Hier zijn de katten van de kattenren

Hier zijn de katten van de kattenren Hier zijn de vijf katten van de kattenren: ze heten Prince, Grace, Jackson, Elvis en Memphis.  Hun mensen Ton en Corina hebben een kattenren gemaakt. Een interview.

Misschien wil ik ook wel een kattenren. Maar er is alleen een platje en dan moet mijn vrouw wel elke keer mee.  Dus dat is heel erg misschien.

Hier komt mijn interview met Ton.

Hoe bent u op het idee gekomen om kattenrennen te maken?

Ik ben op het idee gekomen omdat wij zelf ook katten hebben en die willen graag naar buiten. Maar wij willen niet dat buren of andere mensen daar last van
hebben, of dat de katten misschien iets naars overkomt.

De kattenren die Ton maakte
De kattenren die Ton maakte

Prince was onze eerste huisgenoot vier jaar geleden. Een jaar later kwam Grace (want alleen is ook maar alleen), dit zijn allebei Bengalen. Sinds vorig jaar februari is Jackson uit Siberie erbij gekomen, dit is een Blauwe Rus. En sinds afgelopen 24 december hebben we de broertjes Memphis en Elvis uit een asiel in Eindhoven.
Mijn vrouw en dochter hadden een donatie gedaan en wat speelspulletjes
geschonken aan dat asiel  voor Kerstmis 2017 en we konden die twee daar niet laten zitten.
De vorige eigenaar kon om bepaalde redenen er niet meer voor zorgen en dus hebben wij ze maar een goed leven gegeven.

Er is enorm veel interesse is in kattenren, het is meer een geaccepteerd iets om een kat “de vrijheid” te  geven door middel van een ren.

Lekker klimmen

Dus Prince en Grace waren de eersten die een kattenren kregen? Moesten ze erg wennen?

Ze  vinden het  heerlijk buiten in de kattenren te spelen. Hun drie vriendjes genieten er ook met volle teugen van.

Misschien wil ik het ook wel. Maar maakt het herrie als jullie een kattenren komen maken?  Ik vind herrie moeilijk.
Met de opbouw van de kattenren is er wel wat geluid maar dat valt reuze mee en het is maar van korte duur.

Ik heb alleen een platje en er moeten monteurs op het dak kunnen zegt mijn vrouw, kan het dan ook?

Geen probleem wij klimmen gewoon op het dak en makken daar een  passende kattenren naar  wens en maatvoering.

Bankje voor mensenWat is het fijnste dat u heeft meegemaakt met katten en een kattenren?

Nou dat weet ik zo 123 niet hoor ik hoor alleen maar lovende  reacties van de katten en hun baasjes, het is namelijk echt leuk om de katten en ook weer de eigenaren gelukkig te maken.

Dankuwel voor dit interview!! Ik vind het super dat u voor katten werkt en dat ze het zo fijn vinden.  De website is kattenren.com

 

2 thoughts on “Hier zijn de katten van de kattenren

 1. Hallo Bert,

  Wat jammer nu, ik wil ook wel zo’n ren. Heerlijk overal over klimmen en alles doen wat ik maar wil. Maar helaas mag dat hier niet, er is plaats genoeg.
  Ik hou het dus maar bij mijn spelen/krabpaal, daar ben ik ook heel blij mee. Ik had vandaag nog een mooie foto op je FB pagina gezet dat ik mooi kan kijken naar de storm. Zo heb jij voortaan een goed beeld als ik eens vertel wat ik daar aan het doen ben. De storm gaart nu minder worden en als ik dan geslapen heb en het is weer veilig buiten mag ik weer naar buiten.
  Fijne dag nog Bert en knuffel van vrouwtje en poot en kopje van mij.

  Je vriend Jip.

  1. hoi Jip wat een gave foto was dat van je meubel, het is ook zo groot en dat je daar in durft en dan nog met die storm!! Ik vind het wel fijn dat je vrouw zo goed oplet want ik weet het van mezelf, als je als katerman oer bent, dan weet je niet zo goed wat je doet. je vriend Bertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *