Kever heeft een mening over doen alsof

doen alsofMeestal loop ik breed, met mijn borst fooruit, dat gaat vanzelf want zo is mijn lijf nau eenmaal, dus als je mij ziet zie je een heeeeele grote katerman, een katerman van ongefeer tien jaren, die weet hoe alles moet en die alles kan, een stoere katerman met een brede borst en grote wangen, met ooren die helemaal kapoo zijn van het vechten froeger, ik zie er echt uit als een katerman waar je best een beetje bang voor moet zijn.

In mijn tuin

Als ik in mijn tuin loop en tsjek of alles in orde is weet ik presies wat ik moet doen en waar ik moet kijken, ik tetter tegen Mikkie die op het dak zit en ik ren naar een vogel toe die zomaar op de grond gaat zitten en dat mag niet!, daarna ren ik over mijn gras en ga op mijn zij liggen en trap met mijn achterpoten tegen mijn dobbelstenen die in het gras liggen, ik ben Kever en ik durf alles!

Nee hoor, dat is niet echt waar, het is maar alsof, want eigenlijk blijf ik diep in mijn hart altijd een kleine Kever, een katerjongetje dat liefde zoekt, mijn mensen zeggen elke dag dat ze me lief vinden en dat ze zo blij zijn dat ik er ben, dat ik presies goed ben zoals ik ben, of eigenlijk nog beeter dan goed: dat ik de beste en liefste en grootste en dikste en mooiste Kever ben die er op de hele wereld bestaat, dat heb ik noodig en als ik dat hoor is alles goed en ben ik blij en fol fertrauwen.

Onzeeker

Maar als mijn mensen efentjes geen tijd voor me hebben word ik stilletjes en ferdrietig, ik foel me onzeeker en bangig, ik kruip onder het bed en ga slapen want ik weet niet meer zo goed of mijn mensen me nog wel lief vinden en hoe het allemaal moet, en ik durf bijna niets in mijn eentje.

Van Bolle

doen alsofMaar fandaag is alles goed, de zon is er en ik ben met mijn mensen in mijn tuin, de tuin waar ik nau voor zorg en die eerst het landgoed van Bolle was, ik tetter als de beste en ik kan fantasties spieraal spelen, mijn man is fannagt wel vier keer met me opgestaan voor eeten en knuffels, ik heb een grote ronde buik en ik kan goed rennen, alles is helemaal prima in orde, ik ben blij en frolijk, ik foel me goed en ik sta stefig op mijn pooten, ik kan de hele weereld aan want ik ben toch zeker Kever!!

Ik stuur mijn allerliefste Pepekind Faalentino heeeeeeeel veel dikke koesen en feeliesietetters voor zijn tweede ferjaardag!
En ik blijf gewoon doortetteren voor vreede!

33 thoughts on “Kever heeft een mening over doen alsof

 1. Hoi Kever,

  Diep in je hart weet je ergens wel dat je mensen ALTIJD van je houden, en je de aller liefste, mooiste, knapste katerman vinden van de wereld……..ook als ze druk zijn vinden ze dat, dat weet ik 100000% zeker.
  Mijn baasje is soms ook druk en dan doe ik net als jij, ga ik in mijn mandje liggen slapen.
  Maar weet je wat ik soms ook doe?
  Ga ik JUIST mijn baasje opzoeken om te laten weten dat ik er ook nog ben, en dat hij mij vooral niet moet vergeten.
  En dan zegt hij dat hij me lief vind en van me houd maar dat hij eventjes bezig is, en dat ik dan straks op schoot mag.
  Nou dat is helemaal waar hoor, want als het dan straks is, dan lig ik op schoot te knorren. Hihihihi!

  Dus Kever jouw mensen houden supertjes veel van jou, ook als ze soms even druk zijn. Echt waar!

  Van mij krijg je heel veel lekkere snecks, heb ze onder het bed gelegd zodat je ook spiraal kan spelen.
  Voor je mensen heb ik 2 bakken koffie en 2 thee neergezet met slagroomtaart met een toet slagroom erop.( hebben ze namelijk extra tijd voor jou)

  Pootje van Tommy!

  1. Lieve Tommy, er is iets ferkeerd gegaan met mijn letters voor jau, ze staan onder de letters van Japie!!

 2. Hoi Keverbaas, wat een mooie letters 💌 💌💌weer. Waarom twijfelen aan je mensen? Dat hoeft toch niet. Iedereen weet dat ze dol op je zijn en dat dat wederzijds is. Ik bedoel; je man komt 4x per nacht 🌙 🌙 🌙 zijn bed om met jou te eten en te knuffelen. Sam roept snachts weleens wat tegen me of ze scheurt wat kapot maar ik kom echt mijn bed niet uit hoor. 💤💤💤
  Zag ik het goed op de foto van jou in je tuin? Was je bezig een stoel om te bouwen tot een drumkit? Jij kan ook alles! Echtwaar Kever, je bent iets héél bijzonders.😍 😍😍 🎶🎶🎶
  Sam is een dag in hongerstaking geweest; ze lustte haar eigen merk niet meer. Haar toen iets anders gegeven wat ze wel at. Tegen Sam kan ik niet op. Met Pom gaat het heel wisselend. Gisteren had ze een slechte dag. Veel onrustig heen en weer lopen en mauwen.
  Ik ga koffie zetten Kever.
  Voor vandaag wens ik jou en je mensen veel zon. 🌞 🌞 🌞. En voor Mikkie en jou gebakken visjes achter in de tuin. 🐟 🐟 🐟
  Groeten van ons, Kim, Sam en Pom.
  ☕ ☕ ☕

  1. Lieve Kever,

   dank jou wel van jou mooie letters en jou woorde die kouwstik snij! Mij vrouw zeg Loes het is hout maar daar kan jij jou leefeswerk nie fan onnerhouwe. Jij moet wel bij jou les blijfe! Allereers wil ik zegge dat mij hart heel feel trots is dattie zofeel goed zorg foor jou tuin op Bolle ze Landgoed. Hij heb er heel feel jaare met al ze liefde foor gezorg. Jij kan zijn liefde foele assie ren en spring en hups. Net als dat jij heel feel liefde foel assie in jou nacht fier keer van jou mensenman knuffels krijg en sneks. Misschien moet mij vrouw ook zo een mensenman koope. Maar zij roep deze is uitverkoopt! Dan moet jij heelemaal jou pootjes dichkneip Kever. Jij hoef nooit nie onseeker te zijn van jou gefoel. Jou mense geef zofeel om jou eigen. Zij zeg jij ben onse allerliefse Kever, jij ben beeter dan jou beste. Oooh zoies mooi raak mij hart. Daarom speel jij ook zofeel mooi spieraal, het is jou simfoonie van dank wel. Dat is belangrijk Kever, dattie elkaar alteit begrijp. Liefde is onse mooise gefoel Kever, dan kan jij alles aan. Ook mij taart van Liefde en Fertrouwe. Jij kan oferal in bijte want alles smaak zacht en soet. Er zit hartjes in van kaaramel en van nootmelanzie. Maar ook massepein hartjes foor Ooma. Het groote hart van kouwstik is foor jou eigen Kever maar Mikkie mag er ook in bijte. En het kom uit mij frieserpan,

   Loesje

   1. Lieve Loes, dankjewel voor je kompliementen, en natuurlijk kunnen letters geen haut snijden, hoe kan dat nau?, wie eet er nau haut, niemand toch!, nau roept mijn vrouw Jawel, beefers!!, wat zijn beefers nau weer?!, mensen denken altijd dat ze alles weten maar dat is helemaal niet zo!, o en je vrouw hoeft niet zo een man te kopen om in de nacht op te staan hoor, als vrouw kan je dat ook!, dat weet ik heel zeker want mijn vrouw doet het ook weleens, probeer het maar Loes!, of misschien kan Oopa Floris goed krijsen in de nacht?, mijn vrouw roept nau dat ik jullie niet op iedeejen moet brengen, maar ik wil alleen maar helpen!!, ik doe mijn best met het landgoed van Bolle, en mijn mensen helpen ook, dat moet ik eerlijk zeggen, maar ik doe natuurlijk toch het meeste werk, en dat vind ik ook prima om te doen want ik foel me zo fijn in mijn tuin!, ik kan foelen dat Bolle presies wist hoe zijn landgoed hoorde te zijn, en alle planten en beestjes kende, en nau leer ik dat, en Mikkie let op het dak van het schuurtje, dat alles daar in orde blijft!, zooo heee en wat heb je weer een fantastiese taart gemaakt Loes!, ik heb al geproefd en je hebt helemaal gelijk dat alles zacht en zoet smaakt, heerlijk!, ik ga het hart van kouwstik deelen met Mikkie, maar je kent mijn vrouw: die heeft alle hartjes van kaaramel al opgefroten, nau ja!!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, de frietuur staat al aan en de frietjes bruisen in het fet, en voor erbij heb ik kleine dooonuts gemaakt, met poedersuiker er bofenop, en sjem en fanieljeroom binnenin!!

  2. Lieve mevrouw Kim en Sam en Pom, ik weet niet presies hoe het komt dat ik zo onzeeker ben, misschien is het iets van froeger dat nog ergens ferstopt zit, want met mijn ferstand weet ik dat mijn mensen mij altijd de liefste Kever vinden, maakt Sam soms ook een beetje lawaai in de nacht?, doet ze dat om u wakker te maken?, want daarom speel ik spieraal, het is spesjaal voor mijn mensen!, en dan wil ik natuurlijk ook iets terug, logies toch?, en ik drum ook op de tuinstoel, en ik krabbel eraan, dat ziet u goed, ik maak oferal waar het kan muziek want ik heb altijd muziek in me!, gelukkig dat Sam weer eet!, misschien had ze ineens zin in iets nieuws, dat heb ik ook weleens, en ik hoop dat het fandaag weer beeter gaat met Pom, ze is zo een lieve kleine dame!, zo en nau gaan Mikkie en ik de gebakken visjes eten, ze ruiken heerlijk, dankuwel!, ik heb voor Pom en Sam paatee van zalm gemaakt, met tonijnsous er bofenop en voor u heb ik weer eens nasi rames gemaakt, er is genoeg voor twee daagen en morgen is het nog lekkerder!!, heeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!

  3. Lieve dames, er gaat steeds iets faut met mijn letters!, nau staan mijn letters voor jullie onder de letters van Loes, nau ja!!

 3. Stoere, breedgeschouderde KeverT,

  Jouw mensen zijn purrecies goed. Ze passen purrfect bij jou. Vind maar eens iemand die net als jij van spiraalspelen houdt in zo’n drukke stad als waar jij woont. En jij hebt uitgerekend die ene persoon gevonden.
  Jouw andere mens die je overlaadt met catplimenten en kusjes en knuffels is ook vna de daken te schreeuwen. Of misschien beter van niet. Dan wordt het wel heel druk in jouw tuin.

  Ik snap het helemaal. Want wie wil er nou niet het mens zijn van een kater zoals jij. De enige echte KeverT die purrecies goed is zoals hij is. In alles.

  Jullie horen bij elkaar. Voor altijd.

  Koppie voor jou en je purrrfect gevonden mensen.

  Van Japie

  1. Heee lieve Japie, vind je me echt stoer?, zooo heee nau ga ik NOG een beetje breeder lopen, maar ik ben gewoon Kever hoor!, ik ben heel blij met mijn mensen, ik ga hier nooit meer weg, mijn vrouw roept nau Gelukkig maar!!, zal ik eens een geheimpje ferklappen Japie?, we zijn allemaal presies goed zoals we zijn, anders zauden we niet zo zijn geworden, dus jij bent de allerbeste Japie!!, en ik weet nog een geheimpje, van iemand die bijna jaarig is, wordt het een groot feest of een klein feest?, zal ik spiraal komen spelen?, heeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je famielie, ik heb voor iedereen snekkies neergelegd, er zijn kipsnekkies, wortels en bonbons!!, het is van KeverT!!

   1. Dat zou echt kattastisch zijn, KeverT, als jij spiraal komt spelen 🎵🎶 Dat maakt het feest echt compleet. Lukt om je eigen instrument mee te nemen?

    Koppie van Japie

    1. Als Dorus met de bus rijdt kan ik mijn eigen spiraal meenemen!, anders kom ik met de fiets maar dan heb ik een aanhangwaagen noodig, ik ben al muziek aan het schrijven voor het feest!!

     1. Het wordt een groots feest voor mijn broer. Met alle furriends en snackies en catmilk en speciale muziek. Van jou 😻

      CW komt je tegemoet om te helpen met je spiraal. Hij mag het busje van zijn mens lenen.

     2. Ik kon niet meer onder jau letters maken, daarom doe ik het efentjes hier, wat gaaf dat CW met de bus komt!!, tot op het feest!!!🎼

 4. Heee lieve vriend Tommy, ook al ben ik een grote jongen, ik ben toch best ferleegen en onzeeker, mijn mensen geven de hele dag door kompliementen en knuffels en kusjes, maar als ik die niet krijg word ik altijd een beetje bang, ik ben blij om te lezen dat jij het ook moeilijk vindt als je geen aandagt krijgt, dan ben ik niet de enige!, soms doe ik net als jij, dan ga ik naar mijn mensen toe en zet mijn toeter aan, ze weten wat ik dan bedoel: aandagt!!, maar het kan zijn dat ze echt geen tijd hebben voor me, dat gebeurt wel eens, misschien kunnen wij elkaar bellen met de telefoon als onze mensen geen tijd hebben?, lijkt dat je gesellig?, het gaat al wat beeter hoor, toen ik hier net woonde liep ik mijn mensen oferal achterna, omdat ik zoooo bang was dat ze weg zauden gaan!, maar nau weet ik dat ze altijd weer terug komen bij mij, gelukkig maar!, dankjewel voor de heerlijke snekkies!, en mijn mensen zeggen dat de taart heeeeerlijk is, en de koffie en tee ook!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!!, ik heb allemaal snekkies bij je mandje neergelegd, en voor je mensen staat er een pot ferse koffie en ook tee, en ik heb een sjookoolaadekeek gebakken, er staat een kom slagroom naast!!

  1. Hoi lieve kever,

   Lijkt mij vet koel om met jou te bellen met de telefoon, dan kunnen we tetteren over van alles en noggies wat.
   Mijn baasje komt ook altijd weer bij mij terug, maar kan gewoon echt niet zonder hem.
   Net zoals jij niet zonder je mensen kan!

   Dank je wel voor de sneckkies en mijn baasjes zeggen “dank je wel voor de verse pot koffie en thee en sokolaade keek met slagroom”

   Pootje van Tommy!

   1. Gesellig om te bellen Tommy!, dan hoefen we nooit meer helemaal alleen te zijn, ik ben er heel blij mee!, en gelukkig dat alles lekker was!, heeeeeeeel veel lieve kopjes van mij, en tot aan de telefoon📞!!!

 5. Hajooooooooooo poomsie

  Wat iedeween ook seg, uwes ben MIJ helt en foorbeelt hoor!!
  Ikke fin aween sijn ook niet leuk. Asse me mense agger sijn dan komp ik naar se toe. Dan gaat ik bij hun sitte. Fanmijnag sliep ik bij me frauw op haar poote. Dan wil ik ff bij haar sijn.
  Poomsie, ikke hep geen spieraal. Hoe moet ik dan spieraal kunne speele? Ikke wil ook so gwaag spieraalspeele 😭😭
  Poomsie… op uwes sgaapje lig een sak met pigmeks. En milkiesjeeks. Er staat op de sak spieraalmusiek foor geforderde
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heeeee lieve grotejongens zwartepantersiejemees, zooo heee dankjewel dat ik je foorbeelt ben en ook je helt!, nau ben ik helemaal trots!, ik ben blij dat jij alleen zijn ook niet leuk vindt, alleenzijn is niks aan!, wat gesellig dat je op de poote van je vrouw had geslapen, dan ben je echt heel erg SAMEN!, jammer dat je geen spiraal hebt, heb je misschien een ding voor het raam, dat heet hor?, of laamellen?, daar kan je ook muziek mee maken, fooral in de nacht!, dankjewel voor al het lekkers, dat had ik net noodig!, ik stuur jau en je mensen heeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!!, en ik heb voor jau frietjes, bittere ballen met mopstert en friekandellen en softijs met banaansmaak neergezet in een doos waarop staat LAAMEL MUZIEK!!

 6. Mijn allerliefste Pepeoom Super Kever +. Ik wasse zo blij op Koningsdag want ik hoorde getteter en mooie muziek buiten. Dus ik ging voor het raam zitten en wat zag ik daar allemaal letters voor mij van uwes. Ik wersse er emo van zo mooi en van mij een hele dikke koes en danksse u wel. Ik foelsse me eggies jarig en nu ben ik 2 en de allergrootse lieverd die er is finsse ik zelf. Mijn mensen segge dat ik nu overdrijf maar die snappen het niet. Uwes hoeffse nooit bang te zijn dat uw mensen u niet meer lief vinsse want u bensse net als ik de allerliefste en wij hoorsse dat graag. Dus mensen van KEVER hij is de allermooiste allerliefste van se hele wereld. En bensse nooit alleen daarom heeft Tante Jafita heelfeel plommetjes gekoopse met furgeet me nietjes en ik heb een mega zak snekkies en wat inspiratie nootjes voor uwes spiraal en op de zak FURGEET ME NIET.
  Voor u mensen een heerlijke lente taart met een bjiefje KEVER is the BEST zodat ze het niet kunnen furgeetse.
  Van ons allemaal en van mij de allergrootse dikke koes. En Tante Jafita gaat Brammiesaurus ophalen want ze een voor altijd samen diner en Mikkie mag er ook bij zijn

  1. Heeeeee daar is mijn allerliefste Faalentino van twee jaaren!, mijn Pepekind waar ik altijd zo trots op ben!!, en natuurlijk had ik jau letters gestuurd op jouw koningsdag, er is toch maar één koning en dat ben jij, en nau ben je twee jaaren, dan ben je folwassen en mag je outoo rijden!, ik weet helemaal zeker dat je de allergrootste lieferd bent, want je bent toch Faalentino!!, dankjewel dat jij mij ook de allerliefste vindt, en dat je zegt dat we dat allemaal zijn, dat vind ik zo mooi!, we kunnen best allemaal de liefste zijn toch?, iedereen is zichzelf en is presies goed, anders waren we niet zo geworden, en dankjewel voor jau en je tante Jafita voor alle liefe woorden en plommetjes en nootjes en snekkies, nau hoef ik niet meer onzeeker te zijn, want als ik naar de plommetjes kijk en de nootjes hoor of de snekkies eet weet ik weer dat ik nooit alleen ben, maar SAMEN!!, zie je wel dat je de allerliefste bent?, je stuurt altijd zo een machtig mooie letters, ik word er altijd helemaal frolijk van!, mijn mensen zeggen dat de lente taart heerlijk is en ze bewaaren het briefje, ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je Pepeoom, voor je mensen heb ik brauwnies gebakken en er is slagroom, een grote dikke klapkoes terug van mij voor jau, en ik sta al te wachten op je tante Jafita, met een bos roode roosjes zonder doorntjes!!!

     1. Ik ferheug me er al op!!

 7. Lieve Kever,
  Wat fijn dat je je helemaal goed voelt!!!!
  En nooit vergeten dat je mensen altijd van je houden en blijven houden ook al hebben ze even geen tijd voor je!!!!

  En we tetteren met je mee voor vreede!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔❤️

  1. Heee lieve allemaal, meestal weet ik het wel, van mijn mensen, maar soms komt froeger ineens omhoog, en dan word ik een beetje bang, fandaag had ik ook zooooo een fijne dag!, ik heb veel in de tuin gespeeld met mijn vrouw, ik heb veel knuffels gekregen en lekker eeten en er was zon!, het was een topdag!, ik hoop dat jullie ook zon hadden!, en fijn dat jullie altijd meetetteren!!!, lieve Panda, Moby, Tica, Belle, Dopey, Izzy, Dotje, Pippie en natuurlijk mevrouw Ceciel, ik stuur jullie hele grote dikke zachte knuffels met een tettertje terug, het is van Kever!!!

 8. Jaaaaa het is weer Kever maandag 🤩
  Doezel, die samen met Snork voor Roos bij mij woonde, had ook allemaal hapjes uit zijn oren. Je zou denken dat hij een vechtersbaasje was, maar hij was zo’n lieverd.
  Je moet nooit vergeten dat je baasjes heel veel van je houden, daar hoef je echt niet aan te twijfelen.
  Wij hebben van het zonnetje genoten, zo veel zelfs dat ik knalrood ben en m’n neus licht geeft 😆
  Dag leukerd, tot volgende week, knuffelzzzz van onzzzz

  1. Lieve mevrouw Sandra en lieve Roos, hier thuis is het elke dag Keverdag, grappig hè?!, en had Doezel ook plekken op zijn neus, van tikken die hij had gekregen?, dat heb ik, het heet litt-eken ofzo, geeft niks hoor want mijn neus doet het nog prima!, doet uw neus pijn?, ik hoop maar van niet!, maar een lichtgefende neus is best handig in het donker!, meestal fertrauw ik erop dat mijn mensen altijd bij me blijfen, maar soms word ik ineens een beetje bang, hetis iets van froeger, ik stuur jullie tweetjes heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever natuurlijk!, en ik vind het helemaal top om een leukerd te zijn!!, ik heb voor Roos een heerlijke roomige vismoes gemaakt, en voor u heb ik zelf ijs gemaakt, er is fanielje ijs, mokka ijs, sjookoolaade ijs, en haaselnootjes ijs, met daar overheen sjookoolaadesous en slagroom bofenop!!, het staat in de diepfries!!

   1. Bij Doezel waren alleen zijn oortjes gehavend. Wel fijn he dat jullie heerlijke thuisjes hebben gekregen, veilige havens waar je mag zijn hoe je bent 🥰
    Roos zat weer enorm te smakken, ze vraagt of je een soort van HelloFresh kan beginnen met keuze uit heel veel lekkere dingen. Ze heeft mn creditcard nummer zegt ze, dan kan ze bestellen en betalen 😆
    Het ijs ga ik morgen proeven, ziet er jammie uit
    Slaap tru💤

    1. Ik hoop dat op een dag iedere kat een fijn huisje heeft, net als Doezel en Snork en Roos en ik, en iedereen van de blog!, fijn dat de moes lekker was, en wat een goed iedee van Roos, dat ik maaltijdboksen ga maken, van Hello Kever!, ik zal ze niet te duur maken hoor!, voor morgen hoop ik dat het ijs lekker is, en jullie tweetjes ook welterusten!!, ik krijg zo nog een klein snekkie, mijn afondsnekkie, hmmmm…!!, slaap maar lekker!!

 9. Hoi Kever vriend, ik snap wel wat je bedoelt hoor. Ik zie er dus ook echt wel uit als een stoere kater en dat komt ook wel omdat ik nogal groot ben. Ik ben echter meer een held op sokken hoor dan een stoere kater. Ik durf wel graag op avontuur en ontdekkingsreis te gaan in de achtertuin en hier in het het huis maar de voortuin is vaak nog erg spannend. Nu er meer zon is, is het ook warmer en komen er dus meer andere poezels op bezoek. Als ik dan binnen ben, maak ik mezelf groot op de vensterbank en doe alsof ik de baas ben maar als ik ze buiten in het eggie tegenkom, dan valt het wel mee met stoer doen. Of misschien wel tegen als je begrijpt wat ik bedoel. Ik zie de laatste dagen ook nieuwe poezels dus dat is even wennen. En mijn mensen waren even weg, dus dat maakt het ook spannender.

  maar het is wel super fijn als je mensen zeggen dat je prima bent zoals je bent he en dat ze je lief vinden en zo. Dat ben je natuurlijk ook en weet je, je kunt nog zo groot en een stoere kater lijken, als je er geen zin in hebt om dat ook te zijn, dan is dat natuurlijk ook gewoon helemaal prima! Dat doe ik ook gewoon hoor en als ik het niet meer helemaal goed weet wat het beste is om te doen, dan ga ik gewoon bij mijn mensen liggen of vraag ik Molly en Dropje om hulp. Die helpen mij ook en bij mijn mensen is het veilig. En dat is altijd fijn!

  Er liggen snoepjes voor jou en Mikkie in de tuin verstopt en binnenkort komt de post ook wat brengen bij jullie. Dat heeft mijn vrouw gekocht en ze vindt dat het bij de naam Kever past. Dus hoop dat jullie er dan ook blij mee zijn. Veel knuffels van Lucky en de rest

  1. Heeee lieve vriend Lucky, mijn vrouw moet nau weg en dan mag ik niet op de Aaipet, flouw hè?, maar ik stuur je fanmiddag of fanafond letters! Ik hoop dat je een zonnetje hebt fandaag!!, heeeeel veel lieve kopjes van Kever!!

   1. Heee lieve vriend Lucky, hier ben ik dan!, gelukkig dat jij ook niet altijd alles durft, en dat je je soms ook klein en bang foelt, dat geeft helemaal niets toch?, en als we eerlijk zijn naar elkaar dan kunnen we elkaar ook helpen!, wang SAMEN kunnen we veeeeeeel meer, dat wist Bolle al, en zo is het ook, ik foel me vaak feiliger als mijn mensen ook buiten zijn en als Mikkie op het dakje zit, want die is heel dapper en durft heel veel, en hij weet heel goed hoe het leefen buiten is, ik nog niet zo, dus ik snap heel goed dat jij ook wel eens naar Molly en Dropje en je mensen gaat, want als je zelf iets niet weet of iets niet kan is het altijd goed om het aan iemand te fraagen, en ik vind het echt keidapper van je dat zo op onderzoek durft te gaan, echt waar!, zijn er nau nog meer nieuwe poezels bijgekomen?, zijn ze wel friendelijk en netjes in jauw tuin?, want ik find blaasen niet netjes, of ruusie maken, dat mag niet in jauw tuin!, als je bij iemand anders in de tuin bent moet je gewoon lief zijn, dat vind ik!, o en wat spannend van de post lieve Lucky!!, ik weet nau al dat ik er blij mee ga zijn omdat het van een vriend is en dat je vrouw het spesjaal voor mij heeft gekocht!, dankjewel voor de snoepjes, Mikkie en ik hebben er al van gesmuld!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!!, en ik heb voor jau en Molly en Drop snekkies neergelegd, voor de nijntjes is er ferse slaa, en voor je mensen heb ik zelf bosse bollen gemaakt, en ik vind wel dat jij mag proefen van de slagroom!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *