Joep: ik ben hier nieuw

nieuwLaat ik mezelf, als nieuwkomer hier, eerst ‘s even netjes voorstellen aan degenen die me nog niet kennen… Mijn naam is Joep en ik ben geboren in Lisse op 12 april 2023. Maar eigenlijk noemt m’n personeel me nog steeds Joepie, omdat ze er altijd heel blij van worden wanneer ze me zien. Want als ze Joep tegen me zeggen, vooral op een bepaalde toon, dan weet ik al gelijk dat ik iets aan het doen ben wat ze niet leuk vinden! En omdat ik netjes door m’n moeder ben opgevoed hou ik dan altijd gelijk op waar ik mee bezig ben. Meestal. Soms. Nou ja, niet altijd dan…

Eigen huis

Toen ik 10 weken oud was kreeg ik m’n eigen huisje al, precies groot genoeg voor een kitten alleen, met personeel dat ik twee keer eerder had gezien toen ik nog bij m’n moeder woonde. Vond ik best wel een beetje spannend hoor, en die eerste paar dagen in een heel nieuw huis moest ik ook even wennen… Er liepen twee mensen rond die ik nog niet echt kende. Maar ze waren (en zijn nog steeds) heel erg lief en rustig, lieten me op m’n gemak m’n nieuwe huisje verkennen, speelden en knuffelden met me, ik kreeg heel erg lekker eten en mocht ’s nachts op het grote bed slapen!
Eigenlijk wist ik gewoon vanaf het moment dat ik over de drempel werd gedragen en het deurtje van m’n reismand open ging dat ik hier nooit meer weg wil!
Ik deel m’n huisje met m’n personeel Senior en Junior. Die namen heb ik ze niet gegeven nieuwomdat ze zoveel in leeftijd verschillen, want er zitten maar 5 maanden tussen hun verjaardagen. Maar ik had er best wel een beetje moeite mee om pappa en mamma tegen ze te zeggen omdat zij op hun achterpoten lopen en heel veel minder haar hebben. En hoe veel ik ook van ze ben gaan houden, het blijft toch m’n personeel…
Senior is altijd bij mij thuis, terwijl Junior ergens anders een eigen voordeur heeft en nog moet werken. Maar ze komt gelukkig wel heel vaak langs, en loopt constant foto’s van me te maken. Ze schrijft ook alles op wat ik doe en beleef. Da’s leuk voor later, zegt ze dan. En misschien heeft ze ook wel gelijk…
Nou, voor nu heb ik me denk ik wel even genoeg voorgesteld. Laat ik nou de eerste keer niet gelijk overdrijven!

Bram

Even ver vooruit naar afgelopen dinsdag, toen ik een berichtje van Huiskater Bert ontving of ik ‘m even wilde mailen… Nou moet je weten, ik kan zelf niet overweg met een toetsenbord, maar Junior wel een beetje. En ik heb ook geen eigen e-mailadres, dus zij en ik zijn diezelfde avond even om de tafel en voor de laptop gaan zitten om Bert een berichtje te sturen.
Woensdagochtend kwam er al vroeg een reactie, en daar werden we alle drie best wel even stil van toen Junior het voorlas…
Bert vroeg of ik de blog van mijn pasverworven maar helaas te onverwacht overleden vriend Bram over wilde nemen op zaterdag…
Hoewel het een enorme eer is, moest ik er toch wel even heel diep over nadenken. Want kon en mocht ik, als kitten van nog net geen jaar oud, de zaterdagblog wel overnemen? Zoveel wijsheid als Bram had, heb ik nog lang niet.
Maar Bert wist me te overtuigen. En hoewel ik ‘t doodeng vind om hier m’n debuut voor een groter publiek te maken, heb ik ‘t gevoel dat Bram met me meekijkt.
Ik droomde vannacht zelfs over ‘m. Kleine zei ‘ie, vergeet nooit dat ik heb gezegd dat je alles in je hebt om een echte Joepsaurus te worden. Stoer van buiten, zacht van binnen.

Begin

nieuwDus nou zit ik hier, naast Junior, die m’n voorzichtige mauwtjes omzet naar mensentaal, om m’n eerste blog voor Bertje’s website te maken. En ik denk aan Bram, die al jaren Brammiesaurus was en hele wijze blogs schreef waar ik al veel van leerde. Bram wist precies waar ‘ie het over had…
Maar behalve het ‘stoer van buiten en zacht van binnen’ weet ik nog niet zo goed hoe ik een échte Joepsaurus moet worden, eentje waar Bram trots op zou kunnen zijn. Ook dat moet ik allemaal nog leren, al geloof ik wel dat ik het een beetje begin te begrijpen. Want langzaam maar zeker voel ik me nu met elke mauw een beetje groeien.
Natuurlijk ben ik nog een broekie en heb ik heel veel te leren voordat ik aan de wijsheid van Bram mag tippen.

Maar het begin is er…

Kopjes en heel veel spinneknorren van Joep, en maak er een paar mooie paasdagen van!

O, en trouwens, nu ik toch nog even je aandacht heb…

Ondanks dat het er nu misschien niet echt op lijkt gaat het voorjaar vannacht toch echt beginnen want de klok moet weer een uurtje vooruit! Maar dat zal m’n personeel nog wel regelen voordat ze naar bed gaan, kunnen we morgenochtend lekker met z’n drietjes nog een uurtje extra blijven liggen…

45 gedachten over “Joep: ik ben hier nieuw

 1. Hoi Joep!

  Ikke zeg van harte miauw hier op de blog. Je hebt mooie letters gemauwd. Enne pee es dat ding met die klok. Daardoor heb je een uurtje minder dut tijd. Maar krijg je wel een uurtje eerder je eten. Als Minniester Purresident van het Katbinet weet ikke dat soort dingen.

  Pootje en een lief kopje van Minnie.

  1. Dank je wel voor je lieve reactie, Minnie!
   Maar de klok gaat toch vooruit, of heb ik m’n personeel verkeerd begrepen?
   Nou ja, maakt ook niet uit, als ik wil dutten kijk ik toch niet op de klok, dan doe ik dat gewoon. En als ik trek heb dan mauw ik gewoon m’n personeel uit bed!

 2. Hajoooooo joepie.

  Ikke ben dorus. Ik blog om en om met tante minnie oppe dinsedag.
  Ikke was 10 weekjes toen ik begon te blogge. Eers met me bwoertje. Maar die ging naar de pinkelweide toe. Me mammieloes en oopa sijn nu bij hem.
  Suukses met je bwogge. Je kan hut🐾

  1. Hoi Dorus!
   Nou, ik ken je blogs en die van tante Minnie, en ik zit nu ineens zelf tussen zoveel goeie schrijvers… Ik word er gewoon verlegen van, ’t is een hele eer hoor!
   Toen ik 10 weken was dacht ik helemaal nog niet aan bloggen… Wist ik geeneens wat dat was!
   Dank je wel voor je lieve compliment, ik ga m’n best doen om een goeie collega te zijn!

 3. Dag Joep.
  Wij benne Rannoch en Aiydan.Ook nog jonge kaaters.
  We sijn 1 en 1/2 jaar out.
  Wij bloggen niet,maar leese graag je mooie letters.Wij sijne nog beesig met wat ut leefe allemaal kan brenge.
  Soms finde we ut bes moeluk ,maar we koomen er wel.
  Wij hebbe een scullery girl die alles foor ons doet….nou ja alles….feel.Se heet Mia.
  Feel suukses met je blogge.
  Stefige poot van Rannoch en Aiydan.

  1. Hoi Rannoch en Aiydan!
   Wat hebben jullie mooie namen, zeg!
   Ik kom ook net kijken hoor, volgene week word ik 1 jaar.
   Fantastisch dat jullie met Mia goed personeel hebben gevonden, ik ben ook heel blij met die van mij!
   ‘k Moet nog wel even wennen aan bloggen, dat had ik nog nooit gedaan. Maar ik ben er heel erg blij mee dat ik gevraagd ben, en ik heb er heel veel zin in!
   Stevige poot voor jullie alledrie, we lezen elkaar vast nog wel!

 4. Hoi lieve Joepsaurus,
  Ik weet zeker dat Bram meekijkt!! Jij hebt alles in je om een heuse goede blogger en saurus in één te zijn. Heel veel succes met de woordjes op Joepsaurus-zaterdag!

  Dikke knuffel,

  Mevr. Bram

  1. Ooo, mevrouw Bram… Dank u wel voor de complimenten, ik ga er spontaan van blozen!
   ‘k Weet wel zeker dat Brammiesaurus met me meekijkt, het is ook een hele eer om zijn zaterdag over te mogen nemen… Ik mis z’n wijze woorden, maar ik probeer het nu zelf te doen. En Joepsaurus worden gaat me vast lukken, ik zal die naam met trots gaan dragen!

 5. Hallooo lieve Joepie, ik ben poes Streepje en wordt in mei 16 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en vrouw. Ik heb als vriendjes wandelende takjes, die heten Roel en Kornuiten en een akwarium met vissies.

  Wat leuk dat je gaat bloggen, ik weet zeker dat je dat heel goed gaat doen! Ik weet ook zeker dat je een superstoere Joepsaurus gaat worden!
  Heel veel succes met je schrijfsels en een fijn Pasen!
  Kopje Streepje

  1. Hallo lieve Streepje! Of zal ik mevrouw Streepje zeggen?
   Bedankt voor de mooie woorden!
   Ik heb nog nooit van m’n leven een wandelende tak gezien… Ken wel takken die voorbij waaien als ’t stormt, maar dat is vast heel iets anders…
   Mooie paasdagen alvast, en kopje terug!

 6. Hallooo lieve Joepie, ik ben poes Streepje en wordt in mei 16 jaar. Ik woon samen met mijn man en vrouw. Ik heb als vriendjes wandelende takjes, die heten Roel en Kornuiten en een akwarium met vissies.

  Wat leuk dat je gaat bloggen, ik weet zeker dat je dat heel goed gaat doen! Ik weet ook zeker dat je een superstoere Joepsaurus gaat worden!
  Heel veel succes met je schrijfsels en een fijn Pasen!
  Kopje Streepje

 7. Hoi Joep,
  Welkom en eerlijk is eerlijk, je hebt mooie letters neer gezet!!!!
  Wij zijn Tica, Izzy, Belle, Moby, Dopey!!
  En ik, Dopey, ben van dezelfde kleur als jij!!!!!
  Hier woonde ook Panda maar hij is afgelopen zaterdag over de regenboogbrug gegaan 😿 😿
  En bij ons in de tuin wonen ook nog 2 kippen, Pippie en Dotje. Ze zijn wel lief maar je moet niet in hun huis gaan want dan zijn ze echt niet meer lief.

  Joepie wij wensen je heel veel succes!
  maar we zijn zeker ervan dat het helemaal goed gaat komen!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽⭐️🐔🐔

  1. Hoi Dopey!
   Leuk van je te horen! Wat een gezellig vol huis hebben jullie met z’n allen… Kippen heb ik nog nooit gezien, ik weet alleen hoe ze smaken want ze zitten wel ’s in m’n natvoer! Maar bedankt voor de waarschuwing, als ik ze een keer tegen kom zal ik niet zomaar bij ze binnenlopen…
   Dank je wel voor ’t vertrouwen, ik ga m’n best doen!

 8. Hallo Joepsaurus,
  Veel succes gewenst met de blog.
  Vanuit het land achter de Regenboogbrug is Brammiesaurus ongetwijfeld je supporter.
  Wij zijn de rode poezen Ginger en Abby. We kunnen niet zelf jouw letters lezen omdat we blind zijn, maar ons vrouwtje leest het wel aan ons voor.

  1. Hoi Ginger en Abby, leuk van jullie te horen!
   Om heel eerlijk te zijn, ik krijg ook alles voorgelezen door Junior, maar dat komt omdat ik de letters niet ken. En typen doet ze ook voor mij, want ik ben daar heel slecht in. Net zo slecht als mauwen in mensentaal, maar gelukkig snapt m’n personeel wat ik bedoel…
   Ik hoop dat Bram trots op me zal zijn, ik heb ‘m jammer genoeg niet lang gekend.
   Maar ik ben nu al heel blij met zoveel lieve reactie van jullie, dank je wel!

 9. Hallo Joepie,

  van harte welkom mooie jongen dat je de blog van Brammie overneemt op zaterdag. Ik ben mevrouw Loes en ik woon Saame met Zusje. Tot voor kort woonde hier ook Loesje Huispoes, de verkering van Huiskater Bert en Oopa Floris maar zij zijn helaas allebei over de Reegeboogbrug gegaan. Nu is Zusje de baas in huis maar zij voelt zich nog niet zeker genoeg om te schrijven. Ze heeft zoveel meegemaakt de laatste tijd. Ze zegt wel dat ze jou heel dapper en stoer vindt en wij wensen jou alle succes van de wereld. Ik denk dat Brammie trots zal zijn op zijn opvolger.
  En wij zijn heel benieuwd naar jouw verhalen,

  Liefs van Mevrouw Loes en Zusje

  1. Lieve mevrouw Loes en Zusje, dank jullie wel alle lieve woorden, ik word er gewoon verlegen van…
   Oopa Floris ken ik van naam, en Loesje Huispoes natuurlijk als de furkering van Bert… Maar ik heb ze zelf nooit gekend, jammer genoeg…
   Was dat niet verwarrend, twee Loesjes in huis?
   Ik ga m’n best doen op m’n blogs, de eerste was denk ik ’t moeilijkst en die staat er nu!
   Heel veel liefs terug voor u beiden, ik hoop dat u de volgende blogs ook leuk zal vinden!

   1. Hoi joeppiedepoepie ik ben princess noa en woont saam met mama emmy… én ben 3.5 jaar
    Ik ben helemaal swart .
    Ik bent trouwd met tino maar die leer je nog wel ken.
    Ik sgijf ook nog nie goet maar gaat wel beet beter dan in het beginne
    Hoop veel van jouw te lees
    Kroelkopje vanne mijn en liev aaitjes van mamma

    1. Hoi princess noa en mama emmy, nou dacht ik toch echt dat ik jullie al beantwoord had, maar ik kan die reactie even niet terug vinden… Dank je wel voor je lieve woorden, en ik vind dat je heel begrijpelijk schrijft hoor, helemaal niks mis mee! Lijkt me ook leuk om je kater Tino te leren kennen, is hij erg groot en sterk? Ik hoop nog veel te kunnen bloggen, kroelkopje voor jou en Tino terug, en liev aaitjes voor mamma!

 10. Hoi lieve en mooie Joep, Lucky hier. Ik kom iedere twee weken op de blog, afwisselend met katlega Japie. Hartelijk welkom hier, fijn dat jij nu komt bloggen en we zijn erg benieuwd naar je verhalen! Die zijn vast erg spannend als je nog zo’n jonge katermans bent. Knuffels van een ook rood witte kater Lucky, Moos, Molly en Dropje en hun personeel.

  1. Hoi Lucky, dank je wel voor ’t warme welkom! ‘k Heb nog geen idee waar m’n komende blogs over gaan, want de ene week beleef ik meer dan de andere… Maar ’t is wel heel erg leuk om te bloggen, jij weet daar dus ook alles van!
   En in het leven van een broekie als ik is nog heel veel om te ontdekken, zeker nu ik pas sinds dit jaar voor ’t eerst naar buiten mag. Maar ik hou er ook van om lekker in de vensterbank of op ’t grote bed te dutten, of na te denken over alles wat ik hoor en zie…
   Dikke knuffels terug aan jullie allemaal!

 11. Hoi Joep,

  Welkom op de blog, wat ben je een mooie katermans zeg.
  Weet zeker dat Bram mega trots op je is, want je doet het echt goed.
  Ik ben Tommy en ben 14 jaar en deeltijdkater van Annelieke, ik woon al 14 jaar bij mijn baasje en ben de enige katerman in huis.

  Heel veel plezier met het bloggen en ben zo benieuwd naar al je avonturen die je gaat mee maken.

  Pootje van Tommy!

  1. Hoi Tommy!
   Wat lief dat je dat allemaal zegt, ik heb inderdaad heel veel zin in het bloggen!
   Leuk van je te horen hier, ik ga m’n best doen!
   Dikke poot terug, en tot later!

 12. Joep Bezembinder, wat gezellig! Ik volg jou dagelijks op je facebook❤️ Je gaat het vast en zeker heel goed doen met bloggen, ben ik van overtuigd, heel veel succes, lieve Joepie!❤️🍀 En alvast fijne Paasdagen❤️🐰🌷🐣

  1. Dank je wel lieverd, leuk om te horen dat je behalve Bert z’n pagina ook die van mij volgt! En dank je wel voor de complimenten, ik ga m’n best doen!
   Mooie paasdagen, hopelijk gaat de zon nog schijnen…

 13. Joepie!! Dat is geselleg!
  Doe jij nau ook blogge!
  Wij hoopten het stiekem al een beetje weeges we follege jou al fanaf dat je een klein Joepiedepoepie was!
  Tiga segt hij is tros op jou en hij heef se traan in se oog. Weeges hij seg der is geen beetere opfolger foor liefe Bram dan ‘klène slimme Joep!’
  Wij wense jou heel feel blogplesier enne.. sorreg dat se je der wel genoeg snoepies foor geefe he!
  Liefs fan Leootje, Boemskop fan Tiga, piew fan Chester en een MRRRRWAAAAAAHHH fan onse doofe broer Simon!

  1. Hoi Leootje!
   Ja, ik voelde me heel vereerd toen Bert me vroeg… en ik moet er niet aan denken om daar snoepies voor te krijgen hoor, ik doe ’t met heel veel plezier! En ik moet een beetje op m’n lijn letten, anders kom ik m’n klimpaal niet meer in…
   Wil je Tiga bedanken voor z’n mooie woorden? Ik ben er ook heel blij mee dat ik gevraagd ben voor de Brammiezaterdag, en ik hoop daar met hem in m’n hart en gedachten mooie Joepzaterdagen van te maken!
   Liefs terug voor jou, Leootje, en wil je een boemskop teruggeven aan Tiga, een piew voor Chester en natuurlijk een MRRRRWAAAAAAHHH terug aan Simon? Dank je wel!

 14. Joepie hoi!!
  Wat leuk kennis te maken met je. Wij zijn Binti & Zooka, twee zusjes. En we zijn vandaag precies 7 jaar geworden. Onze bijnaam is de BazookaCats. We vinden het leuk om je blog te lezen. Wat goed van je hoor! Wij zouden dat niet kunnen.

  Knuffeltjes Binti & Zooka

  1. Hoi Binti en Zooka! Allereerst gefeliciteerd met jullie verjaardag, lief dat jullie even tussen het feest door tijd maken om te reageren! En dank je wel voor de complimenten, ik vind ’t leuk met jullie hier kennis te maken! Dikke knuffels terug, en geniet nog van jullie dag!

 15. Hoi Joep, wat leuk een jonge kater man ben jij en al best heel wijs hoor vind ik.
  Ik ben Ollie en alweer 8 jaar oud.
  Ik kwam bij mijn personeel tien ik 1 jaar oud was uit het verre Zuid Spanje met de vlieger ben ik geland in Eindhoven en nu woon ik in het Limburgse land.

  Veel succes, je hebt echt poot schrijf talent.

  Ollie en het vrouwke

  1. Lieve Ollie en Sabine,
   Dank jullie wel voor de complimenten!
   Kun je nog Spaans mauwen Ollie, of mauwen alle katten over de hele wereld dezelfde taal?
   Dikke knuffel voor jullie allebei!

 16. Wat geweldig Joep dat jij gaat bloggen op zaterdag. Dat je dat durft dat vind ik zo knap.
  Ik volg je al lang op facebook en geniet daar ook altijd van je belevenissen.

  1. Hallo lieve Figo,
   Leuk om je hier tegen te komen!
   Misschien is ’t wel m’n jeugdige overmoed dat ik denk dat ik kan bloggen, maar ik hou er nou eenmaal van om m’n belevenissen te delen met m’n vrienden. Dus zoveel verschilt bloggen nou ook weer niet van m’n eigen pagina…
   Dikke knuffel voor jou en je vrouwtje!

 17. Heee lieve Joep, wat een ferrassing dat jij nau gaat bloggen!, van harte welkom natuurlijk, en ik ben heel benieuwd naar wat je allemaal gaat fertellen!, ik ben elke zondag op de blog, en ik heet Kever, en ik ben ongefeer ellef jaaren, maar dat weet niemand helemaal zeker, maar wat maakt het uit, leeftijd is maar een getal, net als je gewicht, zo zie ik dat, tot de folgende keer en dankjewel voor je letters!, heeeeeel veel lieve kopjes van Kever voor jau en je mensen!!

  1. Hoi Kever, wat ben ik blij dat ik samen met jou ’t weekend mag bloggen, ik kijk er al naar uit om je nog beter te leren kennen!
   Je hebt helemaal gelijk, leeftijd en gewicht zijn maar getallen, ik vind het veel belangrijker als je maar gelukkig bent…
   Ik ben ook heel blij dat ik op zaterdag mag bloggen, zo blijft het toch nog een saurusweekkend, al moet ik nog veel leren!
   Heel veel lieve kopjes terug voor jou en je personeel, ik kijk alweer uit naar morgen!

 18. Hoi joeppiedepoepie ik ben princess noa en woont saam met mama emmy… én ben 3.5 jaar
  Ik ben helemaal swart .
  Ik bent trouwd met tino maar die leer je nog wel ken.
  Ik sgijf ook nog nie goet maar gaat wel beet beter dan in het beginne
  Hoop veel van jouw te lees
  Kroelkopje vanne mijn en liev aaitjes van mamma

  1. Hallo lieve prinses Noa!
   Nou, je schrijft al hartstikke goed hoor… Zelf kan ik niet schrijven, maar ik mauw m’n verhalen tegen Junior, en zij tikt ’t allemaal in. Want dat kan ik ook niet, als ik een letter aan wil slaan druk ik alle letters die daar omheen staan ook in… Maar ja, zo hou ik m’n personeel ook weer lekker bezig!
   Ik kijk er al naar uit om Tino ook te leren kennen, ik heb nog nooit een getrouwde kat gesproken dus ik ben wel benieuwd. Zelf heb ik nog niet eens verkering, maar dat komt wel lekker uit want ik denk niet dat ik daar nu tijd voor heb. Ik moet de hele wereld om me heen nog ontdekken, over van alles nadenken en m’n personeel bezig houden…
   Kroelkopjes en aaien terug voor jou, je mamma én Tino!

 19. Hellowww Joep, harteluk welkom hier ! Je hept een heele mooie blog gemaakt. Mijn kompliementen hoor. Jij bent nog lekker jong en vol,ket eenerzjie. Misschien ben jij wel de jongste blogger ? Ik heet Oscar en ben 19 jaar. Waarschijnlijk ben ik de oudste blogger maar ik heb toch iedere week inspieraazie om wat te schrijven. Dag liefe frient Joep, dikke poot van mij.

  1. Owww, ik wil echt meneer Oscar tegen u zeggen hoor, gewoon uit respect voor uw prachtige leeftijd en uw wijsheid… Heel prettig om kennis met u te maken!
   Ik weet niet of ik de jongste blogger ben, maar ik denk dat Huiskater Bert zoiets vast wel ergens kan nakijken…
   Wat heerlijk dat u elke week weer inspieraazie kan vinden om uw blog te maken, ik hoop dat mij dat over 18 jaar ook nog steeds gaat lukken!
   Hele dikke poot terug, lieve vriend meneer Oscar!

 20. Haaaalllooo Joepje wat heb je dat mooi gemiauwd. Ik ben Bella. Toen ik hier kwam wonen was ik echt waar heel bang want mijn vorige mensen hebben niet goed voor me gezorgd. Ik was bang dat ik geen eten kreeg dat mijn mede viervoeter alles op zou eten. Ik heb 3 maanden achter de wasmachine gezeten. Ik was aldoor heel bang maar voorzichtig aan ben ik pootjes gaan zetten in mijn nieuwe huis. Steeds was ik bang dat ik meegenomen zou worden. Op een dag was mijn mens zo verdrietig dat is me gewoon ging oppakken en kusjes geven en aaien daarnaast was zooooo eng. Langzaam durfde ik meer en liet ik toe dat mijn mens mij mocht aaien. Maar niet te lang hoor.
  Na 3 jaar lig ik op de leuning van de bank en mag mijn mens mij aaien.

  Nu kom ik vanzelf op de leuning en geef ik zelf kopjes en daar aait mijn mens mij. En zal je eens wat miauwen ik vind het heerlijk ik ga er van knorren en ik geniet. Nu durf ik ook al heeeeeeel eventjes naast min mens te zijn.

  Kopje van Bella

  1. Dank je wel voor je verhaal, Bella… en ik ben blij dat je nu weet dat je je mens mag vertrouwen! Geaaid mogen worden en kopjes durven geven is heerlijk, en een goed begin, en ik ben trots op je dat je al zo ver gekomen bent! ’t Gaat je vast en zeker ook lukken om uiteindelijk langer naast je mens te willen zijn, zodat jullie allebei van elkaar kunnen genieten…
   Heel veel kopjes terug Bella, ook voor je mens!

 21. Hallo lieve Joepie, wat leuk om jou te ontmoeten. Ik ben Pasa en woon samen met mijn vrouwtje Ina. Wij vinden het leuk dat jij op zaterdag gaat bloggen en natuurlijk gaat dat lukken. Bram helpt jou vanuit Regenboogland dat weet ik zeker. Knuffels van ons.

  1. Dank je wel voor het vertrouwen, Pasa en vrouwtje Ina. Leuk om van jullie te lezen!
   Ik weet ook wel zeker dat het bloggen gaat lukken, en dat Bram zeker in het begin zal meekijken…
   Dikke knuffels voor jullie beiden!

 22. Wauwmiauw Joep, je komt met stip op 1 binnen. Wat een kattastische eerste blog. Heel Nederland kan niet meer om de enige echte Joepsaurus heen. Zo’n titel krijg je namelijk niet zomaar.
  Het lijkt me moeilijk en tegelijkertijd een enorme eer om in de pootsporen van Bram, de enige echte Brammiesaurus, te treden.

  Het is hartstikke leuk om van je te lezen. Ik en mijn familie kijken uit naar al je belevenissen.
  O ja, ik ben Japie, van de maandagblog die ik samen met Lucky schrijf.

  Koppie van Japie
  Ook namens mijn grote broer Foppe (in strakke smoking) en tante Cato (in een wollige grijswitte jas) en ons mens Mo (ook grijs 😹)

  1. Nou Japie, dank je wel voor de lieve complimenten zeg, ik moet daar toch even bij gaan zitten, hoor…
   Ik ben heel trots op de titel die ik van Bram kreeg, maar ik moet ‘m nog wel even waarmaken hoor. En het is inderdaad een eer om de zaterdagblog te mogen vullen, maar ik kan bij lange na nog niet in zijn pootsporen staan hoor…

   Wist je trouwens dat Kever van de zondagblog ook een Keversaurus is? En misschien zijn er nog wel veel meer, die het zijn zonder dat ze ’t weten of erkend zijn!

   Heel veel koppies terug voor jou, Japie, tante Cato en mens Mo. Ik kijk alweer uit naar maandag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *