Hoe Opie leerde knuffelen

Dat kleine katertje is Opie. Het gaat prima met hem, en dat is ook te danken aan zijn grote katerbroer Andy. Van hem leert Opie alles, ook knuffelen. Dat het kan, is een klein wonder.

Opie was nog een kleiner katertje dan op deze foto toen hij zwerfkatertje was. Maar dat duurde gelukkig niet lang. Toen hij rondhing bij een benzinestation, veranderde dat.  Een vrouw zag hem en wist meteen: die gaat met mij mee naar huis. Ze had ook gezien dat hij er niet heel gezond uitzag en dus snel naar de dierenarts zou moeten. Maar ze kon het niet over haar hart verkrijgen het katertje te laten staan. Alleen: hoe zou Andy reageren?

Dat viel duizend procent mee. Meteen toen Andy zijn nieuwe broertje zag, begon hij hem te wassen en te knuffelen. Opie wist niet wat het was, maar wel dat het fijn was.  Dus hij liet het toe en hij snapte ook, dat hijzelf ook knuffels kon geven.

De volgende ochtend sprongen Andy en Opie samen op het bed waarin hun vrouw sliep. Ze miauwden dat ze andacht, knuffels en liefde wilden.  Het leek wel of Opie een stoomcursus knuffelen had gehad tijdens zijn eerste nacht.

Het katertje deed het uitstekend in zijn nieuwe huis. De dierenarts, de knuffels, de grote broer, het goede eten, het hielp allemaal.  Van Andy leerde Opie hoe je als huiskater leefde, dus de bak gebruiken, in huis rondrennen, springen en op de juiste plek aankomen maar vooral hoe je een vrouw moest knuffelen. Iedereen is er gelukkiger op geworden: Andy, Opie en hun vrouw. En dat alles begon zomaar bij een benzinestation.

(Bron: Lovemeow.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *