, leuk hè?, heeft Roos ook meer haaren gekregen voor de winter?, mijn vrouw zau dat ook wel willen roept ze, nau ja!!, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik heb voor Roos een heerlijk visschooteltje gemaakt, en voor u heb ik krem bruuleee uit de oven!!, dat is lekker warm met dit weer!!

   1. Roos lijkt nu ook wel wat gevulder en ze komt nu ook best vaak op schoot liggen 😃 dus kou is goed 👍
    Het was weer heerlijk, dank je wel lieverd!!!

    1. Wat gesellig dat Roos vaker op schoot komt, en ze heeft vast een dikkere fagt, net als ik!, fijn dat het lekker was, lekker smullen is goed tegen de kau!!! heeeeeeeel veel kopjes van mij!!

 6. Yassou lieve Kever-vriend wij maken een diepe buiging en dansen een extra rondje Siertaakie voor je. En dat doen we dan als kompliement. Voor jou eerlijk zijn en zijn zoals alleen JIJ Kever kan zijn.

  Soms lukt iets en soms lukt iets niet. Dat geeft niks. Tuurlijk is het fijn als iets lukt, maar als het even niet goed lukt, hoeft de wereld niet te vergaan. Dan is het de kunst om het te accepteren. En jij hebt dat gedaan met je verloren onsen en daarna je zoektocht ernaar.

  Toch zijn we blij voor jou en je mensen dat je weer de goede brokken hebt nu. En wat het leuke van dit afontuur zonder de sjieke brokken is? Dát jullie nu zeker weten dat ze helpen. Dat wist je natuurlijk al maar nu weet je het nog meer dan toen je het al wist.

  Met neusje van Bibi en pootje van Filos en liefs van Maria-mens en het is ook voor je mensen roept ze. We leggen ekstra slanke snekkies in je tuin, maar misschien is het te koud om ze daar op te eten? Dan moet je ze maar mee naar binnen brengen hoor.

  1. Lieve Bibi en Filos, zooo heee wat kunnen jullie fantasties dansen, dankjulliewel!, en ook dankjulliewel voor het kompliement voor het eerlijk zijn, dat was best efentjes moeilijk, want ik foelde me zo trots dat ik zo goed slank was geworden, en mijn mensen waren helemaal ferbaasd dat ik mijn onsen weer gefonden had, maar we gaan het wéér proberen zeggen mijn mensen, met mijn nieuwe brokken, die wil ik altijd wel hauden, ik vind ze heerlijk en mijn buik foelt eindelijk niet meer leeg, misschien ben ik over een tijdje weer zo slank, dan fertel ik dat meteen hoor!, en anders blijf ik Kever zoals ik nu ben, dat vind ik zelf ook prima, want mijn kaarakter blijft gewoon hetzelfde!, slankzijn is moeilijk, en nau wordt het kaud en dan ben ik veel binnen, dus mijn vrouw is bang dat ik nog een beetje minder slank wordt, maar ik heb vannagt wel vijf keer spieraal gespeeld, ik had zooooveel inspieraazie, dat was omdat ik gisteren oferdag veel geslapen had, toen had ik allemaal nieuwe muusiek gemaakt, mijn mensen waren er heel blij mee!, lieve Bibi en Filos, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, ik heb allemaal snekkies in jullie huis gelegd, en mijn mensen roepen liefs!, ik heb van jullie snekkies de helft aan Mikkie gegeven en de andere helft eet ik zelf op!!

 7. Hallo mijn ronde Pepeoomopa Super Kever +. Ik wilsse beginsse of u nu Kever bensse met een gjote of kleine buik u bensse en blijfsse mijn Pepeoom. Ik finsse het dapper en stoer van uwes dat u het fertelsse heb. Het kansse moeilijk sijn en u weet nu wel dat de bjokjes helpsse. Ik hoopsse dat de dokter iets voor uwes weetsse maar geen pilletjes of fiesse drankjes. Maar ik hebsse een paar geleesjes en u bensse magies onsjes weg en ineens onsjes erbij. En missjien heeft de dokter een tip en die kunsse dan met ons allemaal deelsse. Want Samen isse het woord en dat isse foor alsijt. Hier hebsse ik gehoorsse dat wij dit jaar een kerstboom kjijgen. Nu is mijn fjouwtje niet zo van se kersseboom want se segge se housse haar hart fast. Ze is bang dat wij in de boom gaan kluisje ballen eruit tikken slingers eruit halen en in de draadjes van de liggies bijten. Nou ja ik heb nog geen kersseboom gezien en se segge al dat ik de boom omver loop. Missjien maar dan sou het een ongelukje sijn. Ik doe nooit iets expjess soms is het gewoon omdat ik oer bensse . Enne ik hebse vandaag post gehad van Katteklaas en se Kersseman. Ze sjeven dat alles duurder is en ze dit jaar samen de kadootjes doen en dat ze mijn lijstje hebsse ontfangsse. En dat ik mijn sjoentjes mag zetten maar niet iedere dag. Ik moesse segge van Tante Jafita dat ze vanavond komsse met de toet toet want de brommer is te koud. Ze hebsse u speciale muts klaar met flapjes over uw oortjes en er zitten popommetjes op. Ook voor Brammiesaurus en se hebsse sjokosemel met rum maar sttt. Voor u mensen is er taart met rum en rozijnen met pudding. Voor u de sak van Katteklaas met sticks snekkies en sjagjoom. Dikke koes van mij.

  1. Heeeeeee daar is mijn allerliefste Pepekind Faalentino, waar ik zo heeeeeeel erg trots op ben!!!, dankjewel voor al je liefe woorden, ik was best een beetje ferbaasd dat mijn buik weer zo rond is, en mijn mensen ook, misschien ben ik wel een beetje een tofenaar!, mijn vrouw roept of ik die onsen dan niet weg kan toferen, nau ja!!!, en ik laat het meteen weten als de dokter iets weet, want op de blog zijn we SAMEN, en dat blijft altijd zo!, wat spannend dat jullie een kersenboom krijgen, daar kan je vast leuk mee spelen!, en natuurlijk loop jij die boom niet ekspres omfer, dat is per ongeloos, daar kan je niks aan doen!, gelukkig dat Katteklaas en de Kersenman je ferlanglijstje hebben gekregen, en laat je weten wat je in je schoentjes kreeg?, o en wat ben ik blij dat Jafita met de toettoet komt!, ik moet er niet aan denken om agterop de brommert te zitten, zoooo kaud, brrr…, fijn dat ik zo een mooie muts krijg met pompommetjes, het lijkt me heeeeeerlijk warm, en sjookoomel met rum, oo…. !!!, mijn mensen zitten te smullen van al het lekkers, en ik heb de zak gefonden, dankjewel!, ik stuur jullie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je Pepeoom Super Kever +++!!, ik heb voor je mensen warme banketstaaf uit de oven, en wiener meelansj, en voor jullie heb ik een grote zak van Katteklaas leeggestrooid, allemaal snekkies!!, wil je tegen je tante Jafita zeggen dat ik een bos bloemen en bonbonnetjes voor haar heb?, en voor jullie allemaal een grote dikke +++koes!!!

 8. Hallo grote vriend Kever,

  Nou ja miauw dat is verdikkeme hetzelfde probleem bij jou als ikke heb. Ikke had eerst brokken om te zorgen dat die bergen onze eraf waren gegaan en bleven, Toen kreeg ik vreselijke artrozie en moest ik daar brokken voor eten en eerlijk waar die helpen heel goed. Nou ben ikke net als jij weer een Jip met veel onzen aan de buik. Mijn buik doet veel knorretje en roept Jip ikke wil eten hoor. Zie je nou wat het probleem is, wij worden gewoon gestraft omdat we andere brokken eten. Weet je Kever onze mensen hebben wel veel geluk nou, want ze hebben veel meer Kever en bij mij veel meer Jip om van te houden en te knuffelen. Kijk dan is toch het probleem opgelost.
  Tot volgende week weer grote vriend Kever, ik ga weer in mijn mand bij de warme plaat slapen. Ikke had nog wel even mijn bontlaarzen en mutsoaan gedaan om voor jou en Mikkie slank snoepjes te leggen in jouw buitenhuis. Lieve kroeltjes voor jou mensen en poot en kopje van je Grote vriend Jip.

  1. O lieve Jip, mijn letters aan jau staan helemaal onderaan, ik heb iets ferkeerd gedaan, ze staan onder de lettters van Lucky!!🐾 van mij!!

 9. Hoi lieve Kever,
  Het is wat zeg!!!! Als je van gewone brokjes zo’n honger krijgt dat de onsjes er weer aan komen.
  Het beste is dan dat jou vrouw altijd de sjieke brokjes voor je in huis heeft. En nog beter dat ze het met de dokter erover heeft…….hoe zoiets nou kan.
  Maar wij vinden het wel super goed dat je daar eerlijk over bent!!!!
  Misschien dat er nog anderen zijn die ideeën hebben en je zo kunnen helpen!!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal!!!
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Heee lieve allemaal!!, ik vind dat ik altijd eerlijk moet zijn tegen mijn vrienden, daar ben je vrienden voor toch?, mijn vrouw zegt dat ze zorgt dat ze nau altijd op tijd weer nieuwe brokjes bestelt, en we gaan het gewoon opnieuw proberen, ik vind slankzijn best een hoop gedoe, ik ben liefer rond denk ik, maar het is beter voor mijn gesond als ik minder rond ben, alleen wil ik geen honger hebben de hele tijd!!, nau foel ik me weer fijn met die sjieke brokjes, en ik heb vannagt heel vaak spieraal gespeeld en buiten naar de vogels gekeken!, lieve Moby, Dopey, Tica, Belle, Panda, Izzy, Dotje, Pippie en mevrouw Ceciel natuurlijk, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel grote zachte warme knuffels terug, ze zijn van een ronde Kever!!!

 10. Hoi lieve Kever, of je nu een dikkere buik hebt of niet, je blijft onze vriend hoor. En je hebt goed je best gedaan met de speciale brokjes. Jij kunt er toch ook niks aan doen dat je buik snel meer onsen wordt? Gelukkig gaat de dokter alleen bellen en hoef je er niet naartoe, dat is niet leuk. Ik ben ook een maatje meer maar ik vind alles zo lekker om te snoepen…heb jij dat ook? Misschien moet je vrouw een voorraad sjieke brokjes maken in de kast? Zolang ze maar lekker smaken toch..,,knuffels van Lucky en de rest. En ik heb toch snekkies voor jou en je mensen neergelegd hoor.

  1. Heee lieve vriend Lucky, dankjewel dat ik altijd jullie vriend blijf!, en dat is omgekeerd ook zo hoor!, vrienden ben je voor altijd, en dan maakt het niet uit of je buik groot of klein is, ik ben heel blij dat ik niet meehoef naar de dokter, dat vind ik altijd zoooo eng, ik foel me goed dus waarom zau ik daar naar toe gaan?, en ik lust net zo graag snekkies als jij, ik lust bijna alles eigenlijk, alleen geen groente of frugten, maar ik lust alle brokjes die er bestaan, heb jij dat ook?, en ik vind dat jij er mooi uitziet Lucky!, je ziet er prima uit zoals je bent, echt waar!, en nau het zo kaud wordt is het belangrijk dat je een paar ekstra spekjes hebt, ik was fandaag in mijn tuin, zooo heee ik froor bijna vast!, dankjewel voor de snekkies, ook van mijn mensen!, ik stuur jullie allemaal heeeeeeeel veel grote dikke knuffels, ze zijn van Kever!!!, en ik heb voor jau en Dropje en Molly snekkies neergelegd, binnen hoor!,, en voor de nijntjes heb ik nijnensnoepjes in hun huis neergelegd, en voor je mensen is er warme sjookoomel met slagroom en speekuulaas!!

 11. Heee lieve grote vriend Jip, o wat gesellig dat jij ook weer ronder bent geworden, SAMEN met mij!, dan zijn we klaar voor de winter, want als het kaud is moet je een paar ekstra spekjes hebben toch?!, moeilijk is dat hè,als je andere brokjes krijgt en ineens weer rond wordt?, maar Jip, je kan beter een rondere buik hebben en geen pijn dan dat je heel slank bent en pijn hebt van je artroosie!, en je zegt het presies goed dat onze mensen nau meer Jip en Kever hebben, daar boffen ze maar mee!, en als ik jau op footoos zie bij Bertjes feesboek zie je er nog steeds heel slank uit, echt waar hoor!, zooo heee en heel erg bedankt voor de snekkies, ook van Mikkie!, was je fandaag buiten in je ren?, het was echt heeel erg kaud!, ik heb Mikkie de helft gegeven en zelf de andere helft mee naar binnen genomen, ga maar snel weer in je mand lekker knorren, ik stuur jau en je lieve vrouw heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van jullie vriend Kever!!, en mijn mensen sturen heel veel lieve groetjes aan jullie allebei, en ik heb voor jau snekkies naast je mandje gelegd!!

Reacties zijn welkom