Doorie doet een blog foor Oopa Floris

blogHallo iedereen. Hier de vrouw van Doorie. Normaal zou Loesje nu bloggen. Maar om haar wat rust te gunnen heeft Doorie het overgenomen. Ik had op 2 kanten een band met Oopa.

Ik was zijn “soolvrouw” maar ook de vrouw van zijn kleinkatje. Oopa gaf de jonge katers “opvoeding” hoe ze de dames moesten behandelen. Soms las ik dat met angst en beven. Want Oopa kon af en toe flink tekeergaan. Hahaha. 1x was Oopa heel ver gegaan. Te ver. Ik weet niet meer bij welke blog het was, maar hij sprak over zijn fluitje. Weet je nog mevrouw Loes? Ik dook gelijk in messenger met wat flik jij nu!! Hahaha. Wat hebben we zitten lachen he? Er zijn nog veel meer dingen waarvan je dacht Oopa toch. Hoe gekker Oopa deed, hoe meer hij de jeugd achter zich aan kreeg. Oopa was one of a kind.
blogIk hoop dat jullie deze lange blog gaan lezen met een lach en een traan. God weet dat ik de laatste paar dagen ze flink heb laten stromen. Het was net alsof je je eigen kat weer opnieuw had verloren. Je wist hij was oud. En toch hoopte je dat hij ouder mocht worden. De dag voor het overlijden van Floris zaten mevrouw Loes en ik op messenger. Ze zei dat Floris enorm achteruit ging en ze was bang dat hij de Hoedjessjow niet zou halen. De volgende ochtend kwam de mail dat Floris het had opgegeven. Steeds naar de klok kijken. Steeds huilen. Doorie snapte het niet. Kwam naast me liggen. Onderaan de blog gaat Doorie nog afscheid nemen van zijn innig geliefde Oopa.
Jullie kunnen nu korte verhaaltjes lezen die zijn fans en medebloggers over Oopa hebben gestuurd.
Liefs,
Mevrouw Doorie

Oompie Bert

Toen ik verkeering kreeg met Loesje, kwam Oopa Floris er vanzelf bij, net als Zusje. Pas toen Oopa zijn demenzie kreeg, begon ik seerieus naar hem te luisteren. Ik hoorde een oude kater die gewoon doorleefde, en plezier in zijn dag had, dement of niet. Een foorbeeld voor ons allemaal.

Poomsie Keefer

Door Oopa Floris weet ik dat aud worden er bijhoort, dat we er allemaal bijhoren, en dat als je in je hoofd deement bent je hart gewoon hetselfde blijft, en in het hart van Oopa was het altijd feest, hij maakte in zijn hoofd van alles mee en was altijd frolijk, ook als dingen moeilijk waren, hij heeft me geleerd dat je elke dag kunt fieren, en dat blijf ik altijd onthauden!, ik maak nog één keer berenhappen met saateesous voor hem, het is van Kever!!, tot ziens Oopa!!

Tante Streepje

Oopa zorgde altijd voor getrainde lachspieren. Zijn verhalen over zijn vroegere avonturen waren hilarisch. Maar ook toen hij ouder werd en overging op krijsen en pinkelen bleven zijn blogs geweldig. Keipoeps is inmiddels een iconische uitspraak, made bij Oopa. RIP Oopa, maak er boven een mooi feestje van!

Oom Pasa

Een grote zonnestraal is uit mijn leven verdwenen. Oopa wist mij altijd aan het lachen te maken, zelfs op moeilijke dagen. Daar ben ik hem dankbaar voor. Pasa en ik zullen je missen lieve Oopa. Heb het goed in regenboogland met alle vriendjes. 💔💔

Tante Binti en Zooka

Lieve Oopa Floris, wat hebben we vaak hard moeten lachen om je geweldige verhalen. We werden er altijd vrolijk van. Zooka voelt zich nog steeds heel vereerd, dat ze pas nog door Oopa geïnterviewd is. En dat Oopa samen de Zumba wilde dansen met Zooka. Dag allerliefste Oopa!! Knuffels Binti & Zooka

Oom Tommy

Lieve Oopa Floris, u gaf mij altijd een grote glimlach op mijn gezicht met uw blogs. U vrolijkte mij op toen het met mij wat minder ging, en ben u daar eeuwig dankbaar voor. Dag lieve Oopa Floris, tot ooit. Ga u zo enorm missen. Dikke knuffel van mij en Tommy!

Me tante Ginger

Oopa Floris, wereldberoemd in Nederland door zijn geweldige blogs waar iedereen naar uitkeek om eens lekker te kunnen lachen omdat je het zo voor je zag.
Zijn uitdrukkingen zoals ekshoesmie, meek no misteek, keipoeps, haartjes in de kuif, snorretje in de krul, piepeltjes zijn legendarisch en zullen voor altijd herinnerd worden.

Me neefies R&A

De blogs van Oops Floris waren vorig jaar de lichtpuntjes in de diepe duisternis van de rouw. Hij toverde altijd een glimlach(of natte broek 😏) tevoorschijn. Ik vond het een eer dat hij iets wilde beginnen met Muzette. Was een fraai setje geworden.
Oopa Floris op de versier toer en de keurige, altijd nette dame, Muzette. Die vast wel overgehaald zou zijn tot een glaasje of 2, of meer catnip wijn. Wie weet hadden ze er een voetjes van de vloer feest van gemaakt met lekkere bitterballen. Oopa zal door mijn boys gemist worden.Ze hadden graag oopa nog graag zijn vacht van zijn lijf gevraagd,hoe het nou moest met poezendames…..
Rannoch en Aiydan….wij allen zullen hem enorm missen. Zijn taal gebruik zal wel blijven.Wat heb ik gelachen toen met carnaval.
Liefe Oopa,je wordt een stralende 🌟
Mia en R&A

Mefrauw ceciel pwus ses katjes en tokkiedinnen

Zucht… Oopa Floris
Jij wist elke keer weer een slappe lach bij mij te creëren met jou verhalen en uitspraken!!!
S’morgens jou verhalen lezen was een super goed begin van de dag!!!!
Het overnemen van jou uitspraken ging als vanzelf b.v op mijn werk aan de telefoon tegen een klant “ekskjoesmie” zeggen of tegen
Dopey als hij de dames aan het pesten is
“stop met de poesenbillitis”
En zo is er nog veel meer!!!
En dan het kapot pinkelen van de t.v. van je vrouw!! Daar krijg ik nog steeds een lachbui van!!!

Bedankt voor al dat moois Oopa Floris ❤️

Me soontje Valentino

Ooopa Floris
Danksse u wel voor alle goede wijze lessen die wij van u mogsse ontfangsse, het leren van feele woordjes ook insernationaal.
Uw wasse everiewer en iessereen kensse u want u was famoes.
King of de joengel keivet poesebillits Oopa wisse het wel.
Wij gaan uwes foorbeelsse alsijt folgjes.
Oopa foerever in onse hart.

Oom Lucky

Gekke, lieve Oopa met de haartjes in de krul, dol op poezendames gaf altijd tips waar de jonge katers nog wat van kunnen leren! Lieve Floris zette de boel heerlijk op stelten en wist de prachtigste benamingen voor van alles en nog wat te bedenken! Oopa was gewoon een fenomeen!

Tantes Sam en Pom

Lieve Oopa Floris, ik ben verdrietig omdat u een ster bent geworden maar als ik aan uw denk moet ik lachen. Om al de geweldige blogs die u schreef, vooral die over malse kippenboutjes op de vuilnisbelt. En al die prachtige woorden die u ons leerde. Pinkelen, dutselen. Keigave poeps! Voor mij bent u een absolute winnaar Opaa en nu een prachtige stralende ster.
Kim & Sam & Pom

Tante Minnie

Oopaa ikke sal uw reaksies gaan missen. Sterretje naar links, sterretje naar rechts, reegeboog! Pootje van Minnie de Poe.

Ooms Fons en Snappy

Oopa Floris, als stoere katermans onder elkaar moet ik nu toch een hartig woordje met je miauwen.
Wij hadden afgesproken dat wij saame achter de tjikkies aan zouden gaan en nou ben je stiekum naar Regenboogland furrtrokken 😿
Ga nu dan maar saame met Woezeltje koellle feestjuhs bouwen in Regenboogland.
Haaj faajf Fons

Me tante Mila

Lieve Oopa Floris
Mij groote foorbeeld. Van mij mag elke katermans zo een mooie katermans worre als jouw. Zo stoer en zo zacht, zo romanties en zo eerlijk. Mij hartje is blij jouw te kennen lieve Oopa. Wij gaan jou en je ferhaale missen. Zacht neusje van Milamuis

Neefie Jaapiejooo, ohnee Joopiejaap

Lieve Oopa Floris,
toen ik mij op blog voorstelde als een halve Meen Koen miauwde u dat u altijd mijn HELE Oopa zou zijn 💝 Dat gaf mijn zelffurtrouwen een enorme boost 💪
Het effect van uw furleidingslessen kent u. Mijn furriendin is bijna net zo stoer als u 💞
Kopstoot voor mijn furever hele 🌟sterrenoopa🌟
Liefs van Japie

Leo

Onse Oop
Onse Oop was heel spesiejaal
Fetkoelkikke foor ons allemaal
Haartjes in de kuif en snorretje in de krul
Wijse lesse foor het jonge spul
Oopa Floris leerde ons lesse oofer het leefe
Hij heef ons egt feel goets gegeefe
Joe neem it boy, seg maar ies
Boofe in de heemel sijn ook poesebilities
Oopa U stont fol in het leefe
en speesiaal foor U was ik digter foor eefe
Mij broers en ik swaaie naar de sterre
Dan sien we U twinkele (en pinkele) fan ferre
Uw leefeslesse fergeete wij nooit
Liefe Oopa Floris, tot Ooit

Names alle Haagse Katers
Leootje ANSJOE de Digter

Mevrouw oom-oopa Stokkie Stefan

Hier is Corine, het frouwtje van Stokkie-Stefan die saame met Oopa Floris en de andere sterrenfriendjes in Reegenboogland woont. Het leven van Oopa Floris was genoeg en ging hij vorige week ofer de Reegenboogbrug. Als herinnering hebben we de grappige bloggen die Oopa Floris schreef. Bedankt lieve Oopa Floris !

Neefjes Cem en Chris

Lieve 0opa Floris, wat was het mooi om jou via fb gekend te hebben. Jij blijft voor altijd uniek en vooral de blogs zal ik nooit en natuurlijk het interview met Cem en Chris. Wat heeft Loesje als mantelpoes ongelooflijk goed voor jou gezorgd. Dank voor alles lieve Oopa Floris ❤️

Leeg theesakfjientje Khumba

Lieve Oopa Floris,
Ik ken je vooral van naam omdat mijn vriendjes vaak over je liepen te ginnegappen. Hoe jij in het leven stond is een voorbeeld voor vele. Het is niet te bevatten dat je er niet meer bent, groot gemis laat je achter maar ik weet dat je nooit zal worden vergeten.
Wapperflapperknuffels Khumba

Oom Bram

Liefe Oopa Floris
Karel hier, jij ben voor mij de allerliefste en mooise seniejoor katermans. Met demenzie of niet. Je hebt de mooise verhaale over tjikkies, schooien en je stoere leefe. Ik weet zeker dat je een legende ben, hier en in regenboogland. Stoere kopjes, je Karel (Bram)

Ooms Tom en Gijs

Lieve oopa Floris
Wat zullen we je missen , al je mooie verhalen
Loesje, zus en je vrouwtje nog veel meer. We zullen altijd aan je denken
Dikke knuffel van ons

De bende van zes

Hoi Opa Floris, keivette keipoeps, deze woordjes vinden de jongste leden van de bende, Pixie en Lizzy, heel erg leuk om te zeggen. Als onze vrouw u blog voorlas, riepen ze de hele dag, keipoeps, keipoeps. Hihihi. Onze vrouw werd er helemaal gek van. En Pixie wil ook altijd zijn haartjes in een kuif. En dan samen met Lizzy door de kamer, pootje naar links, pootje naar rechts, minuten lang. Dank u lieve opa Floris voor alle wijze lessen, wij zullen u nooit vergeten. Keipoeps hihihi

Hut eint

Hajooo iedeween. Sniksnik. We sijn aan hut eint gekoome fan een eenorme blog waarin afsjeit genoome kon worre fan mij Oopa. Sniksnik
Mij Oopa was uniek. Mij Oopa was de wiefste… awwerwiefste te gekke Oopa. Twee jaar geweede mog ikke fan me oompie Bert gaan innefjoewe. Waarsjijnluk furrwachtte oompie een anner soort innefjoew dan dat ikke fan pwan was. Hihihihi. Ikke kwam na een paar innefjoews bij oom-oopa Stokkie Stefan teregt. Hij hat netjes antwoort gegeef op awwe blogfjaage, maar het innefjoew was nie af. Ikke ging met mamsie ooferleg doen en sij sei fan waarom doe je je Oopa er nie bij. De kraakende botjes wert het genoempt. Wis ik feel dat dit eigewuk de doorbraak bleek fan Oopa’s korte karriejeere fan blogger. Oopa wert DE hit fan de blog. Oopa sau maar tijdeluk infalle. Na een laat Oopa blijffe aksie bleef Oopa.

Oopa ging ons kits opfoede. Omme de donnerdag las ik Oopa’s superblogs met fantastiese info foor ons jonge katerjonges. Soms kweeg ik fan me frauw te hoore als je da flik kwijg je straf. Ikke sat haar met gwoote ooge aan te kijke. Oopa gaf de juiste tips. Hoe je moes pinkelen over de teefee en so. Hihihi. Frauwmamsie wis niet dat Oopa dat daan hat. Dus toen se de teefee aansette hat se en kortsluiting en er kwam een mooi rookwolkje boofe de teefee.
Oopa gaf me altijt saksentjes. Ommedat hij dement was maakte ik daar misbwuik fan. Ikke bweef fjaage want hij was hut tog furrgeete hihihi. Dus mamsie… sowwie. Koeskoes.
KRRRR KRRRR
Ikke ga afsluite met een lietje. Ga uwes meesinge? Foor de allerlaase keer. Snik snik
Sniksnik
Me Oopa me Oopa me Oopa
In heel euwoopa was er niemant sowals hij
Me Oopa me Oopa me Oopa
En niemand was so aardig als hij
In heel euwoopa me auwe Oopa
Niemant so aardig als hij.
KRRRR HO… KGRRR JU…. KGRRR M.. KGRRR
…PS
Liefs en een dikke koes foor mamsie, frauwmamsie en me tante Zus
Dorus

32 thoughts on “Doorie doet een blog foor Oopa Floris

 1. Goedemorgen Dorus en mevrouw Dorus, een geweldige blog, helemaal gewijd aan de onvergetelijke Oopa Floris. Wij missen hem maar als ik denk aan Oopa’s humor, zijn lefgozerij en zijn onvergelijkelijke woordkeus, is mijn dag goed. 🎈🎈🎈

  1. Hajoooooo mefrauw kim.
   Nog bedank dat uwes meehielp aan de oopablog. Sniksnik. Oopa is en blijf speesjaal!!! Foor evve en evve

 2. Lieve Dorus en mevrouw Dorus,

  Wat een prachtig mooi eerbetoon aan onze lieve Oopa Floris, met een lach en een traan.
  wij gaan Oopa Floris enorm missen, u bent keipoeps lief.

  Lieve Karien, Loesje en Zusje,

  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, weet dat we aan jullie denken.
  Dikke knuffel van Annelieke en een super zacht kopje van Tommy.

  Pootje van Tommy, en een dikke knuffel van Annelieke

  1. Hajooooo mefrauw annewieke. Me frauw sei datte we ook moge lagge om oopa. En datte we blij moete sijn dat hij in ons leefe was. Ikke sal altijt met een gwimlag aan oopa denke. Aween nu evve niet. Want er sit stees een twaantje in me ooge. Sniksnik

   1. Lieve Dorus,

    je vrouw heeft helemaal gelijk vind ik, maar nu mag je drietig zijn hoor.
    Oopa Floris zal altij in ons midden zijn, en net als jij zijn Tommy en ik enorm blij dat hij ook in ons leven was.

    Pootje van Tommy!

 3. Lieve Doorus en mevrouw Dorus, dank voor jullie prachtige blog. Wij zullen Oopa nooit vergeten. Voor altijd is hij in onze harten.
  Voor Karien, Loesje en Zusje: heel veel sterkte met dit grote verlies . 0opa Floris laat een grote leegte achter. Onze gedachten zijn bij jullie. Een grote knuffel van troos voor jullie van Ina, Pasa en Floortje sterretje.

 4. Lieve Omanoeppies en Papa, danksse wel voor se mooie eersebetoon aan Ooopa. Het was met een lach en een traan want Ooopa was oniek. Oma Sjaksentjes Mefjauw Carien en Zusje wij slaan allemaal onze pootjes om u heen.

  1. Hajooooo wief soontje fan me.
   Jij hep soon mooi stukkie sjreef naar oopa. Hij sau dat heel fijn gefint heppe.
   Je sgreef tog wel met je nette bwoekie aan?

 5. Lieve Doorie,
  Wat een prachtig eerbetoon aan oopa Floris, geliefd bij zovelen.

  Veel sterkte gewenst aan Karien, Loesje en Zusje

 6. Liefe ooma Feertjes en oopa Dorus.
  Wat hep uwes een prachtige mooie letters ode aan Oopa Floris gemaak.
  Wij hoope dat ut troos geef aan mevrouw Loes, OverGrootOoma Loesje en Tante Zusje.
  Want wij misse Oopa Floris heel erg maar hunnie misse Oopa ellek moment fan ze dag……
  Heel feel koes koes en koppies fan Rannoch en Aiydan.(Ronnie en Arie sei Oopa alletijt)
  Pee Esss natuurlijk krijge uwes allemaal groete fan onse scullery girl Mia.

  1. Hajooooo hunkies fan me kweinkatjes.
   As ikke weer wat fjolukker wor ga ik juwwie awwes leere wat ik fan oopa hep leert. We beginne dan met de kerseboom.
   Bedank datte juwwie ook meehielpe!!

   1. Ohhhh OopaDoorie, eggies waar? Geweldig!!!
    Onse scullery girl isse dol op de kersemis,maar gezien onse goeie sloop poginge(ttttsssss)heef se nu al prakkesaasies ofer die boom….😂😂😂
    Dus uwes lesse sulle goet hellepe doen
    R&A

 7. Lieve Dorus en Anita,
  Wat is het een mooie blog geworden.
  Ik heb het met een lach en een traan gelezen!!! Een echt eerbetoon aan Oopa Floris……en met recht!!!!

  Lieve Karien, Loes en Zusje,
  Voor jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd ❤️

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Hajoooooo mefrauw ceciel

   Uwes ook bedank foor uwes bijdrage.
   Frauw sei me dat er apsoluut gelagge mog worre oofer oopa. Dat furrdien hij

 8. Wat is het een geweldig mooie blog geworden. Oopa Floris was de oopa van iedereen. Oopa zal vast de boel op stelten zetten in Regenboogland, misschien vertelt hij er nog wel eens over. We gaan hem allemaal missen. Knuffeltjes voor iedereen!!

  Lieve Karien, Loesje en Zusje, extra troostkopjes voor jullie 🧡🧡🧡🧡🧡🧡

  Binti & Zooka

  1. Hajooooo tantes.
   Ikke weet seeker datte oopa taute dinge doet. Hihihihi.
   Hij pinkelt al de heewe dag. Juwwie ook nog bedankt dat uwes me hielp

 9. Wat een mooie blog en prachtig eerbetoon aan Oopa Floris is het geworden, zo fijn dat er zoveel vriendjes aan meegewerkt hebben. We missen Oopa heel erg maar denken wel dat hij het fijn heeft met zijn vriendjes achter de regenboog! Sterkteknuffels voor zijn vrouw, Loes en Zusje maar ook voor jullie natuurlijk Doorie! Knuffels van Lucky en de rest

 10. Hoi liefe Doorie,

  Wat een mooie blog hebse jij en je Frau gemaakt. Een lag enne een traan. Pesies hoe oopaa was.

  Liefe kopjes van Minoes eh Minnie de Poe (oopaa furrgat de S altijd hihi)

  1. Hajoooooo tante minnie.
   Uwes ook bedank foor uwes bijdwaage. Frauw sei dat er bes ies fjoluks bij mog hihihihi

 11. Lieve Door en mevrouw Door, wat een mooie blog voor Oopa!, we zullen Oopa nooit fergeten, en hij blijft altijd jauw Oopa Door!, gelukkig hebben wij jongere katermannen van hem kunnen leeren over het leefen als katerman, want als iemand dat wist was het Oopa wel!, mijn mensen moesten altijd heel erg lachen om de blogs van Oopa, en mijn vrouw zei weleens dat het maar goed is dat Oopa geen mensenman was, en iets met MieToo, maar dat snap ik niet!, lieve Oopa we fergeten je nooit en je blijft er altijd bijhoren!, lieve Door en mevrouw Door, ik stuur jullie zachte troostkopjes, en dankjulliewel voor de mooie blog!, het is van (poomsie) Kever!!

  1. O, en ik find het zo mooi in het gedigt van Leootje dat Oopa aan de hemel twinkelt en pinkelt… dat is echt waar, dat kan ik nau buiten zien!!

  2. Hajooooooo poomsie. Het isse een meegaabwog geworte he? En IEDEWEEN hep me geholpe!! Me frauw was affetoe enorm hart aan hut huiwe. Dan ging ikke naas haar ligge. En me faggie wert dan nat.
   Weet uwes wat mij frauw sei oofer oopa? Dat hij een “he did it” was. Hihihihi. En dat oopa sig er niet foor sgaamde.
   Oopa tikte gwaag op poesebillitis hihihihi
   Uwes ook bedank foor uwes medewerking❤

   1. Oopa durfde alles en hij deed het nog ook!!
    Knuffels voor jau en je vrouw en manmeneer ❤️❤️❤️!!!

 12. Mij lieve beebie, lieve soolvrouw en iedereen die heb meegedaan,

  dank wel van zofeel mooie letters van mij broer Oopa Floris. Oopa van iedereen en allemaal en oferal en efferiewer. Assie alle letters Saame op zo een groote hoop gooi dan hebbie Oopa Floris. Mij vrouw is ook heel geraak van emoozie van zofeel liefe woorde. Zij zeg Loes, Oopa heb zofeel vriendjes, jij weet nie wat jou eigen oferkom. En Oopa daar boofe scheur met ze poezedames ofer ze Reegeboogbrug. Het is nu ze eigen Pinkelboogbrug en daarom heb wij fandaag heel feel reege gehad. Het was Oopa, als Moeder van alle Sterre weet jij zoiets. Hij heb het alteit gezeg mij beebie. Oopa zeg: Keivette Pinkelboogbrug en scheure met die handel!!
  Zo was Oopa, zo blijf Oopa! Hij blijf alteit Oopa van iedereen en het mees van jou mij beebie.
  Als Mamsie bijgekoome is gaa ze kijke of jij nog effenis krijg. Maar Mamsie is bang dat zij selluf van ze eigen fajjiet is!!

  Lieve iedereen heel feel dank wel van onse hart en het is ook naames mij vrouw en mij Zusje,

  (Mamma) Loesje

  1. Mammie,
   Ikke mis me oopa so. Hij was altijt so wief en wijs.
   Iedereen stont inne rij om mee te mooge sgrijffe mamsie. Ikke fjoeg maar 1x en iedeween stuurte gewijk in. So erg hielde se van oopa.
   Kwijg ik een effenis? Ooooh eg? Sijn hut sentjes? Hihihi.
   Ikke hau uwes mamsie

 13. Wat een lieve herinneringsverhalen allemaal over opa Floris. Ach ja, die opa Floris. Het is haast niet voor te stellen dat hij nu over de regenboogbrug is gegaan. Gelukkig is hij heel oud geworden. Altijd in een vrolijke bui en vol grappige verhalen. De poezendames hier smulden ervan en Ivar was altijd een klein beetje jaloers op al die avonturen van opa. Nu heeft opa over de regenboogbrug vast heel veel plezier met de poezen daar en is hij zeker op zoek gegaan naar Katrientje en Muzette en Stokkie-Stefan.
  Wij gaan hem en zijn vrolijke verhalen enorm missen. En wij denken ook aan Loes, Zusje en mevrouw Loes. Het moet heel vreemd zijn dat ze altijd zo goed voor opa hebben gezorgd en dat dat nu opeens niet meer nodig is. Ook dat zal heel erg wennen zijn.
  Die lieve, stoere en grappige opa gaan wij echt niet vergeten. Gelukkig zijn er nog veel blogs van hem om na te lezen.
  Veel kopjes van Cindel, Jillie en Ivar en veel liefs van onze vrouw.

  1. Hajooo mefrauw marjoke.
   We gaan oopa so erg misse. Sniksnik. Ikke fin ut so siewig foor mamsie, frauwmamsie en me tante zus. Sei moes al eerder afsjeit neeme fan oom binkie. Sniksnik.

Reacties zijn welkom