Ik heb een superlekkere snack op

snack  Onderin het mandje in de keuken lag een raar blikje.  Het was geen Sheba. Mijn vrouw zei: “Wil je het proberen?”  Ik dacht doe mij maar Sheba maar ze was het al aan het openmaken.

Ik rook iets.  Wat het was wist ik niet maar het rook best goed.

Geen kip. Geen zalm. Niks van wat ik kende. En toch voelde ik me nieuwsgierig worden.

Hetzelfde

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een saaie eter ben. Het liefste heb ik elke dag hetzelfde, en dan ook op hetzelfde moment, tot ik van mening verander dat kan natuurlijk ook. Dus dit nieuwe hoefde ik eigenlijk niet maar de geur was best goed en toen dacht ik wat zou het zijn.

Stukken

  Op mijn bord kwamen stukken uit het kuipje. Er zat gelei bij maar geen saus. Dat hoorde zo. Wel had mijn vrouw er extra water bij gedaan, zodat ik vocht naar binnen krijg dat is wegens dat ik niet gemakkelijk drink.

Ik rook er voorzichtig aan om zeker te weten dat het in orde was.

Toen nam ik een hapje. Dat was best lekker. Het tweede hapje was lekkerder. En het derde ook en toen bleef ik eten en eten, ik had wel tien kuipjes kunnen leegeten. serieus waar.

Het was lekker stevig spul en toch zacht, dus gemakkelijk om te eten. Wat er precies in zit weet ik niet. Het is bedoeld als avondeten maar ik kreeg er een beetje van als snack, dus zo kun je het ook eten, alleen dan niet het hele kuipje dat is onverstandig dat snap ik ook wel. Maar het zou wel lekker zijn.

Erna voelde ik me supertevreden. Ik heb me gewassen en toen ben ik op de bank gaan hangen.

Bord

 Mijn vrouw wilde een foto maken van de snack op mijn bord.  Daarom heb ik iets laten liggen.

Dat ga ik nou lekker opeten.

 

 

6 thoughts on “Ik heb een superlekkere snack op

 1. Nou Bert,het is dat je nog een kruimeltje kunt zien, maar anders hoefde het bordje niet afgewassen te worden. 🙂

 2. Oooooh bertje. Dat kruimeltje zei mij meer dan genoeg. Het laat zien dat het eetbaar was. Maar ja…nu is het wel afwachten of je het de volgende keer net zo lekker vind. Want het zou zomaar kunnen zijn dat je dan blehblehbah zegt. Heb je wel tegen je vrouw gezegd dat ze geen voordeeldoos er van moet halen? Dat je het eerst weer wil testen?

   1. Ooooooh wat erg!!!! Vrouwpersoneel zegt dat ze gaat kijken voor je. Als ze het ziet moet ik het aan jou doorgeven

 3. Hallo Bert,

  Zo te zien heb jij heel gezond gegeten hoor, Je hebt een stukje van een koe, en een kip en groenten gegeten. Dus je was goed bezig hoor. Dat het lekker was geweest, nou dat heb ik gezien. Ik heb van vrouwtje het vergrootglas geleend om nog wat op je bordje te zien liggen. Kijk jij maar uit, want je hebt meteen je bordje al afgewassen en straks mag jij in de keuken de hele afwas gaan doen, zo goed heb je het gedaan. Ik ben er een van altijd wat in mijn bak laten liggen, doen deftige mensensnuiten ook als ze uit eten gaan. Misschien ben ik dus wat van de deftige. Nee hoor ik ben gewoon een eenvoudige goedzak van een Jip zegt vrouwtje.
  Wie weet krijg je zo af en toe wel wat van dit lekkere hapje, want afwisseling kan heel fijn zijn merk je nu wel. Maar ja dus ook weer niet met alles. Had jij laatst ook al een keer en dat was van hap bord leeg en vrouwtje koopt dozen vol en nu staat het in de kast.
  Je weet is hier ook zo.
  Voor nu nog een fijne dag hoor en ik ga weer huisbewaking doen, en hoop dat vrouwtje nu een keer niet in de file moet staan als ze weer naar mij gaat, ze is al 11 dagen de klos en dan duurt het zolang eer ze weer veilig thuis is, ja ze moet dan overal ogen hebben zegt ze, want er zijn hele rare mensensnuiten op de weg. Veel knuffels van vrouwtje en poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. hoi Jip, het is best moeilijk als je vrouw lang weg is, dat heb ik zelf ook. Maar het hoort een beetje bij het leven met een vrouw. Ze wil weg. En ze komt terug. En dan is alles superfijn juist dan weer. Ik vind het goed dat je vrouw oplet als ze buiten is ik weet van vroeger dat het moet. poot van je vriendBert

Reacties zijn welkom