Het mooiste kattenhuis ter wereld is verkocht

kattenhuis  Kijk, dit is het mooiste kattenhuis ter wereld. Aan de buitenkant is niets te zien, al weet je nu al dat het lekker rennen is om het huis.

Dit staat in het Amerikaanse Arizona en het is nu verkocht. Aan wie, voor hoeveel dollars, en welke gelukkige katten er gaan wonen, dat is helaas onbekend.

 

Vraagprijs

De vraagprijs voor het huis met de grond eromheen was 240,000 dollar. Best veel om even op tafel te leggen. Aan de andere kant, dan heb je ook wat:

 • een supergroot huis
 • ruimte genoeg voor alle katten
 • lekker rustig wonen: niemand komt zomaar langs omdat je in het midden van nergens woont
 • aan de inrichting hoef je niks meer te doen: die is af

Binnen

 Ongeveer elke vierkante centimeter is besteed aan katten. Of aan spullen over katten, waarop katten staan afgebeeld of die met katten te maken hebben.

En er is erg veel roze in het huis, wat alleen ideaal is als je van precies deze kleur houdt in precies deze nuance.

Vermoedelijk heeft er iemand gewoond die supereigenzinnig dacht: ik ga gewoon doen wat ik het mooiste vind.

Meubels

De meubels die er staan, zijn zowel voor katten als voor mensen maar meestal voor katten. Kijk maar naar dit klimmeubel, dat staat in iets dat een kattenkamer zou kunnen zijn. Ook weer verrijkt met een knallend roze vloer.

Daar is al met al flink wat geld in gaan zitten, want kattenmeubels zijn best prijzig. Maar hier was niks te duur voor de katten die er woonden, dat is duidelijk.

Badkamer

De badkamer is een van de mooiste kamers van het kattenhuis, waar kat en mens gezamenlijk recht op hebben. Het is even zoeken voor je beseft dat er alleen een wc staat en geen bak. Die is misschien meeverhuisd naar de volgende bestemming.

Want iedereen weet, er is niets zo gezellig als samen naar de badkamer, en dan samen naar de bak.

(Bron: Iheartcats.com)

2 thoughts on “Het mooiste kattenhuis ter wereld is verkocht

 1. Hallo Bert,

  Nou dit is een huis voor mensensnuiten die van heel veel druk-druk-druk houden zegt vrouwtje. De buitenkant lijkt vrouwtje heel mooi en het hoeft nu ook weer niet zover van de mensenwereld af te zijn. Maar binnen zou ze horedol worden zo druk is het.
  Ik zou best een huis willen die helemaal voor mij en vrouwtje zou zijn, met heel veel klim en klauter en verstop plekjes. Dan zou ik veel op avontuur kunnen gaan en ook graag een hele grote buitenren/tuin, zodat ik heel veilig kan zijn. Maar ja Bert dit is een Jipjes droom en we mogen altijd dromen van wat we leuk zouden vinden. Kijk jou vrouwtje zou ook graag met jou samen naar een benedenhuis willen met een veilige tuin voor jou. Weet je we dromen vandaag maar weer verder, want met onze tropenvakantie hebben we daar tijd genoeg voor. Nu is het nog heerlijk buiten en ga ik vlug naar het balkon genieten van een frisse neus.
  Fijne dag Bert en geniet van de blaas-blaas als die aan staat, blijf je heerlijk koel en de wind door je haren. Koele knuffels van vrouwtje en koude poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. ja Jip dat zou ik ook wel willen!! En dat het dan altijd superstil is en dat je vrouw dan nooit ergens heen hoeft maar altijd thuis is voor buikaaien en vachthappen. Maar ik wil wel dat ze dan ’s nachts gaat slapen want ik wil ook weleens het huis voor mezelf, eerlijk is eerlijk. poot van je vriend Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *