Kever heeft een mening over een nieuw gewoon

gewoonForige week wilde ik eigenlijk schrijven dat mijn man die stokken niet meer noodig heeft, dat het toch een beetje herfst is geworden, dat Mikkie elke dag op het schuurtje zit en het katerjongetje vaak ook, dat ik lekkere brokjes heb en dat dat alles hier dus weer gewoon is, en dat find ik het fijnste, als alles gewoon is, dan weet ik wat er gaat gebeuren en wat ik zelf moet doen, er gebeuren geen enge of nieuwe dingen, er zijn geen vreemde mensen in ons huis en alles is in orde, dat dacht ik, maar toen kwam het bericht dat Oopa Floris een ster was geworden.

gewoonSlapen

Daardoor werd mijn dag helemaal anders, ik heb een blog over Oopa gemaakt, en mijn mensen waren onrustig en ferdrietig, we moesten steeds aan de vrouw van Oopa en aan Loes en Zusje denken, die hadden zomaar ineens een leegte in hun huis en leefen waar eerst Oopa was, ik foelde ferdriet en werd er nerfeus van, toen mijn vrouw ging slapen ging ik op de plek van mijn man liggen, languit, net zoals hij altijd ligt, en mijn vrouw en ik fielen zo in slaap.

Tijd

Als iemand een ster wordt, een mens of een dier, is niks meer gewoon, en als je vrienden bent dan foel je dat van elkaar, je hebt SAMEN ferdriet, maar je weet ook dat je alleen maar kan luisteren en troosten na zo een dag waarop alles ophield gewoon te zijn, er moet weer een nieuw gewoon komen, een nieuw efenwicht, maar hoe find je dat?, dat gaat niet zomaar, dat kost tijd, voor mevrouw Loes en Loes en Zusje is het efenwicht nu weg en ik hoop dat ze foelen dat wij er allemaal voor ze zijn, dat ze niet alleen zijn.

Liefde

Zelf probeer ik te denken aan wat mijn vrouw me fertelde: dat er voor het ferdriet een heel leefen vol geluk en liefde is geweest, en dat die liefde altijd blijft bestaan, en dat het geluk na een tijd ook weer terugkomt, maar dan anders, dat heeft ze van Bolle geleerd zegt ze, die wist die dingen en hij heeft ze aan mijn mensen en aan al zijn vrienden geleerd, net zoals Oopa aan ons heeft geleerd dat elke dag een feestje kan zijn, zo blijven je vrienden altijd bij je, omdat ze je voorgoed hebben feranderd, is dat niet biesonder?

gewoonGewoon

Hopelijk finden Loes en Zusje en hun vrouw weer een nieuw gewoon, en kunnen ze weer frolijk zijn, met alle mooie herinneringen aan Oopa, en nau roept mijn man dat het nieuwe gewoon hier in huis in ieder gefal NIET wordt dat hij NOG een keer op de bank gaat slapen, zoals die nacht toen ik op zijn plaats lag, nau ja!!!

***
Ik wil Loes, Door en Bertje heel veel bedanken voor de Hoedjessjoow, het was weer fantasties mooi!!, en ik blijf tetteren voor vreede!

23 thoughts on “Kever heeft een mening over een nieuw gewoon

 1. Hajoooooo poomsie.
  Mij frauw seg altijd datte bwij moet sijn dat iemant in je leefe was. Oopa hep sofeel mense blij gemaak. Ikke mis me oopa nog bes wel, maar hij blijf foor altijt in me hartje!!

  Ikke ben so gewukkig datte de hoedjessjow is affeloop. Me oortjes deeje sofeel pijn. Hihihihi. Hat uwes me afterpartie nog sien?
  Ooooh hep uwes meneer geen eksja pootestokkie meer? Hjhihi. Wat raar dat hij sei datte uwes niet meer sodanig op bet mag ligge!!! Wat meen!!! Uwes mag ook wel eens bij uwes frauw slaape hoor. Gewoon weer doen!! Hihihihi.
  Poomsie, er vlieg so een droon met pigmeks en milkiesjeeks in uwes tuin. Sssssst. Hihihihi
  Pootjes🐾🐾

  1. Heeee lieve grotejongenszwartepantersiejemees die ook sterrieporter is!!, je Oopa blijft altijd je Oopa en hij heeft iedereen die hem kent frolijk gemaakt!, en nau woont hij in je hartje en in zijn eigen kleine huisje, want gelukkig is hij weer thuis, en ik snap dat je blij bent dat je geen hoedjes meer hoeft te passen, nau krijgen je oortjes weer efen rust, en ik heb je afterpartie gezien, wat een feest!, ik ga fannagt gewoon weer zo liggen in het grote bed hoor, want het sliep heerlijk, ik slaap zelf ook wel eens op de bank en dat slaapt prima, dus dan kan mijn man toch ook daar slapen?, mensen denken altijd maar dat alles in huis van hun is, maar ik woon hier toefallig ook!, gaaf dat er zo een droon komt, ik zit al klaar!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie, en ik heb bij je balkondeur een doos met een driedubbele porsie frietjes neergezet, en een stapel hamburgers, en twee softijskoos met diskoodip, op de doos staat ZAADJES VOOR FERGEET -ME-NIETJES!!!

 2. Goedemorgen Kever, bij het zien van de bovenste foto dacht ik heel even dat daar een écht worteltje lag en dat dat je nieuwe gewoon ging worden. Worteltjes eten. Maar gelukkig, dat is niet zo.
  De vrouw van Oopa Floris heeft een mooie urn voor hem gekocht; hij is weer thuis. Loes heeft daar een mooie foto van gemaakt; je zult hem al wel gezien hebben.
  De zon schijnt al. Je kunt lekker je tuin in. 🌻🌻🌻 Geniet er maar van want voor je het weet is het herfst. 🕸🕸🕸. Pom is al aan de wandel, Sam en ik liggen nog in bed met koffie en een spannend boek. Wij houden er ook van als alles gewoon is en iedere dag hetzelfde. Zeg maar gerust saai. 😑 😑 😑.
  Wil je je man feliciteren dat hij van die stokken af is?
  Voor jou & je familie een fijne zondag. Voor Pokon & Mikkie & jouzelf liggen er sushi-pakketten in de tuin. 🍣 🍣 🍣.

  Groet van ons, Kim, Sam en Pom.
  ☕ ☕ ☕

  1. Lieve mevrouw Kim, Sam en Pom, maakt u zich maar geen zorgen dat ik wortels eet, ik ben toch geen konijntje?, Oopa Floris is gelukkig weer thuis en heeft een mooi nieuw huisje om in te wonen, maar het is toch helemaal anders dan het was en dat is moeilijk, ik ben wel heel blij dat mijn zomer alWEER een beetje terug is!, ik ben nu in mijn tuin met mijn vrouw, we zitten in het zonnetje, o en ik find saai een mooi woord!, dat beteekent een beetje hetzelfde als gewoon maar dan nog MEER gewoon toch?, ja daar hau ik ook van!, fijn dat Pom lekker beezig is, ik hoop dat de vogels haar niet meer plaagen want dat mag niet, dat is gemeen!, dankuwel voor de soesjiepakkettej, die gaan we straks met zijn drietjes lekker opsmullen, mijn man roept Dank voor de feeiesietaatsie, en ik steek in mijn tuin mijn grill aan en maak voor u en Sam en Pom gegrilde visjes met roomige reemoelaadesous erbij, het is van Kever!!

 3. Lieve Kever,

  hier ben ik van mij eigen en ik wil heel feel dank wel zegge foor zo een mooie woorde en wij foel hier heel feel troos en liefde.
  Mij vrouw zeg Loes, Kever zeg het presies goed. Er is nu heel feel leegte in onse gewoon en wij moet stapje foor onse stapje onse niewe gewoon ondekke. Dan moet jij eers hesstelle want er is nu heel feel rouw en ook ferdriet. Maar er is zofeel troos en steun Kever, soms weet jij nie wat jou eigen oferkom. Gissere kwam zo een groote doos van allemaal vriendjes en het was een doos van troos en liefde. Mij vrouw had brokke in ze keel maar Zusje zag ook brokke in zakjes en zij was heel feel aa-lert. Jou hart staa eefe stil van emoozie en wij moet nog bijkoome. Mij vrouw zeg bijkoome help foor alles. Foor ferwerke en foor jou niewe gewoon. Want tijd gaa foorbij en leefe gaa ferder. Jou leefe wagt op niemand Kever. Leefe doe ze eigen ding. Soms lig jij naas jou vrouw in jullie groote bed en soms mag jou man er ligge. Niewe gewoon zit soms in ze kleine hoekje. Gelukkig is jou man ook heel feel aa-lert zeg mij vrouw. Dan kan jij jou gewoon nog, en nu kom zo een moeilukke woord… be-in-floede! En zoies gaa beeter als jou stokke niemeer bij jou gewoon hoore.
  Dank jou wel lieve Kever dattie zofeel met ons eigen meeleef. Oopa Floris is weer thuis en hij woon nu in ze urnehuisje van al ze vriendjes. En mij vrouw zeg, Loes zoies is mooier dan gewoon!!
  Fandaag doe ik op slurpstik van mij broer Oopa Floris trakketeere foor iedereen. Want hij von ze gewoon zofeel lekker. Maar eentje is slurp van massepein. Deze is foor Ooma want Oopa denk alteit aan vrouwtjes.
  Alstoeblief dank wel

  Loesje

  1. Lieve Loes, ik snap heel goed dat er bij jau in huis nau veel ferdriet en rauw is, want jullie missen Oopa heel erg natuurlijk, ineens is alles stil en zijn de floer en de bank droog, en lig jij alleen op je deeken of je koelmat, dat is moeilijk, gelukkig dat Oopa weer thuis is in zijn eigen kleine huisje, maar het is natuurlijk toch helemaal anders dan het was, en daar moeten jullie aan wennen, maar helemaal gewoon zoals het was wordt het niet meer, en daarom is die doos met troos en liefde naar jullie toe gekomen, dan weten jullie dat iedereen aan jullie denkt en liefde stuurt, want een nieuw gewoon finden kost tijd en eenersjie en het is heel ferdrietig maar SAMEN kan je altijd veel meer, en wij zijn er voor jullie!, zelf hoop ik dat mijn man ook kan wennen aan een nieuw gewoon want ik fond het eigenlijk best heel fijn slapen zo op zijn plek, meestal maak ik me klein onderaan het bed maar die keer was ik net een mens!, misschien kan mijn man kan wennen aan de bank, of dat hij zich klein oprolt bij de foeten van mijn vrouw en mij, hij is nau ook aan het wennen om te lopen zonder die stokken dus hij kan echt wel dingen leren!, lieve Loes ik ben blij dat Oopa weer bij jullie thuis is waar hij hoort te zijn, en hij blijft ook altijd bij ons op de blog horen!, dankjewel voor de heerlijke slurpstiks, ik heb gedeeld met Mikkie en Pokon het katerjongetje, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en spesjaal als herinnerding aan Oopa maak ik frietjes en berenhappen met saateesous!!

 4. Keeeeeeeever!! Ferassing.. ik ben het, je vlinderleeuw. Wat hebbie mooie woorden gemaakt over gewoon.En zo is het he Kever. Dat er een nieuw gewoon kan komen. Toen Bolle er niet meer was, kwam jij! Jij werd het nieuwe gewoon. En nou is het al eventjes zo en dat is fijn. Bolle en Oopa zijn in regenboogland saame. Daar hebben ze van alles om te doen. Zo denk ik dat dan. Trudi zeg wel eens dat ze een buuffett heeft boven met heel veel likwit sneks.

  En Kever, ik denk als jij faanavond lekker gaat slapen bij je vrouw, dat je manspersoon gewoon op de bank gaat. Zal ik erbij komen? gaan we met zn tweetjes spieraal doen! Dan maken we de mooiste muziek!

  ps, mij vrouw heb nog steeds haarbal en zo. Ze doet het al beter maar is er nog niet. Dat wou die kwijt.

  1. Brammie, mijn Brammievlinderleeuw!!!, wat gaaf dat je er bent, en wat zeg je het mooi, van hoe iets dat eerst helemaal nieuw is toch weer gewoon kan worden, en ik find het fijn dat Trudi een buufet heeft over de Brug, dan weeten we dat iedereen lekker zit te smullen, Oopa en Bolle en Trudi,ze hoefen nooit meer op diejeet of meediesijnen, iedereen is weer gesond, en wij denken aan ze een zwaaien naar ze want we fergeten ze nooit!, gesellig als je fanafond komt, ik heb al snekkies onder het bed gelegd, want spieraal spelen kost best veel eenersjie, maar ik weet zeker dat we met zijn tweetjes keimooie muziek gaan maken, zullen we muziek voor de sterren maken?, ik hoop dat je vrouw snel die haarbal kwijt is, ik stuur haar beeterschapskopjes!, en ik ga vast alles klaar maken onder het bed, en ook op het bed, waar mijn man altijd ligt, dat wij daar lekker kunnen slapen, heeeeeeeel veel neusjes en ❤️ van je Kevermans en tot straks lieve 🦋🦁!!

 5. Lieve Kever,

  Heb gewoon niks meer toe te voegen aan je mooie woorden die je hebt verteld, ben er zelfs een beetje stil van.
  Zooi mooi en waar vind ik ze, echt………..je hebt het héél goed verteld.
  En je hebt zoveel gelijk, Oopa Floris zou inderdaad van elke dag een feestje maken.
  Oopa Floris zal altijd in onze hart zijn, vergeten doe wij hem never nooit lieve Kever.

  Heb voor jou heel veel lekkere snecks onder het bed gelegd, kan je daarna nog spiraal spelen als je wilt.
  Voor je mensen heb ik koffie en thee klaargezet met een 10 lekkere negerzoenen erbij.

  Maak er een fijne dag van daag lieve Kever samen met je mensen.

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, ooo dankjewel dat je find dat ik het goed heb ferteld, het zijn moeilijke gefoelens dus ik moet er goed over nadenken, want het is seeriejeus, maar zo is het leefen soms, dat weet ik al lang, het liefste zau ik willen dat altijd alles fijn is maar dat is niet zo, soms is er ferdriet omdat iemand ziek is of een ster wordt, en daarom ben ik zo blij dat we hier op de blog SAMEN zijn, of er nau ferdriet is of plesier, daar zijn we vrienden voor!, dankjewel voor al het lekkers, ook van mijn mensen!, ik heb ook wat van mijn snekkies naar Mikkie en het katerjongetje gebracht en zij roepen ook Dankjewel Tommy!, ik stuur jau en allebei je mensen heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!, ik heb voor jau allemaal snekkies naast je mandje gelegd en voor je mensen heb ik in de keuken appelsap en tompoesen neergezet!!

 6. Yassou lieve Kever-vriend, wat een mooie letters heb je gemaakt over gewoon en een nieuw gewoon. Over liefde, leven en verdriet. Een nieuw evenwicht is er niet zomaar 1-2-3- dat komt langzaam. En na een poosje is er het er ”ineens” zegt zij. Wij weten dat nog niet zo helemaal maar als zij het zegt, geloven wij het wel. Nee, niet van we geloven het wel, lekker puh, ’t zal wel….. maar echt vertrouwen dat het zo is.

  Heeft je man-mijnheer op de bank moeten slapen Kever-vriend? Toen wij her pas kwamen deden zij dat ook. Wij namen gewoon het bed in beslag. Noem het maar gewoon!!!!????

  Wij zijn blij dat de stokken niet meer nodig zijn en stilletje in een hoekje liggen of misschien het huis wel uit gelopen zijn. Dat is fijn voor je Kever. En nog fijner voor je man-mijnheer, dat hij weer kan lopen en bewegen zonder stokken. Ook dat is weer een nieuw en toch vertrouwd gewoon. Eigenlijk is het best een bijzonder woord waar je de blog over maakt: het woord gewoon.

  met neusje van Bibi, pootje van Filos en liefs van Maria mens en liefs van ons voor je mensen

  1. Lieve vrienden Bibi en Filos, dankjulliewel voor het kompliement, het zijn moeilijke gefoelens als iemand een ster is geworden, en die gaan niet zomaar foorbij, dat heeft tijd noodig, en bij mensen is dat presies zo als bij ons, dat wist ik eerst niet maar dat heb ik al geleerd, nau moeten mevrouw Loes, Loes en Zusje wennen aan een nieuw gewoon zonder Oopa, ze hebben ferdriet en alles is ineens anders, maar ik hoop heel erg dat ze op een dag weer frolijk kunnen zijn, en dat ze nu foelen dat wij allemaal aan ze denken en zachte kopjes sturen, en wat zeggen jullie nau, sliepen allebei jullie mensen op de bank?, o dat wil ik hier ook!, o nee want dan slaap ik in mijn upje en dat find ik niet gesellig, maar zal ik dan naar jullie toe komen?, dat we met zijn drietjes op jullie grote bed slapen?, of dat jullie hier komen en dat we met zijn drietjes hier op het grote bed slapen, dat kan ook!, mijn mensen zijn blij dat de stokken nau in de gang staan, alleen voor als mijn man een groter stuk moet lopen, en ik ben helemaal opgelugt dat mijn man weer gewoon mijn man is!, jullie hebben helemaal gelijk dat gewoon eigenlijk heel biesonder is, gewoon is het allerfijnste!, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van jullie vriend Kever!!, mijn mensen sturen liefs voor jullie viertjes, en ik heb allemaal snekkies gestrooid voor jullie, antio!!

 7. Hoi lieve Kever, ik vind dat je heel mooie letters gemaakt hebt en SAMEN is toch altijd het fijnste he? Dat vind ik dus ook want ik ben niet graag alleen. Als mijn mensen buiten gaan, dan ga ik ook en andersom volg ik ze ook weer naar binnen. Oopa missen we allemaal heel erg dus hopelijk kijkt hij af en toe deze kant op maar dat denk ik wel. Een mooie ster die ik zag, dat was vast Oopa eerder deze week. Als je vriendjes hebt, dan heb je veel liefde en plezier maar soms is er ook verdriet maar je beste vriendjes vergeet je nooit. Ook al zie je ze niet altijd of soms een hele poos niet, het blijven je vriendjes en dat is fijn.

  Ik heb hier ook soms dat er dingen veranderen maar eigenlijk vind ik alles alle dagen hetzelfde het beste. Daar geniet ik het meeste van en ik denk Molly en Dropje ook. Soms is er iets anders en daar wen je wel aan maar het kan wel eens veel tijd kosten en zeker als er dan een vriendje een ster geworden is. Ik vind het erg lief dat je je vrouw zo goed heb getroost, dat is altijd goed. Ook al vindt je man dat nieuwe gewoon dan misschien nog even niet zo’n succes. Hij had per slot van rekening pas ook van die extra stokken, daar kon hij niets aan doen dat hij ze nodig had maar voor jou was dat natuurlijk ook wennen. Snap wel dat je blij bent dat hij ze niet meer nodig heeft maar hij zal dat zelf zeker ook prettig vinden!

  Voor jou, Mikkie en klein katermansje heb ik snekkies in de tuin gelegd bij jou. Ook al is het soms een beetje herfst, vandaag is het hier heel mooi weer en hebben we zon. Mijn mensen hebben hun vachtjes buiten gehangen om te drogen, dan weten wij ook dat het mooi weer is om buiten te zin. Ik heb de snekkies een beetje verstopt zodat jullie ze kunnen zoeken. Niet te moeilijk verstopt natuurlijk want het is wel leuk om ze te vinden! Voor je mensen is er taartje met slagroom en lekker bruin water (ik vind dat vies trouwens) en we sturen jullie allemaal veel knuffels! Ook voor de vrouw van Oopa, voor Loes en Zusje natuurlijk. Kopjes van Lucky

  1. Lieve vriend Lucky, SAMEN is zeker weeten het allerfijnste, in huis en in de tuin en op de blog en op de heeeeele weereld!, ik moet er niet aan denken dat ik alles in mijn upje zau moeten doen, dat is veeeels te eensaam, plesier is met vrienden nóg fijner, en ferdriet is met vrienden net een klein beetje minder zwaar, ik denk wel dat Oopa nau over zijn vrouw en Loes en Zusje waakt en dat hij af en toe naar zijn vrienden twinkelt, dus die ster die jij zag was vast Oopa!, je zegt het presies goed, dat je als je vrienden bent dat altijd blijft, ook als je elkaar efentjes niet ziet of als iemand een ster is geworden, we blijfen altijd bij elkaar horen en dat kan je foelen in je ❤️, en we proberen met zijn allen de famielie van Oopa een beetje troost te geven want ze moeten nau helemaal opnieuw wennen aan het leefen, alles is anders geworden en dat is moeilijk, ik find het wel mooi dat Oopa weer thuis is in zijn eigen kleine huisje, want hij hoort gewoon thuis te zijn, gewoon thuis is voor iedereen het fijnste, loop jij je je mensen achterna?, ik ook!, alleen in mijn tuin find ik het niet erg om een tijdje alleen te zijn, of met Mikkie en het katerjongetje, mijn vrouw heeft zijn vrouw gesproken en hij is al twee jaaren maar hij is heeeeeeel klein!, dat geeft niks, iedereen hoort erbij!, mijn man moet nog even wennen aan zijn nieuwe gewoon, maar ik ben heel blij dat jij zegt dat ik ook moest wennen aan zijn stokken, en ik heb heel goed mijn best gedaan, echt waar, dus als ik het kan kan mijn man het toch ook?, lieve Lucky dankjewel voor de snekkies, ik heb er al een paar gefonden en het is keispannend!, mijn mensen roepen Dankjewel voor al het lekkers (hoe kunnen ze nau toch dat bruine waater drinken?!), ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel knuffels terug, ook van mijn mensen, en ik heb voor de nijntjes ferse slaa neergelegd, voor jau en je mamapoes Molly en je zus Dropje heb ik een grote zak partiemiks gestrooid, en voor je mensen staan er zelfgemaakte tompoesen!, het is van je vriend Kever!!

 8. PS, de konijntjes vragen of je een echte wortel hebt daar op de foto..zij lusten die anders wel hoor! Ze knabbelen nogal graag aan groente

  1. Nee het is een wortel voor je tanden!, maar ik doe er niet zo vaak iets mee, want ik ga toch geen wortel bijten?, de konijntjes mogen hem best hebben maar hij is van een soort plestik en dat is niet goed voor ze!!

 9. Een nieuw gewoon vinden, wat mooi gezegd Kever. Dat is niet makkelijk, maar er is dan, vroeger of later, ineens een dag dat er een nieuw gewoon is.
  Vandaag is een genieten-dagje met een heel aangenaam zonnetje. Als het zo toch eens kon blijven ☀️
  Je krijgt heel veel knuffels van ons 😃

  1. Lieve mevrouw Sandra, Roos en Binkie, nieuwe dingen zijn altijd wennen, fooral als ze ferdrietig zijn, maar op een dag kan je ineens weer lachen en frolijk zijn, en aan de liefde denken die je foelde, ik zau wel willen dat iedereen altijd blij zau zijn en dat er altijd zon is, maar folgens mijn vrouw kan dat niet echt, daarom geniet ik maar nau het kan, ik heb fandaag heeeerlijk met mijn buik in de zon geleegen!, dankjulliewel voor de knuffels, ik stuur er een heleboel terug met een zonnetje erbij!, en ik heb voor Roos en Binkie een nazomerbuufet gemaakt met allemaal lekkere hapjes, en voor u is er een mensenzomerbuufet met allemaal lekkere hapjes voor mensen!, het is uit spanje en het heet tapaas en het is van Kever!!!

   1. Heel lief van je.
    Wat heb je weer een werk van het eten gemaakt, verrukkelijk. Lekker zeg 😋
    Ik moet het Binky in delen geven, het vreetzakje (😉) schuift alles in 1 keer naar binnen.
    Zwaaibaai 👋👋😘

    1. Het was zo een mooi weer fandaag dat ik zin had om lekker in mijn eigen keukentje in de tuin te staan!, fijn dat alles lekker was, en ik ben net zoals Binky!!, alleen mijn slankbrokjes, die laat ik tot het allerlaatst staan, want die find ik niet zo lekker!!, ik doe baaibaai terug, want dat is brits en ik ben een beetje brits korthaar dus ik kan brits, ik kan ook hello zeggen, of Ken Aai hef a snekkie plies, goed hè?!

 10. Lieve Pepeoom Super Kever + wat een mooie letters. Ik hebsse geleerse dat gewoon tijd nodigsse heb. Het isse moeilijk freemse en raar. OOOPA is thuis en hij hebsse nu zijn huisje en mijn mensen segge Ooopa zal er alsijt sijn want hij sitsse in feele hartjes en hij hebsse op de Regenboog zijn gjote liefdes Tante Katrientje Tante Muzette en alle sterren. Ik finsse wel dat er ook ruimte moet zijn foor nieuwsse gewoontes en ik finsse mensen moetsse se daar foor oppensse staan. Mijn fjouwtje roepsse nu dat ik weer rare dinges roepsse. Ik hebsse voor uwes Mikkie en de kleine kater smekkies donalts, milkssesjeek en Tante Jafita roepsse en zalm. Die was ze furgeetjes voor uwes. Foor u mensen hebsse ik rumssesjokolaase keek. Dikke koes van ons allemaal en van mij de grootste. En wat waren we allemaal mooi met de hoedjes op. Fanafond gaan we allemaal tetteren.

 11. Heeeee daar is mijn allerliefste Pepekind Faalentino waar ik altijd zo heel erg trots op ben!!!, je zegt het presies goed dat het nau freemd en raar is, nu Oopa Floris een ⭐️ is geworden, gelukkig is hij wel thuis gekomen en woont hij nau voor altijd in zijn eigen huisje, bij zijn vrouw en Loes en Zusje in het grote huis, maar het is toch allemaal heel anders, en daar moet iedereen aan wennen, fooral zijn famielie natuurlijk, gelukkig hebben we met zijn allen SAMEN kunnen zwaaien en hebben de sterren terug getwinkeld en Oopa liep polonaise, met tante Katrientje en tante Muzette, hij blijft zeker weten in ons hart en hij blijft er altijd bij horen, en hij blijft altijd jauw Oopa!, en ik snap heel goed wat je bedoelt dat mensen open moeten staan voor nieuwe gewoontes, je bedoelt mijn man!, dat find ik ook, ik slaap ook weleens op de bank en ik slaap daar prima dus dan kan hij dat toch ook doen?, weet je dat de kleine katerjongen al twee jaren is?, hij is gewoon een hele kleine katermans, dat heeft mijn vrouw van zijn vrouw gehoord, ik find het gesellig, en we smullen met zijn drietjes (met Mikkie erbij natuurlijk) van al het lekkers, dankjewel!, oooo en zalm… dankjewel liefe Jafita!!, mijn mensen finden de keek heeeeerlijk en ik denk dat mijn vrouw fannagt wel goed slaapt, ze kijkt al een beetje waazig van de rum🙀, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je Pepeoom!!!, ik heb fanmiddag gebarbekjoet en ik heb een hele stapel hamburgertjes en worstjes gemaakt, voor jullie en ook je mensen, er staat en kom slagroom bij voor zomaar, en roosjes uit de tuin voor Jafita, dikke koesen en knuffels terug voor jullie allemaal!!

Reacties zijn welkom