kater Beck steelt pakjes van de buren

stelende kat   Een pakje dat besteld is, komt niet altijd aan.  Dat kan liggen aan de postbode. Het kan ook liggen aan iemand als de kater Beck.

Deze foto is goed genoeg als bewijs. Beck is zowat op heterdaad betrapt. Het pakje was voor de buurvrouw van Beck. Precies gezegd: voor de katten van de buurvrouw van de Amerikaanse kater Beck.

 

Toeval

Kristin, de buurvrouw van Beck, zag bij toeval haar buurkater in actie. Ze nam meteen haar telefoon om de wandaden vast te leggen, al moest ze ook bij zichzelf lachen.
Wat was de situatie? Enige tijd geleden had ze voor haar eigen katten twee bananen met kattenkruid erin besteld. Ze zouden worden bezorgd in een stevige envelop.  Die was inderdaad stevig, maar niet helemaal bestand tegen een kater. ” Ik zag dat Beck de envelop probeerde open te scheuren. Een van de bananen stak er al uit en het was een kwestie van tijd voor hij ook de andere eruit zou hebben. Beck was op heterdaad betrapt als stelende buurkater.”

Betrapt

Zo gauw Beck besefte dat de buurvrouw zag waar hij mee bezig was, liet Beck de envelop los en wandelde zo onschuldig mogelijk weg. Spijt had hij niet. Hoe zou dat ook kunnen, na ongetwijfeld iets van het kattenkruid te hebben geroken?
De twee bananen waren gered.
Gelukkig.

Getuigen

Behalve de buurvrouw waren er nog twee ooggetuigen. Dat waren de katten voor wie de bananen bestemd waren. Napa en Vino hadden vermoedelijk alles gezien vanuit de vensterbank waar ze een goede zitplaats hadden. Wat er door hun kattenkoppies heen is gegaan toen ze de buurkater met hun bananen in de weer zagen, valt nauwelijks te raden.  Ontzetting. Schrik. Een gevoel van machteloosheid.

Maar eind goed bleek gelukkig ook al goed te zijn. Beck liep weg, de bananen waren gered en gelukkig bleken ze nog smakelijk genoeg te zijn.

(Bron: thedodo.com)

2 thoughts on “kater Beck steelt pakjes van de buren

 1. Hallo Bert,

  Nou hier hebben vrouwtje en ik heel veel lol om. Ik zou zo’n heerlijk pakje als dat daar ligt niet eens daar open maken maar gewoon mee naar mijn eigen huis nemen. En we vinden het een hele grap, maar er is toch wel even een vraagteken hoor. Waarom ligt dat pakje buiten bij de voordeur, de postbode moet het toch in de brievenbus doen en als die er niet is dan is het de schuld van de mensen zelf, maar dan ligt dus alle post daar in weer en wind.
  Nou ik vind het heel jammer dat al onze brievenbussen beneden in de hal zijn en ik daar dus nooit mag komen, tja en voor deze lekkere pakjes woont er hier niet een andere poes.

  Dit verhaal doet ons weer denken aan de kater die alle was en spulletjes bij de mensen uit de buurt ging halen als cadeautje voor de eigen baasjes. Vonden we ook zo’n geweldig verhaal.
  Bert jij en vrouwtje een fijne dag en groeten voor haar. Van vrouwtje knuffels en van mij poot en kopjes.

  Je grote vriend Jip.

  1. hoi Jip, misschien doen postbodes in Amerika het anders dan hier. Dat weet ik niet. Ik vond het leuk dat je als kater gewoon een envelop kunt gaan openmaken gewoon omdat je denkt dat ruikt lekker dus dat is voor mij. Maar ja daar moet je misschien buitenjongen vor zijn. En wij zitten superlekker binnen!! poot van je vriend Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *