Hoe ik elke ochtend een pil neem

pil
Maakt niet uit of het een gewone dag is of wiekent, ik neem elke ochtend een pil en ik ga fertellen hoe want misschien heeft iemand anders hier wat aan.

Erfaring

Ik heb feel erfaring met pillen en dat zeg ik ook als kater met angstklachten, dus dat ik snel bang ben. Toen ik pas hier was en een pil moest, toen probeerde mijn vrouw eerst de gewone dingen:

 •  een pil in mijn bek stoppen nou daar werd ik bang van dus daar hield ze meteen mee op gelukkig
 •  een pil in een snek friemelen, dat lukt alleen de eerste keer daarna wist ik het en ik wist ook hoe ik wel de snek kon eete en de pil moest laten liggen
 •  een pil in mijn eete verstoppen, ja net of ik dat ga eete dus niet

Ik wilde het niet of ik werd er bang van en daarom verzon mijn vrouw iets nieuws en zo neem ik nou al heel lang een pil.
Wat voor pil, o ja. Het is tegen de artroosie. Dat heb ik al heel lang en het is groonies. De pil heet Onsior en de dokter zei Bert mag die elke dag hebben foor alteit. Weeges dat het tegen de pijn is. Nou komt hoe neem ik het.

Poosietief

Elke ochtend doet mijn vrouw de pil heel fijn maken in de veizel. Dan gaat het poeder in een beetje saus van Sheba op een schoteltje. Ik zit dan in de kamer te wachten tot ze komt.
En dan gaat mijn vrouw bij me zitten en ze geeft me de suas van haar vingers. Steeds een beetje. Ik lik dat af. Het is een gezellig en intiem moment, iets van ons saame. Als het op is, krijg ik compliementen en een knuffel en daarna komt een bord met lekker eete.
Dus een pil neeme dat kan ook een poosietiefe erfaring zijn, als je weet wat foor jou poosietief is. Dat weet ik dus.

7 thoughts on “Hoe ik elke ochtend een pil neem

 1. Lieve Bert,

  hier is jou Loesje en van mij hart ben ik heel feel trots op jou eigen dattie zofeel goed jou pil neem. Jij neem jou pil iedere dag van jou leefe, zoies vin ik heel feel knap. Selluf vin ik pil neeme moeiluk en mij vrouw zeg dattie van alles proobeer en zij heb ook pille op ze finger gedaan met saus enso. Maar soms ruik jou pil zofeel fies, dan loop ik meteen weg weeges dat ik fies nie lekker vin van mij eigen. Het was antibiootie zeg mij vrouw en antibiootie is fies en het is daarom. Assie nie zofeel fies is Bert doe ik het wel eete zowals meetakam (Metacam). Maar ik vin pille niks aan en mij vrouw zeg, Loes het is moeiluk. Daarom ben ik heel feel trots op jou mij Bert en dattie ons allemaal jou goede foorbeeld geef want jij heb nu heel feel erfaring van iedere dag,

  Jou Loesje

  1. liefe Loesje dat snap ik want antibiootie is fies ik heb er ook erfaring mee en dat was heel erg moeilijk dat weet ik nog. Maar dit is niet zo fies dus dan kan het en ik weet ook nou met de reegen is het belangrijk foor de artroosie. Ik heb liever niks maar wat moet dat moet dat foel ik ook,
   je Bertje

 2. Hoi Bert,

  Wat goed van jou om deze pil zo in te nemen, daar mag je mega trots op zijn.
  En het is een super goed advies vind ik, want zo krijg je alles binnen wat je nodig hebt.
  Zelf heb ik geen pil die ik moet innemen maar ga dit wel tegen baasje vertellen voor het geval dat het ooit voorkomt, dan weet hij wat hij kan doen.
  Dank je wel voor het adfies Bert.

  Pootje van Tommy!

  1. hoi Tommy goed dat je het thuis gaat zeggen want misschien hoeft het nooit en misschien toch wel en dan opeens en dan weet je dat het ook gemakkelijk kan,
   pootjes
   Bertje

 3. Heee lieve Bert, wat goed dat jij en je vrouw iets gefonden hebben dat je die pillies neemt, en dat het een beetje iets van jullie SAMEN is geworden, dan is het niet zo erg om pillies te nemen, ik moest die pillies ook een paar maanden nemen, en wat mijn mensen ook probeerden ik wilde ze niet, dus mijn vrouw moest ze toch in mijn mond doen, ik find dat niet fijn maar ik word er ook niet boos of bang van, gelukkig maar zegt mijn vrouw, maar toch waren we allebei blij toen het niet meer hoefde!, dus ik geef jau en je vrouw heeeeeeeel veel kompliemten Bert, jullie zijn een perfekt tiem!, heeeeeeeeel veel lieve kopjes van Kever!!

  1. hoi Kever dat weet ik nog dat je zo lang moest van die pillen en ook dat het moeilijk was elke dag weer en dat jullie het toch deden dat is best knap en jullie zijn ook een tiem saame en ook met je man erbij, dat is ook zo,
   kopjes van
   Bertje

 4. Lieve Bert, wat een goed idee van jouw liefe frau om de pil fijn te stampen in de vijzel en wat stoer van jou dat je gewoon je likwit snek met het spul erin oplikt.
  Ik zal het goed onthouden voor als Pasa een pil nodig heeft want ik weet nu al dat hij een hele pil niet accepteert. Ik kan dat alleen niet doen want Pasa is groot en sterk dus fijnhakken is een goede optie. Knuffels van ons.

Reacties zijn welkom