Kater Bram over: mijn eerste blog

blog

Hoi allemaal,  Ik zal me even voorstellen. Ik ben Bram, een kater van 10 jaar en ik woon samen met mijn zusje Mila en een woef Toby. En dit is mijn allereerste blog.

Het is best spannend hoor. Want iedereen kan dit lezen en ik heb nog nooit zoveel over mijn leven geschreven.

Spannend

Bertje vroeg aan mij of ik het wilde doen en toen werd ik kei blij, en zei ik tegen hem, natuurlijk wil ik dat doen. Maar wat zeg je dan in zo’n blog? Nou, en toen voelde ik al dat ik het best spannend vind want je mag dan over van alles en nog wat praten maar voornamelijk over wie ik ben als kater en wat ik dan allemaal doe. Soms zet ik wel eens iets op mijn feesboek met een foto en dan zijn er lieve berichtjes van iedereen, dat is kei leuk. Even terug over wie ik dan ben en waar ik woon.

Massaasje

Thuis heb ik een tuin waar ik rond in mag lopen en deze doe ik ook kontroleere op Massaasjebeestjes, op kleine donsjes en andere veren. Er zijn ook verdiepingen met ramen zodat ik daar naar buiten kan kijken voor als er seeriejeus iets aan de hand is. Ik mag alleen de tuin niet uit en de straat niet over omdat ik de weg niet ken, dat is alles.
Binnen heb ik een krabpaal die best hoog is en een heleboel slaapplekken. Het liefst dut ik op het akwaarijum met de visjes, dat is lekker warm. En vanuit de visjes kan ik de voortuin ook kontroleere. En als ik echt heel moe ben dan wil ik bij mijn vrouw slapen maar dat is omdat ik dan ook meteen massaasje krijg en dat is lekker.

Snekken

Oja, en wat ik ook lekker vind, is snekken! Ik hou van kip snoepjes. Of van die antihaarbal dingen. Ze werken wel niet maar die kraken o zo lekker weg in mijn bek. Volgens mij heb ik best veel verteld over mezelf. Er is nog meer hoor maar dan word dit wel heel erg lang dus dat doe ik dan een andere keer. Ik geef jullie allemaal een kopje en hoop dat jullie een fijne dag hebben, *boink* Bram

27 thoughts on “Kater Bram over: mijn eerste blog

 1. Hajoooo oompje bwam.
  Ooooh gefeeliesieeetaart mette uwes eerse bloggie. Eng was dat he? Ikke fon het ook eng de eerse keer.
  Ikke wus ook noepies. En die antiehaarbal sjijn eggiewaar de awwerlekkerse hihihi.
  Pootjes oompje bwam 🐾🐾

 2. Hai Bram! Ik ben Minnie. Misschien ken je me wel van miauwtjes op dit blog. Ik hou ook van snekken. Kan me niet voorstellen dat er katten of poezen zijn die niet van sneks houden. Knap hoor je eerste blog. Pootje en kopje terug van mij!

  1. Hoi Minnie! Wat kei leuk dat je mijn eerste blog hebt gelezen. Het was echt heel spannend. Ik vind het een lieve reactie van jou. Snekken is lekker Minnie, ik hou vooral van kipsmaak.

  1. Mijn aller liefste Jafita, wat ben ik blij dat jij mijn blog ook mooi vind! Ik had best zenuw voor het schrijven. kopje van je katermans

 3. Oh wat leuk Bram, wij wensen jou heel veel succes!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

 4. Lieve Bram,

  oooh jou eerse blog en wat hebbie mooi jou schrijf gedaan. Jij kan tros zijn op jou eigen, jij ben een aanwins en jij sta knap op jou footoos. Jou verkering Jafita is ook tros, mij hart foel het.
  Jij ben een stoere katerman met jou gefoelige hart. Jij kontroleer jou buitetuin en jij houw jou vrouw mee in jou gaate. Van mij eigen ferheug ik mij nu ook op mij saaterdag want nu is saaterdag Brammiedag.

  Geefie mij knuffel ook aan mij dinnetje Mila en jou vrouw en jou woef

  Loesje

  1. Liefe Loesje, bedank voor jouw reejakzie. Mila lees mee. Zij is ook tros op mij. Ik von het best spannend om te doen Loesje. Gelukkig hebben we allemaal liefe iedereen om ons heen. Mila geef dikke koes koes en knuffels aan mamavoelens! kopje van mij een een knuffel van mij frou. De woef is met de bal bezig.

 5. Dag lieve Bram, wat leuk dat jij ook stukjes gaat schrijven. Ik ben poes Floortje en mijn frau heet Ina. Zij schrijft altijd voor mij. Heel veel succes met jouw stukjes en we kijken er naar uit. Een dikke knuffel van Ina en Floortje

  1. Hoi Floortje, wat kei leuk dat jij en je vrouw mijn blog hebben gelezen. Dank je wel voor de liefe reejakzie. kopje van mij

 6. Hoi Bram wat leuk om jou verhaaltje te lezen, jij doet net als mij goede tuincontrole en dat is een belangrijke taak vind ik en jij doet dat goed !

  Kopje van Ollie😺

  1. Hoi Ollie! ik wist geeneens dat jij ook een tuin heb. Dat is heel koel Ollie! Daar heb je donsjes en zo. kopje van mij

 7. Hallo lieve Bram,

  Ikke ben Jippetrots op jou, weet je waarom, jij kan heel mooi schrijf doen en ikke durf dat eggies niet hoor. Doe ikke meteen in mijn broek en ja dat mag niet zegt vrouwtje, gaat zo stinkie-stink doen en dan moet ik met mijn kontje in een bak met water.

  Ja wij kennen elkaar van de feezieboek en ik ben nu ook blij dat jij op de zaterdag op Bert zijn blog komt met jouw schrijf.
  O jij hebt net als Bolle ook een landgoed om de controle te doen, man dat is me wel een bult werk zeg. Als ik over een aantal blogjes met vrouwtje naar ons voor altijd huis ga verhuizen hebben wij ook zo’n landgoed, maar daar mag ik niet komen van vrouwtje, alleen vanaf met reuze krab/speelpaal en de vensterbanken de controle doen. Nou zo die ik die controles al 12 jaar hoor en ikke vind dat al meer dan genoeg. Als vrouwtje alles klaar heeft met ons huis dan krijg ik een heus buitenverblijf en ben ik toch ook buiten. Leuk dat jij met je zusje Mila en blafsnuit Toby samen woont bij jullie personeel. Ikke ben al een paar jaar alleen met vrouwtje, al mijn lieve vriendjes zijn kort achter elkaar een ster geworden en ik wil nu geen maatje meer.

  Lieve Bram ik vind het top dat jij schrijf kan doen en nu moet ik weg wezen achter de laptop van vrouwtje, want ze moet dadelijk gaan werken en ik heb de grote taak om dan op het tijdelijke huisje te passen.
  Tot volgende week weer Bram en we kijken ernaar uit hoor.
  Knufjes van mijn vrouwtje voor jou, Mila, Toby en je personeel. Poot en kopje van je vriendje Jip

  1. Hoi Jip! Wat koel dat jij ook hier bent. Ik moet eerlijk zeggen Jip, ik vind het schrijven ook echt spannend. Want wat nou als iemand het niet mooi vind? Dat kan ook. Gelukkig heb ik liefe reejakzies gehad, dat scheelt. Maar ik snap dat je bang bent Jip. Doe jij goed op je huis en je vrouw passen Jip? Tot de volgende keer, kopje van mij

 8. Hoi allemaal, wat een mooie en lieve reejakzies. Het is wel wennen dat ik nu schrijf en zo. Ik doe fanaafond even reageren. Kopje van Bram

 9. Hoi vriendje Bram, wat leuk dat jij nu ook een bloggie gaat schrijven. Wij kijken al uit naar al je verhalen. Wij houden ook heel erg van snekkies en van knuffels.
  Lieve Bram heel veel knuffels van ons allemaal ook voor je zusje Mila. Groetjes van Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel , Juultje en je grote fan Bikkel.

  1. Hoi bende van 6! Kei leuk dat jullie hier ook zijn. Snekken is lekker, daar hou ik van en jullie ook zoals ik het lees. Kipsmaak is de lekkerste, wat vinden jullie? kopje van mij

 10. Lieve Bram,

  Wat leuk dat je nu een eigen blog mag schrijven, ben mega trots op jou!
  Ben benieuwd naar al je avonturen die je mee gaat maken, en wat sta je knap op de foto.

  Een fijne dag en een pootje van Tommy!

  1. Hoi Tommy, dank je wel. Wat gaaf om jullie hier te zien. Het is best spannend zo’n blog.kopje van mij mevrouw annelieke en tommy

 11. Hoi lieve Bram, wat gezellig dat je ook komt schrijven, welkom op de blog van Bertje!
  Ik lees al meteen dat we een aantal hobbies delen: tuinpatroeje, sneks en massaasje. Dat vind ik allemaal ook super.
  Wat stoer dar je met een woef woont, dat zou ik nooit durven. Is Toby een lieve woef? Dat denk ik wel, maar ik vraag het toch maar even. Ooo, en je hebt ook vissen! En vogels in de tuin, net als ik. En je hebt een zusje. En verkering met mevrouw Jafita. Dan heb je het superdruk, lijkt me. Heb je nog wel genoeg tijd om te slapen?
  O ja, mijn mensen zeiden dat ze je zo’n knappe jongen vinden, en dat is zeker weten waar!
  Lieve kopjes van Bolle.

  1. Hoi Bolle, ik lees jouw avonturen ook van de tuinkontroole en patroeje. Masaasje is gewoon fijn. Dan ben ik ook helemaal zen zoals Loesje dat ons geleerd heeft in de kursus. En snekken is mijn hobbie.
   Mijn woef is lief, die durft niks. Daar ga ik ook een keer over schrijven. Misschien vind je een woef dan wel oke. Heb je gezien hoe knap Jafita is?? ze heb maar 1 oog net als ik en net als Bikkel van de bende van 6. Jafita is mijn mooie furkeer. Dutten is dan eksta belangrijk Bolle, dat moet gewoon elke dag even. Doe jij ook optijd dutten??
   Kopjes aan je mensen en jezelf. Tot blogs.

 12. Hoi Bram wat een leuke blog heb je geschreven. Wij zijn Kitty en Cleo wij wonen samen met de vrouw en de man en een woef die net als jij ook Bram heet. Wij wonen nu in een gewoon huis waar we niet naar buiten mogen omdat er auto’s zijn. Maar in de zomer wonen wij op een park waar we de hele dag naar buiten kunnen. Groetjes van Kitty en Cleo en ook van Bram

 13. Hallo Bram.Wat een mooie schrijf heb je gemaakt.Kei gaaf dat jij nu elke week een blog gaat schrijven.We zullen er naar uitkijken!
  Wat lijkt mij dat heerlijk.Een warm aquarium om op te liggen dutten.Ik vind warmte super fijn en lig graag in de zon te bakken en braden.Nu in de vensterbank en in de zomer buiten.En snekkies vind je ook lekker.Nou hier is dat mijn zus Sparkle. Haar hobby is eten in alle mogelijke vormen en snekken erbij.Ik lust ook wel wat,maar mijn zus is eggies waar een kampioen.Ze eet alles!
  Bram wat knap dat je van alles over jezelf verteld hebt.Ook dat je bij een woef woont.Wij hebben alleen woef vriendjes en vriendinnetjes die soms komen.Maar wij zijn dat echt wel v de baas……Heel veel succes met je blogs van onze scullary girl Mia,en een succes kopje van mijn zus Sparkle en mijzelf Muzette.

  1. Hoi Muzette, Sparkle en Mia, Ik vind het kei lief dat jullie het hebben gelezen. Want het is kei spannend zo. Jouw zus Sparkle lijkt op mijn zusje Mila, die eet ook alles! Ze vind alles lekker. Ik hou alleen van kipsmaak. Oh en dutten doe ik ook in de ventsterbank als het kan. Goed dat jullie de baas zijn in huis. Kopje van mij

 14. Hoi Bram, Wij zijn Binti en Zooka (bijnaam Bazook@Cats). Wat leuk dat je ook gaat schrijven. Wij lezen altijd heel graag de blog van iedereen. Sneks vinden wij ook altijd lekker. Wij hebben geen tuin, maar wij bekijken alles wel graag vanaf ons balkon als het lekker weer is. We kijken uit naar je volgende verhalen!! Pootjes en knuffeltjes, Binti en Zooka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *