Hoe kater Kyle zijn thuis vond

 Hoi Kyle! Tegenwoordig heeft deze super-aparte kater een veilig thuis bij een familie die veel van hem houdt. Ze vonden zijn wilde snorharen leuk, ze houden van zijn melk-snor en wat zijn grote goudgede starende ogen.

Voordat hij zijn veilige thuis had, ging het minder goed met Kyle. Hij zat bij een familie die niet in orde was. Daar heeft hij zelfs een moord gezien.

 

Buro

Na die moord gold Kyle als ooggetuige en toen moest hij naar het politieburo. Dat was moeilijk voor hem. Gelukkig kwam hij al snel in aanmerking voor adoptie. Hij zag er onverzorgd uit en hij had ook nog eens een trauma door alles wat hij had gezien. Dus of hij veel kans had, durfde niemand met zekerheid te zeggen.

Op zoek

In het asiel ontmoette Kyle een stel dat op zoek was naar gezelschap voor hun poes Prinses Mer. Toen ze hem zagen, waren ze meteen verliefd op hem en ook meteen geschrokken, want je kon wel aan hem merken dat hij het een en ander had meegemaakt.

En toch, of juist daarom namen ze hem mee naar huis.

Thuis

Daar moest hij natuurlijk heel erg wennen. Hij was schuw. Maar hij wist ook niet goed hoe hij zich moest gedragen in een liefdevolle en veilige omgeving, want hij was het anders gewend. Met geduld en begeleiding leerde hij zich thuis te voelen en…. van knuffelen te houden. Hij is zacht, lief en aanhankelijk.

Instagram

Zijn wilde snorhalen heeft Kyle nog steeds, en meer dan dat. Op Instagram (klik en kijk) heeft hij tienduizenden volgers die allemaal willen weten hoe zijn dag is.

Nu woont hij zes  jaar bij zijn familie. Ze vermoeden dat hij ongeveer tien jaar oud is. Het verhaal van zijn herkomst lblijft de familie vertellen, om duidelijk te maken dat katten gevoelig zijn voor wat er thuis gebeurt,  en dat ze ook daardoor een trauma kunnen oplopen. Kyle vindt dat goed, zolang hij knuffels en liefde krijgt.

(bron:Iheartcats.com)

3 thoughts on “Hoe kater Kyle zijn thuis vond

 1. Hallo Bert,

  Wat is Kyle, een leuke en lieve kater zeg, nou ik kan me indenkere dat die mevrouw hem meteen een eigen huisje heeft gegeven. Vrouwtje zegt altijd knap en lelijk bestaat niet, iedereen is uniek, dus ook Kyle. Het mooie van mens en dier zit binnenin je en daar gaat het om. Wij wensen Kyle nog een heel lang en gelukkig leven samen met zijn familie.

  Bert fijne dag en knufjes van vrouwtje die dadelijk weer voor mijn spaarpot gaat verdienen, want ja die is nu weer leeg en van mij krijg jij veel pootjes en kopjes.
  O ja ben je al weer wat uitgerust van je knalfeest?

  Je grote vriend Jip.

  1. hoi Jip, nou ik ben nog steeds moe en ik krijg ook extra lang aaien thuis dan blijf ik natuurlijk lekker hangen waar ik hang. Wat gaaf dat je vrouw voor je spaarot gaat werken dan kun je straks weer wat doen. poot van je vriend Bert

 2. Hoi Bert
  Ik zie tot m’n schrik op instagram dat deze lieverd eind juli is gaan hemelen, maar er worden nog wel zo af en toe foto’s op zijn instagram gezet. Dat vind ik mooi, zo blijven herinneringen levend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *