kater Bram: er was iets met mijn billen

billenHoi allemaal, ik hoop dat jullie een fijne vakanzie hebben. Het is nog steeds de grote zomervakanzie. Iedereen is of gaat weg. Wij niet.

Wij blijven fijn thuis. Ik vind mijn eigen roetiene in mijn huis en tuin het fijnst. Op vakanzie gaan is niks voor mij. Dat vindt ik te spannend en dan wordt ik bang omdat ik dan mijn eigen geur niet heb. Dat klinkt best raar maar zo is het wel. Ik ben een gefoelige jonge die van zijn eigen dingen houdt.

Snektester

billenAls ik eerlijk ben van mezelf dan kan ik gerust zeggen dat ik een snoepkont ben. Ik lust heel veel en vooral als het met kipsmaak is. Of het nou voor speesjaal voor katten is of niet dat maar niet uit. Met sneks ben ik niet moeilijk en ik wil best altijd snektester zijn. Dat lijkt me echt heel koel. Dat je gewoon alle sneks gratis mag uitproberen en dat je dan je mening mag geven of je het lekker vindt of niet. Nou, zo’n droombaan wil ik wel. Volgens mij is daar een naam voor, namelijk boergondies. Als je boergondies bent wil dat zeggen dat je gewoon alles lekker vindt en dat je ook echt geniet van je eten. Eerlijk is eerlijk, ik ben boergondies! Zoals ik al zei vooral kipsmaak maar ik vind zoete joggurt ook erg lekker. Zeker als er een sausje bij zit van aardbeien, die zijn het lekkerst.

In mijn buik

Soms gaat het ook wel eens anders met snekken en snoepen. Als ik teveel joggurt snoep dan krijg ik buikpijn. Dat is omdat het mensen joggurt is en niet voor katten. Ik vindt het wel kei lekker hoor, al die smaken joggurt en sausjes, heerlijk. Ik krijg het niet altijd van mijn vrouw omdat ze weet dat ik buikpijn kan krijgen. En laatst gebeurde dat dus. Ik kreeg een likje van de lepel met vlaflip. Dat is joggurt met vla en dan nog een sausje erbij in een pak. Dit zit gemengd in zo’n pak die je dan in de winkel kunt kopen. Erg lekker al zeg ik het zelf. Maar ik voelde mijn buik borrelen. Dat is wanneer je spint maar toch weer niet. Of als je buik honger heeft terwijl je al hebt gegeten. Je buik beweegt dan van binnen. Het eet je eten op. Ik denk dat mijn buik niet zo’n fan is van de vlaflip. Ik wel. Ik moest ineens naar de bak, heel erg snel. Dat je gewoon voelt dat je niet moet wachten omdat je dan te laat bent.

Naar de bak

Nou schaam ik me heel erg maar het is niet anders. Soms betekent bloggen ook dat je een onderwerp hebt dat wat gefoeliger is en wat misschien niet altijd even leuk is. Mijn achterwerk laat soms wel eens een windje maar dat was dit niet. Dit was van de vlaflip met de heerlijke aardbeien saus. Ik moest gewoon ineens heel snel plassen. Maar niet plassen als in plassen maar plassen via mijn achterwerk. Nou dat was niet zo heel erg prettig. Ik wist niet eens dat het zo snel kon gaan. Ik was op tijd want ik haalde de bak net. Ik had alleen geen tijd meer om een gat te graven wat ik normaal wel doe. Daarna heb ik er wel een berg kattengrit overheen geveegd want de geur die daar vanaf kwam, rook niet naar aardbeiensaus. Niet eens naar de joggurt of vla, nee, dit was Brammiegeur. En die stonk zo erg dat ik meteen daarna van de bak af sprong. Daarna rende ik even de kamer door van blijdschap. Omdat ik het kwijt was, zeg maar.

Op mijn billen

billenMaar ik was nog niet alles kwijt. Ik dacht van wel maar dat was niet zo. Ik had gewoon even iets langer op de bak moeten wachten. Nu lag er een spoor door de huiskamer heen en mijn billen waren vies. Ik voelde me alles behalve een katermans. Dit had ik nog nooit eerder meegemaakt en ik vond het niet leuk. Wat moest ik nu doen? Ik had geen zin om mijn achterwerk te poetsen. Dat stonk nog steeds naar Brammiegeur. Misschien moet ik maar gewoon wachten dan gaat het vanzelf wel weg. Natuurlijk kreeg ik daar de kans niet voor want mijn vrouw was er ook. Die was in de keuken bezig toen het allemaal gebeurde. Ik hoorde haar iets zeggen over dat het niet erg is en dat we mijn billen wel even gaan doen. De spoor in de kamer ging heel makkelijk weg. Dat was een doekje en schoonmaakmiddel. Daarmee veegde ze de spoor weg. En daarna maakte ze de vloer nog een keertje schoon met een sterkere schoonmaak zodat er geen restjes achterbleven.

Op de wastafel

billenToen dat dus klaar was, was ik aan de beurt. Ik moest naar boven naar de badkamer. Nou ik kan je zeggen, ik ben heel erg boos geweest op haar. Ze zette me in de douche neer en deed de deur dicht. Ze pakte me vervolgens op en zette me op de wastafel. Daar ging de warmwater kraan open. Dat is niet de kant van waar ik normaal water drink. Ik drink altijd van de koudewater kant. Ze pakte een wasdoekje en maakte die onder de kraan nat. Daarna, eerlijk waar, ging ze met dat doekje naar mijn achterwerk! Nou ja zeg. Ik schaamde me al genoeg en nu zat ze aan mijn billen. Ik weet dat ik alles kan bespreken in de blog maar dit wordt toch lastig. Ze zat gewoon aan mijn katermans billen. En toen kwam het. Ik ging blazen en grommen want ik was gewoon boos. Dit is alles behalve leuk. Ik wilde van de wastafel af maar ze pakte me nog beet ook. Ze had me met haar hand vast in mijn nek. En ik kon gewoon nergens heen terwijl ze dat doekje heen en weer wreef.

Honger

Toen we na een paar minuten klaar waren was ik boos en moe en ik had een nat achterwerk. Ze zette me van de wastafel af en deed de deur open. Ik rende kei snel naar beneden naar mijn brokken. Ik was zo boos dat ik honger kreeg. Ik wilde gewoon meteen mijn brokken op schrokken. Ze smaakte lekker, mijn heerlijke kipsmaak brokken. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nu wat minder boos begon te worden want er was geen brammiegeur meer van mijn achterwerk en de kamer was schoon en de bak was weer schoon. Eigenlijk mag ik denk ik niet eens zo boos worden. Ik weet het niet.
Mijn vrouw heeft alleen maar mijn billen gepoetst omdat ik dat niet wou doen. Ik denk dat ik gewoon geen likje meer van de vlaflip wil. Ook al is de aardbeiensaus echt heel erg lekker.

18 thoughts on “kater Bram: er was iets met mijn billen

 1. Oh Bram,

  Jij bent niet de enige hoor die wel eens een ongelukje kan krijgen.

  Ik heb een lieve poes Coco,die is langharig en dan gebeurt het wel eens dat er iets blijft hangen als ze naar de bak is geweest.

  Ik doe dan hetzelfde als jouw vrouwtje en pak haar dan op en hup naar de badkamer.
  Ze vindt het helemaal niet leuk en wordt heel boos en gaat grommen en blazen, en probeert dan de deur van de badkamer open te doen.
  Soms krijg ik dan een flinke mep van haar, maar ja ,het moet wel effe schoongemaakt worden helaas, wel zo prettig voor jullie en voor ons natuurlijk.
  Ik beloon haar dan met snoepjes.

  Als het allemaal klaar is, gaat ze rustig naar haar slaapplekje ,effe bijkomen.
  En als het helemaal droog is moet het ook nog worden gekamd ,wat mij ook niet in dank wordt afgenomen,want juffrouwtje heeft een hekel aan borstelen.

  Maar ben ik in ieder geval blij te lezen dat Coco niet de enige is die zo boos wordt als haar bips effe moet worden schoongemaakt.

  1. Hoi mevrouw Jeanine, Ik snap kei goed dat Coco boos doet. Het is net alsof je zomaar in de preivussie komt. Billen zijn toch ook een beetje intiem? Ik heb nog nooit damesbillen gezien maar dat hoeft ook niet hoor. Zeker niet als ik dan ook een mep krijg. Gelukkig zijn de mijne weer schoon. Ik hoop dat jullie toch een fijn wiekent hebben. Kopje van mij

 2. Hajooooo oompje bwam.
  Oooooh hat uwes fiesblehbahbille? Ooooh dat heppik nooit hat. En sjo te wese wil ikke dat ook nie. Ooooh laat uwes ook sgeetjes? Hihihi. Ikke ook. De geluipertjes stinke het hartst hihihi.
  Ooooh uwes benne ook een boer!! Maar dat mette gonnies eragger.
  Ikke hep nooit flaflip eet🙀🙀 en gewukkig heppik ook nooit spuitpoep hat. Nie meer flaatjeflip eete hoor oompje.
  Pootjes 🐾🐾

  1. Hoi knul, het is best seeriejeus en ik was helemaal niet blij. Gelukkig is allemaal weer over. En ja, mijn achterwerk wil ook wel eens een luchtje laten gaan. Denk je aan woorden knul… jeugd van tegenwoordig 😉 Kleine stinky binky hahahaha kopje van mij jonge

 3. Oh vriendje Bram, wat erg , en dat je vrouw aan je achterkantje zat. Oh ik weet niet of ik dat wel zo leuk zou vinden . Gelukkig heb ik dit nog nooit meegemaakt en zo te lezen wil ik ook geen vlaflip, ik wist niet eens wat dat was totdat jij het vertelde. Bram ik vind eerlijk waar ook alles lekker, maar ik schrok alles naar binnen, mijn vrouw zegt vaak dat ik goed moet kauwen en niet hap slik moet doen, maar ik vind alles zo lekker Bram het maakt mij niet uit of het kip of vissmaak is, Ik ben altijd als eerste klaar met eten en dan loop ik nog even de bakjes van mijn broers en zusjes na want wie weet hebben ze wat laten liggen. Vooral Bas laat nogal wat restjes over, nou dan ben ik er als eerste bij. Mijn vrouw zegt dat ik een dikke buik krijg, nou daar ben ik trots op hoor, dan krijg ik misschien wel net zo’n buik als Bolle.
  Vandaag hebben we feest Bram, want mijn diva zusje Kruimel is vandaag 9 jaar geworden. Wij hebben al een lekkere snek gekregen en mijn vrouw zegt dat ik vandaag lief moet doen tegen mijn zusje , nou ik weet niet of dat gaat lukken hoor, Ik vind het zo leuk om haar te plagen, hihiihihi. Plaag jij je zusje weleens Bram??
  Haif vaif van je vriendje Bikkel

  1. Hoi Bikkel! Kei tof dat je er weer bent. Schrokken is ook gewoon kei lekker. Dat je meteen je bek vol wilt hebben en gewoon in bek wilt laten zodat je de smaak goed proeft. Daarna gewoon doorslikken! Heerlijk doe ik ook. Zo ging het ook met de saus van de aarbei.

   Bolle is een kei mooie katermans en jij OOK!!!

   Nog kei veel van harte gefeliciteerd met Kruimel!! Ik hoop dat jullie allemaal sneks hebben gehad of een soepje, lekker!!
   Nou, Mila plaag ik niet snel meer. Die geeft gewoon een tets. Zit ik daar dan met een linkse hoekpoot van haar. Nee dank je. Ik hou het wel op aarbeisaus.

   Haaaai vaif terug van je vriendje Bram

 4. Hoi Bram.
  Wat een narigheid heb je gehad.Ik vind het eggies waar zo akelig voor je.Ik moet er niet aan denken.
  Ik vind kip smaak ook het lekkerste maar sausjes en zo niet.Scullary girl zegt altijd: Muzette eet niets wat niet uit een zakje /blikje katten eten komt…zelfs geen plakje rosjebief of stukje kaas,en dat is ook zo.
  En als ik het zo lees begin ik er ook maar niet aan.Scullary girl mag best veel,maar mijn keurige achterwerk wassen met water…nah nee dat zullen haar oren niet fijn vinden,want als het moet kan ik erg blazen en gillen……en misschien gebruik ik dan ook wel mijn nagels.Ik weet niet wat ik zou doen als ik zo oer zou worden.
  Soms als mijn bol op hol gaat{ dus een e-pi-lep-ti-sche aanval}verlies ik een beetje plas….dat is eggies waar ook heel prive en ik schaam mij dan ook erg.Dus ik snap je heel goed Bram.Het gekke is dat ik dan wel mijzelf ruik,maar er niets van af weet….en het ligt dan ook niet in de bak….terwijl ik eggies waar een keurige bak gaande dame ben. Maar het is nu al zeker 3 jaar niet meer gebeurt.Dus misschien ben ik, er, nu ik seniejoor ben ,overheen…ik krijg nog wel mijn pillies.Van mij hoeft het niet,maar scullary girl is daar nogal precies mee helaas.
  Bram ik kan je alleen aanraden: eet niks wat geen katten eten is,maar dat is soms moeilijk heb ik begrepen.Mijn zus was erg boergondies,en scullary girl was altijd blij dat ze haar vingers nog allemaal had,als ze Fynn een plakje rosjebief gaf.Zo’n ongeduldig mannetje was hij dan.Rats en weg was de plak….en soms een stukje vel van scullary girl…
  Veel sterkte Bram en de foto moet je vrouw maar bewaren .Mocht de vrouw van Doorie nog de achterwerk wedstrijd doen,win je geheid.
  Ik zal nu maar gelijk zeggen dat ik niet mee doe daaraan.Ik vind veel goed,maar er zijn grenzen.
  Ik ga dan vast op jou mooie billen stemmen Bram!!
  Groeten van je vriendinnetje Muzette

  1. Hoi lieve Muzette, mijn vrouw zit hier gewoon naast mij te lachen om jouw verhaaltje! Echt skandaal hoor! Mijn achterwerk hoor niet op een foto, ik ben een nette katermans net zoals jij een nette dame bent.

   En Muzette, als je eepulepsie hebt, dan kan je er niks aan doen en dan hoef je ook niet te schaame. Dan heeft jou kop van binnen stooring maar dat is niet erg. En ik snap dat je dan de bak niet meer haalt.

   Helaas ben ik ook nog steeds boergondies net als je zus. Dus misschien moet ik op diejeet of zo. Of afkikken van de snoeperijtjes.

   Ik hoop dat je toch een fijn wiektent hebt samen met scullary girl. Zachte kopjes voor jullie van mij

 5. Oh lieve boergondiese Bram, wat een vreselijk verhaal. Dat jouw vrouw jouw billen moest wassen wegens dat je spuitpoep had door de yoghurt. Doe maar niet meer yoghurt mrt saus proeven hoor liefe Bram, dat is niet goed voor jouw kattendarmpjes. Gelukkig dat alles weer in orde is nu. Geniet van het weekend liefe Bram. Floortje stuurt je een kopje met kipsmaak, van mij krijg je een zachte knuffel.

  1. Hoi Ina en Floor, ik vind jullie kip kopjes heel erg lief want billen wassen is gewoon niet leuk. Ik ben een nette katermans en dan kom je zo met je blote billen op feesboek en op internet.

   Nu weet ik het zeker, ik moet gewoon op diejeet van mijn boergondies eten! Geen snektester zijn!

   Ik hoop dat jullie een kei fijn wiekent hebben, en kopjes terug met lamssmaak!

 6. Hoi lieve Bram, wat superknap dat je dit vertelt! Eerlijk waar, ik vind het keistoer. Het is niks om je voor te schamen, want het kan iedereen gebeuren en iedereen heeft wel eens dattie per ongeluk iets met zijn buik heeft. Dat hoort er nou eenmaal bij.
  Ik had het toen bij ons de reenoovaatsie was. Toen had ik ook zo’n pijn in mijn buik en kwam alles er ineens uit. En toen moest ik ook nog meteen spugen. En we zaten met zijn drietjes op één kamer, met mijn weecee dus. Mijn vrouw zei toen wel iets van dat ze er niet vrolijk van werd, van hoe het rook. Maar ze wist natuurlijk dat ik er niks aan kon doen. Ik had een oaar dagen achter elkaar dat ik steeds heel snel naar de weecee moest rennnen.
  Toen is mijn bips ook een paar keer schoongemaakt, nou ik snap je helemaal dat je dat niet wilt! Ik ging heel hoog piepen, en ik probeerde om snel op mijn bips te gaan zitten. Maar mijn vrouw hield me vast, dus dat kon niet.
  Ik ben ook een keer door de weecee van de hond naast ons gelopen. Met al mijn poten, o ik zat helemaal onder. Ik had me daarom verstopt in mijn kartonnen huis. Mijn vrouw wilde me aaien en toen rook ze die lucht. Mijn mensen hebben me toen samen schoongemaakt, dat vond ik vreselijk. Maar het was eigenlijk toch wel beter dan die fiese voeten. Mijn kartonnen huis is weggegooid, dat is wel jammer.
  Doe maar foorzichtig met je buik, Bram! Dat is toch het allerbeste!
  Heel veel lieve kopjes voor jou en Mila en Toby en je vrouw en de visjes, van Bolle.

  1. Hoi lieve Bolle, Oooooo heb jouw vrouw jouw billen gewassen??? Ik snap dat je wilde gaan zitten, dit is gewoon praivussie inbraak! Ik kon niet eens zitten, zo snel was mijn vrouw met mijn billen wassen. Echt skandaal!!

   Ik ben nog nooit door woef poep gegaan en dat wil zo houden. Dat wassen is niks, ik ben de hele dag boos geweest.
   Daarna is het wel fijn als het schoon is maar het is gewoon prievee!

   Doe je voorzichtig Bolle en familie?? Goed water drinken jonge met deze hitte.
   Ik ga op boergondies diejeet denk ik. Zachte kopjes van mij!

 7. Hai Bram. Gelukkig lust frau geen vla, kan ik er nog niet van proeven en dan aan de dunne gaan. Dat jij je billetjes liet wassen zeg. Ik weet niet of ik dat zou toe laten. Ik kots alleen, diarree heb ik nog niet gehad. Pootje van mij en een fijn wiekent met je broer en zus!

  1. Hoi Minnie, dat billen wassen is niks hoor. Ik denk zelf dat jij kei boos gaat worden. Je hele prievee zaak is gewoon in beeld dan he. Je hebt gewoon niks meer te zeggen over je eigen zaakje! Echt skandaal! Doe maar geen aarbei saus snoepen oke. Zachte kopjes voor jullie

 8. Oooh Bram,

  wat bennie stoer dattie ons zo een moeiluk en gefoelig verhaal fertel. Mij vrouw zeg Loes hebbie Bram ze verhaal goed geleeze? Jij weet Bram van mij eigen ben ik gek op fanieljefla en mij vrouw ook. Maar zij zeg, Loes het is foor mense. Maak mij niks uit, mij buik begin gelijk knor knor te roepe assie zo een pak zie. En ze hoef niet met joggurt aan te koome want mij buik foel het fersgil.
  Maar wat sgrijfie mij eigen nu. Hebbie rees aan jou darme gehad. Ooooh….ik vinnut errug. Van mij eigen heb ik nooit rees behalfe van mij antibiootie.
  Heb jou eigen vrouw jou de bille gewasse Bram. Oooh Bram van mij eigen denk ik datie ook jou grense heb. Maar jou vrouw heb wel zofeel lief zijn foor jou, zij ferzorrug jou eigen goed. Soms moet jij gewoon met jou bille bloot, jij heb er niks ofer te zegge. Maar jij heb wel genoote van jou aambeiesaus, dat is belangrijk.
  Bram, mij broer Floris heb ook ongelukjes buite ze bak. Weeges ze deemenzie en hij neem het nie zo nouw. Mij vrouw moet hier ook feel poeste want assie moet dan moetie…

  Dank jou wel dattie zo een moeiluk verhaal heb durfe fertelle. Jij ben stoer Brammie,

  Kopjes foor jou eigen, jou vrouw, mij Milaameisje en jou woef,

  van Loesje

  1. Hoi Loesje, misschien is het gewoon beter als ik op boergondies diejeet ga en geen aarbeisaus met joggurt snek. Dus ik denk dat fanieljevla ook niet een goeie plenning is. Dat ik alleen mij eigen eete opeet en niet foor mensen.

   En als je dan met je billen op feesboek kom, dan ga denke hoor. Die rees is echt gewoon niet leuk. Van jouw antibootie ook niet. Dat jouw buik van ze slag en dattie alleen maar honger heb en dan meteen aan de rees moet. Nou leuke dag zo.

   Mijn vrouw heb ze fotos gemaakt voor deze blog want ik wou niet. Het is mij prievee zaak van mezelf. Die is alleen voor mij. Maar nu lees ik dat ik niet de eenig ben die de rees heb. Zo zie je maar weer. We kunnen elkaar best helpen op psiegies nievoo.

   Ik ga brokken eten. Heel veel kopjes en neusjes en trappels van Milaameisje

   kopje van mij en dank je wel dat je er was Loesje

 9. Hallo Bram,
  Hier vriendje Jip, wat jammer dat je zo snel naar de bak moest en dan nog wel na dat lekkere hapje. Weet je hoe mijn vrouwtje het noemt als je zo snel moet : De race kak. Klopt wel wat ze zegt, want je moet dan zo hard racen om op tijd te zijn. Ik heb het gelukkig nog nooit meegemaakt. Maar ik hoorde van vrouwtje dat ze dit bij ander katers wel heeft meegemaakt en ja dan deed vrouwtje die ook wassen, want je hebt het zelf meegemaakt dat het een hele grote klus is om je zelf schoon te maken en je hoeft je hier niet voor te schamen, kan ons allemaal gebeuren. Maar een ding toch maar niet meer die lekkere hap nemen of alleen de yoghurt.Ik lus dat goedje niet, vrouwtje had wel eens een keer een beetje voor mij neergezet, maar brr niks aan vond ik. Zo zie je we zijn gelukkig allemaal anders.

  Bram vrouwtje en ikke gaan nooit met vakantie, ze zegt we hebben het heel fijn samen thuis en we hebben alles thuis wat we nodig hebben. Vrouwtje doet wel heel veel op poesjes passen als mens weg gaan en ook in de weekeinde. Deze poesjes blijven gewoon in hun eigen huis en vrouwtje gaat daar dal iedere dag heel veel uren naar toe.

  Zo Bram nog even en wij moeten weer naar ons Jippebed, jij nog fijne avond en knuf van vrouwtje. Kopjes en poot van je vriend Jip

  1. Hoi Jip! Jij bent een kei slimme katermans om geen mensensneks te pakken. Dan ga je echt aan de rees hoor. Die bak was er zo alleen dat gat graven ging niet meer. En eigenlijk sneks ik niet eens zoveel mensen spul want ik krijg speesjaale snoeps en sneks voor de tanden en voor de vacht en ook nog voor de oorgaane of zo iets.

   Wat lief dat jullie op andere huiskaters en poese passen, dat is kei stoer! Wij gaan ook niet op vakanzie. Mijn vrouw doet in het asiel ook katers en poese kroele en zo. Zij krijgen dan ook een schone bak en eten van haar.

   Ik hoop dat jullie een fijn wiekent hebben Jip! Zachtje kopjes van je vriend bram

Reacties zijn welkom