Kever heeft een mening over dapper zijn

dapper Wat was het een feest forige week, op mijn stretsjer, dankjulliewel dat jullie zijn gekomen, ik was zoooo blij dat jullie er waren!, vrienden zijn heel belangrijk, als er feest is en je bent frolijk, maar juist ook als het leefen moeilijk is of ferdrietig, dat je dan niet alleen bent maar SAMEN, het woord dat Bolle het allermooiste vond.

dapperMijn poot

Mijn vrouw zei dat ik misschien eens een updeet kon gefen over mijn poot, ja dat is wel een goed iedee, kunnen jullie je nog herinneren dat er footoos waren gemaakt van mijn benen en mijn heupen, omdat ik ineens niet meer kon zitten of lopen of staan?, de dokter kon niks finden, alleen dat mijn achterpoten scheef zijn en dat ik twee scheve tenen heb, dat wist ik al lang en mijn mensen ook, mijn vrouw noemt die tenen altijd mijn Bolle-tenen, want die had presies dezelfde scheve tenen, de dokter dacht dat ik een spier had gescheurd, of een pees, ik denk zelf van niet want ik weet niet eens wat dat is, dus dan kan ik daar toch geen scheur hebben?

Pillies

Ik moest vier maanden pillies nemen voor de pijn, die had ik elke dag een paar keer, en soms heel vaak, maar dat hoeft nau al een tijd niet meer, alleen als ik onder het bed ga liggen krijg ik soms nog kramp, zo heet dat, mijn mensen nemen me dan meteen mee naar buiten zodat ik een stukje loop en daarna is het weg, gelukkig maar!, dus ik foel me weer prima, ik weet alleen wel helemaal zeker dat ik nooit meer een narkoose wil, en dat ik NOOIT meer bij de dokter wil blijfen!

Pootje

En toen hoorde ik van Zooka, dat haar achterpootje niet goed was, er zat iets in dat er niet hoort, en daarom moest haar pootje eraf, en ze moest ook bij de dokter blijfen slapen, wel een heleboel nachtjes!, ik werd er zelf al helemaal nerfeus van, want ik zau zooooo bang zijn, ik was al een paar weeken helemaal over mijn stuur door de narkoose, maar Zooka is zooo een dappere damespoes, ze kan nau al staan en lopen op drie pootjes, zooo heee dan dapperben je echt een tijger!, ik find het helemaal top van Zooka, want het is allemaal niet makkelijk, haar hele leefen is ineens feranderd.

Nu is Zooka gelukkig weer thuis, bij haar vrouw en bij haar zusje Binti, ze moet nog ferder genesen, en ze moet nu alles op drie pootjes doen, dat is wennen natuurlijk, maar Zooka kan dat, dat weet ik zeker!, dan mag ik toch niet klaagen met die kramp in mijn poot, dus dat doe ik ook niet, ik denk aan Zooka en stuur haar heeeeeeeel veel lieve kopjes en ook steunkopjes, want vrienden ben je altijd, en als het moeilijk is loop je naast elkaar om elkaar te steunen, en Zooka: je mag ook op mij steunen als je het nog een beetje moeilijk findt om op drie pootjes te lopen, ik ben sterk en ik hau je ofereind!, daar zijn vrienden voor, en ik hoop dat mijn vrienden weten dat ik er voor ze ben, net als ze er al heel vaak voor mij zijn geweest, want dat is SAMEN.

Vreede

Ik wil Bertje heeeeeel veel feeliesietetters sturen, voor zijn 16e ferjaardag en voor 7 jaaren verkering met Loes, dus de feeliesietetters zijn ook voor Loes!
En ik stuur mevrouw Stokkie-Stefan heeeel veel beeterschapskopjes, en ik blijf natuurlijk gewoon doortetteren voor vreede!!!

29 thoughts on “Kever heeft een mening over dapper zijn

 1. Hallo lieve Kever,

  Wat hebben je steunkopjes goed geholpen!! Het was niet leuk bij de DA, ook al kwam vrouwtje wel op bezoek. Ik was heel blij dat ik weer naar huis mocht. Samen thuis is toch fijner. Vrouwtje vindt wel dat ik beter moet gaan eten, ik heb nog niet zoveel trek. En dan moet ik ook nog pillen, bleehhh, die zijn vies dus ik stribbel heel hard tegen.
  Wat superlief van je dat ik, als ik even moe ben op mijn 3 pootjes, tegen jou aan mag leunen. Jij en alle vriendjes hebben me zo goed gesteund. Ik voelde al jullie liefde, echt SAMEN!

  Heel veel knuffeltjes van mij, Zooka (Binti slaapt lekker)

  PS-1: Ik heb speciale kattentaartjes neergelegd voor jou en Mikkie, maar ook lekkere gebakjes voor je mensen.
  PS-2: Je mag even klagen over je kramp in je pootje hoor, dat is tenslotte niet fijn.

  1. Heee lieve Zooka, wat fijn dat je er bent!!!, en dat je ook al met drie pootjes letters kan maken, ik vind het echt keiknap van je!, ik snap dat je het moeilijk vindt van die pillies, ik wil dat ook nooit, maar ze zijn voor je gesond, dat zeggen mijn mensen altijd tegen me, alleen snap ik niet waarom ze zulke pillies niet kunnen maken met een lekkere smaak eraan, dat zau veel makkelijker zijn toch?, probeer maar goed te eeten lieve Zooka, want dat is ook belangrijk voor je gesond, want iedereen wil dat je weer de aude Zooka wordt, alleen nau op drie pootjes, we denken allemaal aan je, ik ben blij dat je al die liefde foelde, dan weet je dat je SAMEN bent, en SAMEN kan je echt bijna alles!, en als je efentjes moe bent of uit je efenwicht: roep me maar, dan ben ik er en kan je tegen mee aanleunen, dan fal je niet!, dankjewel voor de taartjes, zooo heee die zijn lekker!!, en ik stuur jau en je vrouw en je zusje Binti heeeeeeeeel veel lieve steunkopjes, en ik heb allemaal snekkies gestrooid waar je geen steentjes van krijgt!, heeeeeeel veel beeterschap lieve Zooka!!!

 2. Goedemorgen Keverbaas. Zie ik het goed op de foto? Heb jij een eigen tentje in je tuin? Wat geweldig. Ook als het regent ☔ kun je dan naar buiten. Gisteren heb ik de boom in mijn tuin gesnoeid. Eigenlijk groeit hij in het plansoentje dat aan onze tuinen grenst. De gemeente doet er niets aan, behalve soms een beetje schoffelen en er lelijke struiken neerzetten. Van die stekelige die het in de woestijn nog wel doen.
  Daar groeit mijn boom 🌳 dus. Die is gesnoeid en eindelijk heb ik weer daglicht. Mijn tuin is een beetje een bende; heb jij misschien tips voor me Kever? Ik ben alvast begonnen met een paar tuinboeken uit de kast te halen.
  Fijn dat je geen last meer hebt van je poot. En wist je dat poezen, zeker als het van die tijgers zijn, heel goed op drie poten kunnen lopen?
  Van Sam hoorde ik dat je stretcher party nogal een dolle boel werd. Héél gezellig en goed van eten en drinken. Meer wilde ze er niet over kwijt. Pom is hier gebleven. Ze vond het te ver.
  Een fijne dag voor jou en je mensen en voor Mikkie! Voor het tentje liggen een paar gebakken visjes met mayonaise dip. Alles netjes ingepakt natuurlijk 🐟 🐟 🐟.
  Groet van ons, Kim, Sam en Pom.
  ☕ ☕ ☕

  1. Lieve mevrouw Kim, Sam en Pom, Zooka kan al heel goed lopen op drie pootjes, ik vind het echt heel knap, maar ik weet dat poesen heel dapper zijn!, mijn feest was echt fantasties, mijn mensen riepen soms efentjes de tuin in “Niet te veel lawaai maken”, maar ze bemoeiden zich er ferder niet mee en dat hoort ook niet want het was een katten- en konijnen- en kipjes stretsjerfeest!, Pom mag altijd nog een andere keer komen hoor, ik kan haar ook ophalen als ze het te ver vindt!, mijn tent heb ik van een hele liefe vriend gekregen, mooi issie hè?, mijn vrouw kan u tips geven voor de tuin, zelf hau ik alles netjes bij maar ik weet niet hoe alles heet, een fruitboompje lijkt mij wel leuk, die heb ik ook in mijn tuin, en mijn mensen kunnen de frugten er van eeten, ikzelf mag dat ook maar ik vind frugten fies, en groente ook, bah!, nau gaan Mikkie en ik de visjes eeten, hmmmm…. lekker met die maajoonessedip, dankuwel, ook van Mikkie!, ik stuur jullie drietjes heeeeeeel veel lieve kopjes, en ik heb voor Sam en Pom roomige garnaalemoes gemaakt, met eromheen krookante brokjes, en voor u heb ik stroopwaafelijs gemaakt, het is van Kever!!

 3. Lieve Kever,

  wat hebbie mooie tetters gemaak van dapper zijn en jij heb heelemaal gelijk. Op deze mooment van onse leefe is niemand zofeel dapper dan onse dinnetje Zooka. Jij kan jou eigen nie foorstelle wat er met jou gezond gebeur assie wakker wor en jou dokter heb jou poot eraf gehaal. Jij fraag jou eigen af waarom doe jou dokter zoies? Mij vrouw zeg, Loes Zooka ze poot was heel feel ziek en nu kan Zooka weer gezond zijn en ferder met ze leefe. Maar jij heb heel feel gelijk Kever, nu moet wij als vriendjes steun geefe en Zooka ofer ze eindje houwe. Saame zijn wij sterk en van mij hart weet ik seeker, Bolle kijk mee.
  Maar ik wil ook zegge Kever, jij ben ook heel feel dapper. Dattie zofeel liefe tetters maak en dattie jou updeet geef. En jij hoef jou pille niemeer en jou poot doe het weer. En assie onner jou bed lig en jij krijg jou kramp kan jij misschien ook op jou spieraal speele. Assie maar nooit niemeer naa jou dokter hoef en naarekoosie. Selluf wil ik ook nooit niemeer iets met koosie te maake hebbe. En ik doe ook pootjes draaie foor mevrouw Stokkie-Stefan en foor onse dinnetje Pom. Misschien als wij allemaal pootjes draai dat leefe ze mooise kant laat zien.
  Daarom heb ik fandaag mij leefestaart gebakke in mij frieserpan, met hoopstaafjes in sjelei van gezond en masssepein foor Ooma. En jij mag het deele met iedereen Kever want het smaak naa foor alteit,
  Alstoeblief dank wel,

  Loesje

  1. Lieve Loes, ik vind het zoooo knap van Zooka dat ze al weer kan lopen en kan eeten en op de bak kan gaan, allemaal met drie pootjes!, en Zooka heeft al een paar keer een ooperaatsie gehad, ik vind haar zo dapper!, en als vrienden zijn we er nau voor haar, want het is allemaal helemaal nieuw, zo met een pootje minder, en dan zo lang bij de dierendokter, en een narkoose en nau fiese pillies…, ik moet er niet aan denken, maar Zooka doet het keigoed!, gelukkig waakt Bolle altijd over ons, dat foelt feilig aan, maar ik snap heel goed dat Zooka, en ook Binti en hun vrouw, nau ekstra steun noodig hebben, en mevrouw Stokkie ook, en Pom ook, daar heb je helemaal gelijk in!, o en wat zeg je het mooi Loes, van dat het leefen zich van zijn mooiste kant laat zien, dat iedereen gewoon weer gesond en blij is, en dat dat altijd zo blijft, dan kunnen we elke dag feestvieren en frolijk zijn, ja dat zau fantasties zijn, en tot die tijd helpen we onze vrienden want daar zijn we vrienden voor!, zooo heee Loes en wat heb je toch weer een geweldige heerlijke taart gemaakt!, wij zitten hier te smullen en ik stuur een stukje op naar iedereen die mee wil eeten, want als je deelt is de taart nog veel lekkerder!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!!, de frietuur staat al aan en de frietjes bruisen in het fet, en voor erbij maak ik één hele grote kaaskrooket en daar kan iedereen die dat wil stukjes fan af breeken, het is een VriendenKrooket!!

 4. Hajoooooooooo poomsie keefer

  Oooooooh fjaag uwes wel noepies iedewe keer as uwes pijn aan uwes pootje hept?
  Of als uwes meesiesijntjes noodig hep? Ikke kweig iedewe keer een eksja noepie as me oog dwuppelt moet worre. Das nu maar eens inne maant.
  Heppuwes al sien hoe goet tante zooka kan woope? Hihihihihihi. Nog evve en se is sneller dan mamsiewamsie. Hihihihihi
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heeee lieve grotejongenssiejemeese zwartepanter sterrieporter!!!, ik vind je tante Zooka zo heel erg dapper, ze kan al keigoed lopen op drie pootjes, dat vind ik echt heel knap, want het lijkt mij heel moeilijk om je efenwicht te bewaren, en opstaan op drie pootjes lijkt me nog het moeilijkst!, ik vind trauwens dat ik ALTIJD ekstra noepies mag Door, en jij ook!, wat dapper van jau van die druppels in je oog, dat lijkt mij helemaal niet fijn, waarom kunnen dingen voor je gesond nau nooit eens leuk zijn?!!, heeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je mensen van je poomsie!!, ik heb een megazak frietjes op je balkon gezet, met een stapel hamburgers en een softijsje, in een zak waarop staat OUTOBANDEN!!

   1. Oooooooh ikke wau wat neerzette in uwes tuin. Maar uwes frauw lag daar 🙀🙀
    Toen heppik hut inne natte kaamer geset. Er staa knutselspulle foor katermanne op!!!

    1. Ja, dat klopt Door, dat mijn vrouw ook in de tuin was, erg hè!, maar ik heb het gelukkig al gefonden bij de doesj, dankjewel!!!

 5. Lieve kever,

  Vind het super fijn om te lezen dat het met jou pootjes beter gaat, maar kramp is ook niet echt fijn zeg.
  Gelukkig nemen je mensen jou dan mee naar buiten zodat je kan gaan lopen om die stomme kramp kwijt te raken, en als ik jou was zou ik elke keer een extra sneckje vragen. Hihihi!

  Wat goed van Zooka hé dat het goed gaat met haar, en op 3 pootjes lope zou ik ook niet kunnen hoor.
  Vind dat zo knap en vooral ook dapper van Zooka.

  Heb voor jou héél véél lekkere sneckkies in de tuin gelegd, kan je ze samen met je buur vriendje delen.
  Voor je mensen heb ik lekkere liemoonade klaar gezet met frambozen taart en slagroom.

  Geniet er van!

  Pootje van Tommy!!

  1. Heee lieve vriend Tommy!!, ik vind het ook zoooo knap van Zooka dat ze al zo goed op drie pootjes kan lopen!, weet je wat mij het moeilijkste lijkt?, opstaan of gaan liggen op drie pootjes, hoe hau je dan je efenwicht?, dan is dat beetje kramp van mij helemaal niet erg hoor!, ik heb het soms wel vier dagen niet, en het wordt steeds minder, dus daarom kan Zooka gewoon op mij leunen, want we zijn hier op de blog allemaal vrienden en als vrienden help je elkaar, zo hoort dat!, zooo heee dankjewel voof de snekkies, ook van Mikkie!, en mijn mensen roepen dat de taart en de liemonade heerlijk zijn!, ik stuur jau en allebei je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!!, en ik heb voor jau allemaal ferschillende snekkies neergelegd naast je mandje, en voor je mensen staan er roomsoesjes met sjookoolaade eroferheen in de keuken, en ferse koffie en tee!!

   1. Hoi Kever vriendje,

    je hebt helemaal gelijk vind ik, en lief dat Zooka op jou mag leunen, mag ze ook wel op mij heeft ze 2 steuntjes dat is koel toch.

    Dank je wel voor de lekkere snecks lieve kever en mijn baasjes roepen: ” dank je wel voor de tee en koffie met chocolade roomsoesjes”

    Pootje van Tommy!

    1. Heee ander lief vriendje!, wat koel dat je Zooka ook wil helpen, Moby ook, dus nau kan ze altijd op iemand leunen!!, gelukkig dat alles lekker was, en heeeeeeeeeel veel lieve kopjes van mij!!

 6. Lieve Kever,
  Saame is een heel mooi woord!!!!
  Saame kun je alles aan zegt onze vrouw altijd!!
  Gelukkig dat jou pootje weer goed is. Kramp doet toch wel zeer!!
  Maar meteen proberen te lopen of staan wil wel helpen of als de bovenkant van je poot/bil gemasseerd wordt.
  Die Zooka is echt een kanjer hé?
  Wij vinden het ook erg knap van haar!!!!!
  En ik, Moby, wil jou best helpen om naast Zooka te lopen als het haar even niet lukt.
  Tussen ons in staat ze goed stevig!! Laat maar wat weten hoor!!

  Verder blijven wij met je mee tetteren voor vreede!!!!
  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Heee lieve allemaal, SAAME is zoooo een mooi woord, je foelt in je hart wat het beteekent, en nau kan Zooka het foelen, dat we allemaal aan haar denken en willen dat ze weer helemaal beeter wordt, ze is zo dapper, ik weet echt niet of ik zo dapper zau kunnen zijn, ik vind het keiknap!, en Moby wat een fantasties iedee om met zijn tweetjes naast Zooka te lopen, allebei aan een kant, dan kan ze op ons leunen en ze kan niet fallen, ja laten we dat doen!!, als Zooka ons noodig heeft kan ze ons roepen en dan komen we er meteen aan!, en ik ben altijd zo blij dat jullie mee blijfen tetteren voor vreede, we doen het al best lang maar op een dag horen ze ons, en tot die tijd tetteren we door!, lieve Moby, Panda, Tica, Dopey, Izzy, Belle, Pippie, Dotje en mevrouw Ceciel, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffels terug, ze zijn van Kever!!

 7. Lieve KeverT,

  Juist omdat we als furrienden SAMEN zijn voelen we extra kracht. Dan krijg je ook extra veel dapperheid als het leven soms zwaarder is.

  Miauw, Zooka, lees je mee? Ik vind het zo knap van jou dat je al zo goed kan lopen. Ik kan zien dat je heel veel en goed oefent. Je krijgt toch wel krachtvoer om aan te sterken? Van mij mag je heel kipsnackjes. En Binti ook, want voor haar was het ook best moeilijk om jou te missen.

  Krachtkoppie van Japie

  1. Dank je wel, lieve Japie. Ik heb nog niet zo’n trek maar heb vandaag al weer beter gegeten. Ik mag alleen speciaal voer, anders krijg ik steentjes. Als ik weer wat gelopen heb, ga ik rusten in mijn kartonnen huisje. Of ik mag lekker leunen tussen Kever en Moby. Met mijn furrrienden SAMEN komt het weer helemaal goed.

   Knuffeltjes Zooka

  2. Heee lieve Japie, wat zeg je het mooi, van SAMEN zijn, zo is het presies!, Zooka doet het zo knap, dat ze al zo goed kan lopenk ik vind haar echt een hele dappere damespoes, en als we allemaal aan haar denken foelt ze dat zeker weten!, lieve Japie ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van KeverT!!, en ik heb voor jau en Foppe en Cato en CW en Vriendje kipsnekkies en natvoer neergelegd, voor Magnum een wortel, voor mevrouw Mo witte sjookoolaa, voor de stekeltjes slakken en voor je neefjes en nichtjes wormen (bah…)!!

 8. Ha die Kever,
  Wij zien aan je foto’s dat jij enorm aan het genieten bent in je tuin. En dan ook nog een eigen tent, boffen hoor!
  Wij waren vorige week niet in je tuin. Dat vonden wij wel jammer. Wij zijn binnenpoezen en onze vrouw vond het niet fijn dat wij alleen met de trein gingen. Een volgende keer komt ze ons wel brengen met de auto of we komen allemaal met de trein en daarna sturen we onze vrouw wel weer terug naar huis. Het is een kattenbijeenkomst dus daar hoort onze vrouw niet bij.
  Wat lief dat je aan Zooka denkt. Dat was wel even schrikken dat haar pootje eraf moest. Maar als jij last van je poot hebt, dan is dat natuurlijk ook vervelend. Dat begrijpen wij heel goed. Gelukkig dat het de meeste tijd wat beter gaat.
  Wel fijn dat de zon nu zo vaak schijnt, vind je ook niet? Wij liggen hier regelmatig in de zon in de vensterbank. Wanneer het nog warmer gaat worden gaat onze vrouw het dakraam weer openzetten. Wij verheugen ons daar nu al op, want dan horen wij ook de vogeltjes fluiten en vaak zien we ze dan overvliegen.
  Lieve Kever, bedankt weer voor je verhaal. Veel vriendschapskopjes van Cindel, Jillie, Ivar en sterrenzusje Fenneke en een knuffel van onze vrouw.

  1. Heee lieve vrienden, ik vind het heel knap van Zooka dat ze al zo goed kan lopen met drie pootjes, het lijkt mij best heel moeilijk, want alles is dan anders, en je moet ook je efenwicht bewaren, ik kon toen met mijn poot steeds niet goed lopen omdat ik hem omhoog hield en dan fiel ik bijna om, dus daarom vind ik het ekstraknap van Zooka!, ze doet het al keigoed maar het is wel wennen denk ik, als je altijd vier pootjes hebt gehad!, wat is de zon fijn hè?, ik hau heel veel van de zon, dus ik hau van dit weer!, ik lig graag op mijn rug in het gras, maar altijd netjes met mijn bikini aan hoor!, dat kunnen jullie zien op de footoo toch?, mijn bikini is wit!, als jullie een keer hier op de stretsjer willen kan dat altijd!, ik kan jullie ook ophalen, dan kom ik met de fiets en breng ik jullie ook weer feilig thuis!, en ik denk dat in het wiekent jullie dakraam wel open kan want dan wordt het echt troopies!, ik hoop maar dat jullie het dan niet al te heet krijgen, passen jullie wel goed op?, ik kruip altijd onder de struiken, dat deed Bolle ook, en Pop, Beer en Mol ook, daar is het donker en koel, en als het heeeeeeel warm wordt maken mijn mensen me steeds een klein beetje nat met water, dan foel ik me weer lekker fris!, lieve Cindel, Jille, Ivar, sterrenzusje Fenneke en mevrouw Marjoke, ik stuur jullie heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van jullie vriend Kever!!

 9. Hallo mijn allerliefste Pepeoom Super Kever +. Ik bensse laat maar hier hadsse mijn mensen een drukke dag. In se tuin want se segge se onkruid gast zo hard. Wat een mooi stresjer feest was het en we hebsse genoten. Elsserooi was blij dat de Vodka in de smaak fielsse. En hij fraagse zich af wie alle kavesiaar op hebsse. Tante Jafita segge se gaat u deze week sjijfjes doen. En se singsse we ar femilie. Ze komt stjaks met Brammiesaurus en Mila langs en se hebsse samen met Mila een moenlight buffet gemaaksse. En ik heb mijn sterrentoeter dus fanafond is er een sterrenhemel te zien. Hier gaat ferder alles goed de zon sjijnt iedereen is blij en ik heb fandaag voor uwe mensen een fjolijk taart gemaakt gefulsse met gele room. De sjagjoom was ( is in uwes buffet) op. Maar mijn mensen segge het gaat om se gebaar en de liefde waarmee hij gemaaksse is. Ik tetter foor se freede en stuur positieve knuffels naar Zooka en iedereen die het nodig heeft. Van ons allemaal en van mij de allergrootste koes. Faalentino

  1. Heeeeee daar is mijn grote jongen, mijn allerliefste Faalentino waar ik de allertrotste Pepeoom van ben!!!!, fijn dat jullie het feest ook leuk vonden!, ik was zelf een HEEL klein beetje teuterdeteut van de vodka, en dan smaakt de kavesiaar ekstra lekker, sorrie Elsserooi!!, mijn mensen zeggen dat alle onkruid hier nau weg is omdat wij alles platgewalst hebben met het stretsjerfeest, nau ja!!, o wat fantasties dat je lieve tante Jafita straks komt met Brammiesaurus en Milamuis, en wat een machtig mooi moenlightbuufet… ik ben er helemaal stil van!, ik heb oferal roosjes neergelegd, en hartjessjookoolaa, het wordt echt roomanties💕!, fijn dat alles goed gaat bij jullie en dat iedereen blij is, dat is het allerfijnste dat er is!, ik tetter mee met je toeter voor de sterren, en ook voor vreede, en mijh mensen zeggen dat je taart fantasties is, ze hebben niks gemerkt van de slagroom gelukkig!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je Pepeoom, ik heb voor je mensen een sjookoolaadetaart met slagroom gemaakt, alleen is de slagroom per ongeloos in de tunnel blijven staan, o jee…!, en voor jullie heb ik heerlijke ketnipmoes gemaakt, en voor je tante Jafita zit er een zonnebloem bofenop, en voor jau een kroontje!!, dikke koesen terug!!

 10. Hoi leuke lieverd,
  Gelukkig gaat het nu goed met je pootje, maar kramp is niet fijn, ik sta ‘s nachts wel eens te jodelen naast m’n bed als m’n tenen alle kanten op gaan staan.
  Heel veel knuffels van onzzzz

  1. Lieve mevrouw Sandra en lieve Roos, mijn teenen gaan ook helemaal raar staan als ik kramp heb!, dan til ik snel mijn poot omhoog, daarom zien mijn mensen dat er iets mis is, eerst deed mijn hele poot pijn en nau alleen mijn teenen, ik zal aan u denken folgende keer, misschien hebben we het dan wel tegelijk!, in de Hello Keverboks zit deze week voor Roos een terrientje van mals flees, en voor u heb ik sjookoolaade laavaakeekjes gemaakt, als u een hapje neemt zit er binnenin warme sjookoolaadesous!, heeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!, ooo…. ben ik echt een leuke lieferd?!

   1. Heerlijk gesmuld weer 😻
    Hopelijk hebben we geen kramp meer, maar als het weer gebeurd zal ik ook aan jou denken.
    En ja zeker je bent een hele leuke lieverd 🥰

    1. Fijn dat alles lekker was, en ik hoop ook dat onze teenen gewoon blijfen, wan kramp is niet fijn!, ooo en nou heb ik rode wangen van het bloosen, van dat leuke lieverd…!

 11. Hoi Kever, mijn mensen hebben iets raars tegnies met de laptop dus ik mag pas morgen een antwoord sturen. Als ie het dan weer goed doet tenminste. Wil wel vast even zeggen dat ik SAMEN ook het belangrijkste woord van allemaal vind. Veel knuffels van Lucky en de rest. PS, je hoeft dan niet per se meer een antwoord terug te sturen hoor als ik zo laat ben. Dat is niet erg.

  1. Heee lieve vriend Lucky, moeilijk is dat altijd, tegnies, soms is dat hier ook en ik snap er niks van, kijk maar wanneer je een antwoord kan sturen, ik antwoord je ALTIJD, want je bent mijn vriend!, en fijn dat jij SAMEN ook het mooiste woord vindt!, heeeeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je famielie, en ik heb voor iedereen snekkies gestrooid en neergelegd, in de tuin in het zonnetje!!, het is van je vriend Kever!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *