Joep heeft grote plannen

Ken je dat? Dat je over de hele week geen zinnig woord weet te mauwen omdat het van dat flutweer was en je eigenlijk vaker binnen hebt liggen dutten dan dat je iets meegemaakt hebt…

Buiten

Hoewel ik moet toegeven, ik ben toch wel buiten geweest. Vooral als de zon even scheen, of tussen de buien door. Maar het weiland in om muizen te vangen, daar had ik de afgelopen week even geen zin in. De doos in de vriezer tussen de ijsjes en de krentenbollen zit al bomvol met Weilandmuizenbiefstukjes en andere smakelijke delen, dus het was helemaal niet nodig om er nog meer te vangen. Daarbij, de muizen hadden het al moeilijk genoeg met al die regen in het eerste deel van de week…
Nee, ik heb als ‘t even kon voornamelijk in de tuin gezeten of m’n straat- en achterpadcontroles gedaan, want ondanks het slechte weer blijf ik die wel uitvoeren. Maar ook daar was weinig te beleven, hooguit wat tweebeners en andere huisdieren gezien, die een hele goede reden hadden om de straat op te gaan.
En omdat ik overdag best wel wat had liggen dutten wilde ik tegen de tijd dat m’n personeel ging slapen naar buiten. Dat is iets wat ik nog nooit gedaan had, maar na een groot deel van de dag binnen te hebben gezeten leek het me heerlijk om ‘s te gaan ontdekken wat er buiten in het donker gebeurd. Even een frisse neus halen, heen en weer wandelen over het achterpad, wat tuinen inspecteren en dan precies op tijd voor ontbijt weer via het slaapkamerraam naar binnen. Bijkomend voordeel van een paar nachtelijke uurtjes buiten was dat m’n personeel heel gemakkelijk wakker te krijgen was. Een nat kopje of een paar koude pootjes op een arm zijn een prima manier om ze snel wakker te krijgen.

Dutten

En na het ontbijt was ‘t dan weer hoog tijd om nog even te dutten. Terwijl m’n personeel in de woonkamer zat had ik het grote bed helemaal voor mezelf alleen. Ik ben zelfs twee keer onder het dekbed tegen een kussen aangekropen omdat ik koude oren had, dus m’n personeel was even lekker bezig om me te zoeken. Ik mauw dan altijd heel zachtjes als ze me roepen, om ze een klein beetje te helpen. Maar soms spelen ze gemeen en rammelen ze met de snoepjesdoos of scheuren de verpakking van een lekker staafje open, omdat ze weten dat ik dan binnen 0,04 seconden naast ze sta. Ik trap daar elke keer weer in, maar het is altijd de moeite waard.
Gelukkig brak tegen het eind van de week wat vaker de zon door en ben ik overdag ook vaker naar buiten gegaan. Niet alleen om te genieten van de warmte op m’n vacht, maar ook om even uit te waaien. Ik hoefde alleen m’n neus maar in de lucht te steken om te weten wat de buren aten of wie er in de buurt was. En het lekkerste is om dat met m’n ogen dicht te doen, dan lijken alle geuren om me heen nóg sterker.

Feest

Met al dat relaxen in de zon begon ik ook te bedenken wat ik allemaal op m’n feest wilde gaan doen. Want daar heb ik jullie nog helemaal niks over verteld, maar het is een idee dat ik een paar weken geleden ineens in m’n kop kreeg na een geweldig gezellige dag met vrienden, toen ik waarschijnlijk iets te diep in een glaasje catnipwijn had gekeken…
Ik heb helemaal geen ervaring met het organiseren van een feest en eigenlijk is m’n tuin veel te klein als jullie allemaal willen komen. Maar ik denk erover om aan de overbuurvrouw te mauwen of we een paar partytenten in haar weiland mogen neerzetten. En als ze dat goed vind dan wordt het dus geen tuinfeest maar een weilandfeest.
De voorlopige datum is zaterdag 27 juli, tegen die tijd is de regen hopelijk alweer weggetrokken en schijnt de zon volop.
O, en ik ga geen persoonlijke uitnodigingen sturen naar jullie, al m’n katten- en hondenvrienden zijn welkom. Ook jullie katten- en/of hondenhuisgenoten mogen natuurlijk meekomen, maar andere huisgenoten met een vacht, verenkleed, schubben of schild kunnen helaas niet mee omdat dat wat praktische problemen en veiligheidsrisico’s geeft.
Het gaat niet alleen een feest worden om elkaar te ontmoeten, bij te mauwen of te blaffen onder het genot van een hapje en een drankje. Wie zin heeft kan zich inschrijven voor de workshop ‘Slootsnorkelen voor beginners’ (die ik zelf ga geven), en ik hoop nog een paar vrienden te strikken voor het geven van de workshops ‘Weilandmuis vangen in de Praktijk’, ‘Koken met Kattenkruid’ ‘Legaal Bankroven’ en ‘Leeuwentemmen voor Beginners’.
Als je zelf iets heel erg goed kunt wat je anderen ook graag zou willen leren én je hebt op zaterdag 27 juli tijd om te komen, mauw of blaf dat dan even aan me door zodat ik het programma kan maken.

Senioren

Verder heb ik het plan om ook nog wat sport- en spelevenementen toe te voegen, waaronder een behendigheidsparcours voor katten en honden, graafwedstrijden en een hordenloop.
Maar ook aan de oudere gasten wordt gedacht, want er komt een aparte tent waarin de senioren hun wijsheden kunnen doorvertellen aan de jongere gasten, een geluidsdichte loungetent om heerlijk te dutten en een waterbar om lekker rustig bij te mauwen of te blaffen.
En ‘s avonds is er een grote barbecue en een kampvuur om snekkies op te roosteren. Ik zit er zelfs aan te denken om slaapplaatsen te regelen voor diegenen die pas op zondag terug willen naar huis, als daar belangstelling voor is.

Allemaal grote plannen voor het feest, dus kijk in je agenda of je er zaterdag 27 juli bij kunt zijn. Over vervoer ga ik nog even nadenken, maar mocht je daarbij willen helpen, laat maar weten.
En wil je zelf een workshop geven, hou je niet in om je kennis en ervaring te delen.

Stevige poot, zachte kopjes en hopelijk tot ziens op ‘t feest!

Joep.

30 gedachten over “Joep heeft grote plannen

 1. Hajoooooooo joepiedepoepie

  Asse je wil… ikke hep een knalgeele kanaarieboes waarin ik kan rije!! En daar passe heel feel neefies en niggies in hihihihihi.
  Pootjes 🐾🐾

  1. Lieve Dorus,
   Nou, dat is een heel erg mooi aanbod dat ik natuurlijk niet afsla, dank je wel! Die knalgele kanaarieboes heb ik al veel over gehoord, en dan reserveer ik alvast een hele grote parkeerplaats voor je.
   En als je wilt kan ik er ook nog een workshop van maken om je bus te wassen en te poetsen, zodat de knalgele kanaarieboes weer glimmend op de bandjes staat…
   Pootjes en heel veel kopjes! 😽🐾

   1. Joepiedepoepieeeee!!!
    Oooooh dat is gaaf!!! Ikke neem me neefie wel mee. Me neefie fan 1 maant auwt kan de auwtoo wel wasse. As jij ook nog wat beebies hep dan kenne se hem hellepe as wij feeste. Hihihihihi

    1. Maar Dorus, dat kan je toch niet maken, je neefie is toch nog veuls te klein om al zo lang bij z’n moeder weg te zijn…?
     En ik denk niet dat er plek is voor een beebiekresj in het weiland, die kleine heeft toch z’n slaap en z’n drinken nodig! Dus die kun je beter thuislaten deze keer.
     Stel je voor dat we ‘m kwijtraken, of dat ‘ie onder de poot wordt gelopen? Hoe ga je dat aan z’n moeder mauwen?

  2. Dorus, mag ik de neefies en niggies naar jou doorverwijzen voor een plaats in de knalgele kanaarieboes?
   Pootjes! 🐾😽🐾

  3. Kan ik ook meerijden Door?!, lieve kopjes van je poomsie!!

 2. Hoi Joep, wat gaaf dat je een feest geeft, ik ben erbij en rij met de kanarieboes mee! Zal ik vissoep en partysnacks meenemen?
  Ik zal ook mijn zwempak klaarleggen, want ik heb wel zin in een rondje slootsnorkelen!
  Voor nu hopen dat het beter weer wordt, want al die regen is gewoon prut.
  Koje Streepje.

  1. Lieve Streepje, fijn dat je je plekje in de Kanaarieboes al gevonden hebt en vissoep en partysnacks, heerlijk! ’t Water loopt nu al door m’n bekkie…
   En je bent de eerste aanmelding voor m’n cursus! Maar badkleding is niet verplicht hoor, ik spring zelf ook zonder zwembroek de sloot in, dat zwemt veel lekkerder vind ik. Maar, als je je beter voelt met een zwempak aan mag dat natuurlijk!
   En ik hoop ook dat het volgende maand beter weer is, want vandaag is ’t nog steeds herfst hier…
   Kopje terug! 😽🐾

 3. Wauw miauw, Joep.
  Dat wordt geen feestje.
  Dat wordt EEN ENORM GIGANTISCH GROOT FEEST!!!
  Klein katvies: houdt de locatie geheim.
  Om te voorkomen dat het uitloopt zoals project X een aantal jaar geleden in een dorp in de buurt waar Nemo woont.

  Natuurlijk ben ik erbij. En mijn broer en tante ook.

  Koppie van Japie

  1. Heeejooo Japie,
   Bedankt voor je katvies! Ik ben vandaag verhuisd op FB, komt helemaal goed! 😹

   En gezellig dat je broer en tante ook meekomen. Ik vond het heel leuk om ze te ontmoeten en kijk alweer uit naar volgende maand!

   Heb jij zin om volgende maand de workshop ‘Weilandmuis vangen in de Praktijk’, te geven, eventueel samen met Luna Poes als zij daar oortjes naar heeft? Want ik weet uit eigen ervaring dat jullie allebei kanjers zijn op dat gebied, dus ik wilde jullie graag als eerste vragen…

   Koppies en pootjes terug, vriend! 😽😽🐾🐾

   1. Je rookgordijn werkt purrrrfect.
    Nu komen alleen de vierpoters die echt feest willen vieren.

    Voor die cursus draai ik mijn poot niet om. Wie weet hoeveel talent er naar boven komt dat daarna ook via Muisbezorgd aan de slag wil.

    Tante Cato stelt voor om een keuvelhoekje te reserveren voor de dames waar ze gezellig met een catnipje kunnen bijmiauwen.

    Mijn broer Foppe is een meester in kattobatiek. Hij biedt aan om een workshop waslijn wandelen te organiseren. Voor mijn furjaardag had een enorme vrachtwagen met hijskraan geregeld. Die komt ook naar het feest om zakken vol zachte zilte zeemuizen te brengen. Ik kan niet wachten tot ze van de hiebatsjie komen. Het water loopt me nu al in de bek.

    Succes met de voorbereidingen, furriend. Miauw je als je extra poten nodig hebt? Bij Muisbezorgd staan ze te trappelen om te helpen.

    Koppie van Japie

    1. Geweldig dat jij die cursus op je wilt nemen, Japie!
     En je kunt tegen tante Cato mauwen dat dat keuvelhoekje er komt, met een catnipbar, naast de loungetent.
     Fantastisch dat Foppe een workshop ‘Waslijn wandelen’ wil geven. Dat lijkt me best heel moeilijk, maar er zijn vast nog wel meer katten (en misschien ook honden) die daar interesse in hebben!

     Kun je voor de zachte zilte zeemuizen ook een koelkonteener bijleveren, zodat ze vers blijven? Ik heb nog niets van Chef Tiga gehoord, of ‘ie de Hibatsjie mee wil nemen, maar ik regel in elk geval nog een paar barbecues waarin je de muizen ook kunt roken.

     Bedankt voor je aanbod, en extra pootjes zijn altijd welkom om alles klaar te zetten!
     Jullie rijden zelf mee met de vrachtwagen, of heeft Muisbezorgd een eigen personeelsbus?

     Koppie terug vriend, ik heb al zin in dat feestje!

 4. Hoi Joep,

  Zo hey wat een gaaf feest ga je organiseren, en ik zou er heel graag bij willen zijn.
  Lijkt mij vet koel gaaf, de party tent voor oudere lijkt mij wel wat………………tja ben tenslotte 14 jaar………..en volgens mij hoor je dan bij de oudjes. Hihihi!
  Maar misschien wil ik ook wel leren slootsnorkelen.
  Maar dat ik er bij wil zijn dat is zeker, als ik nog iets voor je kan betekenen met het organiseren ofzo dan mauw het maar door hoor.

  Pootje van Tommy!

  1. Heee Tommy,
   Kattastisch dat je er bij wilt zijn! Enne, je bent zo oud als je je voelt hoor, je kunt lekker chillen én meedoen met de workshop. Of een andere, want als ik genoeg vrienden kan vinden om een workshop te geven komen er vast nog heel veel leuke, ontspannende of leerzame workshops bij!

   Bedankt voor je aanbod om te willen helpen met organiseren of zo, dat neem ik graag met beide pootjes aan. Als kittenkater heb ik daar eigenlijk nog niet zo heel veel ervaring mee, ik had gewoon zin in een feest en dat gaat ONS feest worden, want we maken het gezellig, leerzaam en ontspannend met mekaar. Dus alle tips en ideetjes zijn welkom!

   Pootje terug, we mauwen elkaar nog!

 5. Lieve Joep,
  Geweldig dat feest en ik kom natuurlijk heel graag. Als de knalgeele kanaarieboes van Dorus niet in mijn richting rijdt dan bestelt mijn vrouwtje wel een taxi voor me zegt ze. Ik wil wel de workshop slootsnorkelen volgen. Misschien kun je me ook voordoen hoe je moet zwemmen want vrouwtje is altijd bang dat ik in het water bij onze zitkuil val als ik hier water uit drink.
  Tegen die tijd moet je ook maar zeggen wat ik mee moet nemen aan lekkers want er is natuurlijk heel veel nodig.
  Oh Joep ik verheug me nu al op het feest.

  Lieve knuffels van mijn vrouwtje en mij🐈‍⬛ ook voor je bedienden

  1. Lieve Figo,

   Geweldig dat je er bij bent, en wat lief dat je vrouwtje zelfs een taxi voor je wil bestellen! Misschien kun je die zelfs delen met andere katten uit jouw buurt die zelf nog geen vervoer hebben, als je toch deze kant uitkomt. Samen reizen is altijd gezelliger dan alleen, en onbekenden kunnen altijd goede vrienden worden…

   En het zal voor je vrouwtje een hele geruststelling zijn als je wat meer vertrouwen krijgt in het water. Zwemmen is heerlijk, en als je zelf een zwembad in je tuin hebt kun je daar heel veel plezier in hebben. En wie weet wordt je wel een echte waterkat, en dan zie ik je in de toekomst ook nog wel ’s een poolparty organiseren, als je vrouwtje dat goed vindt..

   Lief dat je meedenkt om lekkers mee te nemen, ik zou mauwen neem mee wat je lekker vindt en ook wilt delen met de andere gasten. Als iedereen dat doet, hebben we met elkaar genoeg om de dag door te komen tot aan de barbecue!

   Ik kijk er ook al naar uit, al duurt het nog wel even. Ik hoop dat het snel zomer wordt, want dat wordt nou echt wel ’s tijd…

   Lieve knuffels terug voor jou en je vrouwtje, ook van m’n personeel! 😽😻🐾

  2. Ikke kom langs je!!! Hihihihi
   We soeke nog wat kittens die me boes kenne sgoonpoessen asse wij feese.
   Hihihihihi

   1. Handig, Dorus! Maar ik denk dat er ook wel volwassen katten te vinden zijn die van poetsen houden, want vele pootjes maken licht werk! En dan kunnen we daarna met z’n allen feesten… 😹🐾

 6. Heeee lieve vriend Joep!!!, heb jij ook van dat flutweer buiten?, ik ook!, ik ga wel naar buiten hoor, ik ben tenslotte tuinKever, maar vaak gaat het dan ineens keihard reegenen, daar is niks aan, bah!, dus een feestje komt goed uit, ik kom zeker weeten!, ik kan met Door meerijden met de boes, en zal ik dan muziek maken op de spieraal?, ik kan roomantiese muziek maken, of hardrok, of klassiek, net wat het publiek wil, en ik neem dan ook ferse ketnippies mee, ik ferheug me er al op!, heeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je mensen, ze zijn van je vriend Kever!!, en ik heb bij de tuindeur allemaal kouwstiks neergelegd voor je!!!

  1. Heejo Kever!

   Breek me ’t bekkie niet open over ’t weer… Droog, nat, droog, nat… Hopelijk schijnt volgende maand de zon!

   ‘k Wist helemaal nog niet dat jij zo muzikaal bent, Kever! Gezellig als je de spiraal mag meenemen, hopelijk kunnen je mensen ‘m een tijdje missen…

   Super idee om ferse ketnippies mee te nemen, daar kun je nooit teveel van hebben!

   Heel veel lieve kopjes terug voor jou en je mensen en dank je wel voor de kauwstiks, ze waren héérlijk lieve vriend! 😽🐾

 7. Hoi Joepie!!!
  De datum voor het Weilandfeest staat genoteerd in onze katgenda hoor. Wat klinkt het allemaal gaaf!! Zooka wil uiteraard in stijl komen met haar roze Cattilac. Dus als je daar een parkeerplekje voor ons hebt, zou dat fijn zijn.
  Binti is zeer geïnteresseerd in Weilandmuis vangen in de Praktijk. En Zooka wil wel een workshop Krabtonspringen-met-maar-1-achterpoot geven, als daar misschien belangstelling voor is. Anders gaat ze lekker de hele tijd dansen op de muziek van Kever.
  Uiteraard nemen we lekker ketniprose mee en nog meer lekkere snekkies. Nu nog pootjes draaien dat het goed weer is dan. En oh ja, als we mogen blijven slapen, graag!!

  Heel veel knuffeltjes van ons, Binti & Zooka
  😽🧡😽🧡😽🧡😽🧡😽🧡😽🧡😽🧡😽🧡

  1. Hee Binti en Zooka,

   Stoer, een eigen roze Cattilac! Natuurlijk zorg ik ervoor dat daar een mooie parkeerplaats voor wordt vrijgehouden, geen probleem!

   Binti, ik heb je genoteerd voor de workshop Weilandmuis vangen in de Praktijk. Heb je de online FB cursus van Luna Poes ook al gevolgd? Want dat maakt het in de praktijk wel wat makkelijker…

   En Zooka, geweldig dat je de workshop Krabton springen met 1 achterpoot wilt geven! Maar stel dat daar nou een gebrek aan deelnemers voor is, zou je er dan misschien een demonstratie van willen geven? Mindervalide dieren zijn zeker niet minder belangrijk, want ik wil het weiland voor iedereen toegankelijk maken.

   Lekker, dat jullie catniprose en lekkere snekkies willen meenemen. Misschien moet ik ook nog maar een proeverijpartytent opzetten, waar iedereen kennis kan maken met snekkies die ze nog niet kennen…

   En natuurlijk kunnen jullie blijven slapen! Neem je een eigen tentje mee, of wil je gebruik maken van de grote slaaptent?

   Heel veel kopjes voor jullie allebei, ik zie jullie volgende maand op ’t feest!

 8. Hallo Joepie, wat een kattasties plan om een weilandpartie te geven, het staan genoteerd in onze katgenda. Pasa kijkt er naar uit om iedereen te ontmoeten en brengt ook lekkere hapjes mee. En ketnipwijn uiteraard. Als het kan wil hij graag meerijden in Zooka’s roze Cattilac. Wij wonen bij elkaar in de buurt. Knuffels van ons, Ina en Pasa.

  1. Jaaaa, Pasa kan met ons meerijden. We willen wel blijven slapen daar, dus hopelijk mag Pasa dat ook.
   Knuffeltjes Binti & Zooka 😽🧡😽🧡

  2. Hoi Ina en Pasa,

   Gezellig dat je ook kunt komen Pasa, ik kijk er al naar uit om je eindelijk te ontmoeten!

   Mooi dat je kunt meerijden in de roze Cattilac van Zooka, en die ketnipwijn en lekkere hapjes zijn een kattastisch idee!

   Zooka en Binti blijven slapen, blijf jij ook gezellig overnachten?

   Kopjes terug voor jullie allebei!

 9. Hoi Joepie!
  Wij hebbe in de aagenda fan de tweefoeters gekeeke en er stont niks dus wij kunne koome!
  We gaan met de trem en de trein en de bus en as we kunne loosjeere dan zou dat heelemaal fetkoelkikke sijn!
  Tiga wil wel muisrooster-worksjops geefe, Chester wil in de ouwe kaater tent, Simon wil met de beebies speele en de kaanaarieboes wasse weeges hij fint waater heelemaal leuk. Hij fraagt of er gewoone knabbels te eete sijn weeges hij lus ferder niks.
  We neeme likwitsnek mee en fis fan Scheveningen, haaring, witfis, sallem, mossele, krap en ansjoofies en Tiga die wil er een heele groote fis-sgootel fan maake.
  Kan Keef een heele groote bos wiew meeneeme?
  Weeges Tiga wil het gebruike foor de salaade en ik gebruik de rest foor me… ehhem kuch je heb wel een wiewtentje toch? Met psiegedeeliese liggies en trens muusiek?
  Koppie fan Leootje en se broers!

  1. Heejo Leootje!
   Kattastisch dat jullie komen, ik zal m’n personeel even een pbtje laten sturen hoe je het gemakkelijkst kunt reizen, want de bus komt niet in de buurt. Kijken julle wel uit dat je Simon niet kwijtraakt onderweg?
   En natuurlijk kunnen jullie blijven losjeere!

   Super dat de Chef een workshop wil geven, daar zal vast heel veel belangstelling voor zijn.
   En ik kijk al uit naar z’n fis-sgootel en de salade! Als ’t goed is zorgt Muisbezorgd voor koelcontainers, dus alles blijft dan lekker fris als ’t die dag 30°C wordt.

   Ik denk niet dat er beebies komen, want die zijn nog veuls te klein voor zo’n feest. Maar zelfstandige kittens zijn natuurlijk welkom, als ze toestemming hebben om naar het feest te komen. Maar Simon kan natuurlijk altijd de Kaanaarieboes wassen, en misschien de roze Cattilac van Zooka ook wel. Of anders lekker een robdje in de sloit zwemmen, of de snorkelworkshop doen… En er komt een proeverijtent, dus knabbels genoeg. Wie weet ontdekt Simon dat ‘ie toch wel meer lekker vindt dan ‘ie denkt! Hij lust toch wel likwitsnekkies?

   En dat wiewtentje is een heel goed idee Leootje, ga ik regelen met hele dikke kussens en eigen koptelefoons, zodat iedereen naar eigen smaak muziek kan luisteren…
   En voor Chester heb ik al een plekje geregeld in de seniorentent!

   Kopjes voor jullie terug, en tot op ’t feest!

 10. He dag Joep.
  Wij sijn alletijt in foor een feesie.
  Als oopa Doorie te weinig plek heb in se kanarieboes in wille wij ook wel rijen met onse kersemusboombus.We sulle wel bekijks hebbe,maar dan is ut gewoon foor Christmas in July!
  We wille graag leeuwentemme leere want dat kenne we missgien dan doen met de honten die hier soms losjeere.
  Ikke -Aiydan- ben aardig goet met dinge uit de kast jatten.Dus as iemand dat wil leere,moete se ut maar segge.
  Kei tof idee Joep so’n feest.
  Verder kenne we saame met oom Kever muziek maake.
  Wij speele emmer en ketting van de batstopper.
  We sulle aan onse tante Gijsje fraage (sij is onse Pief mama (of ook wel stiefmama,maar dat klinkt niet so leuk)fraage of se een heeeeeeeeele berg bitterseballe maake wil.
  Dat kan se heel goed.
  Ut recept is geheim fan bek op bek gegaan.Tante Gijsje maakte die foor het pootbalteam,saame met tante Muzette.Tante Muzette woonde hier foor wij kwamen.
  De datum hebbe we opgesgrijft.
  Steefige poot fan Rannoch en Aiydan

  1. Hee Rannoch en Aiydan,

   ’t Is makkelijk als jullie met oopa Doorie mee kunnen rijden, maar ’t zou ook wel heel erg stoer zijn als jullie met de kersemusboombus komen voorrijden! Moet ‘ie dan tijdens ’t feest ook nog gewassen worden?

   ‘k Wist niet dat jullie ook muzikaal zijn, ik denk dat de emmer en de ketting van de batstopper heel mooi te kombineren zijn met Kever z’n spiraalnuziek, dus als je kan neem ze vooral mee…

   Ik zal kijken of ik de enige échte Leeuwenjager van Leiden zover kan krijgen om een workshop Leeuwetemme te geven. Zou best handig zijn, ook voor mij, want als hij die leeuwen uit z’n stad jaagt komen ze af en toe mijn kant uit…

   En we kunnen van dingen uit de kast jatten een echte workshop maken. Als jij die dan zou willen geven Aiydan, kunnen we daarna misschien een wedstrijdje houden en kan jij sjuurie zijn!

   En die bitterseballe van tante Gijsje lijkt me een kattastisch idee, ’t water loopt me al uit het bekkie! Als ze nog iets van vlees voor de vulling nodig heeft voor haar geheime recept, laat maar weten. Er is vast wel iets te regelen met Muisbezorgd!

   Leuk dat jullie er ook bij zijn!
   Ik hou iedereen op de hoogte via m’n FB pagina, daar kun je dan ook verdere ideeën en suggesties kwijt.

   Stevige poten terug voor jullie, en tot op het feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *