Hoe maak je een katten surprise?

hoe maak je een katten surprise  Een katten suprise is best belangrijk. Het is dus een cadeau voor uw kat en een verrassing.  En als uw kat een beetje is zoals ik, dan ziet hij of zij alles wat u in huis doet.

En een katten suprise mag niet zijn van nou eindelijk komt de catnip uit het keukenkastje. Is dat een verrassing? Nee.   Het kan best anders hoor.

Voorbeelden

Nu zal ik  twee voorbeelden geven van wat u kunt doen:

 • u koopt iets in een winkel en u laat het daar inpakken, maar wel goed. Dus als er plastic om zit dan haalt u dat er meteen af. Doe er leuk knisper-papier om. Zit er een geur in dan moet u het in drie plastic tassen doen en dan verstopt u het thuis meteen.
 • u gaat met het cadeau naar de badkamer om het in te pakken en dan doet u de deur dicht. Dat is voor iedereen even heel moeilijk. Maar daarna geeft u het cadeau meteen dus dan is het weer fijn.

Een leuk cadeau is een muis, iets met valeriaan of catnip erin, lekker eten of een mandje of dekentje.  Het moet wel eenvoudig zijn anders  moet je als kat zo wennen en dat is weer moeilijk.

Anders

Het kan ook zijn dat u een katten surprise wilt maken zo van het moet op een kat lijken. Dan neemt u een doos en daar tekent u  puntige oortjes op en snorharen en een streepje voor de ogen. En als u denkt dit snapt niemand dan schrijft u op de doos “miauw”.

Wat u in de doos stopt, moet u zelf weten. Als de ander het maar leuk vindt.

En ik?

Bij mij thuis doen we niet aan surprise. Dus ook niet aan een katten surprise. Ik vind veranderingen moeilijk. Dus dan kan het niet.  Het meeste hou ik ervan als een dag hetzelfde is als de vorige. Lekker gewoon.

2 thoughts on “Hoe maak je een katten surprise?

 1. Hallo Bert,

  Eindelijk wat hebben vrouwtje en ik je gemist zeg, we zijn super blij dat je er weer bent met altijd weer mooie en leuke dingen.

  Over de Surprises, daar doen vrouwtje en ik ook niet aan mee, vrouwtje heeft er ook niet de tijd of fut voor. Ze moet van mijn grote kartonnen doos nog steeds een huisje maken. Ik laat haar steeds wel zien en weten dat de vrouwtjes bouwvakker nog aan de slag moet. De doos staat in de kamer en ik ga er dan heel demonstratief in zitten en kijk haar dan aan, van hallo vrouwtje wanneer gaat het beginnen. Iedere keer belooft ze het maar op het eind van de dag nopjes-nopjes. Nu weet ik ook wel dat vrouwtje niet helemaal oke is de laatste maanden en dat ze gauw moe is. Ik ben reuze blij dat ze me super verzorgd en me altijd knuffeld en met mij gaat spelen. Kijk Bert dat is het belangrijkste en ik zorg ook heel goed voor vrouwtje. Je weet wel, net als jij dat doet, op zijn tijd een rustpauze inlassen, samen stoel of bankhangen.

  Nogmaals Bert we vinden het echt weer super dat je er bent. Heb je nog iets van Loesje gehoord hoe het nu met haar ogen is? Ze is echt een lief vrouwtje van jou en ze is stapel op je schrijft ze steeds.

  Bert een fijne avond nog samen met vrouwtje en ik ga mijn vrouwtje vroeg haar bed insturen. Ze zegt wel dat ik dan toch eerst nog knufjes naar jou moet overbrengen en de groetjes voor je vrouwtje.
  Bert een stevige poot en kopje van mij.

  Je grote vriend Jip.

  1. hoi Jip, ja nou is alles weer gewoon, en nou kan ik ook weer lezen wat jij allemaal vindt. Goed dat je voor je vrouw zorgt omdat ze moe is. Doe ik ook. Dan ga ik bij de trap naar boven staan en dan kijk ik haar aan. Soms moet ik nog miauwen!! Misschien kun je ook zoiets doen Jip. Maar dat je zorgt voor pauze is al heel belangrijk. Dat is verstandig en gezellig!!

   poot van je vriend Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *