Ik heb geen klap gedaan

  Ik heb geen klap gedaan gisteren met het warme weer.  Want ik wilde alleen hangen en dat heb ik gedaan.

Van thuis hoefde ik niet in het huishouden te helpen en ik weet serieus waar niet of ik het wel had gedaan.

Sloom

Toen ik beneden in de huiskamer was en ik zag dat we al zon hadden, kreeg ik er meteen in. Nou ja, ik bedoel dat ik eerst samen met mijn vrouw de brokjesbal deed, en dat ik toen een lange ochtendknuffel nodig had en ook water met tonijn en toen nog een knuffel want dat is zo fijn als ik pas gegeten en gedronken heb, en toen ging ik er meteen in,

Ik bleef in de vensterbank tot ik me helemaal sloom en warm voelde.  Echt dat je denkt, ik kan me geeneens meer bewegen. Dat kon ik nog net genoeg om uit de vensterbank te springen en op de bank te gaan hangen.

Bank

Op de bank lig ik supergraag. Ik heb daar mijn eigen kussen en ik kan goed naar mijn vrouw kijken, zij zit aan haar werktafel. En ik kan ook naar het raam kijken. Dus daar heb ik lekker geslapen.

Doos

Daarna heb ik een brokje gegeten. Van mijn gewone brokjes. Die moeten ook op, vind ik. Omdat de zon nog steeds scheen, ben ik weer even in de vensterbank gegaan. Nou ik was heel gauw heel warm dus ik er weer uit.

Om bij te komen, ging ik in mijn doos liggen. Dan kan ik alles ook goed zien. Vind ik wel belangrijk, ook al is het thuis alles hetzelfde. Je kunt nooit weten.

Avond

Na het avondeten kreeg ik weer knuffels. Ik heb nog even naar de straat gekeken om te zien of ik wat gemist had, maar alles was gewoon. Daarna ben ik op het bankje bij de werktafel gaan liggen tot we boven gingen slapen. Ik kom serieus waar tot niks als het zo warm is.

 

7 thoughts on “Ik heb geen klap gedaan

 1. Lieve Bert,

  Je was heus niet de enige die zo sloom was ,mijn Kitty lag bijna de hele dag op haar klimpaal te dutten en te slapen, ze wilde er niet eens van komen ,zo loom was ze.

  Op een gegeven moment heb ik haar er toch even van af gehaald ,want er moet natuurlijk effe gedronken worden he?

  Gelukkig niet zo heet meer vandaag ,hoop ik.:)

  1. ja drinken is belangrijk, mijn vrouw helpt me er ook bij net zoals u Kitty helpt. Serieus, als je eenmaal zo sloom bent dan denk je er zo gauw niet meer aan.

 2. Oooooh bertje. Ik heb met de hitte alleen mijn kattenbak gecontrodingest. Of de steentjes wel goed lagen. Zoniet heb ik ze goed gedaan. Ik sliep meer. Vrouwpersoneel zei dat het goed was omdat ik al zo oud ben en mijn stomme hartje heb.

  1. Slapen is ook goed Katrien en iets eten hoort er ook bij. Dat je op krachten blijft. Misschien mag je als je zeventjaar wordt wel scooter rijden. Dus dat moet je halen.

 3. Bert, wat wij deden met die warmte is extra vroeg wakker zijn, samen met ons vrouwtje. Die deed dan op het stofzuigen na haar dingen, wij even onze ochtendgymnastiek extra liquidsnack en daarna werden we loom . In de ochtend heel even buiten op het balkon genieten tot het te warm werd. Dan moeten we naar binnen en op Darwin na vind iedereen dat goed. Darwin niet die wil het liefst de hele dag in de zon liggen. En probeert ons vrouwtje schaduw voor hem te maken, dat wil hij niet. Maar hij is wit en kan zo vetbranden dus hij moet naar binnen onder protest. Laat in de avond werden wij pas weer actief.

Reacties zijn welkom